نامی خان بله هر سایزی بخواهید دارد. تازه با قیمتی پایینتر
در صورتی که خواستید پیام خصوصی بدهید تا تلفنش را بدهم
نامی خان بله هر سایزی بخواهید دارد. تازه با قیمتی پایینتر
در صورتی که خواستید پیام خصوصی بدهید تا تلفنش را بدهم
نادر مسلمی
دوست عزیز از آنجایی که به تعداد افراد زنده دنیا شرایط هست , پس هر کسی با توجه به شرایط خود تصمیم میگیرد.(بنده شاید ماهی یکبار از سه پایه استفاده نکنم ولی وقتی 1 ماه در سفرم نباید از مموری کم بیارم----اینهم دلایل کاملا شخصی که شما سوال فرمودید!!--)
بابت آف تاپیک نشدن
کیف سه پایه کیس لاجیک مدل SLRA7
به قیمت 20000 تومان
از چاره(البته متاسفانه در نمایندگیهای کرج نداشتند و علی رغم میل , مجبور شدم آنلاین خرید کنم)
حالا که بازار آف تاپیک داغه، منم یه فضولی بکنم :)
بهتر نبود به جای یه ۳۲ مثلا ۴ تا ۸ می گرفتید؟ از این بابت که اگه خدای نکرده یکیش خراب یا گم شد، بدون کارت حافظه نمونید... یا زبونم لال اگه بعد از عکس گرفتن، این اتفاق افتاد، حداقل ۱/۴ عکس ها رو از دست داده باشید!!!؟
بدنه 7Dفکر کنم حدود 1600 قیمت داشته باشد و فکر کنم اگرلنز کیت این بدنه (18-135)باشد حدود 350-400 قیمت داشته باشد ان وقت دوربینی که حدود 2تومن می ارزد فکر نکنم روی سه پایه ای 90تومنی بگذارند. البته اگر مموری700 تومنی هم توی دوربین باشه قیمت می شه 2700.و اگر احسان خان در انتخاب لنز هم مانند انتخاب مموری عمل کند که قیمت می زند بالا.
من باشم دوربینی رو که قیمتش از دوتومن بالاتره را روی سه پایه اسلیک 90تومنی نمی گذارم. من دی 300 رو با لنز 18-105 ویا 150-500 که روی سه پایه مانفرتو 055 PROBکه می بندم کلی می ترسم که مبادا دوربین بیافته .دیگه اسلیک که جای خود دارد.
خلاصه شرمنده بابت این آف تاپیک های مکرر.
پایدار باشید
یا حق
اسدالله مداح
جناب مداح ایشان دقیقا شرایط بنده را داشتند.
من هم به اهمیت سه پایه واقعا آگاه نبودم. و حتی مثل ایشان شاید ماهی یک بار از پایه استفاده میکردم ولی همین یک بار جایی دیگر هم عرض کردم نزدیک بود منجر به خسارتی 3 تومانی شود که خوشبختانه فکر میکنم ملائکه !! کمک کردند. باور کنید جناب مداح دیدن صحنه ای که دوربین با پایه فقط روی یک پایه مانده باشد و باز پایدار سرجایش برگردد در اثر بادهای منجیل فقط میتواند به قالب تهی کردن فرد تمام شود.
احسان جان کسی قصد ملامت یا خدای ناکرده جسارت در عملکرد شما را مطمئن هستم ندارد چون شخصیت دوستان عزیز از جمله شما بیش از اینهاست ولی چون جیب شما با ما همه یکی است در حقیقت تجربیات دوستان است که حکم میکند این هزینه را به شکل دیگری انجام میدادید.
باز هم از شما معذرت میخواهم چون لازم بود تجربه خودم را که من هم پایه اسلیک را داشتم بیان کنم.باور کنید الان با مانفرتو با آنچنان آرامشی کار میکنم که آب در دلم تکان نمیخورد.
موفق باشید.
نادر مسلمی
1389/8/13 - ناصر خسرو :
SB-600 ====> 300 ( نو )
SB-800 ====> 400 (با نو فرقي نداشت )
SB-28 ====> 200 ( نو )
تريگر راديويي يونگنو ====> 65000
پايه فلاش 2 متري سوميتا ====> 13000
چتر-ديفيوزر 60 سانتي ====> 10000
سافت باكس 20 در 30 چيني مخصوص فلاش هات-شو ====> 40000
تومن
ویرایش توسط Rouzbeh Ehsani : Thursday 4 November 2010 در ساعت 12:49
روزبه عزیز ممنون از قیمتها
من 3 روز پیش تریگر یونگنو رو با تمام متعلقات گرفتم 55.000 تومان از ناصر خسرو
از دوستان اگر خواستن پیام خصوصی بدن آدرس مغاذه رو بدم
موفق باشید
/سیاوش فتحی
نشانه ی راستین هوش ، خلاقیت است نه معلومات (آلبرت انیشتین)
لیست تجهیزات