داريوش جان خيلي لطف داري بنظرت اين بايد تميز بشه ديگه اگه جواب مثبته ممنون ميشم يه قرار بذاريم ( از اف 16 به بالا معلوم ميشه )
داريوش جان خيلي لطف داري بنظرت اين بايد تميز بشه ديگه اگه جواب مثبته ممنون ميشم يه قرار بذاريم ( از اف 16 به بالا معلوم ميشه )
ویرایش توسط نادر : Tuesday 26 December 2006 در ساعت 14:51
1- ایزو 12800 با نویز ایزو 400 در دوربینهای نمیه حرفه ای.
2- داینامیک رنج بالا چیزی بیش از آنکه در دوربینهای فوجی وجود دارد.
آریو مینوسپهر
نادر جان این عکس که تمیز بود تقریبا. فقط یک نقطه آلودگی دیدم. اما برای اینکه دقیقا لکه ها رو پیدا کنی با اف 22 یا بالا تر از اسمان روشن یک عکس بگیر. بعد در فتوشاپ با کمک Auto Levels (قشار دادن همزمان Alt+Ctrl+L) کنتراست را بالا ببر.
من این کار رو با این عکس انجام دادم. چیز خاصی ندیدم مگر یک لکه در گوشه بالا سمت چپ. که این ارزش تمیز کردن نداره. خیلی جزئی هست.
اما حالا که بحث شد: من تقریبا از تمام امکانات دوربین خودم راضی هستم. نویز کم، بدنه محکم، کلی امکانات و ... . اما تنها چیزی که کمبود آن را کمی حس می کنم لرزه گیر روی سنسور هست. همین!! نمی دانم کنون در آینده این کار را خواهد کرد یا نه. یا شاید به بهانه لطمه به فروش لنز های IS از این کار سر باز بزند.
سلام.....
فقط قابل استفاده بودن ایزو 1600
و مود بالب برای عکاسی از ستاره ها
چه کم توقع !
آقای احسان چه انتظار قانعی. هر دوی این انتظاراتی که میفرماید در دوربینهای حرفه ای اس ال آر موجوده و با پول قابل حل. نشان از قانع بودن شما میده.
اگرچه که هر کس کاربردهای مختلف خود را دارد.
مثلا شاید یک عکاس خبری ترجیح بدهد دوربینش 30 عکس در ثانیه بگیرد !!!
آریو مینوسپهر
آقای کهنسال، حق با شماست. دفعه قبل به اشتباه از Auto Levels استفاده نکردم. دوباره که دیدم حدود 4 لکه جدی و 5-6 لکه جزئی دیدم.
این لکه هایی بود که تو مانیتور من دیده می شد.