سلام
منظور من همون RC2 بود.
متاسفانه قیمتها خیلی بالا رفته و باورش سخت شده.اولش فکر میکنی فروشنده اشتباه گفته ولی بعد از اینکه کمی دیالوگ رد و بدل میشه بین تون میفهمی که نه... فروشنده اشتباه نمیکنه و اتفاقا خیلی هم تو قیمت دادن دقیق و مصممه...
از همه بدتر و بی حساب کتاب تر اوضاع قیمت برند نیکون هست.برای تفریح هم که شده مثلا زنگ بزنید و قیمت لنز ماکرو 105 نیکون رو بگیرید تا حساب کار دستتون بیاد.لنزی که آرزوی هر نیکونی میتونه باشه...
توصیه: کلا بچسبید به ویرایش عکس تا تولید عکس.در اینصورت کلی از خریدهاتون خود بخود حذف میشه..
ریموت Photix tc 501 به قیمت 100تومان از مشهد خریداری شد
با مانت کانن
سلام دوستان تو ناصرخسرو ریموت نیکون حدود 10-12 هزار تومان هستش و میخواستم ببینم چه فرقی با اونیکه شرکت نماینده 30-40 تومن عرضه میکنه داره
من یکی خریدم خوب ودقیق تا ده متر کار میکنه و جعبه و کیف و خود ریموت 100% مشابه همونیه که تو فروشگاه تجهیزات حرفه ای بوده...
من هم 40 تومان خریدم باید تست شود تا متوجه تغییرات بشیم اگر عکسی از خود ریموت بگذارید بهتر میشود آنرا مقایسه کردسلام دوستان تو ناصرخسرو ریموت نیکون حدود 10-12 هزار تومان هستش و میخواستم ببینم چه فرقی با اونیکه شرکت نماینده 30-40 تومن عرضه میکنه داره
با سلام
فلاش نایسین 622 امروز به قیمت 170,000 خریداری شد ( ناصر خسرو )
وقتی آنچه را دارید می بخشید ، آنچه را نیاز دارید به دست خواهید آوردپیمان هاشم زاده
مسعود بیرامی
Jhowan photography
هیچ فرقی نداره. وقتی می فرمایید خوب و دقیق کار می کنه دیگه چه توقعی از این ریموت ساده دارید؟سلام دوستان تو ناصرخسرو ریموت نیکون حدود 10-12 هزار تومان هستش و میخواستم ببینم چه فرقی با اونیکه شرکت نماینده 30-40 تومن عرضه میکنه داره
من یکی خریدم خوب ودقیق تا ده متر کار میکنه و جعبه و کیف و خود ریموت 100% مشابه همونیه که تو فروشگاه تجهیزات حرفه ای بوده...
سلام مسعود جان
بله مارک دو . البته چند جا پرسیدم و جالب بود که وقتی میپرسیدی یه 4-5 ثانیه ای مکث میکردن و تو چشمای آدم زل میزدن و بعد از کلی محاسبات فیثاغورسی ( جهت تبدیل نرخ جدید ارز به ریال و احتمال افزایش اون و کلی محاسبات لگاریتمی دیگه !!! ) یه قیمت میپروندن : 200 - 210 - 195 - 220 !!!
866 نبود تو بازار یا حداقل به چشم من نخورد
دیروز هم تو جمهوری خیلی بازار دیدنی بود :
کنون 430 : 450 - 550 - 700
کنون 580 : 750 - 850 - 1000 !!!
وقتی آنچه را دارید می بخشید ، آنچه را نیاز دارید به دست خواهید آوردپیمان هاشم زاده