-
پاسخ: راهنمایی براي خرید دوربین هاي Compact ...
با سلام
من میخوام یک دوربین کامپکت یا اولترا کامپکت بخرم
زوم برام مهم نیست.تنظیمات دستی هم مهم نیست.میخوام دوربین در حالت اتوماتیک بهترین عکسها رو بگیره
صفحات زیادی رو از این سایت خوندم ولی به نتیجه قاطعی نرسیدم
بین سری w از سونی و ایکسوس از کانن گیر کردم.w300 هم که متاسفانه گیر نمیاد
هر چه هم بیشتر در نت جستجو میکنم به تناقض بیشتری میرسم
مثلا در سایت زیر عکس w220 در حالتNew Indoor Flash INFB) بهتر و واضح تر از عکس ixus 940 sd که ما با نام ixus 120 میشناسیم هست.صورت طرف در عکس کانن وضوح لازم رو نداره و رنگها هم زنده نیستند ولی در سونی کاملا واضح و رنگها زنده تر..شاید من اصطلاح درست رو به کار نبردم .خودتون دقت کنید متوجه میشید
در عوض در حالت New Indoor (INB) 100 (که من منظورش رو نمیدونم)عملکرد کانن بهتره .در این حالت عکس سونی به زردی میزنه
http://www.imaging-resource.com/IMCOMP/COMPS01.HTM
در لینک زیر هم به راحتی میتونید دوربین مورد نظرتون رو تیک بزنید و مقایسه کنید که به نظر عکسهای سونی خوش آب و رنگتر هستند.سونی رنگ سبز برگ درختان رو زنده تر و شاداب تر نشون میده ولی در عوض کانن آبی دریا رو طبیعی تر
http://www.cameras.co.uk/html/sample...s-select-1.cfm
در سایت زیر هم که امتیاز بندیش خیلی عجیبه ایکسوس 120 در کیفیت عکس امتیاز 18/20 رو گرفته یعنی امتیازی که G11 , SX1 گرفتند!! در حالیکه W270 امتیاز 15/20
http://www.cameralabs.com/reviews/di..._reviews.shtml
من که برادرم W30 داشت که جز اولین سری های W بود و من هنوز با کیفیت عکسهاش حال میکنم .فقط بعضی وقتها مشکل قرمزی چشم داشت که شاید گزینه مربوطه تیک نخورده بود.این رو هم بگم که شک نهایی من بین دو گزینه W270 ,IXUS 120 هست
ممنون میشم اگر نظر نهایی شما رو هم بشنوم.با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nightwish
با سلام
من میخوام یک دوربین کامپکت یا اولترا کامپکت بخرم
زوم برام مهم نیست.تنظیمات دستی هم مهم نیست.میخوام دوربین در حالت اتوماتیک بهترین عکسها رو بگیره
صفحات زیادی رو از این سایت خوندم ولی به نتیجه قاطعی نرسیدم
بین سری w از سونی و ایکسوس از کانن گیر کردم.w300 هم که متاسفانه گیر نمیاد
هر چه هم بیشتر در نت جستجو میکنم به تناقض بیشتری میرسم
مثلا در سایت زیر عکس w220 در حالتNew Indoor Flash INFB) بهتر و واضح تر از عکس ixus 940 sd که ما با نام ixus 120 میشناسیم هست.
صورت طرف در عکس کانن وضوح لازم رو نداره و رنگها هم زنده نیستند ولی در سونی کاملا واضح و رنگها زنده تر..شاید من اصطلاح درست رو به کار نبردم .خودتون دقت کنید متوجه میشید
در عوض در حالت New Indoor (INB) 100 (که من منظورش رو نمیدونم)عملکرد کانن بهتره .در این حالت عکس سونی به زردی میزنه
در لینک زیر هم به راحتی میتونید دوربین مورد نظرتون رو تیک بزنید و مقایسه کنید که به نظر عکسهای سونی خوش آب و رنگتر هستند.سونی رنگ سبز برگ درختان رو زنده تر و شاداب تر نشون میده ولی در عوض کانن آبی دریا رو طبیعی تر
http://www.cameras.co.uk/html/sample...s-select-1.cfm
در سایت زیر هم که امتیاز بندیش خیلی عجیبه ایکسوس 120 در کیفیت عکس امتیاز 18/20 رو گرفته یعنی امتیازی که G11 , SX1 گرفتند!! در حالیکه W270 امتیاز 15/20
http://www.cameralabs.com/reviews/di..._reviews.shtml
من که برادرم W30 داشت که جز اولین سری های W بود و من هنوز با کیفیت عکسهاش حال میکنم .فقط بعضی وقتها مشکل قرمزی چشم داشت که شاید گزینه مربوطه تیک نخورده بود.این رو هم بگم که شک نهایی من بین دو گزینه W270 ,IXUS 120 هست
ممنون میشم اگر نظر نهایی شما رو هم بشنوم.با تشکر
در مورد امتیاز ها دقت کنید که هر دوربینی رو در مقایسه با کلاس خودش امتیاز میدن
مسلما اگه IXUS 120 هم قیمت G11 بود امتیاز کیفیتش خیلی کمتر بود !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rostamiani
در مورد امتیاز ها دقت کنید که هر دوربینی رو در مقایسه با کلاس خودش امتیاز میدن
مسلما اگه IXUS 120 هم قیمت G11 بود امتیاز کیفیتش خیلی کمتر بود !
بله حق با شماست .ولی این سایت در مورد ایکسوس گفته:excellent image quality
که در مورد سری w نگفته!نکته جالب تر نحوه امتیاز دهی کیفیت عکس خود سری w هست:
w200 امتیاز 16/20
w220 امتیاز 13/20
w270/290 امتیاز 15/20
نمیدونم در عکس های ایکسوس چه چیزی دیدن که امتیاز 18/20 رو بهش دادن؟!به هر حال آنچه مسلمه رنگهای
عکسهای نمونه سری ایکسوس زنده و شاداب نیستند.بر خلاف سری w از سونی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nightwish
بله حق با شماست .ولی این سایت در مورد ایکسوس گفته:excellent image quality
که در مورد سری w نگفته!نکته جالب تر نحوه امتیاز دهی کیفیت عکس خود سری w هست:
w200 امتیاز 16/20
w220 امتیاز 13/20
w270/290 امتیاز 15/20
نمیدونم در عکس های ایکسوس چه چیزی دیدن که امتیاز 18/20 رو بهش دادن؟!به هر حال آنچه مسلمه رنگهای
عکسهای نمونه سری ایکسوس زنده و شاداب نیستند.بر خلاف سری w از سونی
خب راست میگن دیگه !
شما خودت نمونه عکس ها رو تو ISO 80 ببین :
W270 :
http://www.cameralabs.com/reviews/So...omp_crop_1.jpg http://www.cameralabs.com/reviews/So...omp_crop_2.jpg
http://www.cameralabs.com/reviews/So...omp_crop_3.jpg
http://www.cameralabs.com/reviews/So...solution.shtml
IXUS 120 :
http://www.cameralabs.com/reviews/Ca..._is_crop_1.jpg http://www.cameralabs.com/reviews/Ca..._is_crop_2.jpg http://www.cameralabs.com/reviews/Ca..._is_crop_3.jpg
http://www.cameralabs.com/reviews/Ca...solution.shtml
عکسای W270 تقریبا افتضحه !!! کاملا محوه !
