-
پاسخ: راهنمایی خرید دوربین میخواهم لطفا
سلام
من یه جواب فوری میخام نهایت تا 2 ساعت دیگه یکی از دوستام کنون ixus 80 خریده 200 تومن منتها خوشش نیومده میخاد عوضش کنه ایکسوس هم میخاد تا 240 میخاد خرج کنه چی میتونه بگیره؟ البته من بهش گفتم sx110 هم هست حالا نظر شما چیه ایسکوس یا sx110?
مممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aria irani
سلام
من یه جواب فوری میخام نهایت تا 2 ساعت دیگه یکی از دوستام کنون ixus 80 خریده 200 تومن منتها خوشش نیومده میخاد عوضش کنه ایکسوس هم میخاد تا 240 میخاد خرج کنه چی میتونه بگیره؟ البته من بهش گفتم sx110 هم هست حالا نظر شما چیه ایسکوس یا sx110?
مممنون
آخه Ixus 80 دوربین خوبیه، شما بگین چرا و از چه چیز این دوربین خوشش نیومده. در ضمن SX110 دوربین خوبی هست اما اینطور که به نظر میاد باطری قلمی میخوره و فکر میکنم زود به زود شارژش تموم بشه.
من هم Ixus 90 یا همون SD790 رو پیشنهاد میکنم.
-
جناب فرهاد بسیار سپاس گذارم از راهنماییتان.....
من هم امروز رفتم که 590 را بخرم و طبق عادت 45 دقیقه هم تمامی مغازه هارا گشتم و یک وقت دیدم با sx110 دارم بر میگردم خانه!؟!
خب چه کار کنم دلم نیامد انرا نخرم...
البته این 590 هم یک مقدار مثل اسباب بازی بود...
از این مطلب هم نگذریم که انصافا با قیمت عالی خریدم... همه جا صحبت 280 و 275 بود و نهایتا 265 که تازه میگفتند
به شرط انکه لوازم جانبی هم بخری ناکس ها رو دوربین تخفیف میدادند که رو چیزهای دیگر تلافی کنند...
جالب اینجاست که داریم پول میدیم تازه یک جوری برخورد میکنند که انگار دارند به ما لطف هم میکنند که جنس میفروشند یارو سرش را از دفترش بلند نمیکند یک جواب درست به ادم بدهد زورش میاد من متعجبم که چرا مردم
جنس هم میخرند و خیلی هم خوشحالند!!!
مثل اینکه خیلی هم حال میکنند از این برخورد بی خود نیست این وضعمان هست.
حضرت علی 1400 سال پیش فرمودند هر ملتی لیاقت همان حکومتی را دارد که بر انها حاکم است خب داریم میبینیم
دیگر.
به هر حال سرتان را درد نیاورم در یک مغازه به قیمت 255 خریدم البته کامل چک کردم دیدم کارش درست است یک رم
8 گیگ توشیبا اصل زاپن را هم داد 26.
به هر حال خیلی ممنون از لطف و راهنماییتان.
به امبد موفقیت برای همگان.
-
درخواست كمك خيلي فوري
دوستان عزيز سلام.
از اينكه عضو سايت شما شدم و بالاخره يه سايت ديدم كه مخصوص بحث عكاسي بالاخص دوربينها ي ديجيتال هست خيلي خوشحالم.
عزيزان من مي خواستم يه دوربين ديجيتال بخرم(قبلا زياد داشتم و عوض كردم). اما تا فردا بيشتر فرصت ندارم. پس از اساتيد خواهش مي كنم حتي المكان امروز به من تجربيات عملي گرانبهاشونو انتقال بدن(اگر بعد هم پاسخ بدن واسه اطلاعاتم خوبه و سپاسگزاري مي كنم). نكته مهم اينكه من خودم عكاس آماتوري نيستم و به راحتي تمام مشخصات دوربينهايي رو كه الان در موردشون بحث مي كنم رو در آوردم و مشخصات هر دوربين ديگه اي رو هم مي تونم در بيارم(حدود 45000 عكس از طبعيتهاي مختلف گرفتم). اما همه مي دونيم كه مقايسه دو دوربين صرفا با مشخصات زياد جالب نيست ، چه بسا دوربينهايي مثل Sony F727 كه هنوز كه هنوزه از نظر كيفيت عالي عكس مي گيرن با اينكه قديمي هستن.
در هر صورت خواهش مي كنم كه دوستاني پاسخ بدن كه تجربه كار عملي با دوربينهايي كه خدمتتون عرض مي كنم رو داشتن و عكسهاشو ديدن. ضمنا خواهش مي كنم بدون تعصب روي برند Sony و Canon صحبت كنن.
خوب و اما ... من مي خوام ماكزيمم تا 400000 تومان هزينه كنم . مهمترين معيار واسه من شفافيت و وضوح عكس هست. اندازه و حجم دوربين و اينكه چند مگاپيكسل هست برام مهم نيست و فرض كنيد هميشه مي خوام در حالت اتوماتيك عكاسي كنم(پس امكانات اضافي دوربينهاي SLR برام كاربردي نداره ، ولي خوب بدك هم نيست).
1) من به شخصه معتقدم دوربينهاي سوني عكسهاي زنده تر ، شفافتر و جذابتري نسبت به Canon در حالت اتوماتيك ارائه مي دن و Canon عكسهاي واقعي تري مي گيرن كه واسه من مورد اول اولويت بيشتري داره. نظر دوستان چيه؟ ( البته منظورم واسه قيمتهاي زير 500000 تومانه ، والا سري EOS در برند Canon واقعا كم نظيره)
2) در حال حاضر دوربين Sony Cybershot Alpha 100 قيمتش حدود 400000 تومان شده و واقعا به شدت منو تحريك مي كنه. با اينكه دوربين حرفه اي هست اما قيمتش عاليه. نظر دوستان چيه؟
3) شنيدم Canon powershot G10 دوربين خوبيه!؟
4) آيا كسي از دوربينهاي سري T سوني داره و باهاش عكاسي مي كنه؟ راضي هست؟
5) آيا هنوز هم دوربين هاي خوب كه باطري AA بخورن(مثل Sony H5) وجود داره؟
6) سري T سوني بهتره يا Alpha 100 سوني(بازم تاكيد مي كنم فرض كنيد هر دو رو روي حالت اتوماتيك گذاشتيم و عكاسي كرديم ، عكس كدوم يك شفاف تر و واضحتره)؟
7) دو مورد قبلي در مقايسه با Canon Powershot G9 با توجه به معيارهاي من لطفا مقايسه كنيد.
8) با عنايت به اينكه تكنولوژيهاي Wide در مانيتورها و تلويزيونها رو به رشده ، كداميك از دوربينهاي مذكور عكسهاي Wide ميگيرن(بدون نياز به لنز)؟
نهايتا دوستان اگر پيشنهاد ويژه اي هم دارن ارائه بدن ممنون مي شم. بازم با عرض معذرت تاكيد مي كنم مهمترين و اصلي ترين معيار واسه من شفافيت و وضوح عكس(در حالت اتوماتيك) هست و بيشتر هم از طبيعت عكس ميگيرم(مگا پيكسل هم برام مهم نيست و به نظر من 8 مگاپيكسل كافيه). منتظر راهنمايي اساتيد هستم. پيشاپيش هم سپاسگزارم.
