به نظر شما دوستان کدامیک از دو دوربین زیر بهتر است ؟؟ و به چه دلیل ؟؟
Canon 350D
Nikon D50
به نظر شما دوستان کدامیک از دو دوربین زیر بهتر است ؟؟ و به چه دلیل ؟؟
Canon 350D
Nikon D50
جالبه که بعد از این همه بحث و تبادل نظر چه بین این دو دوربین و چه مقایسه این دوربین ها با دوربین های هم رده و کلا دو برند نیکون و کنون هنوز این سوال تو فروم پرسیده میشه !!
بارها به این سوال پاسخ داده شده و گفتگو های طولانی در موردش شده ... بهتون پیشنهاد میکنم اون ها رو مطالعه بفرمایید ...سوالی که شما پرسیدی سوال کلی هستش و به خیلی چیزا بستگی داره ...
Kambiz akhbari : http://www.kamikam.com
Nikon D70] -Lens: AF-S NIKKOR 18-70 1:3.5-4.5G ED]
Panasonic FZ20 - Sony Cybershot F 717 - 3 Studio Flash ( Alton ) with softbox ) - Lowepro Case EX 140 - Tripod : SLIK U 9800
اینجوری طرف میره دیگه پیداش نمیشه.نوشته اصلی توسط a80300d
اگر میتوانیم بهتره راهنمایی کنیم یا حداقل لینکی قرار بدیم تا بنده خدا مستقیما به مسیر مورد نظر هدایت بشه.
بارها در این فروم با سوالات اینجوری و جوابهای از این دست روبرو شدیم.
دوست عزیز این دو تا لینک رو بخون اگر سوالی باقی بود به صورت ریز بیان کن.سوال شما در حال حاضر بسیار کلی است.
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=2618
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=2336
روح الله عبدالهی
Nikon D300 - 16-85 VR - AF-S 70-300 VR - flash Sigma 500 DG super- Micro trekker - Slik400
اولا که قوانین فروم شامل 9 بند میباشد.نوشته اصلی توسط a80300d
ثانیا جناب مینوسپهر میشه بفرمایید کدام قسمت سوال این بنده خدا مغایر قوانین فروم میباشد.؟!!
شاید آن قانون شماره 10 که فرمودید.!!!
روح الله عبدالهی
Nikon D300 - 16-85 VR - AF-S 70-300 VR - flash Sigma 500 DG super- Micro trekker - Slik400
ایده آل آن است که اعضای جدید الورود کمی در فروم و سایت به دنبال مطالب مورد نیازشان بگردند و اگر پیدا نکردند، آن وقت سوالشان را مطرح کنند. این طرز کار هم برای خودشان مفید است و هم برای بقیه اعضا: خودشان علاوه بر پاسخ سوالشان، با نکات و مقالات بسیار زیادی آشنا خواهند شد که قبلا اصلا درباره شان فکر نکرده بودند. برای اعضای دیگر و فروم هم این فایده را دارد که از بحثهای تکراری و یا تاپیکهایی که از فرط تکرار دیگر کسی حوصله پاسخگویی ندارد کاسته خواهد شد.
درخواست فروم همیشه از اعضا جدید همین بوده است. تا چه هنگام این درخواستها مورد توجه و التفات قرار گیرد...
جناب آقای روشننوشته اصلی توسط nmroshan
فرمایش شما متین ، اما ما فرض براین میگذاریم که دوستان فروم رو گشته اند و جواب خود را نیافته اند مگر اینکه عکس اون ثابت بشه.
حالا فرض بر این موضوع آیا درسته که ما با یه تازه وارد اینگونه برخورد کنیم و ایشان را از طرح موضوع پشیمان کنیم و یکی از مخاطبین سایت رو از دست بدیم.
اگر نمیخواهیم وقت تلف کنیم و پاسخهای تکراری بدیم حداقل میتونیم که دو تا لینک براش بگذاریم تا جوابش رو پیدا کنه اگر سوالی داشت اون موقع مطرح کنه.