شاید شما عکس ها رو با اندازه اصلی ندیدی
-
با سلام دوستان من یه دوربین کامپکت میخوام بگیرم......بین سونی و کنون گیر کردم....یه سرچی هم تو سایت ها کردم عکس هارو مقایسه کردم همش با خودم میگم نکنه یه چیزی بگیرم بعدا حسرت یه دوربین دیگرو بخورم...
بزارید یه مشخصات بدم:
-فیلم برداری full hd
-بالای 10 مگا پیکسل
-لرزشگیر
برای طیسعت و عکسای خونوادگی بیشتر میخوام...
راستشو بخوای با اشنا شدن با این فروم و خوندن مطالب اولش قصد کردم یه slr like بگیرم که یه خورده یاد بگیرم و یه دستی هم تو هنر ببریم....ولی وقتی فکرشو کردم دیدم وقتشو ندارم....پولشو ندارم فعلا ..چون دیدم اگر بخوام شروع کنم هم دیگه همینطور پول باید داد.....و دیدم تو چند سایت هم اگر واقعا بلد نباشی دوربین های اتوماتیک کامپکت بهتر برا من غیر حرفه ای جواب میده...
این بودجم هم زیاد نیست....متاسفانه
خیلی ممنون از توجهتون پیشاپیش:::blushing:::
یادم رفت بگم عکس های دوربین برام خیلی مهمتر از فیلمبرداریشه!!
-
با سلام
دوربینهای s90 و ixus 980 از کنون و w300 از سونی با توجه به سنسور بزرگتر کیفیت خیلی خوبی دارند اما از نظر من بهترین کیفیت را در بین اینها دوربین g11 کنون دارد .
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peyman12248
بزارید یه مشخصات بدم:
-فیلم برداری full hd
-بالای 10 مگا پیکسل
-لرزشگیر
برای طیسعت و عکسای خونوادگی بیشتر میخوام...
تعیین کننده ترین فاکتور، یعنی قیمت رو نگفتید؟
-
اقا دوربین هایی که گفته بودی رو نگاه کردم.......واقعا g11 از همه بهتر بود ولی به دو دلیل نمیتونم بگیرم یکی این که یه مقدار بزرگه و من چون از دوربین موبایل استفاده نمیکنم یه چیزی میخوام که راحت بدون کیف هر جا خواستم بزارم تو جیبم ببرمش.....از اون طرف قیمتشم بالاست برام......البته فیلمبرداری full hd هم نداشت که زیاد مهم نیست....چون با این پولی که من دارم شک دارم یه دونه بتونم بخرم که full hd هم داشته باشه....ولی فیلمبرداریش در مقایسه با IXUS 980 خیلی بهتر بود.......
از نظر قیمتی هم یه چیزی زیر 500 میخوام البته اگه یه خرده گرونتر هم شد عیبی نداره اگر پایین تر هم شد چه بهتر...
این دوربین W300 که چند تا سایت رفتم نمونه عکساشو نداشت که مقایسه کنم...
البته اگر دوربینی میشناسید که هم فیلمبرداری FULL HD داره و هم عکسای خوب در حد g11 داره و گرونتره اگر بگید ممنون میشم چون بالاخره شاید قسطی بشه خرید!!!!
باز هم ممنون
-
سلام
برای خرید یک compact ارزان کدوم مدلو پیشنهاد میکنید (قیمت های دیروز جمهوری)
canon A490 115000
nikon L20 120000
panasonic FS42 147000
با احتساب قیمت شارژر و باتری برای canon و nikon قیمت سه مدل به هم نزدیک است ریویو سایت ها هم برای هر سه مدل خوبه . اگه کسی تجربه استفاده کامپکت های ارزان این سه برند رو داره لطفا نظرش رو بگه
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
barca007
سلام
canon A490 115000
nikon L20 120000
panasonic FS42 147000
با احتساب قیمت شارژر و باتری برای canon و nikon قیمت سه مدل به هم نزدیک است ریویو سایت ها هم برای هر سه مدل خوبه . اگه کسی تجربه استفاده کامپکت های ارزان این سه برند رو داره لطفا نظرش رو بگه
با تشکر
سلام دوست عزیز
بنا به فرمایشتون عرض شود که بنده یک دوربین ارزان قیمت کانن دارم (A470) که بسیار هم ازش راضی هستم ضمن اینکه قبلا با مدل قدیمی ترش (A410) نیز کار کره و اون دوربین هم بسیار دوربین خوبی (با توجه به قیمت پرداختی) بود. البته این سری دوربین های کانن از لحاظ تنظیمات دستی بسیار محدود هستند و شاید یکی از علل ارزونیشون هم همین باشه. از طرف دیگه بسیار کم حجم هستند (خصوصا مدل های جدید)
دوربین پاناسونیک هم فکر کنم مزیتش توی باتری لیتیومیش باشه و البته تونالیزه رنگ در دوربین های کامپکت پاناسونیک معمولا بهتر از رقبا است.
امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم.
پیروز باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
barca007
سلام
canon A490 115000
nikon L20 120000
panasonic FS42 147000
با تشکر
Canon PowerShot A1100 IS هم چیز خوبیه .قیمت هم دور و بر 140 هزار تومنه
اینم ریویوو :
http://reviews.cnet.com/digital-came...-33529000.html
پسرخالم جدیدا خریده و خیلی هم راضیه
کیفیت عکساشم نسبتا خوبه
فیلمبرداری 640*480 داره و 12MP هم هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rostamiani
سلام
جناب رستمياني قرارمون در سايت عكاسي اينه كه تا به مطلبي ايمان نداريم و مطمئن نيستيم اون رو عنوان نكنيم. اين دوربين فيلمبرداري HD ندارد. لطفا رعايت بفرماييد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rostamiani
a1100 که فیلمبرداری HD نداره،
اما اگه بنا به A1100 باشه من E1 یا A1000 رو پیشنهاد می کنم همین قیمتهاست، 10 مگاپیکسلی ولی کیفیت عکسش بهتره ، والا تو این سطح کامپکت ها من چند مدلی رو که دیدم 10 مگاپیکسلی ها بهتر از 12 مگاپیکسلی بودند.
یه مسئله دیگه A1000 یا E1 یه مزیتی نسبت به A490 دارند که اون هم لرزشگیرشونه.
معمولا از کامپکت های نیکون تعریف نمیشه.
FS42 رو هم شناختی ندارم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
جناب رستمياني قرارمون در سايت عكاسي اينه كه تا به مطلبي ايمان نداريم و مطمئن نيستيم اون رو عنوان نكنيم. اين دوربين فيلمبرداري HD ندارد. لطفا رعايت بفرماييد.
خیلی خیلی ببخشید ... با یک دوربین دیگه اشتباه گرفتم !!!
الآن اصلاح می کنم
لطفا این 2 پست رو پاک کنید ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peyman12248
اقا دوربین هایی که گفته بودی رو نگاه کردم.......واقعا g11 از همه بهتر بود ولی به دو دلیل نمیتونم بگیرم یکی این که یه مقدار بزرگه و من چون از دوربین موبایل استفاده نمیکنم یه چیزی میخوام که راحت بدون کیف هر جا خواستم بزارم تو جیبم ببرمش.....از اون طرف قیمتشم بالاست برام......البته فیلمبرداری full hd هم نداشت که زیاد مهم نیست....چون با این پولی که من دارم شک دارم یه دونه بتونم بخرم که full hd هم داشته باشه....ولی فیلمبرداریش در مقایسه با IXUS 980 خیلی بهتر بود.......
