نیکون D7000 قیمت تبریز = 2.050.000 تومان
فقط بدنه = 1.650.000
لنز 85-16 نیکون = 750.000 تومان
دوستان من موندم که این بدنه رو با این لنز 85-16 بگیرم یا نه صبر کنم ارزون بشه ؟
اصلا نمی دونم ارزون شدنی در راه هست یا نه باز هم گرون تر می شه ؟
شما جای من بودید چی کار می کردید ؟
اساتید لطفا راهنمایی کنند؟؟؟؟؟؟؟
سلام:
اگر با این قیمتهایی که فرمودید ، یعنی d7000+ 16-85 رو میتوانید با 2.400.000 تهیه کنید، و ازآنجایی که دیگر مثل چند ماه گذشته d7000+ 18-105 به قیمت 1.700.000 داخل بازار موجود نمی باشد ! به نظر من خرید بادی، 7000 + 16-85 انتخاب بهتری خواهد بود، البته از این طرف واید مناسبی بدست می آورید ولی از سمت تله حدود 20 م م رو از دست خواهید داد، که بیشتر به استفاده شما بر خواهد گشت.
ولی در کل خرید 16-85 با این وضعیت قیمت ها بهتر خواهد بود.
البته اینجا محل مناسبی برای پرسش و پاسخ در این زمینه نبود ، مدیران در صورت لزوم حذف بفرمایند.
موفق باشید...
D7100 - Sigma 10-20 F/3.5 - 18-55 Afp - 70-200 F/4 VR - 50 F/1.8G
دوستان قیمت دوربین ربطی آنچنان به سیل و زلزله و گردباد و این حرفا نداره :) مگر اینکه خیلی دیگه ویران کننده باشه
شما یک نگاه به نرخ دلار بفرمایید در این سایت : http://mesghal.com و بعد یک نگاه هم به قیمت دلاری دوربین ها در فروشگاه هایی مثل B&H بندازین و یه حساب سر انگشتی بکنید قیمت همونی میشه که الان در بازار های ایران هست تقریبا .
مشکل از خودمونه و نه از حوادث طبیعی
الان D7000 1199$ هست با دلار 1360 تومان هم حساب کنید میشه 1630 قیمتیه که من خودم خرداد ماه امسال خریدم ، چجوریه پس نمایندگی اصلی نیکون تو ایران میده 2200 تو سایتش هم با قیمت بزرگ با افتخار نوشته و تو بازارم با گارانتی های شرکت های دیگه زیر 1950 گیرتون نمیاد ...
متاسفانه نمیشه از مسائل حاشیه ای چشم پوشی کرد و الان این مدل نوش تو بازار خیلیم کم شده . . .
دوستان چرا بطور کلی همیشه قیمتها در آمریکا را چک میفرمایند. چرا مثلا نگاه نمیکنند نیکون و کانن در سوئد،آلمان، ترکیه، فرانسه به چه قیمتی به فروش میرسه؟
الان B&H رو چک کردم. جدای Rebate که جریان جداگانهای دارد قیمت فروش رسمی بدنهی خالی دی۷۰۰۰ رو زده ۱۲۹۹ دلار.
http://www.bhphotovideo.com/c/produc...mera_Body.html
ضربدر ۱۳۸۴ تومان قیمت فروش دلار در این ساعت میشه حدود ۱.۸!
قیمت دوربینها و بسیاری از تجهیزات الکترونیکی در اروپا و حتی بسیاری از کشورهای دنیا بسیار بالاتر از آمریکاست. آمریکا گویا کلن جریان بازارش متفاوت از جاهای دیگر است.