-
پاسخ: راهنمایی براي خرید دوربین هاي Compact ...
قیمت هایی که من گرفتم:
Canon A590IS ء۱۵۵,۰۰۰ تومان ء
زولوشن 8 مگا پیکسل زوم اپتیک 4x مانیتور 2.5 اینچ
Canon PowerShot A1100 IS ء۱۶۸,۰۰۰ تومان ء
رزولوشن 12.1 مگاپیکسل زوم اپتیک 4X مانیتور 2.5 اینچ پردازشگر DIGIC 4
Canon PowerShot - E1 ء۱۴۸,۰۰۰ تومان ء
رزولوشن 10 مگا پیکسل زوم اپتیک4x مانیتور 2.5 اینچ
همونطور که میبینید هر سه دوربین نسبت به قیمتشون امکانات در اختیار شما میزارن در نتیجه پیشنهاد بنده A1100 هستش چون هم پردازشگر DIGIC 4 داره و هم 12 مگاپیکسلیه
اما درمورد کیفیت عکس ها فکر نکنم چندان تفاوتی میان این سه دوربین وجود داشته باشه
در ضمن فکر کنم هر سه قیمت ها با بیمه و گارانتی محاسبه شده
-
ممنون بهنام جان
ممکنه آدرس یا شماره تماس جایی که قیمت گرفتید پیام خصوصی کنی؟
ظاهرا (اگر دی پریویو درست بگه) A1100 امکان تنظیمات دستی تقدم دیافراگم و شاتر رو ندارد.
کد HTML:
http://www.dpreview.com/reviews/specs/Canon/canon_a1100is.asp
درسته؟
اگر اینجوری باشه همون A590 رو می خرم .فقط چند جا پرسیدم نداشت اگر بفرمایید کجا میشه تهیه کرد ممنون می شم.
اگر هم از تنظیمات دستی چشم بپوشم که A480 به قیمت 118 هزار تومان فکر کنم بد نیست!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mreza1001
اگر هم از تنظیمات دستی چشم بپوشم که A480 به قیمت 118 هزار تومان فکر کنم بد نیست!
a480 در نور خوب عکسهاش خیلی عالیه. اینو ببینید
کد:
http://www.flickr.com/photos/macbreq/3847277105/
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mreza1001
ممنون بهنام جان
ممکنه آدرس یا شماره تماس جایی که قیمت گرفتید پیام خصوصی کنی؟
ظاهرا (اگر دی پریویو درست بگه) A1100 امکان تنظیمات دستی تقدم دیافراگم و شاتر رو ندارد.
کد HTML:
http://www.dpreview.com/reviews/specs/Canon/canon_a1100is.asp
درسته؟
اگر اینجوری باشه همون A590 رو می خرم .فقط چند جا پرسیدم نداشت اگر بفرمایید کجا میشه تهیه کرد ممنون می شم.
سلام
محمد رضا جان شايد كمكت نكنه ولي... من هم با A570 و هم با A590 تجربه كوتاه دارم .
اين دوربينا با لنز نسبتا سريعي كه دارن علاوه بر خوشدستي نسبي، بيشتر از حد انتظار تنظيمات دستي دارن و تو رده خودشون واقعا كاملا.
فقط يه نمه قديمي ميزنن شايد بخاطر همينه كه سخت پيدا ميشن !
-
والا من که خودم ظاهر A590 و مشابه هاش رو بیشتر شبیه به دوربین می دونم.
مگا پیکسل هم 8 و 10 و 12 مهم نیست این عکس ها فوقش بعضی هاش 20 در30 اونم شاید 5 تا در تمام عمر دوربین چاپ بشه بقیه هم اگه بشه همون 13×18 و 10-15 نمی دونم این همه مردم دنبال مگای بالا هستند به چه دردی میخوره. چگالی پیکسل ها هم که بعضی ها کاملا یکسانه بعضی ها یکمی فرق داره.
فکر کنم باید برم جمهوری شروع کنم مغازه به مغازه بگردم .کسی سراغ نداره ظاهرا.این دوستمون بهنام هم دیگه آنلاین نیست که بپرسم
عکس های اون لینکم که دادید دیدم.قیمتش هم خوبه حالا سعی می کنم همون 590 رو گیر بیارم
-
یک عدد Canon A590 خریداری شد و اما بشنوید حکایت خرید را:
صبح که هر چی بررسی کردم به جایی نرسیدم تو سایت زده بود موجود زنگ می زدم میگفت آقا نداریم...
گفتم میرم جمهوری یا پیدا میکنم یا یک A480 یا یک A1100 می گیرم.
اما از آنجایی که تا ما می خوایم یه چیزی بخریم نیست و نابود میشه . . . این بار هم A590 گیر نمی اومد.
گفتن آقا نگرد که نیست مدتهاست که پخش نمیشه. 3 عدد تو کل منطقه پیدا کردم.
یکیش تو ویترین نمایندگی (؟) کنون نبش پاساژ حافظ بود که گفت نمی تونیم بفروشیمش.
آخریش رو 2 ماه پیش فروختیم 155
یکی یک مغازه تو پاساژ حافظ که گفتم چند گفت 165 بدون گارانتی. گفتم جعبهش سفیده گفت نه گفتم باشه میخوام بیار آورد جعبش سفید بود بدون برچسب گارانتی (ریفرشد) گفتم داداش این که ریفرشیه گفت نه کی میگه ! گفتم بازش کن باز کرد فقط CD و کابل داشت گفتم کو دفتر چه و باطری؟ فرمودند دفترچش که کلا جداست 5 هزار تومان و مگه شما چراغ قوه میخری باطری توشه که تو دوربین باطری باشه!!! مموری توشیبا هم باید باهاش بخرید وگرنه برای ما نمی صرفه.خلاصه تو مغازه کلی خوش گذشت.
ادامه دادم تا یه جا یکی دیگه پیدا کردم گفت دفتر یکی از همکاراست باید بیارم گفتم ریفرشه گفت نه اصل خلاصه آورد و دیدیم اصله و کامل هم هست با برچسب ایده آل و گارانتی و بیمه سریال رو چک کردم درست باطری تو جعبه و مموری 32 کنون هم توی جعبه بود دفترچه ها هم کامل بود (گویا سفارش اسپانیا بوده چون یک نسخه اضافی اسپانیولی هم توش هست) اما امان از قیمت! 165 +5/2 % خلاصه 169 هزار تومان بابتش پول دادم :redface: مبارک صاحبش باشه;)
یعنی بیشتر از A1100 پول دادم 1100 قیمتش 160 هزار تومن بود. A480 هم 110 هزار تومان
خرید احمقانه ای به نظر میرسه اما به نظرم دوربینی که امکان تنظیمات دستی ندارد به هیچ دردی نمیخوره!
اما بشنوید از ناصر خسرو : یک کاری داشتم گفتم برم هم کارم رو انجام بدم هم یک سرو گوشی آب بدم دیدم یک A570 تو جعبه هست روش زده 200000:mlaugh: رفتم تو گفت بله این دوربین نایاب است و قیمتش هم همینه یک ریال هم کمتر نمیشه! چون نایاب است گارانتی هم ندارد!