از نظر قیمتی هم یه چیزی زیر 500 میخوام البته اگه یه خرده گرونتر هم شد عیبی نداره اگر پایین تر هم شد چه بهتر...
این دوربین W300 که چند تا سایت رفتم نمونه عکساشو نداشت که مقایسه کنم...
البته اگر دوربینی میشناسید که هم فیلمبرداری FULL HD داره و هم عکسای خوب در حد g11 داره و گرونتره اگر بگید ممنون میشم چون بالاخره شاید قسطی بشه خرید!!!!
باز هم ممنون
پیشنهاد یه دوربین با این ملاک هایی که فرمودید خیلی سخت میشه.
اولا تنها دوربین در رده SLR-Like ها و کامپکت ها که Full HD باشه و در بازار هم موجود باشه، من فقط کنون SX1 رو می شناسم که اون هم ، هم ابعاد بزرگتری نسبت به G11 داره و هم کیفیت عکسش در حد G11 نیست.
اما اگه HD مد نظرتون باشه باز تنها دوربینی که کیفیت عکسی مشابه G11 داشته باشه از اون کوچکتر هم باشه و فیلمبرداری HD داشته باشه، من فقط Panasonic LX3 رو میشناسم که اون هم به سختی اگه بتونید پیدا کنید ( و فکر کنم پیدا نشه) ، اگه هم پیدا بشه احتمالا شاید تا 600 باشه قیمتش.
G11 رو اگه نگیم کیفیت عکسش تو رده SLR-like ها و کامپکت ها بهترینه جزو بهترینهاست و تعداد معدودی ( کمتر از انگشتان یکدست) از این رده دوربینها کیفیتی در این سطح دارند که معمولا فیلمبرداری HD (به غیر از LX3 ) ندارند.
ضمنا برداشت من از صحبتهای شما این بود که گمان شما اینه که G11 فیلمبرداریش Full HD است ، درسته؟ اگه اشتباه برداشتم که هیچ، اما اگه نه باید بگم G11 فیلمبرداریش نه Full HD است و نه HD. زوم اپتیکال هم حین فیلمبداری نداره ، یعنی تا جایی که من میشناسم کامپکت های کنون معمولا امکان زوم اپتیکال حین فیلمبرداری ندارند.
حالا شما بگو فیلمبرداری HD برات مهمتره یا کیفیت عکس؟ اگه فیلمبرداری HD و زوم اپتیکال حین فیلمبرداری برات مهمه ، دوربین کوچک و جمع و جوری هم میخوای پاناسونیک TZ7 هم هست قیمتی حدود 400 داره. سونی ها رو هم که بنده شناختی ندارم.
اما اگه کیفیت عکس مد نظرته و دوربین کوچکتری از G11 می خوای نزدیکترین کیفیت به کیفیت عکس G11 رو همون دوربین S90 کنون داره که قبلا دوستمون معرفی کردند. ( باز سونی ها رو نمیشناسم، پاناسونیک هم که LX3 بود که عرض کردم معلوم نیست تو بازار پیدا بشه یا نه، )
شخصا توصیم به همون G11 هست.
-
آقا تشکر واقعا راهنمایی خوبی بود....نه منظور من hd نبود همون full hd بود......در مورد g11 هم تو سایت cameralab خوندم که نه full hd و نه hd ...........
منم فکر میکنم G11 از همه بهتره.....این عکساش بدجوری دلبری میکنه...
حالا نصیحت دیگه ای دارید برام که لازم باشه موقع خرید رعایت کنم؟؟؟چون من تا به حال دوربین نخریدم و ای کار همیشه به عهده برادر بزرگترم بود که اخریش که گرفته بود یه IXUS 40 بود.
در ضمن فکر میکنید با این دوربین میتونم تجربه های نیمه حرفه ای داشته باشم و یه خرده مانور بدم روش تا یه چند تا عکس هنری هم شد بگیرم؟؟؟
خیلی ممنون:::yess:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peyman12248
حالا نصیحت دیگه ای دارید برام که لازم باشه موقع خرید رعایت کنم؟؟؟چون من تا به حال دوربین نخریدم و ای کار همیشه به عهده برادر بزرگترم بود که اخریش که گرفته بود یه IXUS 40 بود.
در ضمن فکر میکنید با این دوربین میتونم تجربه های نیمه حرفه ای داشته باشم و یه خرده مانور بدم روش تا یه چند تا عکس هنری هم شد بگیرم؟؟؟
خیلی ممنون:::yess:::
والا من که خودم مبتدی ام و تازه کار و در این رابطه تجربه زیادی ندارم، اما توصیه شخصی من اینه که از خود این شرکت های بازرگانی که وارد کننده هستند و خدمات گارانتی و بیمه رو هم ارائه میدن و فروش مستقیم هم دارند ، مستقیما خرید کنید هم مطمئن هست و خیالتون راحت و هم اینکه عقیدم اینه که به لحاظ قیمتی هم بهتر از بازار خواهد بود. جمهوری (توصیه می کنم از جمهوری خرید نکنید) برید شاید در ظاهر قیمت اولیه ای که میدن کمتر باشه ولی اینقدر داستان دارند (مثل لوازم جانبی) واسه خودشون که در نهایت مطمئن باشید گرون تر از این شرکت ها در میاد.
یه تاپیکی هم بود راجع به مواردی که باید هنگام خرید دوربین رعایت کنیم ، جستجو کنید پیدا می کنید، بیشتر مواردی بود که باید بررسی بشه که احیانا دوربین کارکرده رو به شما نندازن.
در مورد بخش دوم سوالتون باید بگم که تو همین گالری سایت می تونید عکس های خوبی رو ببینید که با دوربین های ضعیف تر از G11 گرفته شدند. و دیگه اینکه شاید بشه گفت بخشی از بازار هدف این دوربین عکاسان حرفه ای هستند که از DSLR ها استفاده می کنند و برای داشتن یه دوربین خوب با ابعاد کوچک و همیشه همراه، به این دوربین رو میارن.
علاوه بر این G11 از فرمت Raw پشتیبانی می کنه و همینطور امکان نصب فلاش اکسترنال TTL رو داره که به ندرت تو کامپکت ها و SLR-like می تونید این قابلیت رو ببینید. چیزی که فکر می کنم در کامپکت ها و Slr-like ها به دلیل نویز بیشترشون در ایزوهای بالاتر حتی نیاز و ضرورتش خیلی بیشتر از SLR ها احساس میشه.( البته در مورد G11 نمی دونم تا چه حد این ضرورت رو احساس خواهید کرد چون رفتار نویزی خیلی بهتری در ایزو های بالا داره، اما عقیده شخصیم اینه که در مورد غالب این رده دوربین ها، برای داشتن عکسهایی مناسب در محیط های بسته ، فلاش اکسترنال 100 درصد لازم وضروریست) . این موارد به شما اجازه میده که سطح بالاتری از کیفیت عکس رو با G11 تجربه کنید.
ضمن اینکه G11 بدنه بهتری هم نسبت به این سطح از دوربین ها داره و اگه اشتباه نکنم در مقابل نفوذ رطوبت مثل شرایط بارانی هم سیلینگ شده و مقاوم هست ، LCD مناسبی هم داره.
