سلام
چندتا سوال دارم چون خیلی وارد نیستم
با قیمت حدود 2 میلیون چه دوربینی بگیرم؟
بین nikon d5100 ,d3200 ,d3100 کدوم بهتره و چه قیمتی دارن?
چه لوازم جانبی لازمه که بگیرم؟
قیمت فلش هایی که از دوربین جدا هستند نمی دونم چشم الکترونیکی یا بلوتوثی ؟
با قیمت حدود 2 میلیون چه دوربینی بگیرم؟
بین nikon d5100 ,d3200 ,d3100 کدوم بهتره و چه قیمتی دارن?
چه لوازم جانبی لازمه که بگیرم؟
D5100
واسه شروع یک عدد محافظ لنز و لوازم اولیه مثل کیف یا کوله .3 پایه...و کیت تمیز کننده
درود
سیستم وایرلس فلاش در نیکون موسوم به CLS در مدل D90 و D7000 به بالا وجود دارد و در سه مدل مورد نظر شما موجود نیست
اما این بدان معنا نیست که اگر قصد انتخاب مدلی پاینتر از اینها رو داشتید وایرلس فلاش رو از دست خواهید داد
یک راهش این هست که از فلاشهایی در نیکون استفاده کنید که خود فلاشها قابلیت SU4 داشته باشند مثل Sb700 و Sb800 و Sb900 و Sb910 اما اگر هر فلاشی غیر از این فلاشها رو خواستید تهیه کنید (چه مدل نیکون چه برندهای متفرقه که برای نیکون موجود هستند) باید از تریگر فلاش استفاده کنید. برای اطلاعات بیشتر راجب فلاشها اینجا مراجعه کنید.
موفق باشید
سلام دوستان
من تازه به این انجمن اومدم
یه سوال داشتم برای خرید دوربین
بودجه من دومیلیون تومنه (البته نهایتا این مبلغ چون دومیلیون کامل هم نیست) میخواستم ببینم
1.با این پول چه دوربینی با یه لنز تله میتونم بخرم؟
2.و اگه فعلا بخوام قید لنز رو بزنم و به همون 55-18 اکتفا کنم چه موردی میتونم بخرم؟
3.ضمنا با خرید دوربین دست دوم هم مشکلی ندارم و میتونید این موضوع رو هم در پیشنهادتون مدنظر قرار بدید
4.نهایتا اینکه از اونجایی که من یه عکاس حرفه ایی نیستم و به دنبال اینم که راحتتر بتونم عکاسی کنم و تجربه قبلیم هم با fz50 لومیکس بوده اگه با این قیمت نمیتونم مورد کاملی بگیرم در خصوص سوپرزوم ها نظرتون چیه؟ میتونم جایگزین کنم؟ ارزش داره؟ مثلا fz200 یا fuji X-S1 و یا HS50
ممنون از راهنماییتون...
سلام
به عقیده بنده یک دوربین حرفه ای بگیرید با لنز 18-55 یا شاید 18-105 یا 18-135
پیشنهاد من
D5100+18-55 OR 18-105
D3100 +18-105
OR
600D+18-55 OR 18-135
مطمئنا سالها راضیتون نگه میداره و کیفیت خیلی بهتری نسبت به لایک ها داره
به مورر زمان لنز تله یا لنز مورد نیازتون رو تهیه میکنید
ولی در خرید دوربین حرفه ای بجای لایک شک نکنید!
ممنون از راهنماییتون
شما از قیمتها اطلاع دارین؟
D5100+18-105 چه قیمت تموم میشه؟
600D+18-135 چقدر؟
ضمنا نظرتون در مورد سونی چیه؟ مثلا Sony SLT-A57
و نهایتا اینکه فکر نمیکنید تله با لنز 135 یا 105 در کنون و نیکون با سوپرزومهایی که عرض کردم خیلی فاصله داره؟ (البته هرچند که میدونم خب بجاش کیفیتشون هم خیلی فرق داره) اما فراموش نکنید من عکاس حرفه ای نیستم و عکاسی کسب و کار من نیست و فقط یه سرگرمیه در حد عکاسی از مناظر در طبیعت و سفرها (چون زیاد سفر میرم) عکاسی خانوادگی و نهایتا پرتره های شخصی.... همین! حالا بازم شما پیشنهادتون دوربین حرفه ایه؟
من فقط نگرانم اختلاف زوم بین (سوپرزوم) و (DSLR با لنزهایی که گفتین) خیلی زیاد باشه و کیفیت بالای DSLR ها نتونه برای من جایگزین این ضعف در زوم بشه
سرگرمی پرهزینه ای دارید...
با توجه به نوشته های شما نظر من این است که یک دوربین با کیفیت سوپر زوم از هر برندی که میپسندید انتخاب کنید و از عکاسی لذت ببرید...
نیاز شما از عکاسی طیف گسترده از فاصله کانونی و...پوشش میده و با توجه به بودجه ای که در نظر دارید به گمان من slr نا امیدتون میکنه...
موفق باشید
ای روزگار
با ما شدی ناسازگار!
اگر علاقه تان به عکاسی جدی است و با هزینه کردن در آینده مشکلی ندارید یک slr و اگر می خواهید یک دوربین داشته باشید که باهاش عکس های خوب بتونید بگیرید و دیگر نیاز به خرید لوازم دیگر نداشته باشید و از وسوسه های شیطانی خرید دور بمانید یک slr like تهیه کنید.
در مورد دست دوم هم میتونید تو قسمت خرید و فروش همین فروم بگردید ببینید چیزی هست یا نه