-
پاسخ: درخواست كمك خيلي فوري
نقل قول:
2) در حال حاضر دوربين Sony Cybershot Alpha 100 قيمتش حدود 400000 تومان شده و واقعا به شدت منو تحريك مي كنه. با اينكه دوربين حرفه اي هست اما قيمتش عاليه. نظر دوستان چيه؟
سونی A100 هنوز تولید میشه؟ و راحت پیدا میشه؟ قیمتش که خیلی خوبه.
-
سلام: در بقیه موارد نظر خاصی ندارم اما در این مورد ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza76622201
با عنايت به اينكه تكنولوژيهاي Wide در مانيتورها و تلويزيونها رو به رشده ، كداميك از دوربينهاي مذكور عكسهاي Wide ميگيرن(بدون نياز به لنز)؟
بقول شاعر:
واید مانیتور بجا .. واید آن لنز هم جدا
هر دو واید هستند اما این کجا و آن کجا
:)
این دو مفهوم فقط در کلمه با هم اشتراک خواهند داشت واید لنز به زاویه برداشت ارتباط خواهد داشت واید مورد اشاره شما به ابعاد نمایش که منطبق با کدام استاندارد باشد مثلا 16:9 یا ....
-
نقل قول:
نكته مهم اينكه من خودم عكاس آماتوري نيستم و به راحتي تمام مشخصات دوربينهايي رو كه الان در موردشون بحث مي كنم رو در آوردم و مشخصات هر دوربين ديگه اي رو هم مي تونم در بيارم(حدود 45000 عكس از طبعيتهاي مختلف گرفتم). اما همه مي دونيم كه مقايسه دو دوربين صرفا با مشخصات زياد جالب نيست ، چه بسا دوربينهايي مثل Sony F727 كه هنوز كه هنوزه از نظر كيفيت عالي عكس مي گيرن با اينكه قديمي هستن.
دوست عزیز
آماتور بودن که بد نیست. من اگر از راه عکاسی درامد نداشتم گمانم آماتور هم نبودم.
اما اینکه مشخصات دوربینها رو در بیاورید خوبه و اینکه ۴۵۰۰۰ عکس گرفتید هم خوبتر!
اما خوبه بدونید که مشخصات لباسشوئی و چرخ گوشت رو هم میشه به راحتی دراورد. و هر کسی با یه دوربین ویدئوی خانگی نیم ساعت فیلم گرفته باشه میتونه ادعا کنه که ۴۵۰۰۰ تا عکس گرفته!
در مورد واید بودن هم دوستان توضیح دادند.
خلاصه برای عکاس خوب شدن لازمه که مقالات سایت عکاسی را مطالعه کنید.(حالا چه آماتور باشید و چه حرفهای و یا مثل من علاقه مند عکاسی)
اما از این حرفها که بگذریم. گمان میکنم با توضیحاتی که دادید نباید جلوتر از دوربینهای کامپکت و یا SLR LIKE خرید کنید.(مگر اینکه برنامه مشخصی برای مطالعه در مورد عکاسی داشته باشید)
چرا؟
چون احتمالا منظورتان از عکس واضح چیزی تو مایههای عمق میدان زیاد خواهد بود. عمق میدان زیاد هم در وضعیت اتوماتیک با دوربینهای کوچک بهتر بدست میاید. علت هم سنسور کوچکتر این دوربینهاست.(رجوع شود به مقالات سایت)
پس DSLR ها را فراموش کنید.
عکسهای کاربران عادی در اینترنت را جستجو کنید و ببینید از رنگ کدام دوربین بیشتر خوشتان میاید.(سایتهایی مثل pbas مرجع بسیار خوبی در این مورد هستند)
نگاهی به سایز دوربینها بیندازید(چه سایزی را میخواهید بر روی گردن، داخل کیف، جیب داشته باشید)
توجه به رنج زوم دوربینهای کوچک کنید که علاقه به رنج زوم زیاد دارید یا نه.
خرید موفقی داشته باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ary
سونی A100 هنوز تولید میشه؟ و راحت پیدا میشه؟ قیمتش که خیلی خوبه.
توليد نميشه ، ولي توي بازار تك و توك پيدا ميشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arash
اما خوبه بدونید که مشخصات لباسشوئی و چرخ گوشت رو هم میشه به راحتی دراورد. و هر کسی با یه دوربین ویدئوی خانگی نیم ساعت فیلم گرفته باشه میتونه ادعا کنه که ۴۵۰۰۰ تا عکس گرفته!
دوست عزيز ، منظور فهم مشخصاته. ضمنا اكثر افراد آماتور از دوربين فقط مگاپيكسل و در حالت يكم پيشرفته تر زومش(اونم به تفكيك زوم اپتيك و ديجيتال نمي دونن) رو مي دونن. ضمنا منظور بنده فيلمبرداري نبود(اميدوارم شما به تمسخر نگرفته باشيد كه اين در شان يه مدير سايت نيست) نكنه شما وقتي ازتون ميپرسن چقدر فيلم گرفتيد اونو با تعداد عكس بيان مي كنيد!؟!؟!؟، من خيلي از جاهاي ديدني ايران رفتم و مناظر زيبايي رو شكار كردم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arash
اما از این حرفها که بگذریم. گمان میکنم با توضیحاتی که دادید نباید جلوتر از دوربینهای کامپکت و یا SLR LIKE خرید کنید.(مگر اینکه برنامه مشخصی برای مطالعه در مورد عکاسی داشته باشید)
چرا؟
چون احتمالا منظورتان از عکس واضح چیزی تو مایههای عمق میدان زیاد خواهد بود. عمق میدان زیاد هم در وضعیت اتوماتیک با دوربینهای کوچک بهتر بدست میاید. علت هم سنسور کوچکتر این دوربینهاست.(رجوع شود به مقالات سایت)
لطف مي كنيد آدرس مقاله مرتبط با اين موضوع رو بديد ؟ ضمنا فكر نمي كنيم وضوح و مات نبودن تصوير ربطي به SLR بودن يا نبودنو همچنين عمق ميدان داشته باشه. در دو مدل مشابه دو برند يكي تصويرش شفاف تره با اينكه CCD يك اندازه دارن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arash
عکسهای کاربران عادی در اینترنت را جستجو کنید و ببینید از رنگ کدام دوربین بیشتر خوشتان میاید.(سایتهایی مثل pbas مرجع بسیار خوبی در این مورد هستند)
در كدوم قسمت اين سايت برم؟ لطف مي كنيد آئرس دقيق رو بديد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arash
نگاهی به سایز دوربینها بیندازید(چه سایزی را میخواهید بر روی گردن، داخل کیف، جیب داشته باشید)
توجه به رنج زوم دوربینهای کوچک کنید که علاقه به رنج زوم زیاد دارید یا نه.
دوست عزيز ، چند بار تاكيد كردم كه انداره ، مگاپيكسل و ... برام مهم نيست و عرض كردم شفافيت و وضوح تصوير برام مهمه.