-
سلام
شرمنده به دلیل یه کاری نزدیک اینترنت نبودم:biggrin:
خلاصه ببخشید!
اون جایی که فکر میکردم داره رو براتون نوشتم اما گویا اونجا هم نداره!:(
در کل خوشحالم که خرید خوبی داشتین
امیدوارم عکسهای خوبی بگیرین
-
بله بنده به تمام دفتر تمام سایت های هم که موجود داشتند تلفن کردم ولی نداشتند. بالاخره خریدم البته عرض کرده بودم که برای تولد یکی از دوستان خریدیم. فرصتی شد در استدی هم تست کردیم! روی مد منوال فلاشش براحتی چشمی فلاش های استدیو را ترگیر میکند و عکس های خوبی هم می گیرد.
(رو مد های دیگه هم تریگر میکند اما چون نور سنجی به عهده دوربین است عکس با نور اضافه فلاش استدیو اور می شود مگر اینکه فلاش استدیو روی بک گراند تنظیم شود. منظور امکانات تنظیم دستی بود)
-
راهنماي خريد
سلام...
من قبلا يه دوربين داشتم مدل
canon a710 or 720
بد نبود، خوب بود، قيمتش هم خوب بود من باهاش مشكلي نداشتم، فقط يه عيبي داشت اونهم نداشتن عكس گرفتن اتومات روي سه پايه (كنترل از راه دور)
البته دادمش به كسي(هديه)
حالا تو اين قيمت و حتما كنون يا نيكون و با قابليت دوربين قبليم و داشتن قابليت لرزش گير و عكس گرفتن اتومات البته بين 300 تا 350 نومن ميخوام
اگر بتونيد بگيد چه مدلي خوبه از راهنمائيتون ممنون ميشم :think:;
-
سلام
حيف بود :think:;
A720 ( و حتا A710) يكي از بهترين كامپكتهايي بود كه تا به حال ساخته شده است. هر دوي اين دوربين ها ( و اصولا تقريبا تمام دوربين هاي ديجيتال امروزي) سلف تايمر دارند كه احتمالا با كاركردش آشنا نبوده ايد.
الان هم مي تونيد صفحات اخير اين تاپيك را بخوانيد تا بعد اگر به جواب نرسيديد راهنماييتون كنيم.
-
-
سلام
اگر به تنظيمات دستي نياز نداريد توصيه ي من Canon A2100 IS و يا Canon A2000 IS است. اگر هم بدتان نمي آيد تنظيمات دستي داشته باشد و به فيلمبرداري هم علاقمنديد Canon SX 200 IS را پيشنهاد مي كنم.
قيمت ها به ترتيب حدود 230 حدود 190 و حدود 350 هزار تومان است.
-
من میخوام دوربین بگیرم اما موندم کدوم یک از این دوربین ها رو انتخاب کنم اگه میشه من رو راهنمایی کنید.
Canon PowerShot SX200 IS
Canon PowerShot S90
Canon PowerShot G11
دوربین رو برای ثبت لحظه هایی که برام حرف دارن می خوام.
مثلآ عکس خوانوادگی می خوام بگیرم ، همینطور از مناظر مختلف از دریا گرفته تا کوه و غیره.
موفق باشد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tire_khalass
من میخوام دوربین بگیرم اما موندم کدوم یک از این دوربین ها رو انتخاب کنم اگه میشه من رو راهنمایی کنید.
Canon PowerShot SX200 IS
Canon PowerShot S90
Canon PowerShot G11
دوربین رو برای ثبت لحظه هایی که برام حرف دارن می خوام.
مثلآ عکس خوانوادگی می خوام بگیرم ، همینطور از مناظر مختلف از دریا گرفته تا کوه و غیره.
موفق باشد
سلام
sx200 با اختلاف تقريبي 150 تومان از دو تاي بعدي ارزون تره.( فعلا s90 و G11 بالاي 500 ند! )
اگه از ايزو هاي بالاتر از ايزوي پايه زياد نميخواين استفاده كنين( عكاسي در نور كم ) sx200 با توجه به بحث قيمت انتخاب خيلي خوبيه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rouzbeh Ehsani
سلام
sx200 با اختلاف تقريبي 150 تومان از دو تاي بعدي ارزون تره.( فعلا s90 و G11 بالاي 500 ند! )
اگه از ايزو هاي بالاتر از ايزوي پايه زياد نميخواين استفاده كنين( عكاسي در نور كم ) sx200 با توجه به بحث قيمت انتخاب خيلي خوبيه.
یعنی به امکانات که در s90 و g11 احتیاج پیدا نمی کنم با توجه به کاربری که از دوربین می خوام.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tire_khalass
یعنی به امکانات که در s90 و g11 احتیاج پیدا نمی کنم با توجه به کاربری که از دوربین می خوام.
در محدوده كاربردي كه عنوان كرديد sx200 كاملا كافيه.تازه با خريد s90 يا G11 تله بلند x12 دوربين sx200 رو از دست ميديد !...
-
سلام
من از s70,G10,G3 ,sx100 استفاده کردم
برای منظره و خانوادگی واید بودن
برای خانوادگی واید بودن و توانایی در نور کم مهمه.
اگه اندازه هم اهمیت داشته باشه s90 عالیه /اگه اندازه مهم نیست بیشک g11
سومی توی کلاس دیگریه و فقط قیمت کمتر(که طبیعیه) و زوم بیشتر ( لازمه؟) داره.
-
آخه این اولین دوربین دیجیتال که من می خوام بخرم و تجربه ی عکاسی با دوربین دیجیتال رو نداشتم.
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tire_khalass
نظرتون راجب sx20 چیه?
راجع به SX20 در تاپيك هاي زير زياد بحث شده:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=7122
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=10129
-
خوندم اینا رو فرهاد جان اما به نتیجه نرسیدم.
تازه بیشتر گیج شدم هر کی یک چیزی میگه اکثرآ میگن g11 خوبه اما HD نداره فقط بدرد عکاسی میخوره.
اگه قیمت اینها رو بدین ممنون میشم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tire_khalass
خوندم اینا رو فرهاد جان اما به نتیجه نرسیدم.
تازه بیشتر گیج شدم هر کی یک چیزی میگه اکثرآ میگن g11 خوبه اما HD نداره فقط بدرد عکاسی میخوره.
اگه قیمت اینها رو بدین ممنون میشم.
tire_khalas جان
اگه تمام تاپيك هاي مربوط به چند انتخابتو خونده باشي ( البته ميدونم با سرعت كم اينترنت كار سختيه) بر اساس نيازت اصولا ديگه بايد بتوني انتخاي كني.sx200 يا sx20 يا g11 هر كدوم در يك جايگاه خاص قرار ميگيرن و مشتري هاي خاص خودشونو دارن .
دوربين من HD داره ولي باورت ميشه در يك سال اخير اصلا ازش استفاده نكردم.علتشم اينه كه زياد معتقد به فيلمبرداري با دوربين عكاسي نيستم ( البته اين دليل مي تونه شخصي تلقي بشه ;) ) حالا بماند كه جمع وجور كردن فايلهاي پر حجم hd خودش يه داستانه...
