درود
می دانید بنده هر دوی آنها را دارم هم 800 هم 900 و زمانی خریدم که SB900 فکر کنم 460 تومان بود و پشیمانم که چرا هر دو را 900 بر نداشتم. نه اینکه 800 چیز خوبی نباشد. به نظرم این اختلاف قیمتی که در زمان خرید من وجود داشت ارزش خرید 800 را نداشت.
برتری هایی که 900 دارد :
1- شارژ سریع تر بعد از گرفتن عکس SB800 همیشه دیر تر بوق آماده شدن به کار رو میزنه نسبت به 900 با همان باتری
البته 800 رو میشه باتری پنجم آنرا را وصل کرد که شاید اینو جبران کنه اما معمولا پک باتریهای خوب 4 تایی یا دوتایی است نه 5 تایی و شرژن آن 4 تا باری دریک زمان در آن جا میشود . و بعد از آن یک باتری تکی رو نمیشه در شارژر گذاشت یا دوتا یا 4 تا. پس اینها خودش باعث شده که من باتری پنجم SB800 رو تا حالا وصل نکنم.
2- مصرف باتری بیشتر در SB800 نسبت به SB900 با همان برند باتری. چون من دو فلاشه کار میکنم اینو اغلب میبینم. اوایل فکر میکردم که شاید تنظیمات قدرت شلیک فلاش باعث میشه که البته هم خیلی تاثیر گذار اما باز فرق دارند.
3- در هنگام عکاسی پیاپیSB800 تا سوختن به کارش ادامه میده اما SB900 اگر داغ کنه اعلام میکنه و دیگه ت خنک نشه راه نمی افته.
4- نور بیشتر SB900 که البته SB800 نور کمی هم نداره.
حال اگر اختلاف قیمت آنها براتون مهم نیست . با وجود این فرقها خودتون ببینین چی برای شما میتونه بهتر باشه.
خصوصا اینکه SB800 را اگر خواستین بخرید از یک نمایندگی و یا جایی معتبر مثل مراکز شناخته شده تجهیزات عکاسی بخرید. که اصلا دست دوم کار نمیکنن. اگر نه اغلب فروشگاه های دارند اما دست دوم است باید دقت کنید. من خودم 340 خریدم 8 ماه پیش البته 380 هم فروخته میشد دقت کنید تمام لوازم جانبیش همراهش باشد.
موفق باشید
انوش
فیلتر uv سیکما مولتی کوتد 67mm به قیمت 35 ت خریداری شد.
سلام دوستان؛
خسته نباشید
میخواستم بدونم آیا کسی از قیمت ریموت کنترل کانن (Canon TC80N3 Timer Remote Control) خبر داره ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
باتری گریپ کانن BG-E6 (برای دوربین 5D mark II) امروز به قیمت 300 تومان خریداری شد.
مهرداد بن عباس
5D mark II + BG-E6 / 15 f2.8 fisheye / 24-70 f2.8 L / 70-200 f2.8 IS L II / 50 f1.8 / 580 EX II / 4x PW Plus II / Manfrotto 7302YB & 055XPROB + 303SPH
سلام.
یک عدد فلاش SB-900 آکبند (احتمالا ریفربیشد) با قیمت 450 تومان در ناصرخسرو دیده شد. اگه کسی تمایل داشت
پغام بذاره که آدرس بدم.
ج.ابراهیمی
فیلتر ND 16x مارک مامیا برای دهنه 77 میلی متر خریداری شد 60 تومان (8x مارک هویا حدود سی تومان)
هولدر گراجوال + نگهدارنده برای دهنه 77 میلی متر چینی 24 تومان خریداری شد(اصل فرانسه آن 50 تومان)
فیلتر اسکای لایت مارک کنکو اصل جاپن برای دهنه 77 میلی متر خریده شد 30 تومان (مشابه چینی 8 تومان مارکهای بسیار معتبر حدود 50 ت)
صفحه Color Checker استعلام شد به قیمت 35 تومان البته خریداری نشد :biggrin:
از کجا؟ همون جلال؟صفحه Color Checker استعلام شد به قیمت 35 تومان البته خریداری نشد
دقیقااز کجا؟ همون جلال؟
فقط خودش هم نمیدونست چی هست چی چی هست
کلی راهنمایی و ایما و اشاره تلفنی... بالاخره گفت یه همچین چیزی دارم :)