اي كاش نوشته هامو درست خونده بوديد. نهايتا من بازم از دوستان مي خوام اونايي كه با اين مدلها(يا يكيش) كار كردن راهنمائيم كنن. چون به عقيده من تئوري چيز ديگست و توي عمل ممكنه چيز ديگه اي باشه كه در تئوري نباشه.
نهايتا شما جز يه اشاره كلي به مقالات(اونم بدون آدرس) چيزي به من نگفتيد. لطفا مدل پيشنهادي(در صورتيكه باهاش كار كرديد) بر اساس معيارهاي من رو ذكر كنيد. ممنون مي شم.(من فعلا عجله دارم و فرصت خوندن مقاله رو الان ندارم ، بعدا مي خونم)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
QashQai
سلام: در بقیه موارد نظر خاصی ندارم اما در این مورد ...
بقول شاعر:
واید مانیتور بجا .. واید آن لنز هم جدا
هر دو واید هستند اما این کجا و آن کجا
:)
این دو مفهوم فقط در کلمه با هم اشتراک خواهند داشت واید لنز به زاویه برداشت ارتباط خواهد داشت واید مورد اشاره شما به ابعاد نمایش که منطبق با کدام استاندارد باشد مثلا 16:9 یا ....
ممنون از توضيحتون. اما مفهوم وايد يعني عريض بودن و من ترجيحا دوربيني مي خوام كه سطح عرضي وسيعتري رو پوشش بده(البته اول وضوح و شفافيت تصوير برام مهمه). با عنايت به اين مساله لطف كنيد پيشنهاد خودتون رو بفرمائيد.
-
نياز به پاسخ فوري
لطفا همه افرادي كه مطلبمو خوندن و مي تونن كمكم كنن نظر بدن.
-
ْG10 یکی از بهترین دوربینهای کامپکت موجود در بازار است. در صورتی که پاناسونیک هم در لیستتان باشد میتوانید به LX3 هم فکر کنید.
-
نقل قول:
دوست عزيز ، منظور فهم مشخصاته. ضمنا اكثر افراد آماتور از دوربين فقط مگاپيكسل و در حالت يكم پيشرفته تر زومش(اونم به تفكيك زوم اپتيك و ديجيتال نمي دونن)
دوست عزیز
امیدوارم با ما آشنا تر بشید.
من در محیط آنلاین کلا بد اخلاق هستم! تو ذوق بسیاری زدم و میزنم ولی اگر کمی تحمل کنید راه دوری نمیره!
آماتور معنی دقیق تری داره و به نظرم عکاسان آماتور بهترین و خلاقترین عکاسان هستند.
در مورد فهم مشخصات هم باز میگم خیلی خوبه. ولی اگر مطالعه بیشتری داشته باشید یقینا درهای بسیاری برویتان باز خواهد شد.
نقل قول:
ضمنا منظور بنده فيلمبرداري نبود(اميدوارم شما به تمسخر نگرفته باشيد كه اين در شان يه مدير سايت نيست) نكنه شما وقتي ازتون ميپرسن چقدر فيلم گرفتيد اونو با تعداد عكس بيان مي كنيد!؟!؟!؟، من خيلي از جاهاي ديدني ايران رفتم و مناظر زيبايي رو شكار كردم.
تمسخر که یقینا نه.
اما خوب یه کوچولو شوخی کردم. چون تاحالا ندیده بودم کسی اینجا به عنوان رزومه تعداد عکسی که گرفته رو بیان کنه.
به هرحال اینها که همه حرف است و هیچ.
زمانی که برای عکاسی میگذارید. علاقهای که دارید. مطالعهای که میکنید و نهایتا خروجی کارتان مهم است.(آنهم برای خودتان نه کس دیگر... پس اینکه توانستهاید لحظات خوبی رو شکار کنید یعنی اینکه موفق بودید. حتی اگر نظر دیگران در مورد عکستان این نباشد. حالا اگر قرار شد از عکاسی کسب درامد کنید داستان چیز دیگریست)
نقل قول:
لطف مي كنيد آدرس مقاله مرتبط با اين موضوع رو بديد ؟ ضمنا فكر نمي كنيم وضوح و مات نبودن تصوير ربطي به SLR بودن يا نبودنو همچنين عمق ميدان داشته باشه. در دو مدل مشابه دو برند يكي تصويرش شفاف تره با اينكه CCD يك اندازه دارن.
http://www.akkasee.com/digitalcamera
http://www.akkasee.com/darkroom
به فهرست مقالات توجه کنید.
مطالب بسیار گسترده و دقیقی هم در همین تالار گفتگو وجود داره.
وضوح و مات بودن تصویر ربط مشخصی به لنز، سایز سنسور، پرسسور، تنظیمات دوربین، وضعیت نوری و احتمالا ۱۰ تا چیز دیگه داره که میشه جداگانه در موردشون بحث کرد.
احساسی که من نسبت به کل صحبتهای شما داشتم رو گفتم.(هنوز هم گمان میکنم که جواب مناسبی دادم) حالا اگر این مشخصات رو دقیق کنید که مثلا G10 داینامیک رنج بیشتر، نویز کمتر، شارپنس بیشتر، اشباع رنگ نمیدونم چیچی داره یا سونی T فلان؟ میشه در موردش صحبت کرد و یا حتی خودتان نتیجه رو در سایتهای مرجع جستجو کنید.
در نتیجه تا زمانی که سوال شما برای خودتان گنگ باشد جواب ما هم گنگ است. و یا حتی ممکن است دور از نظر شما باشد.
-
نقل قول:
ممنون از توضيحتون. اما مفهوم وايد يعني عريض بودن و من ترجيحا دوربيني مي خوام كه سطح عرضي وسيعتري رو پوشش بده
به نقل از کدام فرهنگ عکاسی؟
اینها مفهوم متفاوتی دارند. اگر قصد داشته باشید بخوانید و بدانید؟ این دوستانی که اینجا پاسخ دادهاند یقینا درک بهتری نسبت به مشخصات فنی که گمان میکنید برایتان مفهوم است دارند.
-
سلام دوستان. یکی از اقوام اینجانب قصد خرید مجموعهء زیر را دارد :
40D + 17-55 IS + 70-200 f4L IS
حال با توجه به اینکه بوجه ایشان 3 میلیون است بهتر از این مجموعه را اگر پیشنهاد بدبد ممنون میشم . علایق ایشان عکاسی منظره و پرتره و تا حدی پرنده نگاری و ... میباشد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
calligrapher
سلام دوستان. یکی از اقوام اینجانب قصد خرید مجموعهء زیر را دارد :
40D + 17-55 IS + 70-200 f4L IS
حال با توجه به اینکه بوجه ایشان 3 میلیون است بهتر از این مجموعه را اگر پیشنهاد بدبد ممنون میشم . علایق ایشان عکاسی منظره و پرتره و تا حدی پرنده نگاری و ... میباشد.
سلام
من 55-17 را به دليل مشكلات خاصش توصيه نمي كنم ( سيل نبودن بدنه و ورود گرد و خاك به داخل لنز، وجود نسخه هاي ريفزبيشد در بازار با مشكلاتي در رينگ زوم، حلقه ي زير فيلتر ، فوكوس بينهايت و .... قيمت بالا، نداشتن هود در پك، EFS بودن و عدم سازگاري با دوربين هاي فول فريم و.... ) . هر كي اين لنز رو خريده پس از مدتي فروخته.