در مورد G11 اين قصه رو بخون ( كه احتمالا براي خيليها تكراريه ) :
يك آدم حرفه اي يا يك آدمي كه كرم عكاسي هست رو در نظر بگير كه كلي تجهيزات داره و بار زيادي رو هم حمل ميكنه.اين آدم با سطح مهارت بالايي كه داره خب..دل داره ..دوست داره بعضي وقتها با توجه به موقعيتهايي كه براش پيش مياد اون وزنه ها رو كنار بذاره و با يك دوربين سبك و همه كاره با تنظيمات تقريبا كامل و با كيفيت عكسي نه به اندازه slr هاش ولي خيلي خوب، تيز و سريع عكاسي كنه و چه بسا در شرايط آب و هوايي خاص يا خشني هم باشه.
خب اين آدم مياد يك G11 از كنون با قيمت 520 هزار تومن ميخره كه از لحاظ كيفيت ساخت عالي و سنسور نسبتا بزرگ ( در رده كامپكتها ) داره و سرشار از تنظيمات دستي است.رنج زوم لنزش هم در حد متوسط و كاربرديه.
اين خريد براي يه همچين آدمي خوبه و توجيه داره.
داستان سريهاي g كنون اينه. من نميگم شما g11 بخر يا نه ( چون نميدونم واقعا در چه جايي از عكاسي هستين ) فقط مواظب باشيم با خريد دوربيني مثل g11 ، به قول دكتر روشن ( هميشه اين حرفش تو گوشم زنگ ميزنه ):
هزينه چيزهايي رو نپردازيم كه هيچوقت ازشون استفاده نكنيم
در مورد sx20 هم ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rouzbeh Ehsani
tire_khalas جان
... حالا بماند كه جمع وجور كردن فايلهاي پر حجم hd خودش يه داستانه...
دوست عزیز من به تازگی دوربین sx20 رو خریدم و تا حالا HD بودنش رو فقط حسن می دونستم ولی این حسن دردسر هایی مثل حجم بسیار بالای فایل ها رو به دنبال داره (البته در کیفیت آن شک نکنید) به طوری که 40 دقیقه فیلمبرداری با این دوربین توی 1 DVD هم جا نمیشه و نزدیک 8 گیگابایت فضا می بره و چون منم حوصله تبدیل آن را ندارم در حالت 640*480 تصویربرداری می کنم . CPU کامپیوتر منم P4 سلرونه و فکر کنم اگه بخوام تبدیلش کنم ساعت ها طول بکشه. به طور کلی کیفیت های HD و Full HD برای دیسک های Blue-ray با ظرفیت بالا و تلویزیون های LCD طراحی شده است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_maf
دوست عزیز من به تازگی دوربین sx20 رو خریدم و تا حالا HD بودنش رو فقط حسن می دونستم ولی این حسن دردسر هایی مثل حجم بسیار بالای فایل ها رو به دنبال داره (البته در کیفیت آن شک نکنید) به طوری که 40 دقیقه فیلمبرداری با این دوربین توی 1 DVD هم جا نمیشه و نزدیک 8 گیگابایت فضا می بره و چون منم حوصله تبدیل آن را ندارم در حالت 640*480 تصویربرداری می کنم . CPU کامپیوتر منم P4 سلرونه و فکر کنم اگه بخوام تبدیلش کنم ساعت ها طول بکشه. به طور کلی کیفیت های HD و Full HD برای دیسک های Blue-ray با ظرفیت بالا و تلویزیون های LCD طراحی شده است.
دوست عزیز شما که تازگی این دوربین رو گرفتی چطور بامشکل باطری کنار اومدی و اینکه نویزش درمقایسه با Canon PowerShot SX200 ISچطوره
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahyar937
دوست عزیز شما که تازگی این دوربین رو گرفتی چطور بامشکل باطری کنار اومدی و اینکه نویزش درمقایسه با Canon PowerShot SX200 ISچطوره
ممنون
من متوجه منظور شما نشدم لطفا توضیح بدید منظورتون از "مشکل با باتری" چیه؟
در رابطه با مقایسه این دوربین با SX200 IS هم من تجربه ای ندارم ولی با توجه به اینکه سایز سنسور هر دو یکی است و هر دو 12 مگاپیکسلی هستند نباید تفاوت زیادی با هم داشته باشند ولی شاید کمی جستجو در اینترنت و یا نظر اساتید بتونه به شما کمک بیشتری کنه چون من آماتوری بیش نیستم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_maf
من متوجه منظور شما نشدم لطفا توضیح بدید منظورتون از "مشکل با باتری" چیه؟
در رابطه با مقایسه این دوربین با SX200 IS هم من تجربه ای ندارم ولی با توجه به اینکه سایز سنسور هر دو یکی است و هر دو 12 مگاپیکسلی هستند نباید تفاوت زیادی با هم داشته باشند ولی شاید کمی جستجو در اینترنت و یا نظر اساتید بتونه به شما کمک بیشتری کنه چون من آماتوری بیش نیستم.
باطریهای این دوربین لیتیومی نیستن یعنی شارژ نمیشن برای حل این مشکل چکار کردین؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahyar937
با خرید یک شارژر و باطریهای NIMH به راحتی این مشکل حل میشه.:biggrin: برای اطلاعات بیشتر به تاپیک زیر مراجعه کنید.
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=2264
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahyar937
همون طور که دوستمون گفتند این مشکل با باتری های شارژی به راحتی حل میشه. اصلا نگران باتری نباشید چون من با هر بار شارژ باتری ها 500-600 عکس می گیرم.
-
با عرض سلام و خسته نباشيد به همه كساني كه بي منت وقتشون را صرف پاسخ دادن به ما مي كنند.:::happy:::
اگه ممكن است بنده حقير را يك راهنمايي بفرماييد ممنون ميشم. اميدوارم خداوند اجر شما را بدهد.
منت سر ما ميگذاريد.
اول اينكه: من نميدونم چرا وقتي سوال مي پرسم اون بالا ميزنه پاسخ.
دوم اينكه براي خريد يك دوربين واسه خودم كه اماتور هستم كمك احتياج دارم. حدود 30 الي 40 صفحه از بخشهاي مختلف اين فروم درجه يك در زمينه عكاسي را خوندم. ولي بازم گيج هستم.
تو رنج 300 تومان واسه كارهاي معمولي و خانوادگي و شب و كوه و فيلمبرداري خوب و همه چيز چي پيشنهاد ميكنيد؟؟
SX200IS خوبه؟؟
تو رنج 400 تومان چي پيشنهاد ميكنيد؟؟ ارزش داره واسه كارهاي خانوادگي 400 خرج كنيم؟؟
jتو اين رنج sx20 is چطوره؟؟
با تشكر و سپاس فراوان
-
سلام
دوست عزيز SX200 خوبه ولي حدود 325 هزار تومان قيمت داره كه با كيف و مموري و ... كمي بيشتر هم مي شه.
اگر اصراري به فيلمبرداري HD نداريد مدل هاي كوچكتر و سبكتر و ارزونتري مثل A21000 كنن هم مي تونه راضي كننده باشه.
