صفحه 2 از 2 نخستنخست 1 2
نمایش نتایج : از شماره 11 تا 13 , از مجموع 13

موضوع: گير كردن بين دو دوربين معروف!!!

كاربر ويژه Amir Mohebi آواتار ها
    تشکر کرده
    8560

اهالي محترم انجمن٬ چيزي كه داشت يادم ميرفت٬ لنز هاي سيگما بود كه بعضي هاشون اگه بهتر از كانون و نيكون نباشند بدتر هم نيستند. مخصوصا سري EX اونا. قيمتهاشونم واقعا منطقيه:

لنز F3.5-4.5 EX DG ASPHERICAL ك30-15 كه يكي از بهتري لنزهاي دنيا در اين رده شناخته شده.

لنز APO 70-200 m F2.8 EX HSM كه يه جواهره با قيمت زير ششصد تومان! قبل توجه اينكه مدل كانون مونت اين لنز موتور HSM داره. كدوم لنز رو با اين قيمت ٬ كيفيت٬ و امكانات سراغ داريد؟

لنز 50mm f2.8 EX MACRO, 105mm f2.8 EX MACRO كه مخصوصا اولي كيفيت اپتيكي اش درست در حد نيكونه. قيمتاش هم به ترتيب 270 و 190 هزارتومانه.

لنز 28-70 f2.8 EX ASPHERICAL DF هم زير چهارص تومنه و براي ديجيتالها انتخاب خوبي به نظر مياد.

نماينگي سيگما توي ايران شركت سي‌گل است: 6954090 .

به خدا به من پول نداده‌اند تا تبليغشان رابكنم (البته اگر از اين به بعد بدهند حرفي نيست!). من فقط سعي‌ام اينه كه انتخاب دوستان رو متنوع تر كنم چون الان كانون فروش ها از لحاظ قيمت بيداد ميكنند.

كاربر ويژه Amir Mohebi آواتار ها
    تشکر کرده
    8560

من خودم بعد از آزمايش عملي به اين نتيجه رسيدم كه واقعا قضيه ايزو 200 و جار و جنجال در اينمورد اصلا جاي نگراني ندارد و حتي در مواردي قدرت خلاقه شما را افزايش ميدهد.

اما در مورد مقايسه كيفيت اين دو دوربين در پايين ترين ايزوي ممكن آن ها:
    درست است كه ايزو 100 كنون و تصوير silky smooth آن را در ايزو 200 نيكون به مقدار بسيار اندك قرباني خواهيد كرد اما براي ساختن يك عكس خوب اينقدر پارامتر دخيل است كه اين مثلا 5 درصد اختلاف در كمترين حد از اهميت قرار خواهد گرفت.

حتي در سايتي خواندم كه اگر دو عكس بد از اين دو دوربين داشته باشيم (D70 , 300D) در مورد نيكون بسيار محتمل است كه اشتباه از عكاس و در مورد كنون بيشتر احتمال اشتباه از دوربين مي رود http://www.bythom.com

چيز ديگري كه در مورد كنون 300D بسيار باز دارنده است زمان روشن شدن بسيار طولاني آن است (فكر كنم 3 ثانيه) در مقابل روشن شدن تقريبا آني نيكون D70. اگر واقعا قصد لاغري توسط حرص خوردن را داريد دوربيني بخريد كه زمان روشن شدنش اينقدر طولاني باشد.

البته لازم به ذكر است كه اين دو دوربين هر دو بسيار عالي هستند و اين اختلافها بسيار جزيي ميباشد. مخصوصا كانون 300D با firmware جديد هك شده‌اش (خدا پدر روسها را بيامرزد) اكثر امكانات 10D را خواهد داشت.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

با عرض سلام
    از تمامي دوستان عزيزي كه مرا راهنمايي كردند كمال تشكر را دارم. تمامي راهنمايي هاي شما عزيزان بسيار براي من مفيد واقع شد. بسيار متشكرم . همچنين از مديران محترم كه سايت به اين خوبي را راه اندازي كردند. من با در نظر گرفتن تمامي شرايط خودم و راهنمايي هاي شما عزيزان دوربين كنون را انتخاب كردم و خريدم البته براي كار آتليه يك لنز زوم هم بهش اضافه كردم. دوربين بسيار عالي است . مشكلات كوچكي هم كه دارد براي من قابل حل است. و آزاري نمي رساند! در هر صورت من از انتخابم راضي هستم...
    همه و همه به خاطر محبت ها و راهنمايي هاي مفيد شما دوستان عزيز است.

با تشكر دوباره و آرزوي موفقيت براي همگي دوستان هنرمند .

صفحه 2 از 2 نخستنخست 1 2