نوشته اصلی توسط
batista_soheil
سلام دوست عزیز
انتخاب بین این دو بستگی به نوع کاربرد شما دارد و اینکه چقدر به عکاسی غلاقه دارید آیا فقط دوربین را برای عکسهای یادگاری میخواهید یا برای کاربرد حرفه ای میخواهید و از این قبیل سوالات حالا برایتان کاملاً توضیح میدهم
اگر دوربینی میخواهید که با هزینه کمتر بتواند کیفیت قابل قبولی ارائه دهد حجم و وزن کمتری داشته باشد تا بتوانید همه جا آن را حمل کنید و دیگر فکر ارتقاع نیستید پیشنهاد من G12 است
اما اگر در عکاسی میخواهید پیشرفت خوبی داشته باشید و آنرا خیلی دوست دارید و حاضرید وزن سنگینتری حمل کنید پیشنهاد من 1100D است
1100D در ردیف حرفه ای قرار میگیرد و کیفیت خیلی قابل قبول تری نسبت به نمونه کامپکت دارد اما وزن آن بیشتر است که برای یک عکای چندان ملاک نیست و عشق به عکاسی تمام این مسائل را زیر پا میگذارد به عنوان مثال خودم همیشه 5 کیلوگرمی دنبال خود میکشم
مسئاله دوم خرید لنر است که فکر میکنم لنز کیت خود دوربین 18-55 است که امکان عکاسی از فواصل زیر 40 سانتی متر را ندارد (اگر اشتباه نکنم) اگر بودجه کافی دارید که بعداً یک لنز بهتر تهیه کنید 100 در 100 خیلی خیلی بهر از G12 است
خود من این اشتباه را کردم و عکاسی را با SX20IS شروع کردم که زیاد طول نکشید که عاشق عکاسی شدم و مجبور شدم دوربین خودم و به D90 ارتقاع بدم که اگر از اول حرفه ای میخریدم خیلی بهتر بود
در نهایت حتی اگر در حال حاظر بودجه برای خرید لنز ندارید پیشنهاد من همان 1100D است
روی نیکون هم تحقیق کنید نمونه هایی مانند D3100 نیکون هم در همین رنج قیمتی هستند
شاد باشاید