در مورد هزينه كردن براي كارهاي خانوادگي بايد عرض كنم بستگي به اين دارد كه عكسها و فيلمهاي خانوادگي رو در چه سطحي بخواهيد. چرا ارزش ندارد ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsan_kabiri_33
تو رنج 300 تومان واسه كارهاي معمولي و خانوادگي و شب و كوه و فيلمبرداري خوب و همه چيز چي پيشنهاد ميكنيد؟؟
SX200IS خوبه؟؟
تو رنج 400 تومان چي پيشنهاد ميكنيد؟؟ ارزش داره واسه كارهاي خانوادگي 400 خرج كنيم؟؟
با تشكر و سپاس فراوان
احسان جان سلام ;
این دوربین ها واسه شما جواب میده :
:think:;Canon SX 20
:think:;Canon SX200
:think:;Fuji 2000 HD
یه نگاهی به اینجا بنداز (مقایسه واقعی و تجربی Canon SX20 با Fuji 2000HD)
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=8631
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MamuMehdi
احسان جان سلام ;
این دوربین ها واسه شما جواب میده :
:think:;Canon SX 20
:think:;Fuji 2000 HD
اينا كجاشون كامپكتند ؟
-
2 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
اينا كجاشون كامپكتند ؟
فرهاد جان :
Canon SX20 در دسته بندی شرکت Canon توی سری Compact قرار گرفته
فایل پیوست 8157
یا
http://digikala.com/Reviews/DigitalC...=DC-Can-SX20IS
و Fuji 2000HD در دسته بندی شرکت فوجی در رده Advanced Amatueur قرار دارد و با توجه به وزن سبکتر و حجم کمتر اگر Compact نباشد پس نمی دونم دیگه چیه !
فایل پیوست 8158
البته خود من هم در تعجبم :confused: چرا این دوربین ها در رده Compact معرفی می شوند. بقول یکی از اساتید همین فروم مرزبندی شفافی در این زمینه وجود نداره. شاید بهتر باشه در برابر بزرگان Canon , Fuji (مانند EOS-1D MK IV که فقط وزن بدنه آن 1230 گرم است )این دوربین ها را واقعاً Compact بدانیم.
-
سلام
علتش اين است كه آنها دسته بندي اي به نام SLR Like ندارند ولي در فوروم ما، اينگونه دوربين ها در دسته بندي SLR Like قرار مي گيرند و كامپكت ها به دوربين هايي در قطع سري A كنن و يا حداكثر SX200 اطلاق مي شود. واقعيتش هم اين است كه دوربين هايي در اون حجم كامپكت نيستند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsan_kabiri_33
SX200IS خوبه؟؟
دوست عزیز SX 200 واسه کارهای معمولی مطمئناً عالی جواب میده.
برای هزینه 400 تومان باید برین سراغ SRL Like هایی مثل Canon SX20 و ... که
عکاسی با اونا یه تجربه متفاوتی داره و مطمئناً ارزشش رو هم داره .
ببخشید که اونا رو بعنوان کامپکت پیشنهاد دادم آخه بقول فرهاد خان
تو این فروم دسته بندی دوربین ها یک کم متفاوته .
بررسی Canon Sx20 و مقایسه با Fuji 2000 HD در تاپیک زیر :
http://www.akkasee.com/forum/showpos...7&postcount=23
پیشنهاد میکنم اگه میخواهین تا 400 هزینه کنین این سوپر زوم SX20 کانن
رو دودستی بچسبین ولی قبلش از تاپیک زیر مستفیذ بشین .
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=10129
-
با درود
من میخوام یک دوربین دیجیتال با قیمت حدود 400 الی 450 بخرم
معیارهای من هم برای خرید اینا هستند
1-رزولوشن بالا
2 زوم خیلی بالا
3-کیفیت عکس بالا
4-فیلمبرداری
لطفا راهنمایی کیند
البته نظر من بیشتر روی این دو دوربینه
canon sx20
Olympus SP-590 UZ
به نظر شما کدومش بهتره و ایا دوربین بهتر از این دو مدل که زوم بالا داشته باشه وجود داره؟البته با قیمت 400 ال 450؟
-
با سلام
دوستان من قصد خريد يه دوربين كامپكت دارم
تا اينجايي كه page هارو خوندم اساتيد نظر خوبي روي poweshot a 2100 و 2000 دارند
كم حجمي دوربين واسم مهمه ..كه تو جيب راحت باشه و جابجاييش دردسر نباشه.
تا 280 تومن هزينه ميخوام بكنم
canon ixus 120 is و canon ixus 100 is رو هم پسنديدم.ميخوام نر شما دوستان رو هم بدونم.panasonic LX3 چه قيمته الان؟
ممنون ميشم با راهنماييهاتون كمكم كنيد.
اميد واره يه جونمرد بياد و اين تاپيك رو بالا بكشه و جواب من و دوستان رو بده
يا علي:::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamad6387
با سلام
canon ixus 120 is و canon ixus 100 is رو هم پسنديدم.ميخوام نر شما دوستان رو هم بدونم.panasonic LX3 چه قيمته الان؟
اگر فیلمبرداری HD براتون مهمه دو دوربین A2000 و A2100 ازش پشتیبانی نمی کنند ولی IXUS 120 و IXUS 100 هر دو از HD پشتیبانی می کنند.
IXUS 120 و IXUS 100 از دوتای دیگه سبک تر و باریک تر هستند ولی هر چهارتایی دردسری برای جابجایی ندارند.
IXUS 120 زوم چهار برابر و IXUS 100 زوم سه برابر و A2000 و A2100 زوم 6 برابر دارند.
IXUS 120 لنزش از همه واید تره و برای عکس های خانوادگی با تعداد زیاد می تونه مفید واقع بشه.
A2000 و A2100 دارای LCD بزرگ 3 اینچی هستند
باید با توجه به نیازتون تصمیم بگیرید و اینکه کدام خصیصه از هر دوربین براتون ارجح تره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahrokh-palang
با درود
من میخوام یک دوربین دیجیتال با قیمت حدود 400 الی 450 بخرم
معیارهای من هم برای خرید اینا هستند
1-رزولوشن بالا
2 زوم خیلی بالا
3-کیفیت عکس بالا
4-فیلمبرداری
لطفا راهنمایی کیند
البته نظر من بیشتر روی این دو دوربینه
canon sx20
Olympus SP-590 UZ
به نظر شما کدومش بهتره و ایا دوربین بهتر از این دو مدل که زوم بالا داشته باشه وجود داره؟البته با قیمت 400 ال 450؟
بهتر بود سوالتون رو در تاپیک "راهنمايي براي خريد دوربين هاي SLR Like .... ا " مطرح می کردید چون این دو دوربین که نام بردید از نظر این فروم SLR-Like هستند و این تفکیک بیشتر دوربین ها فقط باعث راحتی بیشتر کاربران می شود.
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=7122
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamad6387
با سلام
اگه برات فیلمبرداری HD مطرح نیست به فوجی F70EXR هم فکر کن که به نظر دوربین بسیار خوبی میاد.
