رادیو فلاش yongnuo yn-04 به قیمت 45000 تومان از خیابان باب همایون خریداری شد
یه مدل دیگه هم بود اگه اشتباه نکنم mettle که 35000 تومان بود فرقشون هم تو برد و سرعت سینک و قابلیت نصب فلاش روی فرستنده بود
رادیو فلاش yongnuo yn-04 به قیمت 45000 تومان از خیابان باب همایون خریداری شد
یه مدل دیگه هم بود اگه اشتباه نکنم mettle که 35000 تومان بود فرقشون هم تو برد و سرعت سینک و قابلیت نصب فلاش روی فرستنده بود
گريپ MB-D80 روز يكشنبه از پاساژ حافظ به قيمت 160.000 تومان خريداري شد.
Kenko DG Auto Extension Tube Set for the Nikon AF Mount.
باب همایون، 250 هزار تومان
قیمت جهانی: حدود 170 دلار
من که دستم نرفت بخرم
41eCi19LeoL._SL500_AA300_.jpg
پیکولو
سلام
از این کنکو کسی استفاده کرده؟ وضعیت فوکوسش چطوره؟ اینهایی که تو بازار هست واقعا ژاپنیه؟! چون من چینی هم دیدم، البته نه مارک کنکو
سلام
من یک چند روزی یک ست از آن دستم بود, تصمیم داشتم به صورت شراکتی آن را بخرم و یکی دوتایش را خودم بردارم و ...
تا جایی که یادمه با وجود فعال بودن اتوفوکوس, نتوانستم خیلی استفاده ای از آن بکنم, سرعت فوکوس و دقت آن تعریفی نداشت و در نهایت مجبور به فوکوس دستی بودم, کلا ً محدوده فوکوس به شدت کم و نزدیک به دوربین بود (مثلا ً برای اشیای کمتر از 1.5 متر) و سیستم فوکوس بسیار گیج و ناپایدار
عمق میدان هم حتی در دیافهای بسته بسیار کم بود ... در نهایت به دلم ننشست و پسش دادم.
در ضمن آن را روی 200-80 و 105-18 ام استفاده کردم.
شاید هم مشکل از ناشی بودن من بوده!
رادیو فلاش کفشکی با کفشک سونی هم 35 هزار تومان مارک نایس
هولدر رفلکتور (بوم +گیره هاش) 45 هزار تومان
سلام
يك عدد سه پايه vanguard alta+263 ap به قيمت 95000 تومان در تاريخ 24/6/89 از جمهوري خريداري شد
سیامک حاجی محمودی
My Photo Blog