Power Shot SX10 Is
به همراه مموری4گیگ + کیف دوربین + 2سال گارانتی ایده آل + 1 سال بیمه کار آفرین
449000تومان
امروز-مجتمع پایتخت
Power Shot SX10 Is
به همراه مموری4گیگ + کیف دوربین + 2سال گارانتی ایده آل + 1 سال بیمه کار آفرین
449000تومان
امروز-مجتمع پایتخت
کنون 450 دی بدنه خالی 550 یورو
تا 10 روز هم اگر نخوای پس میگیرن
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
Canon IXUS 110 IS تو مشهد نمایندگی آفومار میده 330 هزارتومن! درسته؟! من فکر میکردم قیمتش 280 تا 290 باشه!!!
سلام دوستان
آخرین قیمت بدنه Canon EOS 40D اگه لطف کنید ممنون می شم.
غلام حسین زارع -(Instagram + Telgeram)
همانطور که می دونید، این دوربین شدیدا نایاب شده.
دیروز اتفاقی از یکی از مغازه های خیابان جمهوری که در کنار LCD و موبایل، دوربین هم میفروشن، برای 40D پرسیدم. با کمال تعجب گفت داریم.
وقتی از قیمت پرسیدم ، سرش رو به نشانه شرمندگی پایین انداخت و گفت، قیمتش اصلا منصفانه نیست، اصرار کردم گفت 1300. دیگه در مورد لنر کیت و گارانتیش نپرسیدم و رفتم. اگر آدرس می خواید، توی پیام خصوصی میگم...
فکر می کنم یکی از مشاغل خیلی محترمانه!!! که بزودی فراگیر خواهد شد، خرید دوربینهای افت قیمت کرده، و انبار کردن آنهاست تا موقعی که خط تولید متوقف بشه. (همون احتکار خودمون). اتفاقی که برای D60 در حال رخ دادنه و برای D5000 بسیار محتمله. (دی 90 همین الان قیمتش آتیشه. احتکار بشه چی میشه)
سلام دوستان
آخرین قیمت بدنه Canon EOS 40D اگه لطف کنید ممنون می شم.تبریز، پاساژ امت، 950 تومن بدون گارانتی (به قول خودمون گارانتی مغازه ) البته با کیت 18-55همانطور که می دونید، این دوربین شدیدا نایاب شده.
دیروز اتفاقی از یکی از مغازه های خیابان جمهوری که در کنار LCD و موبایل، دوربین هم میفروشن، برای 40D پرسیدم. با کمال تعجب گفت داریم.
وقتی از قیمت پرسیدم ، سرش رو به نشانه شرمندگی پایین انداخت و گفت، قیمتش اصلا منصفانه نیست، اصرار کردم گفت 1300. دیگه در مورد لنر کیت و گارانتیش نپرسیدم و رفتم. اگر آدرس می خواید، توی پیام خصوصی میگم...
فکر می کنم یکی از مشاغل خیلی محترمانه!!! که بزودی فراگیر خواهد شد، خرید دوربینهای افت قیمت کرده، و انبار کردن آنهاست تا موقعی که خط تولید متوقف بشه. (همون احتکار خودمون). اتفاقی که برای D60 در حال رخ دادنه و برای D5000 بسیار محتمله. (دی 90 همین الان قیمتش آتیشه. احتکار بشه چی میشه)
پریروز همراه یه نفر برای خرید 500دی رفته بودیم، وقتی دیدم توی ویترین گذاشته، تصمیمشون عوض شد و...
اصلان نورقاسمی
Canon1000 D = 570
Canon500 D = 820
Canon 450D = 680
درباره نوسان قیمت Canon500 D چی پیش بینی میکنید.ممکنه قیمتش بازم افت کنه؟