-
فکر میکنم تو فیلمبرداری هم موضوع مساحت سنسور به اندازه مگاپیکسل موثر باشه . خودم یه فیلمبردازی با G11 انجام دادم که کیفیتش واقعا قابل قبول بود . اگه اشتباه نکنم تو مود فیلمبرداری دوربینهای عکاسی از تمام سطح سنسور برای دریافت تصویر استفاده نمیکنن و از مرکز سنسور به تعداد مگاپیکسل مورد نیازشون تصویر رو میگیرن که این باعث میشه سطح اون تو مود فیلمبرداری خیلی کوچیک باشه .
ولی اگه یه دوربینی میخواین که تو هر نظر یه کیفیت قابل قبول داشته باشه و قیمتش هم مناسب باشه و زوم اپتیکال هنگام فیلمبرداری داشته باشه و کیفیت لنزش هم خوب باشه و کیفیت HD هم داشته باشه (نه FULLHD) شاید W380 سونی بتونه جواب کارتونو بده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahri-d
فکر میکنم تو فیلمبرداری هم موضوع مساحت سنسور به اندازه مگاپیکسل موثر باشه . خودم یه فیلمبردازی با G11 انجام دادم که کیفیتش واقعا قابل قبول بود . اگه اشتباه نکنم تو مود فیلمبرداری دوربینهای عکاسی از تمام سطح سنسور برای دریافت تصویر استفاده نمیکنن و از مرکز سنسور به تعداد مگاپیکسل مورد نیازشون تصویر رو میگیرن که این باعث میشه سطح اون تو مود فیلمبرداری خیلی کوچیک باشه .
ولی اگه یه دوربینی میخواین که تو هر نظر یه کیفیت قابل قبول داشته باشه و قیمتش هم مناسب باشه و زوم اپتیکال هنگام فیلمبرداری داشته باشه و کیفیت لنزش هم خوب باشه و کیفیت HD هم داشته باشه (نه FULLHD) شاید W380 سونی بتونه جواب کارتونو بده
سلام مي خواستم منو در مورده انتخاب دوربين با حسگر cmos يا ccd راهنمايي كنيد . به عنوان مثال دوربين 10 مگاپيكسل cmos بهتره يا 12 مگاپيكسل ccd مثل sx20 يا بهتر بگم ارزش داره 2 مگاپيكسل كم بشه ولي عوضش حسگر cmos باشه؟ ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahri-d
با توجه به تاکید و نیاز ایشون نسبت به کیفیت عکس ( در مقابل فیلمبرداری HD) و به قول خودشون تمایلشون " تجربه نیمه حرفه ای ذر عکاسی" ، فکر می کنم ، برای کسی که عکس های S90 و یا W300 رضایتشون رو برآورده نکرده پیشنهاد دوربینی مثل w380 با سنسور کوچکتر نسبت به G11 که چگالی پیکسلش 50MP/cm2 هست ( در مقابل 23MP/cm2 برای G11 ) و نه مد Aperture Priority داره نه Shutter Priority و اگه اشتباه نکرده باشم نه امکان Full Manual Exposure هست و نه Manual Focus و حداقل سرعت شاترش هم فقط 2 ثانیه هست و فلاش اکسترنال هم نمی خوره، در مقابل G11 با بدنه فلزی و ویوفایندر اپتیکال( هر چند درحد SLR ها نیست) که تمام تنظیمات دستی یه دوربین اصطلاحا حرفه ای یا SLR رو داره، پیشنهاد مناسبی نباشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mrjhemati
سلام مي خواستم منو در مورده انتخاب دوربين با حسگر cmos يا ccd راهنمايي كنيد . به عنوان مثال دوربين 10 مگاپيكسل cmos بهتره يا 12 مگاپيكسل ccd مثل sx20 يا بهتر بگم ارزش داره 2 مگاپيكسل كم بشه ولي عوضش حسگر cmos باشه؟ ممنون
برای اینکه جواب درستی بگیرید، بهتره دقیقا نوع دوربین مد نظرتون رو ذکر کنید تا اینکه بخواید نوع سنسور ها رو با هم مقایسه کنید، CCD یا CMOS یه سازنده با سازنده دیگه به لحاظ کیفی متفاوته، در ثانی ابعاد سنسور رو هم باید در نظر بگیرید.
از اینها گذشته اون 2 مگاپیکسل اضافی چیزی نیست که بخواید بر مبنای اون انتخاب کنید، گاها با توجه به سایز کوچکتر سنسور در کامپکت ها چه بسا اون مگاپیکسل اضافی تاثیر منفی هم داشته باشه. در کل باز هم نمیشه هر 12 مگاپیکسلی رو با 10 مگاپیکسلی مقایسه کرد و نتیجه یکسانی گرفت ، بهتره دقیقا مشخص بشه مربوط به چه دوربین هایی؟
در مورد CCD یا CMOS بودن هم، قطعی که نمیشه گفت ولی تا کنون CCD ها در رده کامپکت ها و SLR-like ها بهتر جواب دادن تا CMOS ها. ولی باز هم باید دقیقا مشخص کنید که سنسور چه دوربین هایی؟
-
سلام
من بین 2 سری دوربین گیر کردم لطفا راهنماییم کنین
canon سری a (مدلها رو نمیدونم)
sony سری w
کدوم بهتره؟ و همچنین چه مدلی تو این مایه ها پیشنهاد میکنین؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mas7sam
سلام
من بین 2 سری دوربین گیر کردم لطفا راهنماییم کنین
canon سری a (مدلها رو نمیدونم)
sony سری w
کدوم بهتره؟ و همچنین چه مدلی تو این مایه ها پیشنهاد میکنین؟
فقط میشه در مورد مدل ها بحث کرد نه کل یک سری !!!:::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rostamiani
با سلام
ممنون از راهنمایی ولی A1100 گرونتره ومن با کمی هزینه بیشتر panasonic FS62 رو به اون ترجیح می دهم . بین این سه دوربینی که گفتم هم نظرم بیشتر روی FS42 است هم سبکتر و کم حجمتره و هم اینکه واید تره و رنج بالاتری هم داره(زوم 4x) فیلمبرداریش هم بهتره (480*848) وفلاش قوی تری هم داره فقط می خواستم از عملکرد دوربین های سری FS پاناسونیک مطمئن بشم (اگه مثل سری FZ و TZ باشه عالیه) . ایراد کانن،هم وزن وحجم بالا و هم LCD اونه. نیکون LCD خوبی داره و البته فکر میکنم سری P نیکون باعث شده اسمش در رده کامپکت ها بد دربره چون ظاهرا این دوربین مدل موفقی در این رده بوده.در مجموع کانن برند مطمئن تری در این رده است ولی اگه در رابطه با panasonic ( یا نیکون) به اطمینان برسم ترجیح میدهم یکی از اونها رو انتخاب کنم.
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rostamiani
فقط میشه در مورد مدل ها بحث کرد نه کل یک سری !!!:::happy:::
خب پس تو این سری ها و در همین حد دوربین چه مدلی رو پیشنهاد میدین؟
-
با سلام خدمت دوستان
یک دوربین کامپکت میخوام بگیرم واین شرایط برام مهمه
1- ترجیحا از برند های کنون یا پاناسونیک باشه
2- حداقل واید معادل 24 میلیمتر و اگر کمتر هم داشته باشه چه بهتر
3- تقدم دیافراگم و شاتر هم داشته باشه
چی پیشنهاد میفرمایید
از G11 خیلی خوشم میاد ام واید 28mm به کارم نمیاد آیا فیلتری چیزی برای G11 پیدا نمیشه که واید اون رو بیشتر بکنه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mmazhar_55
با سلام خدمت دوستان
چی پیشنهاد میفرمایید
از G11 خیلی خوشم میاد ام واید 28mm به کارم نمیاد آیا فیلتری چیزی برای G11 پیدا نمیشه که واید اون رو بیشتر بکنه؟
wide converter داره ولی تو ایران باشه یا نه شو نمی دونم. تله کانورتر براش دیدم تو ویترین یه مغازه تو پایتخت ، شاید واید کانورترشم داشته باشه.