البته شارپنس و فوكوس سريع و تصاوير پر رنگ و لعاب و بوكه ي بي نظيري داره.
-
سلام
شما 45000 عکس را با چه دوربینی گرفته اید ؟ در چه مدت؟ ببخشید سوال شد برام آخه من ده سالی هست که عکس می گیرم ولی عکسهایم به تازگی از مرز 10000 گذشته است. (با احتساب عکسهایی که از در و دیوار گرفته ام و دور انداخته ام یا بعد از دیجیتالی شدن پاک کرده ام) این را هم بگویم که مثل شما حرفه ای نیستم شاید دلیلش همین باشد....
بگذریم....
اگر کارتان عجله ایست و می خواهید برای ثبت خاطرات شب عید و مسافرت این ایام یک دوربین بخرید که هیچ.
اما اگر برای عکاسی برنامه و هدف مشخصی دارید بعد از کمی مطالعه در مورد عکاسی و مشخص کردن هدف خود از عکاسی بهتر می توانید تصمیم گیری کنید.
-
من دانشجوی معماری هستم و 1 دوربین عکاسی خیلی خوب میخوام که در عین حال قابلیت فیلمبرداری با کیفیت مناسب هم داشته باشه
میخوام بدونم دوربین powershot G10 canon بهتره یا powershot SX1 IS؟به نظر شما مگاپیکسلی که G10 داره مهمتره یا زومی که SX1 IS؟
البته اگه دوربین بهتری سراغ دارید بهم معرفی کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
v.a.k
من دانشجوی معماری هستم و 1 دوربین عکاسی خیلی خوب میخوام که در عین حال قابلیت فیلمبرداری با کیفیت مناسب هم داشته باشه
میخوام بدونم دوربین powershot G10 canon بهتره یا powershot SX1 IS؟به نظر شما مگاپیکسلی که G10 داره مهمتره یا زومی که SX1 IS؟
البته اگه دوربین بهتری سراغ دارید بهم معرفی کنید
اين تاپيك را حتما" مطالعه كنيد:
انتخاب DSLR برای عکاسی معماری
-
توصیه شماا برای خرید دوربین خانگی
سلام
پیشاپیش سال نو مبارک، من چند سال یه Canin A510 داشتم که امروز گم کردم. الآن میخوام یه دوربین بخرم اما واقعاً اطلاعاتی ندارم در مورد اینکه چی بخرم ممنون میشم اگر کمک بفرمایین. میخوام برم مسافرت و باید دوربین بخرم و باز هم ممنون تر میشم اگز سریع تر جواب بگیرم از حضرات.
اینها چندان مهم نیست:
1. تنظیمات دستی
2. مگاپیکسل بالا
3. برند
ترجیحات:
1. قابلیت فوکوس اپتیکال بیشتر
2. لرزش گیر
3. شارژر
4. زمان فیلم برداری بیشتر
5. هرچقدر کامپکت تر بهنر
خواسته ها:
1. کیفیت خوب عکس
2. قابلیت عکس برداری بهتر در نور کم بدون فلاش
3. قابلیت تشخیص رنگ یعنی مثلاً موقع عکس یرداری به غیر از رنگ قرمز یا سبز مابقی رو سیاه سفید کنه و یا یک طیف رنگی رو پررنگتر کنه و ...
4. عکس ها شارپ باشن (ترجیح میدم بشه هم عکس های عروسکی گرفت و هم عکسهایی با رنگ طبیعی)
قیمت: ماگزیمم 400 تومن هرچقدر کمتر بهترتر دم عیدی :::blushing:::
هدف: گرفتن عکسهای خانوادگی در منزل و مسافرت
بازم از کمکتون بسیار بسیار ممنونم
-
من نتونستم جوابم رو بفهمم, یعنی G10و SX1 IS کنن مناسب کاره من نیست ؟ چون همه ی بحث ها راجب دوربین های نیکون بود
خوهشن برام بگید کدوم یکی از این 2تا دوربین بهتره
-
پاسخ: توصیه شماا برای خرید دوربین خانگی
بعد از کلی گشت و گذار خودم Canon SX10 IS که شبه SLR هست و Canon IXUS 970 IS که کامپکت هست رو پیدا کردم که SX10 رو ترجیح میدم ولی قیمتش یه کم اذیت کنندس. ممکنه تو این مایه ها چیزی پیشنهاد بفرمایین؟ Color Accent مهم هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
v.a.k
من نتونستم جوابم رو بفهمم, یعنی G10و SX1 IS کنن مناسب کاره من نیست ؟ چون همه ی بحث ها راجب دوربین های نیکون بود
خوهشن برام بگید کدوم یکی از این 2تا دوربین بهتره
در عكاسي معماري شمامعمولا نيازي به سوپر زوم ها ( تله ي بلند) نداريد و بر عكس هر چه لنز وايد تري داشته باشيد دستتان بازتر است. هر دو دوربين فوق وايد 28 دارند كه مناسب است ولي با توجه به سايز سنسور بزرگتر و ابعاد جمع و جور تر دوربين توصيه ي من G10 است.
مطلب بعدي وجود هات شو براي فلاش اكسترنال است كه براي عكسهاي indoor گاهي لازم مي شود كه هر دو دوربين دارند.
نگاهي هم به Panasonic LX3 با وايد 24 بيندازيد شايد براي كار شما مناسب تر از هردو دوربين فوق باشد.
-
سلام
Sx10 IS كه با هيچ كدام از معيارهاتون نمي خونه !
نه باتري شارژبل و شارژر داره و نه كامپكته و نه قيمتش زير 400 تومنه :)
شايد G10 يا به خاطر قيمت كمترش ( اگه پيدا بشه) G9 مناسب تر باشند كه البته سوپر زوم نيستند ( فكر كنم منظورتون از فوكوس اپتيكال زوم اپتيكال بوده احتمالا) .
انتخاب ديگه مي تونه پاناسونيك FZ28 باشه.
اينم مقايسه ي خط به خط اين 5 دوربين : لينك
پي نوشت : اين تاپيك به زودي با تاپيك راهنمايي در خريد دوربين ادغام خواهد شد.
-
ببخشی خیلی خواب آلود بودم مث اینکه جای اشتباه پرسیدم.
ممنون از جوابتون، نه ترجیحات لزومی نداره که حتما باشه اگه دو تا دوربین عین هم باشه دوربینی و ترجیح میدم که این گزینه ها رو داشته باشه حالا اگه کامپکت نبود و ... ایراد نداره. ولی چیزایی که میخوام رو داشته باشه.
در مورد فوکوس هم بله باز ببخشید منظورم زوم بوده.
-
سال نو همه مبارک
با تشکر از راهنماییتون من در نهایت یه G9 خریدم با کیف و مموری 4MB در مجموع 480 تومن امروز و کارایی که میخواستم رو کاملاً داره فقط یه کمی سنگین هست که فکر نمی کنم تو گشت و گذار هم زیاد اذیت بکنه.
