با سلاممن هم برای خرید دوربین محدودیت مالی نداشتم . حتی تا پای d70 نیکون هم رفتم . اما می دونی . دوربین حرفه ای آدم حرفه ای می خواد . من نمی دونم شما واسه چه کاری دوربین رو می خوای . من خودم واسه عکاسی روزانه - طبیعت - مردم و ... چیزایی که دل خودم را خوش کند دوربین می خواستم . خوب . دوربینهای slr وسوسه کننده هستند . اما آیا حوصله لنز بازی داری؟ می دونی لنز خودشون تقریبا قابلیت زوم نداره و یه لنز وایده ؟ می دونی برای یه لنز زوم برابر 10 x باید تقریبا یک میلیون تومان هزینه کنی ؟ می دونی تنظیمات مشکلی دارند ؟ واقعا با این تنظیمها راحتی؟ من حساب کردم دیدم بهتره یه دوربین نیمه حرفه ای مثل فوجی 9600 بخرم . حالا اگه خوشم اومد و دیدم خیلی مشتاق شدم یه سال دیگه که خم و چم کار هم بیشتر دستم بیاد عوضش می کنم . اما تا حالا که خوب تو دستم جواب داده . مخصوصا اون زوم محشرش . حالا خود دانی . نیازهات رو ببین چیه . قیمت دوربین رو بذار مساله دوم . مهمترین چیز به نظر من نوع نیاز شما است . گاهی مواقع خرید یه دوربین حرفه ای مثل این می منه که برای حمل باری که حداکثر به یه وانت 10 ملیون تومنی احتیاج داره ، شما برید یه تریلی 100 میلیون تومنی بخرید . به هر حال انتخاب با خود شما است . موفق باشید
خدمت اين دوستمون عرض كنم هميشه قيمت لنز خوب بالا نيست مثلا يه لنز 300-28 سيگما با ديافراگم 2.8-4.5 رو كه براي دوربين هاي آنالوگ استفاده ميشه با قيمت 300 هزار تومان خريداري كرديم و روي يك كانن 20d بستيم بد هم نبود
ولي اگه به لنز 28-300 با ديافراگم 1.4 بخواهيد بخريد درسته قيمتش سر به فلك مي كشه .
در ضمن چون فاصله كانوني اكثر دوربين هاي حرفه اي 1.5 هست پس يه لنز 300-28 معادل يه لنز 450-40 عمل خواهند كرد و چون لنز خود دوربين 55-18 هست انتخاب خيلي خوبي براي همه مي باشد .
خدمت اين دوستمون هم كه مي خواهد دوربين بخره عرض كنم كه علي رغم رضايت كامل از fz30 و آشنايي كامل با s9500 بهتون پيشنهاد مي كنم در اين مورد عجله نكنيد و از كسايي كه با اين دوربين ها زياد عكس گرفته اند مشورت كنيد من خودم با اينكه سري اول fz30 رو خريدم و اولش ازش اصلا راضي نبودم ولي حالا كه فوت كار كردن باهاش رو بدست آوردم برام سخته بخوام ازش بگذرم . چون اين دوربين در مد كنترل دستي واقعا عالي عمل مي كنه .
d40 دوربين خيلي خوبيه ولي توجه كنيد مگاپيكسلش 6 هست و حساسيتش از 200 شروع ميشه ولي معلوم نيست كه كي به بازار ايران راه پيدا كنه چون من خودم با اينكه fz30 رو انتخاب كرده بودم (از همون اول ) ولي 6 ماه منتظر ورود اين دوربين شدم .
پيشنهاد من اينه كه يه 350d با قيمتي بين 700-640 هزار تومان بخريد چون واقعا عالي هست در ضمن اگر بعدا توانستيد يه لنز هم براش خواهيد خريد كه نهايتا قيمتش به 900 هزار تومان مي رسه . (اين كاري هست كه اگه بتوانم انجام مي دهم . البته نه به خاطر مشكل fz30 بلكه به خاطر نداشتن مد B كه براي عكاسي نجومي حياتي هست .
در زمينه اطلاعات فني fz30 هم هر سوالي داريد بپرسيد حتما كمكتون مي كنم بلكه انتخابي باب ميل داشته باشيد .