سلام
دوستان راسته که میگن مانت 5300 خیلی ضعیفه واسه لنزهای سنگین و زود خراب میشه؟ و اینکه تو هوای رطوبتی شاترش از کار میفته؟ به من پیشنهاد 7100 نیکون رو دادن ولی خیلی گرونه ... حقیقت داره همچین چیزی؟
سلام
دوستان راسته که میگن مانت 5300 خیلی ضعیفه واسه لنزهای سنگین و زود خراب میشه؟ و اینکه تو هوای رطوبتی شاترش از کار میفته؟ به من پیشنهاد 7100 نیکون رو دادن ولی خیلی گرونه ... حقیقت داره همچین چیزی؟
سری 5000 دارای سیلینگ یا همان درزبندی نیست و در زطوبت شدید ، بازندگی و نفوذ گرد و خاک آسیب پذیرتر است
اما دیدم دوربینهایی گه سیلینگ داشتن و در باران دچار مشکل شدن و داشتم دوربین که بدون سیلینگ 40 دقیقه زیر باران با آن عکاسی کردم و دوربین آخ نگفت (D90 )
در رابطه با لنزهای سنگین حتی با وجود داشتن D7100 اصلا نباید وزن لنز را روی دوربین انداخت و با دوربین را از لنز گرفت! که روش اصولی هم همین است برای همین در زیر لنزهای سنگین وزن استند قرار گرفته تا دوربین از طریق لنز به سه پایه بسته شود.
بله اگه استند داشته باشه اصلا درست نیست وزن روی دوربین انداخت ولی همه جا هم قرار نیست از سه پایه استفاده بشه. بطور کلی اگه مانت خراب بشه تعویض میشه؟
اصلا خراب میشه؟ من نهایت لنزی که میخوام استفاده کنم 135 خواهد بود و نیازی به 200 ندارم چون بیشتر پرتره میگیرم و لندسکیپ و نیازی به لنزهای وایلدفایر ندارم
شمال هم سالی دو بار میرم که همیشه یا باطری دوربینم خراب میشه یا تاچ گوشی هام از بین میرن واسه همین اکسپریا z2 خریدم که تا الان هیچ مشکلی نداشته
فقط الان واسه دوربین مشکل دارم
به نظر شما اون سطح رطوبت ( که نزدیک صبح رو سطوح و لباسها به صورت شبنم میشینه تا چه حد مشکل سازه؟
اگه قرار باشه خراب بشه ترجیح میدم پولم رو جمع کنم 7100 بخرم
در واقع هیچ تضمینی در مورد قطعات الکترونیکی وجود ندارد یکی از دوستانم دوربین کنون 6D دارد که با وجود سیلینگ در محیط های مرطوب دوربین هنگ میکند و دکمه هایش قاطی میکند!
مان دوربین ممکنه است کج شود و باعث ایجاد خطای فوکوس میشود اما همانطور که در پست قبلی عرض کردم اصولا باید یک دست همیشه زیر لنز باشد اگر این موضوع را هنگام عکاسی رعایت کنید مشکلی ایجاد نمیشود.