بازم ممنون
-
می خواستم دوربین powershot G10 canon بخرم ولی پشیمون شدم . به این خاطر که این ها رو تو یه سایت www.digikala.com خوندم و وقتی review این دوربین رو توی سایتهای خارجی خوندم اونها هم همچین چیزایی رو نوشته بودن در ضمن فیلم هایی که در مورد این دوربین بود رو هم دیدم. حالا دوربینی که این معایب رو نداره بهم معرفی کنید
عملکرد نسبتا کند لنز در دوربينهاي سري G
• وجود کمي نويز در ايزوي 80
• از بين رفتن جزييات از ايزوي 200 به بعد به علت فعال شدن مشخصهي کاهش نويز
• تصاوير نسبتا نويزدار در ايزوهاي 800 و 1600؛ رزولوشن پايين تصوير در ايزوي 3200
• فوکوس گاها ضعيف در حالت ماکرو و فاصلهي کانوني طولاني شرايط کمنور
• مود عکاسي پياپي نسبتا کندتر از دوربين G9
• مسايل مربوط به نقاط هايلايت و فاصلهيابي در شرايط درخشان
• کمي انحراف رنگي در وايدترين حالت لنز در همهي عکسها
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
Sx10 IS كه با هيچ كدام از معيارهاتون نمي خونه !
نه باتري شارژبل و شارژر داره و
نه كامپكته و نه قيمتش زير 400 تومنه :)
شايد G10 يا به خاطر قيمت كمترش ( اگه پيدا بشه) G9 مناسب تر باشند كه البته سوپر زوم نيستند ( فكر كنم منظورتون از فوكوس اپتيكال زوم اپتيكال بوده احتمالا) .
انتخاب ديگه مي تونه پاناسونيك FZ28 باشه.
اينم مقايسه ي خط به خط اين 5 دوربين :
لينك
پي نوشت : اين تاپيك به زودي با تاپيك راهنمايي در خريد دوربين ادغام خواهد شد.
سلام
فرهاد جان پس چرا تو دیپیریویو تو رده کامپکتا قرارش داده؟
حتی یادمه اوایل SX1 رو هم نوشته بود SLR LIKE که الان شده کامپکت!
-
معایب فوق کم و بیش در تمام دوربینهای Compact وجود دارد. G10 در موارد فوق کمترین عیوب را دارد.
عیب خواندن بررسیها همین است. وقتی کسی این لیست عیوب را مشاهده میکند، احتمالا با خود خواهد گفت که اصلا چرا چنین دوربین عیبناکی تولید شده است.
اما قضیه این نیست و شما باید بر اساس میزان بودجهتان و نیازتان خرید کنید.
G10 برای کسی خوب است که نیاز به یک دوربین Compact با قابلیتهای خاصی نظیر خروجی RAW و لنز سریع داشته باشد ( درست بر عکس چیزی که در لیست شما بود و G10 لنز خوبی در این زمینه دارد). وگرنه میتوانید به سایر SLR-likeها توجه کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
slr
سلام
فرهاد جان پس چرا تو دیپیریویو تو رده کامپکتا قرارش داده؟
حتی یادمه اوایل SX1 رو هم نوشته بود SLR LIKE که الان شده کامپکت!
سلام
این یک بحث قدیمی و بی پاسخ در مورد تفاوت کامپکت و شبه SLR است. در اینجا ما منظورمون صرفا سایز دوربینه وگرنه G10 و G9 هم با وجودیکه کامپکتند (از نظر سایز) از نظر شباهت به SLR ها می توان آنها را SLR Like نامید. بهتر است به دلایل فوق دوربین هایی مانند SX10 و امثالهم را سوپر زوم بنامیم و دوربین هایی مثل سریهای A و G کنن را کامپکت و از خیر این عنوان مبهم SLR Like بگذریم. اولترا کامپکت ها ( مانند سری ایگزز کنن و امثالهم) نیز که حسابشان روشن است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nmroshan
معایب فوق کم و بیش در تمام دوربینهای Compact وجود دارد. G10 در موارد فوق کمترین عیوب را دارد.
عیب خواندن بررسیها همین است. وقتی کسی این لیست عیوب را مشاهده میکند، احتمالا با خود خواهد گفت که اصلا چرا چنین دوربین عیبناکی تولید شده است.
اما قضیه این نیست و شما باید بر اساس میزان بودجهتان و نیازتان خرید کنید.
G10 برای کسی خوب است که نیاز به یک دوربین Compact با قابلیتهای خاصی نظیر خروجی RAW و لنز سریع داشته باشد ( درست بر عکس چیزی که در لیست شما بود و G10 لنز خوبی در این زمینه دارد). وگرنه میتوانید به سایر SLR-likeها توجه کنید.
ممنون از راهنماییتون:::happy:::
-
چه دوربینی بخرم؟بین این دوربین ها کدومشون بهتره؟!
Sony DSC - W300
Canon IXUS 980 IS
Canon IXUS 100 IS
Fuji F100fd
Panasonic DMC - Fx100
-
همه خوبن, هر کدوم ارزونتره..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
این یک بحث قدیمی و بی پاسخ در مورد تفاوت کامپکت و شبه SLR است. در اینجا ما منظورمون صرفا سایز دوربینه وگرنه G10 و G9 هم با وجودیکه کامپکتند (از نظر سایز) از نظر شباهت به SLR ها می توان آنها را SLR Like نامید. بهتر است به دلایل فوق دوربین هایی مانند SX10 و امثالهم را سوپر زوم بنامیم و دوربین هایی مثل سریهای A و G کنن را کامپکت و از خیر این عنوان مبهم SLR Like بگذریم. اولترا کامپکت ها ( مانند سری ایگزز کنن و امثالهم) نیز که حسابشان روشن است.
فرهاد جان الان دوباره نگاه کردم در کمال تعجب SX10 شده SLR LIKE تو دی پریویو:eek:
یعنی تایپ SX10 با SX1 عوض شده:::confused2:::
http://www.dpreview.com/reviews/comp...x10is&show=all
آدم نمیدونه حرفای این سایت DPREVIEW رو باور کنه یا نه:::confused2:::
-
سلام. من در صدد خرید دوربین بودم و یه تاپیک هم باز کردم که ظاهرا کار اشتباهی بود و اونجا کمتر سر می زنن دوستان. گفتم اینجا مطرح کنم شاید مناسب تر باشه و زودتر به جواب برسم.
با چیزایی که خوندم بین 450 و 1000 کانن گیر کردم. به صورت تئوریک مطالعه کردم در مورد عکاسی و بعد خرید هم قصد دارم کلاسی برم که زیر نظر استاد تمرینی داشته باشم. دوربین قبلی هم Powershot A95 بوده که تا جایی که می شده کار کردم با مدها و تنظیم های دستی. قیمت برام مسئله ای نیست ولی نمی خوام چیزی که نیازم نیست بخرم.
ضمنا یه دوربین آنالوگ 100qd کانن دارم که روش فلاش 430EZ و یه ریموت اینفرارد داره و بارکد ریدر . خواستم ببینم اینها کار می کنه با دیجیتال ها؟ ممنون میشم پاسخ بدید.