مارک کنون 0.75x و قیمت 100 دلار :
http://toronto.kijiji.ca/c-ViewAdLar...AdId=197519260
کد:
http://toronto.kijiji.ca/c-buy-and-sell-cameras-camcorders-CANON-WC-DC58B-WIDE-CONVERTER-0-75X-suitable-for-G11-G10-G9-G7-W0QQAdIdZ197519260
این یه نمونه با برند Vivatar هست 0.45x و قیمت 50 دلار :
کد:
http://www.amazon.com/Vivitar-0-43x-Powershot-Adapter-Included/dp/B003A78K2U
http://www.amazon.com/gp/product/ima...502394&s=photo
-
1 فایل پیوست
مشخصاتی که شما دادید دقیقا مطابق است با CANON S90
کیفیت تصویرش که تقریبا همون G11 هست گذشته از اون که دیافراگم بازتری داره برای نور کم . تنظیم دستیشم تقریبا کامله.
اینم یه تصویری که 100 درصد کراپ شده ازش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahri-d
مشخصاتی که شما دادید دقیقا مطابق است با CANON S90
با بند 2 خواسته های ایشون که مغایرت داره، یعنی همون مشکلی که ایشون با G11 دارند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mmazhar_55
با سلام خدمت دوستان
چی پیشنهاد میفرمایید
با این مشخصات می تونید به این دوربین ها فکر کنید ... البته از کیفیت تصویرشون اطلاعی ندارم :::happy:::
Panasonic Lumix DMC-LX3
http://www.letsgodigital.org/images/...ix-dmc-lx3.jpg
http://www.dpreview.com/news/0807/08...nasoniclx3.asp
Fujifilm FinePix HS10
http://www.gadgetfolder.com/wp-conte...m-camera-2.jpg
http://www.dpreview.com/news/1002/10...hs10series.asp
موفق باشید :::yess:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mmazhar_55
با سلام خدمت دوستان
چی پیشنهاد میفرمایید
دوست عزیز
در سایت dpreview.com می توانید در قسمت buying guide اطلاعات مورد نظر خود را وارد کنید و تمام دوربین هایی که این مشخصات را دارند به شما معرفی می کند.
دوربین های با واید 24 سه چهار دوربین بیشتر نیستند که احتمالا در ایران گیر نخواهید آورد مگر مکدل جدیدی که سامسونگ زده است و آن را رقیب LX3 معرفی کرده
-
پاسخ: معرفی 3 کامپکت جدید از کانن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sootehdell
براي استفاده خانگي canon_powershot_sx110is بهتره يا سري هاي IXUS؟ ممنون مي شم راهنماييم كنين.
sx110 احتمالا باید تنضیمات دستی بیشتری داشته باشه و البته که حجم بیشتری هم داره.اما ixus ها حجم کمتری دارن و جیبی اند و هر کسی میتواند باهاش عکس یادگاری بگیرد اما تنضیمات دستی کمتری داره.بعضی هاش هم حتی فیلمبرداری hdهم دارن ولی اس ایکس 110 این حالت رو نداره.اگه فقط واسه خانواده میخوای به نظرم ایکسوس بهتره...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farzadafzali
دوست عزیز
در سایت dpreview.com می توانید در قسمت buying guide اطلاعات مورد نظر خود را وارد کنید و تمام دوربین هایی که این مشخصات را دارند به شما معرفی می کند.
دوربین های با واید 24 سه چهار دوربین بیشتر نیستند که احتمالا در ایران گیر نخواهید آورد مگر مکدل جدیدی که سامسونگ زده است و آن را رقیب LX3 معرفی کرده
حدود 24 مدل دوربین با واید 24 ساخته شده که حداقل 3-4 مدل اون در ایران موجوده از جمله IXUS 200 IS
که خودم دارم(در ایران موجوده)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elend
حدود 24 مدل دوربین با واید 24 ساخته شده که حداقل 3-4 مدل اون در ایران موجوده از جمله IXUS 200 IS
که خودم دارم(در ایران موجوده)
سلام
دوست عزیز میتونم بپرسم کیفیت خروجی ixus 200 چطوره؟ راضی کننده است؟ اگه چنانچه خروجی این دوربین را با سایر دوربینهایی که احتمالاً تجربش را داشتید مقایسه ای بکنید ممنون میشم.
دوربین شما ساخت چین ؟( یکی از دوستان میخواست همین دوربین را بخره و بدلیل اینکه ظاهراً فقط ساخت چینی اش پیدا میشه فعلاً منصرف شده)
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yamahdi
سلام
دوست عزیز میتونم بپرسم کیفیت خروجی ixus 200 چطوره؟ راضی کننده است؟ اگه چنانچه خروجی این دوربین را با سایر دوربینهایی که احتمالاً تجربش را داشتید مقایسه ای بکنید ممنون میشم.
دوربین شما ساخت چین ؟( یکی از دوستان میخواست همین دوربین را بخره و بدلیل اینکه ظاهراً فقط ساخت چینی اش پیدا میشه فعلاً منصرف شده)
با تشکر
این دوربین رو من برای یکی از دوستانم خریدم
در مقابل مبلغ پرداختی امکانات و کیفیت قابل قبولی داره
ولی ساخت ژاپنه
تا اونجایی که من اطلاع دارم canon دوربین چینی نداره(1%)
اکثراً ژاپنی و تعدادی هم مالزی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi_911turbo
ا
دوست عزيز اطلاعات غلط ندهيد.
تمام DSLR ها و برخي كامپكت هاي رده بالا ( سريG) و برخي ixus ها ساخت ژاپن هستند ولي بسياري كامپكت ها و اولترا كامپكت ها هم ساخت چين هستند كه تفاوتي با دوربين هاي ساخت ژاپن ندارند چون همگي ساخت Canon هستند.
-
البته در تکمیل فرمایشات فرهاد خان عزیز عرض کنم که تمامی DSLR ها ساخت ژاپن هستند به جز مدل 1000D که در ابتدا در ژاپن تولید شد و پس از آن خط تولید آن به تایوان منتقل شد. در حال حاضر اکثر دوربینهای این مدل در بازار ساخت تایوان می باشند. ولی همانطور که فرهاد عزیز بارها فرموده اند: بدون هیچگونه نگرانی از محل ساخت کنون، مدل خود را انتخاب کنید، چرا که کیفیت کنون در تمامی کارخانه هایش (چه در چین، چه در ژاپن) رعایت می گردد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yamahdi
سلام
با تشکر
هنوز فرصت نکردم پرینت بگیرم از خروجی اون اما عکس های اون روی مانیتور خیلی خوب داری جزئیات کامل هستن نسبت به IXUS 100 احساس میکنم پیشرفتهایی در ایزو های بالاتر داشته
دوربین ساخت ژاپنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi_911turbo
در سری کامپکها(ایکسوسها و سایر) ساخت چین بسیار فراوان هستند. تو نمایشگاه هم که ملاحظه می کردید بسیاریش ساخت چین بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
دوست عزيز اطلاعات غلط ندهيد.