10X زوم (27-270mm) (واید و تله بسیار خوب)، اندکی سایز سنسور بزرگتر نسبت به دوربین هایی که نام بردید ( غیر از LX3) ( که این یعنی اندکی نویز کمتر ) و وجود تکنولوژی EXR فوجی داینامیک رنج زیادی رو در اختیار شما قرار می ده و همینطور یه سری امکانات دیگه برای عکاسی در نور کم . همینطور لرزش گیر دو مرحله ای با قیمت بسیار خوب حدود 260 تومان
در ضمن اگه فیلمبرداری برات مهمه درباره امکان زوم حین فیلمبرداری در دوربین های کنون تحقیق کن خصوصا Ixus ها ، فکر می کنم این امکان وجود نداره.
http://www.imaging-resource.com/PROD...ZYFRONT-MD.JPG
http://www.imaging-resource.com/PROD.../ZYBACK-MD.JPG
سایز صفحه نمایشش هم 2.7 اینچ هست.
به غیر از بحث فیلمبرداری HD فکر می کنم این دوربین یه سر و گردن از دوربین هایی که نام بردید ( غیر از LX3) بالاتر باشه
-
نميدونم چطوري تشكر كنم ازتون بابت پاسخ هاي پر حوصلتون:::love2:::
در مورد فوجي يه حس بدي داره.آخه يه دونه s8000fd ازش دارم.به مشكل بر خورده و همش اروره لو باطري ميده.
عكساش رو هم زياد جالب نبودن و حمل نقل كه نگو
والا فيلم برداري Hd برام مهمه. عكس در فضا هاي كم نور و رزولوشن و كم حجم بودني كه در جيب جا بشه هم به همچنين.به نظرتون چقدر تفاوته وايد بودن 2.8 با 3.2 هستش؟
و اينكه اون مدلي از پاناسونيك lx3 كه تو اين فروم خيلي ازش تعريف شده الان چه قيمته و آيا قابليت تعويض لنز داره؟
توقعاتم رو از دوربين نوشتم.زوم 18 رو از s8000 دارم اما بكارم نمياد زياد.
ممنون ميشم راهنمايي كنين
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamad6387
...
و اينكه اون مدلي از پاناسونيك lx3 كه تو اين فروم خيلي ازش تعريف شده الان چه قيمته و آيا قابليت تعويض لنز داره؟
....
LX3 نايابه ولي اگر گير بياد حدود 500.00 تومان ( كمي بالا كمي پايين) قيمت داره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamad6387
در مورد فوجي يه حس بدي داره.آخه يه دونه s8000fd ازش دارم.به مشكل بر خورده و همش اروره لو باطري ميده.
والا فيلم برداري Hd برام مهمه. عكس در فضا هاي كم نور و رزولوشن و كم حجم بودني كه در جيب جا بشه هم به همچنين.به نظرتون چقدر تفاوته وايد بودن 2.8 با 3.2 هستش؟
ممنون ميشم راهنمايي كنين
با این حساب بیشتر باید برید سراغ همون ixus ها دیگه هم فیلمبرداری HD دارن هم بسیار جمع و جور و فکر کنم کیفیت ساخت خوبی هم دارن. ولی همون طور که گفتم فکر میکنم امکان زوم حین فیلمبرداری نداشته باشه جویا شید (مطمئن نیستم یه مدلشون و میدونم اینجوری بود).
پاناسونیک یه کامپکت خوب داره که فیلمبرداری HD هم داره و حین فیملبرداری هم امکان زوم داره منتها قیمتش بالا تر از مبلغ مورد نظر شماست. TZ7 که فکر کنم حدود 400 تومان باشه. 10 یا 12 برابر زوم هم داره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamad6387
ممنون ميشم راهنمايي كنين
از نظر HD بودن همون دوربین های Canon خوبه ولی اینکه نوشیتد عکاسی در فضاهای کم نور هم براتون مهمه آدم رو به سمت همین دوربین فوجی که جناب delagah معرفی کردند می بره چون تمام دوربین های Canon در این رنج قیمتی دارای یک سایز سنسور هستند و نمی توان بین آنها از این نظر تفاوتی قائل شد و Canon از این نظر هم تکنولوژی خاصی رو مثل فوجی برای افزایش حساسیت به نور معرفی نکرده ولی فکر نکنم بین Compact ها تفاوت قابل توجهی نسبت به حساسیت نور وجود داشته باشه.
منظورتون از 2.8 با 3.2 همون 28 میلی متری با 32 میلی متری است؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_maf
منظورتون از 2.8 با 3.2 همون 28 میلی متری با 32 میلی متری است؟
نه اگه اشتباه نکنم فاصله کانونی در کامپکت هاست که فکر کنم اگه بخواهیم معادل 35mm اون رو پیدا کنیم فکر کنم برای سنسور های با سایز 1/2.3 باید در عددی حدود 6 ضرب بشه . البته خیلی مطمئن نیستم.
-
این عکس رو از سایت Canon گرفتم و تفاوت بین لنز 28 میلی متری با 35 رو نشون میده که طبیعتا در 28 میلی متری عکس ها فضای بیشتری رو در بر می گیرن.
http://www.usa.canon.com/app/images/...eature_01b.jpg
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delagah
نه اگه اشتباه نکنم فاصله کانونی در کامپکت هاست که فکر کنم اگه بخواهیم معادل 35mm اون رو پیدا کنیم فکر کنم برای سنسور های با سایز 1/2.3 باید در عددی حدود 6 ضرب بشه . البته خیلی مطمئن نیستم.
جواب سوال ما رو باید خودشون بدهند چون من که اول فکر کردم اینها عدد های دیاف هستند بعد هم دوربین من که 28 میلی متری هست (معادل 35mm ) و سایز سنسور هم 1/2.3 است حداقل فاصله کانونی حقیقتی آن 5 میلی متر است و حداکثر 100 که معادل آن در 35 میلی متری می شود 28-560 . فکر می کنم باید در 5.6 ضرب شود. این حرف شما باعث شدحداقل معنی این ضریب رو هم کاملا درک کنم ممنون.:::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_maf
جواب سوال ما رو باید خودشون بدهند چون من که اول فکر کردم اینها عدد های دیاف هستند بعد هم دوربین من که 28 میلی متری هست (معادل 35mm ) و سایز سنسور هم 1/2.3 است حداقل فاصله کانونی حقیقتی آن 5 میلی متر است و حداکثر 100 که معادل آن در 35 میلی متری می شود 28-560 . فکر می کنم باید در 5.6 ضرب شود. این حرف شما باعث شدحداقل معنی این ضریب رو هم کاملا درک کنم ممنون.:::happy:::
دقيقا من منظورم همون وايد بودن لنز بودش كه با توجه به اون عكسه متوجه اختلافشون شدم
ixus 100 سه و خورده اييه اما Ixus 120 دو و هشت هستش كه همون 120 رو ميگيرم.در مورد باطريشون به نظرتون چندتا عكس ميشه باهاشون گرفت زماني كه فول هستن؟
فقط اين فاصله كانوني به چه كاري مياد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamad6387
دقيقا من منظورم همون وايد بودن لنز بودش كه با توجه به اون عكسه متوجه اختلافشون شدم
ixus 100 سه و خورده اييه اما Ixus 120 دو و هشت هستش كه همون 120 رو ميگيرم.در مورد باطريشون به نظرتون چندتا عكس ميشه باهاشون گرفت زماني كه فول هستن؟
فقط اين فاصله كانوني به چه كاري مياد؟
به شما پیشنهاد می کنم حتما یک سری به مقالات سایت بزنید حتما بسیاری از مشکلاتتون در مورد عکاسی حل خواهد شد. این دو عدد 3.2 در ixus 100 و 2.8 در Ixus 120 عددهای دیافراگم هستند که میزان باز بودن دیاف دوربین رو در حداقل فاصله کانونی (همون 28 میلی متر در Ixus 120 و 33 میلی متر در ixus 100 ) نشان می دهند که در دوربین همون نقش مردمک چشم را دارد دیافراگم میزان ورود نور را به دوربین کنترل می کند و هر چه این عدد کوچکتر است دیاف بازتر و طبیعتا نور بیشتری به سنسور می رسد و تاجایی که من می دانم این اعداد ربطی به واید بودن لنز ندارند و فاصله کانونی واید بودن لنز و قدرت زوم لنز رو تعیین می کنه. لینک زیر مقاله ای در مورد فاصله کانونی است حداقل این رو بخونید
http://www.akkasee.com/articles/7106/
اما در مورد میزان شارژ Ixus 120 با هر بار شارژ حدود 220 عکس می شه گرفت و ظاهرا تعداد عکس بیشتری نسبت به ixus 100 می گیره. در ضمن این روز های اول که دوربین رو خریدید توقع نداشته باشید این تعداد عکس رو بگیره چون اولا شرکت ها حداکثر ممکن رو اعلام می کنند و ثانیا تا وقتی دوربین نو است آدم تو منو ها خیلی فوضولی می کنه بدون اینکه عکسی بگیره و همین خودش از شارژ کم می کنه و باعث می شه تعداد عکس کمتری گرفته بشه.