-
-
با سلام من بتازگی دوربین کانن sx110 is گرفتم می خواستم بدونم چجور دوربینی و آیا برای عکاسی خانوادگی خوب است و اینکه اگر تجربیاتی و یا راهنمایی در مورد کار با اون دارید بین کنید
ممنون
-
دوربین PowerShot SX110 IS بگیرم یا نه.؟میگن این دوربین فرق زیادی با این دوربینا نداره .
Sony DSC - W300
Canon IXUS 980 IS
Canon IXUS 100 IS
Fuji F100fd
Panasonic DMC - Fx100
اگه شبیه دوربینای بالایی باشه بدردم نمیخوره .برا رشته مرمت بنا میخوام
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jamshid12
دوربین PowerShot SX110 IS بگیرم یا نه.؟میگن این دوربین فرق زیادی با این دوربینا نداره .
Sony DSC - W300
Canon IXUS 980 IS
Canon IXUS 100 IS
Fuji F100fd
Panasonic DMC - Fx100
اگه شبیه دوربینای بالایی باشه بدردم نمیخوره .برا رشته مرمت بنا میخوام
آره بگیر منم رشته مرمت, میراث خوندم.
-
راهنمایی برای انتخاب یك دوربین مناسب
بنده براي خريد دوربين بين 4 تا دوربين گير كردم :
canon 1000d
nikon d60
siny a200
fuji s100
لطفا منو راهنمايي كنين
البته دوستان ديگري هم اين مطلب رو خواسته بودن
من هنوز تصميمي نگرفتم
لطفا يه نفر من رو نجات بده از اين سايت و اون سايت گشتن
يه ماهه كل سايت ها رو گشتم
ممنون مي شم اگه يه نفر اين لطف رو در حق من بكنه
وبلاگ بنده هم
ishtar.blogfa.com
-
دوست گرامی بدون گفتن نیازها و اولویتهای خودتان هیچکس نمیتواند به شما راهنمایی ارایه دهد. اگر هم اینکار را نکرده اید لیستی از اولویتهای و نیازهایتان خودتان تهیه کنید تا ساده تر تصمیم بگیرید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
feri30b
با سلام من بتازگی دوربین کانن sx110 is گرفتم می خواستم بدونم چجور دوربینی و آیا برای عکاسی خانوادگی خوب است و اینکه اگر تجربیاتی و یا راهنمایی در مورد کار با اون دارید بین کنید
ممنون
لطفا" راهنمایی کنید
-
نقل قول:
با چیزایی که خوندم بین 450 و 1000 کانن گیر کردم. به صورت تئوریک مطالعه کردم در مورد عکاسی و بعد خرید هم قصد دارم کلاسی برم که زیر نظر استاد تمرینی داشته باشم. دوربین قبلی هم Powershot A95 بوده که تا جایی که می شده کار کردم با مدها و تنظیم های دستی. قیمت برام مسئله ای نیست ولی نمی خوام چیزی که نیازم نیست بخرم.
به نظر من 450 بگیری بهتره. 1000 بین 450 و 400 هست.
اگه بتونی بهتره صبر کنی و 500 بگیری که بر همه اون یکی ها ارجحیت داره.
-
Canon EOS 20D دسته دوم ارزش دنبال رفتن دارد؟
سلام.
یکی از دوستان 5D MarkII خریده است و من میخواهم باهاشون صحبت کنم ببینم میتوانم 20D شان را ازشان بخرم. البته اصلا در این باره با ایشان صحبت نکردم.
مسئله این است که یک بادی 20D با شات بالا ولی تمیز چقدر قیمت بخوره خوب است؟ ( حدودی )
و این که بهتره چنین دوربینی با لنز کیت بگیرم یا یک 1000 دی ( که لنز کیت روی خودش دارد ) ؟
هر سوالی مطرح میشه براتون بفرمائید سریعا توضیح بدهم
-
دوربین عکاسی
من یک دوربین عکاسی برای آتلیه و عکاسی از مجالس میخام و پول که برایش گذاشتم 500000 تومان است خواهش میکنم منو راهنمایی کنیدو همچنان بگویید که دوربین 1000D کانن جوابگوی این کار است یا خییر ممنون:confused:
-
پاسخ: Canon EOS 20D / 20Da
سلام
اول اینکه ما نمیدانیم شات بالا از نظر شما چقدر بالاست.
دوم اینکه 20 مذکور چه لنزی دارد؟
سوم اینکه 1000 دی اصولا تصویر بهتری نسبت به 20 دی قدیمی تولید می کند.
فکر کنم تا اینجا متوجه شده باشید که نظرم با دوربین جدید هرچند از کلاس پایینتر است.
توضیحات بیشتر بدهید تا بشه دقیقتر صحبت کرد.
-
پاسخ: دوربین عکاسی
سلام
دوست عزیز من فکر میکنم برای ارائه یک کار خوب (نه الزاما حرفه ای) باید بیشتر از اینها هزینه کنید.
البته 1000D دوربین خوبی است و جوابگوی نیازهای شما خواهد بود.اما نکته مهم این است که 1000دی با چه لنزی؟
به هر حال شما اگر میخواهید کار آتلیه را به عنوان شغل و در جهت درامدزایی انجام دهید این مبلغ به هیچ عنوان کافی نیست.
باز هم تاکید میکنم 1000دی دوربین بدی نیست اما مهم تر از آن لنزی که استفاده میکنید هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aslanaslan
به نظر من 450 بگیری بهتره. 1000 بین 450 و 400 هست.
اگه بتونی بهتره صبر کنی و 500 بگیری که بر همه اون یکی ها ارجحیت داره.
به نظرتون چقدر صبر كنم؟ ... و اگه بياد دوباره بايد منتظر بمونم تا قيمت كاذبش واقعي شه؟
-
پاسخ: دوربین عکاسی
اینجا خیلی ها هستن که قیمت دوربینشون نصف قیمت یه لنزشون هم نمی شه.
می تونین از بخش خرید و فروش همین سایت برای خرید دست دوم هم اقدام کنین که ارزانتر تمام شود. من شعار نمی دم: خودم هم اینطوری دوربینم رو خریدم.
-
راستش من هم در تحقیقاتی که کردم به نتیجهای مشابه چیزی که شما گفتید رسیدم.
یعنی 1000D و 450D نو به نظرم خیلی بهتر رسید برای خرید. مخصوصا که برای 20 دی اطلاعاتی نظیر تعداد شات را ندارم.
دوربین مورد نظر هم فقط بادی بود و هیچ لنزی فکر کنم به من نمیفروخت مالکش.
خیلی ممنون از پیگیریتون.
-
برای اطلاع میشه از توی اطلاعات عکسها فهمید که چندمین عکسی است که دوربین میگیره.
اما بطور کلی خرید ۲۰ دی رو توصیه نمیکنم.
یه مشکل کلی برند کانن داره اونهم لنز ارزان قیمت همه کارست.
انتخابها محدود میشه به ۱۷-۷۰ سیگما که حدود ۲۵۰ هزار تومان قیمت داره . ۱۸-۲۰۰ کانن که نسبتا جدید آمده و گمانم بیش از ۵۰۰ هزارتومان قیمت داره. ، یا اینکه با لنز کیت سر کنید (اشکالی نداره ولی حتی برای پرتره گرفتن هم کوتاه است) تا اینکه یه لنز تله بهش اضافه کنید.