تمام DSLR ها و برخي كامپكت هاي رده بالا ( سريG) و برخي ixus ها ساخت ژاپن هستند ولي بسياري كامپكت ها و اولترا كامپكت ها هم ساخت چين هستند كه تفاوتي با دوربين هاي ساخت ژاپن ندارند چون همگي ساخت Canon هستند.
من این مطلب را قبول ندارم. در مورد دوربین ها نمی تونم مطمئن حرف بزنم ولی در خصوص گوشی های موبایل و تجهیزات کامپیوتری و بخصوص لپ تاپهای یک برند خاص بتجربه میتونم با اطمینان بگم از نظر کیفیت واقعاً متفاوت هستند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elend
هنوز فرصت نکردم پرینت بگیرم از خروجی اون اما عکس های اون روی مانیتور خیلی خوب داری جزئیات کامل هستن نسبت به IXUS 100 احساس میکنم پیشرفتهایی در ایزو های بالاتر داشته
دوربین ساخت ژاپنه
ممنون
-
canon ixus 100 یا sony w350
سلام.
اگه ممکنه منو راهنمایی کنین بین این 2 تا دوربین کدوم رو انتخاب کنم؟(sony cybershot DSC-w350 , canon ixus 100)
-
پاسخ: canon ixus 100 یا sony w350
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
feryland
سلام.
اگه ممکنه منو راهنمایی کنین بین این 2 تا دوربین کدوم رو انتخاب کنم؟(sony cybershot DSC-w350 , canon ixus 100)
من از رنگ سونی خوشم نمیاد برای همین ایکسیوس رو ترجیح میدم در ضمن کاهش دهنده نویزش زیادی کار میکنه و کمی عکس رو سافت میکنه بهرحال یکمی کنونه بهتره
-
پاسخ: canon ixus 100 یا sony w350
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
feryland
سلام.
من نمي دانم شما چرا اين دو دوربين رو براي مقايسه انتخاب كرده ايد ولي اين دو دوربين حتا هم قيمت هم نيستند. تنها ايراد ixus 100 نسبت به W350 وايد 33 آن در برابر 26 سوني است وگرنه در ساير شرايط من هم ixus را ترجيح مي دهم. حالا اگر ixus 200 را با W350 مقايسه كنيد كه قيمت هايشان هم نزديك تر است؛ ixus 200 از هر لحاظ سر است (مثلا لنز 24-120 در برابر 26-105 ).
-
Powershot sx20is or Powershot s90 or Powershot G11 ?
سلام به بروبچ خوب سایت عکاسی
آقا لطفا یکم سریعتر منو در جهت انتخاب درستم راهنمایی کنید، بعد کلی تحقیق و بررسی رسیدم به این سه مدل که باز تو این سایت که آدرس میدم نتیجه گرفتم که sx20is بهتره، ولی بازم میخوام از تجربه و راهنمایی شما استفاده کنم، لطفا عیب ها و برتری های مدل ها رو ذکر کنید.
اینم اون سایتی که مقایسه کردم: http://cweb.canon.jp/cgi-bin/camera/dcam/comparison.cgi
-
سونی یا کنون
با سلام
بین سونیw350 و کنون ixus 220کدامیک را پیشنهاد می کنید
با تشکر
-
سلام دوست عزيز
من هم براي خريد بين سوني W350 و كانن IXus 200 مردد بوده و هنوز هستم.
سوالم رو در هميد فروم مطرح كردم و اكثر دوستان معفقد به برتري برند كانن هستند
من قبلا با سوني W كار كردم. امروز هم در يك مغازه با دوربين كانن Ixuss 200 چند تا عكس انداختم كه البته براي قضاوت و مقايسه كافي نيست . ولي به نظرم نيامد كه كيفيت عكس هاي سوني بهتر باشد.
ولي همچنان دودل هستم
كاش يكي از دوستان با تجربه نمونه عكسي از هر دو دوربين داشت كه در اينطورت قضاوت راحتتر بود
-
پاسخ: Powershot sx20is or Powershot s90 or Powershot G11 ?
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
morihoo
سلام به بروبچ خوب سایت عکاسی
آقا لطفا یکم سریعتر منو در جهت انتخاب درستم راهنمایی کنید، بعد کلی تحقیق و بررسی رسیدم به این سه مدل که باز تو این سایت که آدرس میدم نتیجه گرفتم که sx20is بهتره، ولی بازم میخوام از تجربه و راهنمایی شما استفاده کنم،
لطفا عیب ها و برتری های مدل ها رو ذکر کنید.
اینم اون سایتی که مقایسه کردم:
http://cweb.canon.jp/cgi-bin/camera/dcam/comparison.cgi
سلام دوست من
از این صفحه نمیشه لینک گذاشت. لطفا اسم دوربین ها رو بنویس :::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zanjani2
سلام دوست عزيز
من هم براي خريد بين سوني W350 و كانن IXus 200 مردد بوده و هنوز هستم.
سوالم رو در هميد فروم مطرح كردم و اكثر دوستان معفقد به برتري برند كانن هستند
من قبلا با سوني W كار كردم. امروز هم در يك مغازه با دوربين كانن Ixuss 200 چند تا عكس انداختم كه البته براي قضاوت و مقايسه كافي نيست . ولي به نظرم نيامد كه كيفيت عكس هاي سوني بهتر باشد.