ممنون از شما
-
سلام
من اولین دوربینی هست که میخوام بخرم
تا امروز میخواستم sx20 رو بخرم
میخواستم از دوستان بپرسم از خریدش پشیمون نمیشم؟واس 1 عکاسی اماتور وبیشتر منظره و خونوادگئ میخوام
و اینکه تو رنج 500 ت از برند کانن چی رو پیشنهاد میکنید؟من خودم بین ixus200is sx200is sx20is موندم و میخواستم بدونم sx20 انقدر نصیبت به sx200 and ixus200 برتری داره که 100ت اختلاف قیمتش بیارزه؟
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
erfan.madani
سلام
من اولین دوربینی هست که میخوام بخرم
تا امروز میخواستم sx20 رو بخرم
میخواستم از دوستان بپرسم از خریدش پشیمون نمیشم؟واس 1 عکاسی اماتور وبیشتر منظره و خونوادگئ میخوام
و اینکه تو رنج 500 ت از برند کانن چی رو پیشنهاد میکنید؟من خودم بین ixus200is sx200is sx20is موندم و میخواستم بدونم sx20 انقدر نصیبت به sx200 and ixus200 برتری داره که 100ت اختلاف قیمتش بیارزه؟
ممنون
سلام.
در مورد سوال اول، نخیر . با اهدافی که برشمردید، از خرید SX20 که هیچ ، از SX200 هم پشیمان نخواهید شد.
ضمناً ببخشید اگر مثلا ixus200is برای عکاسی خانوادگی و آماتوری هم مناسب نباشه ، به چه درد می خوره؟ به نظرم نمونه عکسهایش را ببینید. اگر پسندیدید، بیشتر هزینه نکنید.
با این وجود، اگر کمی بیشتر از انتظارات خودتون از دوربین و برنامه تون برای عکاسی بنویسید، بهتر میشود راهنمایی کرد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ali Talebi
سلام.
در مورد سوال اول، نخیر . با اهدافی که برشمردید، از خرید SX20 که هیچ ، از SX200 هم پشیمان نخواهید شد.
ضمناً ببخشید اگر مثلا ixus200is برای عکاسی خانوادگی و آماتوری هم مناسب نباشه ، به چه درد می خوره؟ به نظرم نمونه عکسهایش را ببینید. اگر پسندیدید، بیشتر هزینه نکنید.
با این وجود، اگر کمی بیشتر از انتظارات خودتون از دوربین و برنامه تون برای عکاسی بنویسید، بهتر میشود راهنمایی کرد.
بااین تفاسیر sx200 از ixus200 بهتره بنظرتون؟باتوجه به وایدتر بودن ?ixus200
حالا 1سوال دیگه !
تفاوت sx20 با sx200 انقدر محسوس است که بشه از تفاوت قیمتش چشم پوشی کرد؟ (بغیر از زوم و بیشتر رو کیفیت عکس منظورمه همونطور که گفتم بیشتر وبرای عکاسی خانوادگی و منظره )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
erfan.madani
بااین تفاسیر sx200 از ixus200 بهتره بنظرتون؟باتوجه به وایدتر بودن ?ixus200
حالا 1سوال دیگه !
تفاوت sx20 با sx200 انقدر محسوس است که بشه از تفاوت قیمتش چشم پوشی کرد؟ (بغیر از زوم و بیشتر رو کیفیت عکس منظورمه همونطور که گفتم بیشتر وبرای عکاسی خانوادگی و منظره )
ببخشید، من از گزینه های شما برداشتم اینه که شاید فیلمبرداری HD براتون مهم باشه و همینطور کاربردی که فرمودید. در این صورت عمده تفاوت SX20 نسبت به SX200 امکان زوم حین فیلمبرداری هست.(علاوه بر زوم)
اما اگه کیفیت عکس براتون مهمه و موردی مثل فیلمبرداری HD مهم نیست، توصیه می کنم G11 رو هم بررسی کنید که خصوصا برای عکاسی در نور کم و محیط های بسته اگه نگم بهترینه، می تونم بگم از بهترین هاست. سایز سنسور بزرگتری داره. رنج فاصله کانونی لنزش هم بسیار مناسبه. کیفیت اپتیکال لنزش هم بسیار خوبه. لنز نسبتا سریعی هم هست. بدنه سیلینگ شده ای داره. علاوه بر این ها فرمت Raw هم پشتیبانی می کنه که اون سه مورد نمیکنند.
البته همونطور که دوستمون گفتند :
نقل قول:
مشخص کنید از عکاسی چی می خواید دقیق تر میشه پاسخ داد.
