نظرتون راجع به canon power shot sx 220 و canon IXUS 310hs در برابر سامسونگ st6500 برای عکاسی بهتر در شب چیه؟کدوم بهترن؟
نظرتون راجع به canon power shot sx 220 و canon IXUS 310hs در برابر سامسونگ st6500 برای عکاسی بهتر در شب چیه؟کدوم بهترن؟
ویرایش توسط S. Bagherpour : Thursday 20 October 2011 در ساعت 13:15 دلیل: عرض تبریک
تجهیزات فعلا هیچی حتی یه پوینت اند شوت !!!
شهروز باقرپور
از جناب viper تشکر میکنم الان دیگه نظرم رو 310hs هست چون قیمت 230xs رو 385 میدن شمال واسه همین احتمالا 310canon میگیرم.علیرضا مبارک باشه.قیمت چند و کجا گرفتید؟
از دیجی کالا سفارش دادم برام آوردن. اینجا: http://www.digikala.com/?Products=Di...0-HS-IXY-31-HS
می خواستم بگم برای عکاسی در نور کم با دوربینهای کامپکت بهتره دوربینی تهیه کنید که سنسور Back illuminated CMOS داشته باشه ( بهتر از cmos معمولی و ccd جواب میده ) که دیدم همین کار رو کردین !
دوستان بین 2دوربین زیر کدوم تو نور کم نویز کمتر و شفافیت بهتری داره؟
در مجموع خرید کدومش پیشنهاد میشه ؟
واسه عکس های شخصی خودم میخوام بگیرم . بیشتر عکسامو شب میگیرم .واسه همین مهمه تو نور کم عکس با کیفیتی داشته باشم.
آیا تو همین رنج قیمت دوربین بهتری هم میشه گرفت ؟
canon ixus 510
fujifilm x-pro1
خیلی ممنونم.
اگه نظرتون رو فوجی بود بگین تو جعبش چیا باید باشه و اینکه وقتی میخریم لنز همراهش هست یا باید جدا تهیه شه .(کلا اطلاعات کلی درباره مورد پیشنهادی رو میخواستم)
سلام دوست عزیز
ببخشید که انقدر رک میپرسم،ولی شما هیچ ایده ای از نیازتون یا اصلا از این دوتا دوربین دارید؟
دوربین اول یک کامپکت ساده با امکانات حداقلی از کنونه،با قیمتی حدود 700 هزار تومن،و دومی یه میرورلس فوق العاده از فوجی با قیمتی بالاتر از 4ملیون تومن!!! تازه بدون لنز،برای هرکدوم از لنزهای اون هم باید بالای 1.5ملیون تومن پول بدید،توصیه میکنم کمی راجع به دوربین هایی که انتخاب کردید تحقیق کنید،اگر هم که احیانا تحقیق کردید و این سوال رو پرسیدید من فوجی رو بهتون پیشنهاد میکنم،محتویات جعبه هم توی دفترچه راهنماش کاملا توضیح داده شده و همونجا میتونید چک کنید.
محسن مقصودی