ولي همچنان دودل هستم
كاش يكي از دوستان با تجربه نمونه عكسي از هر دو دوربين داشت كه در اينطورت قضاوت راحتتر بود
سلام به همگی
دوست عزیز این دو دوربین مشخصات نزدیک به هم دارن و این شما هستید که تصمیم نهایی رو با توجه به نیازهاتون می گیرید. هر دو فلش نسبتا ضعیفی دارند sony با برد 3.8 متر و کانن 3.5 که ممکنه شما رو ترقیب کنه تا برای عکاسی بهتر توی نور کم فلش پیرو یا slave flash بخرید رنج لنز کانن کمی بهتره 120-24 در مقابل 105-26 در سونی . رنج دیافراگم 5.9-2.8 در کانن در مقابل 5.7-2.7 در سونی باید اشاره کنم که چندان فرقی نمی کنه. سرعت عکاسی پی در پی در سونی بهتره 1.45 فرم در ثانیه در مقابل 0.8 فریم در ثانیه در کانن . 12mp در مقابل 14mp در سونی. فریب این ارقام رو نخورید که بیشتر جنبه بازار گرمی داره برام جالب بود که سایت imaging-resource ماکزیمم سایز پرینت رو برای هر دو دوربین 13X19 پیشنهاد میده و برای دوربین 10mp S90 هم همین طور . فیلم برداری هر دو از لحاظ کیفی خیلی مشابه به نظر می رسه. سونی این امکان رو میده که هم زمان با فیلم برداری از زوم اپتیکال هم استفاده کنید اما نکته اینجاست که صدای موتور دوربین هم ثبت می شه و همچنین چون سرعت زوم رو کاهش نمی ده در مدتی که از زوم استفاده می کنید مشکل فوکوس پیدا می کنید در نهایت احتمالا ترجیح می دید زوم رو ثابت نگه دارید در دوربین کانن می تونید اول دوربین رو stand by کرده بعد از زوم فیلم برداری رو شروع کنید در مجموع برتری برای سونی محسوب نمی شه. lcd کانن 3 اینچ در مقابل 2.7 در سونی و به نظر می رسه کیفیت بهتری داره. عمر باتری تقریبا یکسان برای 240 عکس.sony امکان sweep panorama هم داره اینکه شما چقدر ازش استفاده میکنید. مشخصات بیشتر این دو دوربین رو تو لینکهای زیر می تونید پیدا کنید
http://www.sony.co.uk/product/dsc-w-...TechnicalSpecs
http://www.usa.canon.com/consumer/co...elTechSpecsAct
اگر میخواهید عکسهای این دوربینها رو مقایسه کنید از آدرس زیر استفاده کنید
رویوهاشون هم توی لینک های زیر هست
http://www.cameralabs.com/reviews/Ca...IS/index.shtml
http://www.imaging-resource.com/PROD...S/SD980ISA.HTM
http://www.steves-digicams.com/camer...ations-16.html
http://cameralabs.com/reviews/Sony_C...50/index.shtml
http://www.imaging-resource.com/PRODS/W350/W350A.HTM
good luck
-
سلام دوستان
من 2 ماه پیش یه دوربین canon sx200 گرفتم که واقعآ راضیم
ولی تنها مسئله ای که هست اینکه موقع فیلمبرداری زوم اپتیک و صدای استریو نداره
چون منهم از این دوربین برای فیلم برداری نیز استفاده میکنم این دو تا موضوع برام خیلی مهمه
آیا اساتید محترم دوربین کامپکت بهتری سراغ دارند که فیلمبرداری بهتری نسبت به این دوربین داشته باشه
البته شنیدم canon sx 210 این مشکل رو نداره ولی بعضی ها اونو تایید نمیکنن
لطفآ اگر نظر بهتری دارید بگید
متشکرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
raya
سلام دوستان
من 2 ماه پیش یه دوربین canon sx200 گرفتم که واقعآ راضیم
ولی تنها مسئله ای که هست اینکه موقع فیلمبرداری زوم اپتیک و صدای استریو نداره
چون منهم از این دوربین برای فیلم برداری نیز استفاده میکنم این دو تا موضوع برام خیلی مهمه
آیا اساتید محترم دوربین کامپکت بهتری سراغ دارند که فیلمبرداری بهتری نسبت به این دوربین داشته باشه
البته شنیدم canon sx 210 این مشکل رو نداره ولی بعضی ها اونو تایید نمیکنن
لطفآ اگر نظر بهتری دارید بگید
متشکرم
SX210 رو اطلاع ندارم ،
ولی اولین کامپکتی که من خودم از کنون دیدم که حین فیلمبرداری زوم اپتیکال داره همین دوربین آخریست که تازه معرفی شده و هنوز نیومده بازار.
اما کامپکت پاناسونیک TZ-7 هست که در سطح همون SX200 هست و زوم اپتیکال حین فیلمبرداری هم داره دوربین خوبی هست 350 قیمتشه،
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delagah
SX210 رو اطلاع ندارم ،
ولی اولین کامپکتی که من خودم از کنون دیدم که حین فیلمبرداری زوم اپتیکال داره همین دوربین آخریست که تازه معرفی شده و هنوز نیومده بازار.
اما کامپکت پاناسونیک TZ-7 هست که در سطح همون SX200 هست و زوم اپتیکال حین فیلمبرداری هم داره دوربین خوبی هست 350 قیمتشه،
سلام
دوست عزیز sx210 اومده تو بازار قیمتشم حدود 390 هستش فقط میخواستم ببینم دوربینه خوبی هست یا نه و آیا مشکل خاصی نداره آخه یه جایی دیدم نوشته بو د چو ن 14 مگا پیکسل هست نویز زیاذی داره میخواستم ببینم صحت داره این موضوع
در ضمن جایی سراغ دارید که من sx200 رو بدم و یه پاناسونیک tz7 یا کنون sx210 بگیرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
raya
سلام
دوست عزیز sx210 اومده تو بازار قیمتشم حدود 390 هستش فقط میخواستم ببینم دوربینه خوبی هست یا نه و آیا مشکل خاصی نداره آخه یه جایی دیدم نوشته بو د چو ن 14 مگا پیکسل هست نویز زیاذی داره میخواستم ببینم صحت داره این موضوع
در ضمن جایی سراغ دارید که من sx200 رو بدم و یه پاناسونیک tz7 یا کنون sx210 بگیرم
اطلاع دارم که اومده. بی اطلاعی من از امکان زوم اپتیکال حین فیلمبرداریش هست.تا این لحظه تو کنون ها من فقط این
آخرین کامپکتش که SD 4000 نام داره و هنوز به بازار نیومده رو میشناسم که زوم اپتیکال داره.در مورد SX210 اطلاعی ندارم.
در مورد نویز باید بگم ، من چند وقت پیش کنجکاو شدم نمونه عکسهای این دوربین رو ببینم ، از Imaging-resource که نمونه های SX210 و SX200 رو نگاه کردم در ایزوهای بالا ، با وجودیکه SX210 مگاپیکسلش افزایش یافته و قاعدتا چگالی پیکسلش هم افزایش یافته، اما اونچیزی که من دیدم این بود که کیفیت عکس SX210 بهتر بود.
خودتون یه سری به این سایت بزنید بررسی کنید. حالا تا چه اندازه میشه به نمونه عکسهای این سایت استناد کرد دیگه با خودشون، ولی این سایت جزو منابع معتبر هست.
-
سلام به همه دوستان عزیز
من برای خرید دوربین راهنمایی میخواستم
-کارهای هنری میکنم و برای فروش میخوام از کارهام عکس تهیه کنم
-دوربینی میخوام که رزولوشن بالا داشته باشه تا جزییات رو نشون بده
-قیمت هم بین 250 تا 350 هزار تا باشه
-من رو ی عکسام کار میکنم با فتو شاپ و میخوام فرمت raw داشته باشه و تبادل اطلاعات هم از pc به دوربین راحت باشه
-برای عکسهای خانوادگی هم کیفیت خوبی داشته باشه
-من canon s60 داشتم و خیلی راضی بودم فقط 5 مگا پیکسل بود میخوام کیفیتش بالا تر باشه
-برای عکاسی تو طبیعت هم خوب باشه
- CANON یا NIKON باشه
ممنون از راهنمایی تون
-
با این قیمت که گفتید نو چیزی نمیتونید بگیرید . s90 که ارزونترین چیزیه که به کارتون میاد با رم و کیف و گارانتی حدود 420 تومنه. دست دوم مگه اینکه بگیرید که اتفاقا یکی از بچه ها یه lx3 برای فروش گذاشته به همون قیمتی که میخوایین. اگه تو فروم ها رو بخونین تو کامپکتها از نیکون به نیکی زیاد یاد نمیشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arena
سلام دوست عزیز
اطلاعات بسیار خوبی بیان کردید
بنده 2 روز پیش یک کانون 930 رو انتخاب کردم
فقط در مورد نوردهی فلاش اطلاعات من کمی با شما متفاوت هست و اینکه برد فلاش کانون 6.5 متر ذکر شده.
