سلام
من هم دنبال راهنمایی برای خرید دوربین دیجیتال هستم.
خيلي خوشحالم که فرومهاي اين سايت رو پيدا کردم و مي تونم از عکاسان حرفه اي کمک بگيرم! :)
من يک آماتور هستم. اما به عکاسي (خصوصا به عکاسي از طبيعت) خيلي علاقه مندم. قبلا يک دوربين Sony DSC P93 داشتم و حدودا دو سال با همان دوربين کار کردم. الآن مي خواهم يک دوربين نيمه حرفه اي بخرم و عکاسي رو به طور جدي تري دنبال کنم.
مي خواستم اگر ممکنه، من رو درباره خريد دوربين راهنمايي کنيد. براي اينکه زياد وقت نگيره، خيلي مختصر و مفيد پارامترهايي که براي من مهمه، فهرست کردم.
1. قيمت: حدودا 600 تومان +- 50 تومان. قصدم اين هست که با اين هزينه، حافظه و کيف هم براي دوربين بخرم.
2. optical zoom حدود 10 برابر. (دوربين قبلي، 3 برابر بود!)
3. چون به عکاسي ماکرو خيلي علاقه دارم، قابليت عکاسي ماکرو با کيفيت تصوير خوب برام خيلي مهمه.
4. براي عکاسي از مناظر طبيعت، قابليت عکاسي wide هم مهمه.
5. زياد پيش مياد که از جانوران، پرندگان و حشرات عکس بگيرم. براي همين Continues shooting با سرعت (fps) خوب هم برام مهمه.
6. براي اينکه معمولا فرصتي براي سوار کردن سه پايه ندارم، لرزه گير هم خوب خواهد بود.
7. اگر براي پانوراما، راهنما داشته باشد، بهتر است.
8. ترجيح مي دهم که امکان زوم و تنظيمات به صورت مکانيکي هم داشته باشد.
9. به دليل اينکه ممکن است مجبور شوم دو روز دوربين را 24 ساعته حمل کنم، وزن هم بي اهميت نخواهد بود.
10. دوام باتری هم تا حدودی مهم است. البته فکر می کنم شاید مجبور شوم از این یکی یا حتی چند تا از موارد بالایی هم صرفنظر کنم! ;)
خودم تحقيقي در اين زمينه کرده، و با توجه به موارد مذکور، به دو دوربين شبه SLR زير رسيدم:
Fujifilm Finepix S9100 (also known as S9600)
Panasonic Lumix DMC-FZ30
اگر در مورد محاسن و معايب اين دوربينها راهنمايي بفرمايين، خيلي خيلي ممنون مي شوم. اگر به جز دو دوربين فوق، دوربين ديگري را مي شناسین که ويژگيهاي گفته شده را در حد قابل قبول داشته، ارزانتر هم باشد، ممنون مي شوم که راهنمايي کنيد.
با سپاس فراوان
نسيم