نوشته اصلی توسط
alireza20
با عرض سلام خدمت آقای قدوسی و همه دوستان عزیز
اتفاقا من اول بین فوجی s200exr و سونی hx1 و کنون جی 11 و ینکون دی 3000 و دی 5000 و دی 90 (که در واقع شاید خیلی متفاوت باشند .)بررسی هایی انجام دادم و از آنجایی که کیفیت فیلم برداری وزاویه دید واید و قیمت دوربین و کیفیت عکاسی برای من اهمیت دارد .قیمت های سونی و فوجی و جی 11 خوب بود ولی در گفتوگوهایی که شرکت کردم گفته شد که با وجود فیلم برداری خوب سونی ،عکسهایش جالب نیست و فوجی هم فیلم برداری ضعیف دارد و کیفبت عکسش از جی 11 کمتر است و نیکون 3000 دی هم فیلم برداری ندارد .بنابراین من به سراغ کنون 500 دی با فیلم برداری فول اچ دی رفتم ولی با مقایسات بین آن و 5000 دی ،آرگونومی و کیفیت عکس نیکون (از نظر تعداد نویز ) نتیجه این بررسی ها بود که بعد هم با بررسی بین دی 5000 و دی 90 همه ی دوستان فرمودند که تفاوت قیمت بین این دو با توجه به این که لنز کیت دی 90 دارای برد زوم بیشتری است می ارزد .(مخصوصا برای من که زوم اهمیت دارد .) این طور شد که من با پول حدود 750 هزار به دی نودی رسیدم که از توان مالی من بالاتر است ولی می توانم با کمی تاخیر پولش را جور کنم .
در ضمن آن طور که در بالا ذکر کردم فکر نمی کنم به این زودی ها آنقدر پول داشته باشم که لنز 18-200 بگیرم.
حالا به نظر شما دوستان عزیز من چه دوربینی می توانم تهیه کنم ؟؟