-
سلام
دوستان
كسي ميدونه tz7 چنده و كجا موجوده؟
با تشكر
-
سلام
در چند روز آینده قصد خرید یک دوربین کامپکت زیر 200 تومان را دارم اما متاسفانه اطلاعی از کیفیت و کارایی دوربین های در این رنج ندارم
خواستم بپرسم از دوستان کسی برند و مدل خاصی را مد نظر داره که پیشنهاد بده؟
متشکرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soory
سلام به همه دوستان عزیز
-من رو ی عکسام کار میکنم با فتو شاپ و میخوام فرمت raw داشته باشه و تبادل اطلاعات هم از pc به دوربین راحت باشه
-من canon s60 داشتم و خیلی راضی بودم فقط 5 مگا پیکسل بود میخوام کیفیتش بالا تر باشه
- CANON یا NIKON باشه
ممنون از راهنمایی تون
دوربين كامپكت با رزوليشن بالا و اين رنج قيمتي زياد هست . اما دوربيني با اين قيمت ديگه RAW رو ساپورت نميكنه . شايد بهترين گزينه براي شما G11 كانن باشه فارغ از قيمت (حدود 500 هزار ) .
والبته با اين قيمت شايد بشه يك 350D دست دوم تميز با لنز 55-18 گير آورد منتها رزوليشن نسبتا " پايين
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soory
سلام به همه دوستان عزیز
- CANON یا NIKON باشه
ممنون از راهنمایی تون
اگه میتونید صبر کنید چند ماهی،همون اس 90 با کارانتی الرمس میشه همون 350 تومن.
اگه میخواهید حرفه ای بگیرید.
تو همین سایت یک 400دی کانن +کیف=300 هزار تومن بود ودر جای دیگر همین فروم400دی+کیف+فیلترهایش=400 بود.البته هر دوی اینها همراه با لنز کیتشان هست.
-
مطمئن باشید هر دوربینی ارزون شه دو مدل G11 و S90 که تو یک رده هستن ارزون نمیشن . چون سیاست شرکت این اجازه رو نمیده دوربینهایی که نیمه حرفه ای به حساب میان ارزون بشن . مدلهایی قیمتشون افت میکنه که به خاطر جدید بودنشون گرونن نه به خاطر کیفیتشون . مدلهای قدیمی تو این رده مثل G10 G9 LX3(PANASONIC) IXUS 980 و حتیW300(SONY ارزون نشدن بلکه تو بازار پیدا نمیشن .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zanjani2
سلام دوست عزیز
اطلاعات بسیار خوبی بیان کردید
بنده 2 روز پیش یک کانون 930 رو انتخاب کردم
فقط در مورد نوردهی فلاش اطلاعات من کمی با شما متفاوت هست و اینکه برد فلاش کانون 6.5 متر ذکر شده.
مبارک باشه امیدوارم از عکاسی با اون لذت ببرید
من اطلاعات رو بر از خود سایت کانن ذکر کردم که به نظرم موثق ترین منبع بود به هر حال مهم اینه که شما از خرید خودتون راضی باشید.در دوربینهای کامپکت کانن این امکان وجود داره که قدرت فلش رو تا حدی افزایش بدید شاید به این خاطر گفته شده 6.5 . می شه بگید از چه منبعی اینو میگید فقط برای کنجکاوی می پرسم.
روز خوبی داشته باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ssobhdel
سلام
در چند روز آینده قصد خرید یک دوربین کامپکت زیر 200 تومان را دارم اما متاسفانه اطلاعی از کیفیت و کارایی دوربین های در این رنج ندارم
خواستم بپرسم از دوستان کسی برند و مدل خاصی را مد نظر داره که پیشنهاد بده؟
متشکرم
دوست عزیز اگر سوالتون رو کمی باز تر کنید ممنون میشم. این هزینه ای که برای دوربین در نظر گرفتید و می تونید برای رم و کیف هم جداگانه هزینه کنید یا کل بودجه است؟ خوب اگر کل بودجه باشه فکر می کنم باید دنبال یه دوربین 180-170 تومنی بگردید. برای خودتون می خواهید یا یه فرد مبتدی و تنظیمات دستی براتون مهمه یا نه ؟ بیشتر در چه شرایطی و برای چه منظوری از دوربین می خوایید استفاده کنید؟ لطفا به سایتهای زیر مراجعه کنید و مواردی رو که مورد نظرتون انتخاب کنید . تا در موردشون صحبت کنیم. اینا همه دوربینهای موجود در بازار نیست ولی کمک خوبی برای انتخابه در ضمن رنج قیمتها هم کم و بیش همینه.
http://www.camshop.ir/store-fa.html
http://www.digikala.com/Default.aspx...=DigitalCamera
-
درود بر همگی
دوستان دو تا سوال دارم
(پیشاپیش بابت جستجو نکردن معذرت می خوام چون هر چی هم توی نت سرچ کردم مطالب همه از اصطلاحات تخصصی استفاده می کنن که من نمی فهمم)
۱- بین دو مدل w 390 و t 900 از برند سونی کدوم رو پیشنهاد می دید ؟
۲- کلا یه دوربین کامپکت تا مرز ۵۰۰ هزار تومن بهم پیشنهاد بدید.از عکاسی هم هیچی نمی دونم فقط می خوام عکسام خیلی با کیفیت باشه و نویز نداشته باشن.
سپاس گزارم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sarukhan
درود بر همگی
دوستان دو تا سوال دارم
(پیشاپیش بابت جستجو نکردن معذرت می خوام چون هر چی هم توی نت سرچ کردم مطالب همه از اصطلاحات تخصصی استفاده می کنن که من نمی فهمم)
۲- کلا یه دوربین کامپکت تا مرز ۵۰۰ هزار تومن بهم پیشنهاد بدید.از عکاسی هم هیچی نمی دونم فقط می خوام عکسام خیلی با کیفیت باشه و نویز نداشته باشن.
سپاس گزارم
canong11=510,000
canons90=400,000
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milad_iut
canong11=510,000
canons90=400,000
ممنون از جوابتون
دوست عزیز دوربین G11 کانن از W390 سونی بهتره ؟
اگه جواب مثبته لطفا بگید به چه دلیل.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sarukhan
درود بر همگی
دوستان دو تا سوال دارم
سپاس گزارم
سلام به نظر من تا مرز 500 هزار تومن canon sx20 is
قیمت حدود 400 هزار تومن
نوع حسگرش ccd
فوکوس 9 نقطه ای
حداقل سرعت شاتر 15 ثانیه و حداکثر اون 1/3200
حساسیت تا 1600
به نظر من تواین رنچ قیمت دوربین خوبیه
:::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khoddami
سلام به نظر من تا مرز 500 هزار تومن canon sx20 is
قیمت حدود 400 هزار تومن
نوع حسگرش ccd
فوکوس 9 نقطه ای
حداقل سرعت شاتر 15 ثانیه و حداکثر اون 1/3200
حساسیت تا 1600
به نظر من تواین رنچ قیمت دوربین خوبیه
:::happy:::
به نظر شما این دوربین از G11 بهتره ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sarukhan
به نظر شما این دوربین از G11 بهتره ؟
قیمت g11 بالاتر از 5000000 تومنه:::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khoddami
قیمت g11 بالاتر از 5000000 تومنه:::happy:::
10 هزار تومن بالاتر که دیگه چیزی نیست
(البته شما یه صفر اضافه گزاشتین :laugh3: )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sarukhan
10 هزار تومن بالاتر که دیگه چیزی نیست
(البته شما یه صفر اضافه گزاشتین :laugh3: )
احتمالا با گارانتی الرمس که ارزونترین گارانتیه حدود همون 500بیفته.
اون موقعی که اس ایکس20 رو افومار میداد440،الرمس میداد390.شاید واسه همه دوربینا صادق نباشه