سلام.
کاوه جان .
به جز لنز ، فکر میکنم برای بدنه دوربینی که میخواهی باید 2 یا 3 سال صبر کنی .
همین !
شاید هم کمتر .
سلام....
شد 3 تا ، چون امیر هم می خواهد ، اگر بیشتر شود میتوانیم تخفیف بگیریم ها مثلا دونه ای 800 دلار......به مهندسان سونی سفارش بدهم ؟؟؟؟؟
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
درد دلهای ناگفته از قول کاوه قبادی و امیر سوکی:
ای کاش دوربین من 350 دی بود( هردو ) ایکاش من هم یک جاکلیدی داشتم ( کاوه ) ای کاش میتونستم بفهمم موقعی که عکس میگرم صدا مال شاتر هست یا مال خورد شدن لوازم داخلی دوربین (کاوه)
ای کاش من هم 17-70 داشتم ( امیر ) ای کاش مجبور نبودم از سونی و 400 دی تعریف کنم ای کاش عکسهام اندر اکسپوز و سافت نبود( امیر ) ای کاش صدای شاتر سونی مثل پیت حلبی نبود ای کاش به جای سونی یه دوربین کامپکت خریده بودم ای کاش نویز دوربینم کم بود(کاوه ) ای کاش عکسهای دوربینم مثل عکسهای 350 بود (هردو )
ای کاش ...
کامیار
www.kampixel.com
CANON 40D-CANON 70-200 f4 L IS USM-SIGMA 17-70 --FLASH SIGMA DG 500 SUPER-LowePro Off Trail2-TRIPOD SLIK PRO 400DX-PANASONIC GS500
سلام...
امیرم با بنده هم عقیده هستند که : ای کاش دوربین شما جاکلیدی نبود
ولی کامیار این دوربین موصوف را داشتم به جان خودم با شما که هیچ با کن راکول هم سفر گروهی نمیرفتم.....
اما چه کنیم که نداریم....
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام کاوه جان
می خواین کارای خونه رو هم بکنه.. لباساتون رو بشوره... غذا بپزه و ... چند تا کار مهم دیگه هم بکنه..
سوارشم بشین مثل جاروی هری پاتر برین هرجا می خواین عکاسی کنین..
اصلا می خواین بهش بگین خودش بره از فلان جا عکس بندازه.. بره و برگرده.. کلید هم ببره که در نزنه یه وقت از خواب بیدار بشین
محمد منتظری
سلام...
نه حالا این کار ها رو هم نکرد اشکال نداره دیگه ، زیاد تکنولوژیش قوی میشه خوشم نمیاد ، همین ها خوبه یعنی فعلا کافیه . ولی با اینکه خودش بره عکس بگیره هی بدم نمیاد به نیست آدم کیف میکنه.....
کاوه قبادیExposure.ir
جالبه !! عجب تاپیکی شد.نه بحث بیربطی نه بوی باقالی نه...
بزرگان تاپیک حالا که از همه جا صحبت شد , دوربینهای کامپکت را فراموش نکنید.به درد خیلیها میخوره.مثلا دوربین مورد نظرتون (کامپکت)چه چیز دیگه ای داشته باشه(حداکثر دو مورد) شما حاضرید بعنوان جاسوئیچی! همراهتون ببرید.
سید زمان عابدیان
Canon A710 Is