-
سلام
من کلی تاپیک خوندم اما هنوز مطمئن نشدم راجع به چیزی که میخواهم بگیرم
از عکاسی هم چیز خاصی نمیدونم
ماکز قیمتم با رم و سایر می خواهم 350 بشه حالا یکم بیشتر
چند تا هم مد نظرم هست
فقط می خواهم از خریدم کاملا مطمئن بشم
این چند تارو مناسب دیدم
sd980 , sx200 , zs3- t27
هر کدوم یه چیزهایی داره که آدمو وسوسه میکنه
اما در کل یه عکس زیبا ( واقعی ) با یه فیلمبرداری مناسب ازش انتظار دارم
توی شب و اینا هم در حد قابل قبولی عکس بگیره , عکس هم در حد مناظر و خانوادگی هست
واید بودن هم برام مهمه
نمونه عکسها رو هم دیدم
اما بازم مطمئن نیستم ( چون زیادم وارد نیستم )
ممنون میشم مارو از این هچل در بیارین
-
تو این رنج قیمت پاناسونیک fz28 یکی از بهترین گزینه هاست. فکر کنم بتونی 380 تومن که کیف و رم هم روش میدن بتونی بخری
کیفیت خوب (به خاطر لنز لایکا) . زوم بالا (18برابر) . فیلمبرداری اچ دی . تنظیمات دستی . فرمت raw . ظاهری زیبا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delagah
ببخشید، من از گزینه های شما برداشتم اینه که شاید فیلمبرداری HD براتون مهم باشه و همینطور کاربردی که فرمودید. در این صورت عمده تفاوت SX20 نسبت به SX200 امکان زوم حین فیلمبرداری هست.(علاوه بر زوم)
اما اگه کیفیت عکس براتون مهمه و موردی مثل فیلمبرداری HD مهم نیست، توصیه می کنم G11 رو هم بررسی کنید که خصوصا برای عکاسی در نور کم و محیط های بسته اگه نگم بهترینه، می تونم بگم از بهترین هاست. سایز سنسور بزرگتری داره. رنج فاصله کانونی لنزش هم بسیار مناسبه. کیفیت اپتیکال لنزش هم بسیار خوبه. لنز نسبتا سریعی هم هست. بدنه سیلینگ شده ای داره. علاوه بر این ها فرمت Raw هم پشتیبانی می کنه که اون سه مورد نمیکنند.
البته همونطور که دوستمون گفتند :
مشخص کنید از عکاسی چی می خواید دقیق تر میشه پاسخ داد.
یه عکس با کیفیت که وقتی روش زوم میکنم مات نشه و عکسای روزشم شفاف باشه ( واقعی ) با فیلمبرداری hd
واید بودن هم برام مهمه
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahri-d
تو این رنج قیمت پاناسونیک fz28 یکی از بهترین گزینه هاست. فکر کنم بتونی 380 تومن که کیف و رم هم روش میدن بتونی بخری
کیفیت خوب (به خاطر لنز لایکا) . زوم بالا (18برابر) . فیلمبرداری اچ دی . تنظیمات دستی . فرمت raw . ظاهری زیبا
سلام
ممنون
من اول از sd960 شروع کردم رسیدم به اون 3 گزینه
فعلا هم دارم میرم سمت fz28 , fz35
قیمت این fz35 چند هست ؟
تفاوتش با fz28 توی چی هست ؟
ممنون
راستی
در مورد این دو مورد دوربین
واقعا این قیمتی که توی ایران بفروش میرسه ارزش این دوربین نیست !
من همه جا قیمت رو از zs3 حدود 30 دلار بیشتر دیدم
امنا توی ایران حدود 150 گرونتره !!!
ارزشش رو داره ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
erfan.madani
یه عکس با کیفیت که وقتی روش زوم میکنم مات نشه و عکسای روزشم شفاف باشه ( واقعی ) با فیلمبرداری hd
واید بودن هم برام مهمه
ممنون
اگه فیلمبرداری HD برات مهمه مطمئنا امکان زوم حین فیلمبرداری هم برات مهم خواهد بود که SX200 و Ixus200 نداره. بنابراین اگه کنون می خواهید بخرید بهترین گزینه همون SX20 هست.
اما همونطور که دوستان گفتند پاناسونیک Fz35 و Tz7 هم هست. Tz7 در حقیقت در کلاس SX200 قرار داره با این مزیت که امکان زوم اپتیکال حین فیلمبرداری وجود داره و رنج واید تری داره(25-300 برای Tz7 در مقابل 28-336 برای SX200) و همینطور ضبط صدا به صورت Stero در TZ7 که در کنون مونو هست همینطور رزولوشن صفحه نمایش بهتر TZ7 که 460 هزار در مقابل 230 هزار کنون هست. البته کنترل های منوال عکاسی در کنون کامل هست که در پاناسونیک گویا اینچنین نیست.
Fz35 هم در کلاس SX20 هست با این تفاوت عمده که امکان ثبت تصاویر به صورت Raw رو داره که SX20 نداره.
من نمی دونم Fz28 هنوز تو بازار هست یا نه ولی اگه اینطور که دوستمون گفتند با این قیمت هست گزینه بسیار خوبیه .
با این تفاسیر اگه نمی خواید فقط کنون بخرید، توصیه من بیشتر روی Fz35 هست بعد از اون Fz28 با توجه به قیمت خوبی که داره ( اگه باشه) و در نهایت Tz7
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delagah
اگه فیلمبرداری HD برات مهمه مطمئنا امکان زوم حین فیلمبرداری هم برات مهم خواهد بود که SX200 و Ixus200 نداره. بنابراین اگه کنون می خواهید بخرید بهترین گزینه همون SX20 هست.
اما همونطور که دوستان گفتند پاناسونیک Fz35 و Tz7 هم هست. Tz7 در حقیقت در کلاس SX200 قرار داره با این مزیت که امکان زوم اپتیکال حین فیلمبرداری وجود داره و رنج واید تری داره(25-300 برای Tz7 در مقابل 28-336 برای SX200) و همینطور ضبط صدا به صورت Stero در TZ7 که در کنون مونو هست همینطور رزولوشن صفحه نمایش بهتر TZ7 که 460 هزار در مقابل 230 هزار کنون هست. البته کنترل های منوال عکاسی در کنون کامل هست که در پاناسونیک گویا اینچنین نیست.
Fz35 هم در کلاس SX20 هست با این تفاوت عمده که امکان ثبت تصاویر به صورت Raw رو داره که SX20 نداره.
من نمی دونم Fz28 هنوز تو بازار هست یا نه ولی اگه اینطور که دوستمون گفتند با این قیمت هست گزینه بسیار خوبیه .
با این تفاسیر اگه نمی خواید فقط کنون بخرید، توصیه من بیشتر روی Fz35 هست بعد از اون Fz28 با توجه به قیمت خوبی که داره ( اگه باشه) و در نهایت Tz7
مزیت fz35 نسبت بهsx20 فقط تو ثبت تصاویر به صورت Raw است؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
syaaaa
سلام
ممنون
من اول از sd960 شروع کردم رسیدم به اون 3 گزینه
فعلا هم دارم میرم سمت fz28 , fz35
قیمت این fz35 چند هست ؟
تفاوتش با fz28 توی چی هست ؟
ممنون
راستی
در مورد این دو مورد دوربین
واقعا این قیمتی که توی ایران بفروش میرسه ارزش این دوربین نیست !
من همه جا قیمت رو از zs3 حدود 30 دلار بیشتر دیدم
امنا توی ایران حدود 150 گرونتره !!!
ارزشش رو داره ؟
آخرین قیمتی که یکی از دوستان برای Fz35 گرفته بود حدود 470 بود.
Fz35 نسل جدید Fz28 هست. و یه سری اصلاحات درش ایجاد شده مثل 2 مگاپیکسل بیشتر و همینطور فیلمبرداری با 60 فریم بر ثانیه ( در Fz28 فقط تا 30 فریم بر ثانیه موجود بود) . مود جدید Creative Movie Mode که امکان تنظیم دستی دیافراگم رو برای فیلمبرداری میده. همینطور خصیصه هایی امکان تشخیص چهره با قابلیت به خاطر سپردن برخی چهره های خاص و مود High Dynamic .