فکر کردن به slr like ها هم توصیه میشه.
-
راهنمایی جهت خرید
سلام به همه
من تقریبا از دوربین سر رشته ای ندارم. به دامن طبیعت زیاد می رم و تا حالا با دوربین موبایلم عکس می گرفتم. می خوام عکسهای بهتری بگیرم, برای همین راهنمایی می خوام برای خرید دوربینی که نیازهای منو بشرح زیر رفع کنه:
1- بزرگنمایی روی نقطه خاص در دور دست (تله)
2- پانوراما (معادل فارسی شو نمی دونستم)
3- کم مصرف (از لحاظ باتری) و ترجیحا با باتری قلمی
4- سبک و کم حجم
5- عدم حساسیت زیاد به رطوبت
در شرایط فعلی هزینه هم برای من عامل محدود کننده خواهد بود و بعید می دونم بیشتر 400 بتونم هزینه کنم
ممنون می شم اگه تجربیاتی دارید که فکر می کنین به درد من بخوره در اختیارم بگذارید
-
نقل قول:
برای اطلاع میشه از توی اطلاعات عکسها فهمید که چندمین عکسی است که دوربین میگیره.
اما بطور کلی خرید ۲۰ دی رو توصیه نمیکنم.
یه مشکل کلی برند کانن داره اونهم لنز ارزان قیمت همه کارست.
انتخابها محدود میشه به ۱۷-۷۰ سیگما که حدود ۲۵۰ هزار تومان قیمت داره . ۱۸-۲۰۰ کانن که نسبتا جدید آمده و گمانم بیش از ۵۰۰ هزارتومان قیمت داره. ، یا اینکه با لنز کیت سر کنید (اشکالی نداره ولی حتی برای پرتره گرفتن هم کوتاه است) تا اینکه یه لنز تله بهش اضافه کنید.
فکر کردن به slr like ها هم توصیه میشه.
ببخشین، ولی با بودجه ایشون 20D با 17-70 بهتر از یه SLR-Like نیست؟ (البته من تجربه ای با like ها ندارم)
-
از بین دوربین های زیر کدوم رو بخرم.این ها رو یه عکاس با توجه به نیازهای من معرفی کرد
sony h50
canon sx10
nikon p80
panasonic fz50
nikon p90
-
سلام من می خوام یه دوربین دیجیتال تا رنج قیمت 200 هزار تومان بخرم.شما چه مارک و مدلی رو پیشنهاد می کنید.
پیشاپیش از اساتید محترم تشکرمیکنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jamshid12
از بین دوربین های زیر کدوم رو بخرم.این ها رو یه عکاس با توجه به نیازهای من معرفی کرد
sony h50
canon sx10
nikon p80
panasonic fz50
nikon p90
تفاوتها خیلی زیاد نیست. سلیقه و قیمت محصول تعیین کنندهتر است. اما نظر من روی FZ50است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdisharifi
سلام من می خوام یه دوربین دیجیتال تا رنج قیمت 200 هزار تومان بخرم.شما چه مارک و مدلی رو پیشنهاد می کنید.
پیشاپیش از اساتید محترم تشکرمیکنم.
اگر هنوز Canon A720IS در بازار پیدا شود، انتخاب خوبی است
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vooroojak80
به نظرتون چقدر صبر كنم؟ ... و اگه بياد دوباره بايد منتظر بمونم تا قيمت كاذبش واقعي شه؟
با سلام ،دنبال دوربين ديجيتال مناسب تا رنج قيمت دويست و پنجاه هزار تومان ميگردم . راستش اطلاع زيادي راجع به دوربينها و لنزشون ندارم ، اما شنيدم دوربين كانن لنز خوبي نداره و عكسهاي قشنگي نمياندازه .بنظر شما با رنج قيمت بالا و عكس مناسب و باكيفيت چه مدل دوربيني مناسب هست ؟
-
سلام من یه دوربین میخوام با زوم اپیکال بالا .مود ماکروی 1سانتی متری.سنسور بزرگ .قیمت هم تا 500 600 تومن
-
سلام من یه دوربین میخوام با زوم اپیکال بالا .مود ماکروی 1سانتی متری.سنسور بزرگ .قیمت هم تا 500 600 تومن
-
راهنمایی برای خرید دوربین
سلام به همگی دوستان
مدتی است که در این سایت عضو هستم و مطالب زیادی از اساتید حاضر در اینجا یاد گرفتم. حدود سه سال و نیمه که یه دوربین Canon S3IS دارم و از آن خیلی راضیم اما میخواهم وارد دنیای SLR شوم . ضمنا عکاسی شغل من نیست و به خاطر علاقه ام به عکس و عکاسی به این سمت گرایش پیدا کرده ام. بودجه ای که برای این منظور در نظر گرفته ام حدود یک میلیون و هفتصد تا یک میلیون و هشتصد هزار تومنه. با بررسی های زیادی که در اینترنت کردم نظرم روی Canon 50D با لنز Canon 17-85 IS USM هست. در ابتدا میخواستم لنز Canon 18-200 IS را بگیرم اما به دلیل نداشتن موتور USM در بعضی از سایت ها خواندم که سرعت فوکوس کمتری نسبت به 85-17 دارد. آیا این مطلب درست است؟
ضمنا در بعضی از انجمن های این سایت به این مطلب اشاره شده بود که 50D نسبت به 40D دارای نویز بیشتری است که این موضوع مرا نگران کرده.آیا این نویز در ISO های بالا فقط اتفاق می افتد یا اینکه کلا 50D دوربین نویزداری است ؟
خلاصه اینکه آیا برای وارد شدن به دنیای SLR و اینکه نمیخواهم حداقل تا پنج سال Body را عوض کنم 50D انتخاب خوبی است ؟ لنز Canon 17-85 IS USM یا Canon 18-200 IS کدام بهتر است؟
ضمنا تا یادم نرفته بگویم مورد استفاده من بیشتر عکس از طبیعت و عکس داخل منزل (خانوادگی) و پرتره از اعضای خانواده و تا حدودی هم ماکرو میباشد.
