بهترین دوربین فیلمی سری eos است با 45 نقطه فوکوس و بدنه ای محکم.می ارزیدش بر میگردد به خود شما و استفاده ی شما.
من يه دوربين نيكون fm10 با لنز ديفالت دست دوم ميخوام بخرم به نظر شما براي من كه تازه كار هستم و ميخوام انالوگ كار كنم دوربين مناسبي هستش و فروشنده ميگه ٤٠٠ تومن ايا با اين قيمت ارزش داره يا نه ؟
بهترین جدید ترین دوربین آنالوگ کنن چیه ؟
Canon Camera Museum | Camera Hall - Film Cameras
این وبسایت رو هم ببینید . ولی جدید ترین رو نمیدونم چی هست توی بازار .
سلام دوستان. بخاطر علاقه زیادی که به عکاسی فیلمی دارم قصد خرید یه آنالوگ 35 رو دارم و ترجیحا از مدل پنتاکس... بین دو مدل k1000 , me super موندم. k1000 رو یه جا سراغ دارم 200 میده. میشه در مورد انتخاب این دوتا و حدود قیمتاشون راهنمایی کنین. و اینکه لنزاشون تو بازار راحت پیدا میشه؟
حذف شد
با سلام
دو سوال داشتم که دیدم مناسبترین بخش اینجاست
1.در کدام بخش سایت اطلاعاتی در مورد ظهور عکس انالوگ وجود داره ؟ میخواستم این کار رو تو منرل انجام بدم.
2.دوربین eos5انالوگ با لنز28-200 چند می ارزه؟
تجربه کار با دوربین k1000 رو بنده داشته ام در نوع خودش بی نظیره بطور معمول با لنز کیت 50mm f2 ارایه میشه که همین الانم لنزش رو دارم.و حاضر نیستم حتی یه کوچولو دست کسی بدم این لنز رو چون بی نظیره.در ضمن لنز دارای کیفیت بسیار بسیار عالی است و smc است یعنی سوپر مولتی کوتد کلا لنزهای پنتاکسی که این نوشته روشون هست بی نظیرند .قیمت هم به نظرم خوبه.در مورد لنزاشم تا دلت بخواد هست دهه 70 دوربین پنتاکس پیشرو عکاسی بوده و خیلی از شرکتها ماونت لنزهای خودشون رو ماونت پنتاکس میزدند از قبیل chinon-brun خود پنتاکس و... لنزهاش به وفور پیدا میشه با کیفیت بالا هستند و میتنید با خرید یک تبدیل روی دیگر مارک های دیجیتال کنون و نیکون استفاده کنید و روی دوربینهای دیجتال پنتاکس هم بنده با راهنمایی دوستان تست کردم کیفیت در نوع خودش بینظیر و صاف (بدون تبدیل به دیجیتالها میخوره)
سلام
این تاپیک میتوانید اطلاعات خوبی در زمینه ظهور فیلم به شما بدهد.
با سلام خدمت دوستان
کسی اطلاعاتی در مورد eos5انالوگ وقیمتش نداشت؟(با لنز 28-200)