اگه اشتباه نکنم فکر می کنم Fz28 ضبط صدا حین فیلمبرداری به صورت مونو بود که در Fz35 به صورت استریو هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
erfan.madani
مزیت fz35 نسبت بهsx20 فقط تو ثبت تصاویر به صورت Raw است؟
مزیت عمدش بله من فکر می کنم این باشه. البته یه سری تفاوت های جزئی تر دیگه هم هست مثلا صفحه نمایش چرخان کنون که پاناسونیک ثابته. و یا کفشک فلاش در کنون که در پاناسونیک وجود نداره( و من فکر می کنم خیلی مورد استفاده قرار نمی گیره) .
اگه می خوای به طور کامل تر اینارو مقایسه کنی یه سر به این سایت بزن :
این سایت اشاره کرده بود که لرزه گیر پاناسونیک یک استاپ موثر تره همینطور اتوفوکوسش هم اندکی سریعتره.
-
دوربین کامپکت
با سلام
دوستان گرامی من میخواهم دوربین کامپکت برای مصرف خانگی تهیه کنم که حتی المکان نویز کم و فیلم برداری خوب و لرزشگیر اپتیکال داشته باشد لطفا" در مورد مدل کانن IXUS 110 IS راهنمایی فرمایید 1 - کیفیت فیلم آن مطلوب است . 2- آیا محدودیت زمان و زوم هنگام فیلم برداری دارد . 3- در ضمن پخش فیلمی که باکیفیت HD گرفته شده در تلویزیون معمولی امکانپذیر است.
و اگر مدل مناسبتری تا مبلغ 3000000 ریال میشناسید معرفی نمایید.
با سپاس
-
پاسخ: دوربین کامپکت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Gmd
با سلام
دوستان گرامی من میخواهم دوربین کامپکت برای مصرف خانگی تهیه کنم که حتی المکان نویز کم و فیلم برداری خوب و لرزشگیر اپتیکال داشته باشد لطفا" در مورد مدل کانن IXUS 110 IS راهنمایی فرمایید 1 - کیفیت فیلم آن مطلوب است . 2- آیا محدودیت زمان و زوم هنگام فیلم برداری دارد . 3- در ضمن پخش فیلمی که باکیفیت HD گرفته شده در تلویزیون معمولی امکانپذیر است.
با سپاس
IXUS 200 IS
خواسته های شمارا برآورده میکند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Gmd
با سلام
با سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alitehranipoor2
IXUS 200 IS
خواسته های شمارا برآورده میکند
نه Ixus 110 و نه Ixus 200 امکان زوم حین فیلمبرداری ندارند.
تنها گزینه ای که من میشناسم که فیلمبرداری HD داره و امکان زوم حین فیلمبرداری هم داره و قیمتش هم زیر 300 هزار تومان باشه، S2000HD هست که نمی دونم هنوز هست تو بازار یا نه حدود سه هفته پیش به قیمت حدود 270 موجود بود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delagah
نه Ixus 110 و نه Ixus 200 امکان زوم حین فیلمبرداری ندارند.
تنها گزینه ای که من میشناسم که فیلمبرداری HD داره و امکان زوم حین فیلمبرداری هم داره و قیمتش هم زیر 300 هزار تومان باشه، S2000HD هست که نمی دونم هنوز هست تو بازار یا نه حدود سه هفته پیش به قیمت حدود 270 موجود بود.
Ixus 200 امکان زوم حین فیلمبرداری دارد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alitehranipoor2
Ixus 200 امکان زوم حین فیلمبرداری دارد
زوم اپتیکال خیر. زوم دیجیتال داره.
البته من که خودم استفاده نکردم ، اینو به نقل از Cameralabs می گم:
کد:
http://www.cameralabs.com/reviews/Canon_PowerShot_SD980_IS_IXUS_200_IS/
نقل قول:
If the digital zoom is activated it can be used during filming with increasingly fuzzy results, but sadly the optical zoom can only be used to frame your shot prior to recording; during shooting (like so many Canon compacts) it is deactivated. For HD shooting the maximum continuous shooting time is around 10 minutes.
-
اساتيد راهنمايي بفرمائين
من ميخوام دوربين Compact بخرم(بدون در نظر گرفتن رنج قيمت)
از كنون نيكون و فوجي كداميك رو پيشنهاد ميكنين كه عكس و فيلم قابل قبولي برام داشته باشه زود خراب نشه خوشدست ، نويز پائين و زوم خوبي هم داشته باشه تا حدود 10 برابر و پردازشگر تصويرش هم خوب باشه چون نميخوام عكسهامو ويرايش كنم البته قبلاً T10 سوني و IXSUS950 داشتم
ولي الان يه دوربين همه فن حريف ميخوام بخرم موندم چي بگيرم خودم بترتيب اولويت از اين مدلها خوشم اومده تا نظر رفقا چي باشه؟؟
Fujifilm FinePix S200EXR
Fujifilm FinePix S1500
Nikon Coolpix L100
Nikon Coolpix P90
Canon PowerShot SD960 IS - IXUS 110 IS
Canon PowerShot SX120 IS
ميخوام پولمو توي جوب آب نريخته باشم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamed_tt
اساتيد راهنمايي بفرمائين
من ميخوام دوربين Compact بخرم(بدون در نظر گرفتن رنج قيمت)
از كنون نيكون و فوجي كداميك رو پيشنهاد ميكنين كه عكس و فيلم قابل قبولي برام داشته باشه زود خراب نشه خوشدست ، نويز پائين و زوم خوبي هم داشته باشه تا حدود 10 برابر و پردازشگر تصويرش هم خوب باشه چون نميخوام عكسهامو ويرايش كنم البته قبلاً T10 سوني و IXSUS950 داشتم
ولي الان يه دوربين همه فن حريف ميخوام بخرم موندم چي بگيرم خودم بترتيب اولويت از اين مدلها خوشم اومده تا نظر رفقا چي باشه؟؟
Fujifilm FinePix S200EXR
Fujifilm FinePix S1500
Nikon Coolpix L100
Nikon Coolpix P90
Canon PowerShot SD960 IS - IXUS 110 IS
Canon PowerShot SX120 IS
ميخوام پولمو توي جوب آب نريخته باشم
سلام
با توجه به توضيحاتتون و بين همه ي اينها من پاناسونيك FZ 35 را پيشنهاد مي كنم.:::happy:::
-
البته دوربین های کاسیو پردازش فوق العاده ای دارند:
کد:
http://www.exilim.com/intl/ex_g1/engine.html
http://www.exilim.com/intl/ex_g1/bestshot.html
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
با توجه به توضيحاتتون و بين همه ي اينها من پاناسونيك FZ 35 را پيشنهاد مي كنم.:::happy:::
ممنون از پاسختون
خودم اين مدل رو مد نظر داشتم واكثر دوستان هم اينو بهم پيشنهاد دادن ، با اين حال اگه سبك سنگين كنيم در رده قيمت FZ35 (زير 500 تومن) ديگه چي پيشنهاد ميدين و آيا بين اونها اين مدل پاناسونيك بهتر هست يا نه؟:think:;