خوشا به حال فروشندگان...بعضی از دوستان چنان تشنه این دوربین هستند که گویا با هیچ دوربین دیگری کارشان راه نمی افتدجای شکرش باقیست دی90 و دی300 همچنان در بازار موجود هستند و برندهای دیگر...
داریوش زال
امروز با نیکونگرش تماس گرفتم گفتند D7000 رو یک ماه دیگه وارد میکنیم!
آریو رادمنش
Flickr
آقا من همین امروز 89/8/19 با نورنگار تماس گرفتم ... بعد پرسیدم دی 3100 ودی 7000 رو کی وارد میکنید گفت d7000تا آخر هفته آینده یه لحظه اینجوری شدم گفتم d3100 کی وارد میکنید ،گفت همین روزا.
Wednesday 10 Novemberامروز به نورنگار یه سری زدم,می گفتن که Nikon D7000 با قیمت 1350000 تومان از هفته آینده میاد...
امیدوارم درست باشه.
Sunday 21 Novemberمن امروز با شرکت نورنگار تماس گرفتم , گفتند مشخص نیست که D7000 کی وارد کنیم !!
دیروز. نیکو نگرش قول آخر هفته رو داده و میگه دوربین تو گمرکه و باید ترخیص شه .
دیروزامروز با نیکونگرش تماس گرفتم گفتند D7000 رو یک ماه دیگه وارد میکنیم!
امروز
ج.ابراهیمی
آقا تو رو خدا اینقدر دی 7000 دی 7000 نکنید و پیگیر اومدنش نباشید و رو اعصاب ما راه نرید ... این جوری که شماها پیگیرشید احتمالا جزو اولین کسایی هستید که به قیمت 1900 تومن میخریدش و کار رو برای بقیه خریداران مشکل میکنید.نکنید آقا...نکنید!
امروز پایتخت بودم و D7000 رو از نزدیک زیارت کردم...بر خلاف تصور خیلی از D90 بزرگتر و جدیتر به نظر میاد. ماشاا.. خوب بر و رویی داره...یه خرده نگاش کردم بعد رفتم تو مغازه برای اینکه حال یارو رو بگیرم قیمت کوله هاشو پرسیدم ...
من هم در بیش از یک ماه اخیر چندباری از نمایندگی یکی از واردکنندههای نیکون که در میدان ولیعصر مستقره سوال کردم و مجموعه جوابهایی که دریافت کردم چیزی شبیه به همین لیست بوده. پر از جوابهای متناقض. به همین خاطر هم احساس خوبی نسبت به وارد کننده محترم ندارم و فکر میکنم که میخوان با استفاده از شرایط، حداکثر سود ممکن را از فروش هر دوربین ببرند.
ممنون دقیقا منظورم همینه . ممکنه بعضی فروشگاهها آورده باشند اما شرکتهای معروف و معتبر هنوز نیاورده اند و قیمتهای بسیارمتفاوتی ارایه می دن . d 3100 رو هم يكي ازدوستان ازدید افزار خریده . دیدمش . خیلی صعیفتر ازd90 .بابدنه ای بسیار ضعیفتر و کوچکتر.
D3100 Kit 18-55=770 دو سال گارانتي حامي
درود
یکی از سایتهای فروش تجهیزات عکاسی این دوربین رو برای فروش گذاشتند به قیمت 1850
NikonD700&D3200*Nikkor24-70*Nikkor70-200VRII*Tokina11-16*2sb800+2Sb600*Slik 500
D7000 نورنگار آورده,تو سایتش هم هست, حرفی از لنز کیت هم نزده!!
بدنه : 1850000 تومان....
ببخشیدا,اما بوضوح دارن کلاه برداری میکنن!!