ویک سوال دیگه ! وزن 50D به همراه لنز های ذکر شده در بالا آیا برای عکسبرداری در سفر بصورت رودستی (نه با سه پایه) آیا قابل تحمل است و آزار دهنده نیست؟
ببخشید سوالم زیاد شد.ممنون از دوستان.:::happy:::
-
پاسخ: راهنمایی برای خرید دوربین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NASA804
سلام به همگی دوستان
مدتی است که در این سایت عضو هستم و مطالب زیادی از اساتید حاضر در اینجا یاد گرفتم. حدود سه سال و نیمه که یه دوربین Canon S3IS دارم و از آن خیلی راضیم اما میخواهم وارد دنیای SLR شوم . ضمنا عکاسی شغل من نیست و به خاطر علاقه ام به عکس و عکاسی به این سمت گرایش پیدا کرده ام. بودجه ای که برای این منظور در نظر گرفته ام حدود یک میلیون و هفتصد تا یک میلیون و هشتصد هزار تومنه. با بررسی های زیادی که در اینترنت کردم نظرم روی Canon 50D با لنز Canon 17-85 IS USM هست. در ابتدا میخواستم لنز Canon 18-200 IS را بگیرم اما به دلیل نداشتن موتور USM در بعضی از سایت ها خواندم که سرعت فوکوس کمتری نسبت به 85-17 دارد. آیا این مطلب درست است؟
ضمنا در بعضی از انجمن های این سایت به این مطلب اشاره شده بود که 50D نسبت به 40D دارای نویز بیشتری است که این موضوع مرا نگران کرده.آیا این نویز در ISO های بالا فقط اتفاق می افتد یا اینکه کلا 50D دوربین نویزداری است ؟
خلاصه اینکه آیا برای وارد شدن به دنیای SLR و اینکه نمیخواهم حداقل تا پنج سال Body را عوض کنم 50D انتخاب خوبی است ؟ لنز Canon 17-85 IS USM یا Canon 18-200 IS کدام بهتر است؟
ضمنا تا یادم نرفته بگویم مورد استفاده من بیشتر عکس از طبیعت و عکس داخل منزل (خانوادگی) و پرتره از اعضای خانواده و تا حدودی هم ماکرو میباشد.
ویک سوال دیگه ! وزن 50D به همراه لنز های ذکر شده در بالا آیا برای عکسبرداری در سفر بصورت رودستی (نه با سه پایه) آیا قابل تحمل است و آزار دهنده نیست؟
من فقط دربارهی کیفیت سنسور پیشنهاد میکنم اینجا رو ببینید:
کد:
http://www.dxomark.com/index.php/eng/DxOMark-Sensor/Camera-rankings#873
یک شاخص علمی و قابل اطمینان برای مقایسهی کیفیت سنسور میده
-
درخواست راهنمایی برای خرید
سلام به همه ی دوستان
برای خرید دوربینcanon نیاز به راهنمایی دارم.از بین مدلهای زیر کدامیک بهتر است.علت را نیز بفرمایید.
SX1IS و G10
با تشکر
-
پاسخ: درخواست راهنمایی برای خرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nava
سلام به همه ی دوستان
برای خرید دوربینcanon نیاز به راهنمایی دارم.از بین مدلهای زیر کدامیک بهتر است.علت را نیز بفرمایید.
SX1IS و G10
با تشکر
سنسور G10 بزرگتر هست و عکسهای بزرگتری هم میگیره 14 مگاپیکسل.
ولی G10 زوم کمتری نسبت به SX1IS داره.
G10 = 5x زوم ولی SX1IS 20x زوم داره.
G10 میتونه 1/4000 sec عکس بگیره و SX1IS هم 1/3200
قدرت عکس گرفتن پیاپی دوربین SX1IS خیلی بهتر از G10 هست. SX1IS میتونه 4 عکس در ثانیه بگیره ولی G10 0.7 عکس.
SX1IS میتونه 1920x1080 HD فیلمبرداری کنه ولی G10 فقط 640x480 میتونه.
LCD دوربین G10 بزرگتر از SX1IS هست و علاوه بر بزرگتر بودن دارای کیفیت بهتری هم هست.
دوربین G10 دارای LiveView هست ولی SX1IS فاقد این حالت هست.
در مورد باطری هم که مهم هست باید بگم که دوربین G10 دارای باطری لیتیوم هست و خیلی بهتر از باطری قلمی عمل میکنه.
دوربین SX1IS وزنش دو برابر دوربین G10 هست و اندازه بزرگتری هم دارد.
من نمیتونم برای شما تصمیم بگیرم که کدوم دوربین بهتره ولی شما میتونین بر اساس نیازهایی که دارین تصمیم بگیرین.
اگه شما بگین که در چه ضمینه هایی میخواهین عکس بگیرین من بهتر میتونم کمکتون کنم.
من شخصا G10 رو انتخاب میکنم. در ریویوهای سایت dpreview.com هم G10 امتیاز بالایی گرفته.
-
پاسخ: درخواست راهنمایی برای خرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behnamarena
...............
دوربین G10 دارای LiveView هست ولی SX1IS فاقد این حالت هست.
..........
اين هم از آن گاف هاي بزرگ Dpreview است كه تازگيا داره زياد مي شه lol
مگه مي شه يك Slr Like ( يا كامپكت) كه آينه ندارد و ويو فايندرش هم الكترونيك است Live View نداشته باشد ؟ :::happy:::
من كه شخصا با اين ريويو هاي ضعيفي كه SX1 گرفته اگه باشم از خير سوپر زوم مي گذرم و G10 رو مي گيرم.
-
پاسخ: راهنمایی برای خرید دوربین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NASA804
سلام به همگی دوستان
به شخصه هيچ كدام از اين لنزها رو توصيه نمي كنم. با اين موارد استفاده ي متفاوتي كه فرموديد با يك لنز كارتان به خوبي راه نمي افتد هرچند اگر فقط يك لنز مي خواهيد لااقل 200-18 از لحاظ رنج بهتر است.
تاپيك هاي لنزها را بخوانيد بعد در خدمتتان هستيم.
از نظر وزن بايد عرض كنم كه بله درسفر آزار دهنده است !
-
جی ده یا ال ایکس سه
دوربین جی نه داشتم فروختم و الان می خواهم یکی دیگر جایگزین کنم بین سه دوربین جی ده ، اس ایکس یک کانون و ال ایکس سه پاناسونیک مردد هستم راهنمایی کنید لطفا
فروشگاه معتبر پاناسونیک در تهران برای دوربین کجاست
-
راهنمایی برای خرید دوربین کامپکت خوب
جوابی ندادید ! می خواستم سریعتر برم خرید
--------------------------------------------------------------------------------
دوربین جی نه داشتم فروختم و الان می خواهم یکی دیگر جایگزین کنم بین سه دوربین جی ده ، اس ایکس یک کانون و ال ایکس سه پاناسونیک مردد هستم راهنمایی کنید لطفا
فروشگاه معتبر پاناسونیک در تهران برای دوربین کجاست
-
سلام
دوست عزيز نيازي نيست چند تا چند تا تاپيك باز كنيد. اگر بفرماييد به چه دليل G9 را فروختيد؛ به عبارتي چه كمبودي احساس مي كرديد و يا چه چيزي در آن بود كه شمارا راضي نمي كرد شايد بهتر بتوان راهنمايي كرد.
در مورد مقايسه ي Sx1 و G10 و همينطور G10 و LX3 هم در اين تاپيك و هم در تاپيك هاي مستقل مطلب زياد داريم. بگرديد پيدا مي كنيد.
-
بله ممنون از این اسباب کشی تاپیکی بنده ...واید G9 کم بود در ضمن هندلینگ خوبی هم نداشت کیفیت تصویر برداری ان هم نسبتا مناسب بود منتها با لرزش ها همراه بود
ضمنا عرض کنم مورد استفاده من بیشتر رویدادهای خبری در حوزه ورزش و عکس خانوادگی و پرتره از اعضای خانواده و تا حدودی هم ماکرو و البته استفاده از عکسها و تصاویر کوتاه در وبلاگم می باشد