اصلاح کردم لینک رو
Top DSLRs For Wildlife | OutdoorPhotographer.com
اصلاح کردم لینک رو
Top DSLRs For Wildlife | OutdoorPhotographer.com
سلام
مقاله خوبي بود. فقط اشكالش اين است كه دو بدنه عالي D800 نيكون و 5DIII كنون را از قلم انداخته. با اينكه پيش بيني مي شد D800 نيكون به خاطر سرعت عكاسي پياپي نسبتا پايينش خيلي مورد استفاده در اين شاخه قرار نگيرد، اما عملا رزلوشن فوق العاده آن و سيستم فكوس قابل اعتمادش باعث شده با استقبال قابل توجهي در اين ژانر روبرو شود. 5DIII هم كه هم از نظر دقت و سرعت فكوس و هم از نظر تعداد و پراكندگي نقاط فكوس جهش بسيار قابل توجهي نسبت به 5DII پيدا كرده و سرعت عكاسي پياپي قابل قبولي هم دارد، با استقبال بسيار خوبي در اين ژانر مواجه شده است. عملكرد نويزي آنها هم كه عالي است. در واقع براي كساني كه به گزينه هاي فول فريم اقتصادي براي عكاسي حيات وحش فكر مي كنند، يا قصد كوچ از بدنه هاي كراپدار به فول فريم را دارند، اين دو بدنه جاي خود را به خوبي باز كرده اند.
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
دوستان من چرخی زدم تو لنزهای تله کانن و نیکون. مثل اینکه فراوانی لنزهای تله کانن بیشتر از نیکون هست تو ایران :|
تصمیم به فروش دو لنز تله نیکونم گرفتم که 300 اف 4 کانن سری ال بگیرم و کلا برم سمت کانن. دوربین 70D مناسبه؟ تو همین حدود ها آیا دوربین دیگه ای پیشنهاد میدین؟
به انتخاب بین 7D و 70D رسیدم. بالاترین کراپ دارهای کانن
سلام
نگاهي به تاپيك زير هم بيندازيد:
7D vs 70D
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
البته سرعت عكاسي پياپي ٥دي ، كمي پايين است ، ولي درمورد زوم باوجودسنسور ٢١ م پ ، درصورت نياز باكراپ روي تصوير همان تصوير حاصل ازسنسور كراپ بدست مي ايد.
بيشترازاين نظركه ازنظرقيمت مناسب شده اند پيشنهاد دادم. همينطوردرصورت استفاده درساير ژانرها ،نتيجه مطلوبتري بدست ميايد. بنا به اين موارد پيشنهاد دادم، پافشاري ندارم.