امیر ذوقی
میتوانم که خودم را بسرایم، هر چند، نتوانم که همانند قناری باشم...
سلام.
قصد خرید دوربین CANON EOS D70 رو دارم.نمیدونم چه لنز کیت رو انتخاب کنم.
دوستان قیمت دارند؟
از کجا بگیرم بهتره؟
متشکرم
دوست گرامی فکر می کنم مدل را اشتباه نوشته اید و منظورتان 7D بوده است.
در مورد لنز، ابتدا تاپیکهای مربوط به لنز را مطالعه بفرمایید.
در صورت مجاب نشدن ، سوالتان را با ذکر زمینه فعالیت و نیازتان بفرمایید تا دوستان راهنمایی کنند
چند گارانتی معتبر در بازار وجود دارد که در پیام خصوصی عرض خواهم کرد.
450 دی کیت امروز جمهوری : 660 ایده ال
واقعا این فروشنده های جمهوری چطوری پول در می اورند , خدا میدونه
امروز بهمراه یکی از اعضا برای خرید 450 دی به جمهوری مراجعه کردیم و پس از قیمت گیری و همان بحث فروش دوربین با تجهیزات , فروشگاهی دوربین 450 دی را به قیمت 660 قیمت داد
اما روی جعبه سریال موجود نبود , گفتم ریفرشد شده هست , چند تا سری دیگه اورد تا یکی روی جعبه کد داشت و رنگ جعبه با بقیه فرق داشت و پس از تست کامل دوربین , دوربین را خریداری کردیم
اخر سر هم نتونست چیزی از متعلقات مثل رم 20-30 تومنی , فیلتر UV 30 تومنی و .......... را به ما ....... کند
دوستان در هنگام خرید در آن نواحی دقت کامل را بعمل برسانید
حمید رضا مرادی
G12
سلام
من امروز 500d kit رو با گارانتی و بیمه افومار خریدم 855 البته من تهران نسیتم!
را ستی ورود خودم رو به جمع کاننی ها تبریک میگم
حمید جان فراموش کردن فروشنده قبلی رو بگن که 650 قیمت داده بود و هنوز جعبه رو باز نکرده بود گفت از لوازم جانبی رم چی بزارم و .... و به محض اینکه گفتیم لوازم جانبی نمیخوایم 180 درجه تغییر موضع داد و گفت بدون لوازم جانبی 680 کمتر نمیدم
خرید از اون ناحیه واقعاً مثل دویدن تو میدون مینه، خدا همه رو به راه راست هدایت کنه (آمین بلند یادتون نره...)
امیر ذوقی
میتوانم که خودم را بسرایم، هر چند، نتوانم که همانند قناری باشم...
واقعا هر چی فکر می کنم که ممکن است چه لوازمی را با احتساب 30 هزار تومان سود ، به مشتری بفروشد، به نتیجه نمی رسم.
دفعه اول که برای خرید دوربین رفته بودم، کلاهی که سرم رفت به شرح ذیل است :
1- فیلتر یووی کنکو 52 (احتمالا بی کیفیت ترین که 4 هزار هم نمی ارزد) = 10 هزار تومان
2- محافظ LCD (در حدود 3 تومان) = 10 هزار تومان
3- رم SD ترنسند یک گیگ (آن هم بی کیفیت ترین) = 12 هزار تومان
دیگر کیف رو نتوانست بفروشد و شاید بنده خدا فروشنده هم رویش نشد بگوید که بدون کیف نمی فروشم!
این ها را گفتم که دوستانی که می خواهند دوربین بخرند، بدانند منظور از لوازم جانبی مورد نظر دوستان چیست و چگونه دو سه برابر قیمت محاسبه می کنند.
سلام
از دوستان کسی اخرین قیمت 7d kit 15-85 رو داره بعد من چون شهرستانی هستم و برای خرید عازم تهران در صورت امکان ادرس چند مغازه داره قابل اعتماد رو پی ام کنید
رئوف رضایی
http://fotoir.blogfa.com