اساتید محترم یه رم خوب با سرعت ترانسفر راضی کننده و نسبتا بالا میخوام ، تا سقف 100 هزار تومن چی گیرم میاد؟ اگه میشه چنتا مدل معرفی کنید قیمتش رو هم حدودا بگین که بهمون غالب نکنن. ممنون
اساتید محترم یه رم خوب با سرعت ترانسفر راضی کننده و نسبتا بالا میخوام ، تا سقف 100 هزار تومن چی گیرم میاد؟ اگه میشه چنتا مدل معرفی کنید قیمتش رو هم حدودا بگین که بهمون غالب نکنن. ممنون
حمید رضا مهری
--------------------
Canon 5D Mark III + Canon 24-70 f4 L + Canon 70-200 f4 IS L + Tamron 85 f1.8
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
حمید رضا مهری
--------------------
Canon 5D Mark III + Canon 24-70 f4 L + Canon 70-200 f4 IS L + Tamron 85 f1.8
مموری SD مارک TOSHIBAبه ظرفیت 8 GB به قیمت 15 هزار تومان
(کلاس 4)
درد من تنهايي نيست بلكه مرگ ملتي است كه گدايي را قناعت و بي عرضه گي را صبر و با تبسمي بر لب اين حماقت را حكمت خدا ميدانند
دوستان فروم پیشنهاد خرید sandisk و lexar رو میدن - یه هفته پیش که تهران بودم تو پاساژ حافظ دنبال یه رم سندیسک 16 گیگ بودم ،اینو بگم که در کل sandisk تو بازار خیلی کم
بود و از هر فروشنده ای sandisk رو خواستم گفتن نداریم،از یکی دوتاشون پرسیدم چرا sandisk تو بازار نیست با لحن خاصی گفتن چون آشغاله !!!!!!دلیل نبود این برند و این حرفا چی
میتونه باشه ؟!!!! هنوز هم جوابی براش پیدا نکردم :confused:البته یه مدل لکسار 16 گیگ کلاس 10 به قیمت 75 تومان موجود بود.
ویرایش توسط mohamad az : Friday 3 June 2011 در ساعت 22:37
d90+18-105+Manfrotto 190XPROB+804Rc2+BENRO monopod
علتش گران و حرفه ای بودن هست کمتر فروشنده های معمولی میارند و یا تقلبی میارند با سود زیاد !!! در مورد اشغال بودن کسی به شما بگه کانون یا نیکون دوربیناشون اشغال هست باور میکنید؟ به قوله قدیمی ها شنونده باید عاقل باشه تو sd های موجود بازار توشیبا پرو 20m/s class10 16 gig اصلش با قیمت ۵۰ تومان بسیار به صرفه هست
مسعود بیرامی
Jhowan photography
مسعود بیرامی
Jhowan photography