سلام
امروز یکی از دوستان کیت 5D II را خرید به 3450 .
علیرضا اصلانی
چند تا سوال برام پيش اومد، هر چند مي دونم خيلي بچه گونه هست اما سوال سواله ديگه!!!
گفتيد 450D كيت 660، سوالم اينه كه با اين 660 تومني كه گفتيد هم لنز كيت (فكر كنم 18-55 بود، نه؟!) رو تحويل مي گيريد و هم بدنه ي دوربين رو؟ خب اينجوري كه خيلي غير منطقيه چون ديجي كالا 450D رو بدون لنز كيت قيمت داده 685-695 (با همون گارانتي هاي خودش!) نه؟!
امروز ديجي كالا 500D كيت رو قيمت داده بود 829 و CamShop قيمت داده بود 800:
اولا: اين قيمت هم شامل لنز كيت ميشه هم بدنه ي دوربين؟ يعني با اين پول هم لنز كيت رو تحويل مي گيريد و هم بدنه ي دوربين رو؟
ثانيا: اگر نخوايم لنز كيت رو، بايد چه قدر پرداخت كنيم؟ و چه قدر از قيمت دوربين به همراه لنز كم ميشه؟ اصلا خريد بدون لنز كيت امكان پذير هست؟
ثالثا: قيمت هاي ديجي كالا و CamShop رو چه قدر تاييد مي كنيد؟ اصولا با قيمت اين سايت ها ميشه از تهران خريد كرد؟ و اين كه براي قيمت قابل اعتماد كدوم سايت رو پيشنهاد مي كنيد؟
پيشاپيش از همه ي اساتيد ممنونم!
با سلام
دوست عزیز متاسفانه اکثر سایت ها قیمت بروز ندارند. (یعنی قیمت های خود را آپدیت نمیکنند) حتی بعضی مواقع کالایی را با فلان قیمت دارند ولی وقتی می خواهید خرید کنید متوجه میشوید نه تنها قیمت پرت و پلا بوده ! بلکه اصلا کالای مورد نظر را ندارند !!
اصولا کیت یعنی : بدنه دوربین + لنز
مثلا من دو کیت از 500D دیده ام
بدنه + 18-55
بدنه + 18-200
در بعضی موارد هم بدنه 500D و یا 450D را به تنهایی دیده ام.
اگر اولین دوربین DSLR شما است و لنز و تجهیزات ندارید بهتره اول دوربین رو با همون لنز کیت خریداری کنید.چند ماهی با آن عکس بگیرید و تمرین کنید سپس بنا به نوع عکاسی که علاقمندید و نیازهاتون لنز های جدیدی تهیه کنید.
پایدار باشید.
سلام
کسی قیمت canon G9 و G10 رو داره
کدوم گارانتی بهتره
از کجا بخرم
ممنون
نیاز فوری به پاسخ
میخوام کانن 500d بخرم.نماینده کانن در مشهد میگه بدنه 840 تومنه که با لنز 55-18 میشه 900 تومن!! البته با گارانتی آفومار.
1- تو مشهد یا تهران کجا میتونم با قیمت 790تومن گیرش بیارم؟مطمئنم میتونم!(فکر میکنم گارانتیش مهم نیست برام)- آدرس لطفا؟
2- ارزونترین گارانتی چیه؟!!
سایت گارانتی ایده آل؟(گارانیتی ایده آل همون شرکت آرمان سیمای ایده آل هست؟)
خاطره از مثلا نماینده کانن در مشهد: روز اول پرسیدم 500d چند ؟گفت 780 تومن . روز دوم گفتم میخوام
بخرم.مطمئنید 780تومنه؟ گفتن بله 780 تومن.
دو روز بعد رفتم بخرم گفتن :840تومنه!گفتم جریان چیه ؟مسخره کردید؟!گفتن ما نگفتیم 780تومن!! الله اکبر!
حتی حاضر نبودن بگن همکارمون اشتباه کرده!
کلا منکر شدن!نحوه جواب دادنشون حالمو بهم زد.
ویرایش توسط amin13p : Friday 8 January 2010 در ساعت 12:08
سلام.
canon eos 7D +18-135 امروز به قیمت 2.110 خریداری شد گارانتی آفومار.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام
دیشب Canon SX20 از جمهوری خریدم 430 با گارانتی آفومار.
"به لطف راهنمایی ها، تجربیاتی که دوستان توی این انجمن نوشته بودند."