روح الله عبدالهی
آقای مینوسپهر واقعا فکر میکنی همچین چیزی ممکنه تمام فروم رو مطاله کنند ارزش وقت اون بابا به نظر شما چقدره.نوشته اصلی توسط a80300d
برای یکی مثل من که یه کارمند هست و فقط میتونه شبها آنهم به صورت محدود به فروم سربزنه واقعا ناممکنه.
روح الله عبدالهی
ارزش وقت ما چطور آقاي عبدالهي؟ چطور است نيروي كمكي اعزام كنيم تا هيچ تازه واردي زحمت كليك كردن موس را به خود ندهد؟
جناب آقای محبی اگر وقت کمک کردن رو نداریم بهتره اصلا جوابی ندیم چطور است که وقت تایپ کردن و رنجاندن طرف مقابل را داریم.؟!!نوشته اصلی توسط Amir A
وقتی دوستمون جوابی نگرفت آنوقت در کار خود شک میکند و خود شروع به گشتن میکند.
هر کدام از ما روزانه بارها و بارها به خاطر مختصر اطلاعاتی که از دنیای عکاسی داریم به دوستان و آشنایان مشاوره میدهیم ، آیا این وقت تلف کردن است ، آیا به همه آنها میگوییم فروم عکاسی رو از اول تا آخر به دقت بخوان؟!
روح الله عبدالهی
با سلام و خسته نباشید به همه مدیران محترم که اکثرا یه جورایی گوش ما را نواختند و تمام عصبانیت و خستگیها رو بر سر بنده خالی نمودند !!!نوشته اصلی توسط roovigital
و کمال تشکر رو دارم از آقای عبداللهی که در کمال آرامش و بدون پرخاشگری بنده رو راهنمایی نمودند و لینک مورد نظر رو برام گذاشتند !! دستتون درد نکنه متشکرم .
در ابتدا من از اینکه دقت کافی رو در حین جستجو نکردم معذرت میخام قصدم عصبانی کردن و رنجاندن اعضای "فعال" محترم نبود . در مورد این پست باید خدمتتون عرض کنم همانطور که آقای عبداللهی عرض نمودند بنده هم کارمند هستم و در اداره از ساعت 7 صبح الی 30/5 بعد از ظهر مشغول بکار هستم و فرصت نکردم که تمام فروم رو زیر رو کنم واز اون گزینه سرچ ((که اصلا قابل اعتماد نبوده و اگر حذف بشه سنگین تره)) استفاده کردم ولی عبارت مورد نظر بنده رو پیدا نکرد !!! (البته چندین صفحه رو نگاه کردم ولی پیدا نکردم که ممکنه از خنگی و یا کوری من باشه!!!) البته شما آقایان محترم "فعال" جسارت بنده رو میبخشید چون این حقیر از افراد بقول شما "تازه وارد" هستم.
در مورد وقتتون اگر یک لینک رو به بنده نشون میداید کمتر از اینکه در مورد این جرم بنده بحث نمودید و حکم زدید وقت حضرات صرف و گرفته میشد !!! شما الان 2 صفحه بنده رو ملامت نموده و زیر باد انتقاد گرفتید ولی حاضر نشدید یک خط لینک راهنمایی بدهید که باز هم خدا رفتگان آقای عبداللهی را بیامرزد که با این کار بر من منت گذاشته و مرا راهنمایی نمودند . (کمال تشکر)
بنده از صحبتهای دوستان و حضرات به چند موضوع پی بردم :
1- در این فورم افراد "فعال" به افراد "تازه وارد" برتری و ارجحیت دارند و یک جورایی آدم یاد نژاد پرستها و نازیها میوفته و اینکه سفید پوستا بهتر از سیاه پوستها هستند (اشاره اینکه قصد جسارت و توهین رو به کسی نداشته و هدف مقایسه و تشابه کلمات بوده !!! سفید = فعال و سیاه = تازه وارد)
2- تنبیه بهتر از آموزش است!!!
3- اول اعدام بعد محاکمه !!!
با تشکر از صبر و حوصله حضرات .امیدوارم به کسی بر نخورده باشه و طاقت و وقت شنیدن حرفهای یک تازه وارد را داشته باشد .
ان الله مع صابرین .
ویرایش توسط amingol : Saturday 20 May 2006 در ساعت 12:31