جی 12 رو تهیه کنید بهتره به نظر من.
Printable View
من برای یکی از دوستام از نورنگار گرفتم 580
واقعا توی دوربینای کامپکت،جزو بهترینهاست.
سری G گذشته از سنسور بزرگتر . اگر اشتباه نکنم از لنز های سری L بهره میبره که تو کیفیت عکس تاثیر زیادی داره گذشته از اون تو این رده فقط این مدله که منظره یاب داره و همچنین کفشک فلاش و متحرک بودن نمایشگرش که بعضی موقعها خیلی به درد میخوره . در ضمن یه مسئله مهم که تو ساخت بدنه از جنس خیلی مرغوب استفاده شده و برای جنسی که برای سالها میخواهیم در شرایط مختلف ازش استفاده کنیم مسئله مهمیه . حالا مزایای دیگم بماند مثل بالا بودن رزولیشن نمایشگر و تنظیمات دستی و فرمت raw و ...
دوستان همه چیز رو گفتن...در مجموع به دلایل ذکر شده کیفیت خروجی این دوربین در سطح بسیار خوبی هست.یکی از برتری های دیگه ای که به اس95 داره تله بلندتر اون هست که اگر مایل به گرفتن پرتره هم باشید مشکلی نخواهید داشت.
با تشکر از پاسخگویی همه دوستان، نتیجه می گیریم G12 از S95 بهتره ولی می خواستم ببپرسم میرزه آدم یه مدت صبر کنه و به جای canon G12 یه Olympus XZ-1 رو بخره، یا به نظر دوستان G12 سرتره؟
البته من s95 را ترجیح می دهم.
علتش هم ساده است s95 وزنش کمتر از نصف g12 است و در جیب جا می گیرد و قیمتش هم بیش از صد هزار تومان ارزانتر است.
خروجی هر دو دوربین مشابهند.
پیشنهاد من این است که اگر کسی به عنوان دوربین تکمیلی (برای dslr) می خواهد خرید کند s95 گزینه بهتری است.
اگر هم مثل من به گرفتن عکس های خیابانی علاقه دارد باز هم s95 گزینه بهتری است.
راستی کسی مقایسه معتبری از دو دوربین سراغ ندارد؟
اگه منظورتون از دو دوربین مقایسه S95 و G12 هست از لینک زیر استفاده کنید:
اگه منظورتون XZ-1 هست باید کمی صبر کنید.
S95 زوم اپتیکال حین فیلمبرداری داره؟
[QUOTE=pooya_p;196384]اگه منظورتون از دو دوربین مقایسه S95 و G12 هست از لینک زیر استفاده کنید:
منظورم همین است ولی این لینک بسیار مشهور این منظور را برآورده نمی کند!
با سپاس
[QUOTE=farzadafzali;196410] صفحه 12 و 13 برای مقایسه تصاویر سه دوربین میباشد:
اگر این منظور را برآورده نمی کند پس به دنبال چه چیزی هستید؟ (امکان زوم بر روی قسمت های مختلف تصاویر که با تنظیمات یکسان با این دوربین ها گرفته شده و امکان تغییر ایزو موجود است)
سری G لنزهاشون L نمی باشد چون من خودم یک سری G دارم که هیچ جای از لنزش L ننوشته
موفق باشید....
اگر این منظور را برآورده نمی کند پس به دنبال چه چیزی هستید؟ (امکان زوم بر روی قسمت های مختلف تصاویر که با تنظیمات یکسان با این دوربین ها گرفته شده و امکان تغییر ایزو موجود است)[/QUOTE]
خوب این مقایسه 3 دوربین دیگر است که G12 را هم به طور قاچاقی در دو صفحه آن جا داده اند.
راستی از مزایای s95 یکی هم f=2 آن است که با آن می توان یک استپ ایزو را کم کرد
دنبال لینک هایی مشابه این می گردم
http://snapsort.com/compare/Canon_Po..._PowerShot_S95]
http://www.digitalrev.com/en/canon-p...omparison.html
که هر دو s95 را برنده اعلام می کنند
با سلام وتشکر از راهنمایی ومشاوره اساتید قبلا" پرسیده بودم در مورد دوربین nex 5 sony alpha .تایید کردین.
680 برام خریدن از کانادا هنوز اونجاست
....... حالا چند سوال
1. مبلغ 80 تومنش بابت گارانتیه .پرسیدن گفتن همه جای دنیا معتبره. اینجوره ؟ یا ایران وضعش فرق میکنه
2. اصلا" بابت گارانتی ارزش داره اون 80 یا پس بگیره گارانتی رو (البته اماکاناتشو دارم اگه مشکل برخورد ببرمش اونجا برا گارانتی چون خودمم شاید برم)
3.تو کارتونش لنزی نبوده .فقط گفت 3 تا لنز رو هم بسته شده رو دوربین( فک کنم اشتباه میکنه یه لنزه) . درسته یا لنزاشو کم گذاشتن وباید لنزاشو جدا گرفت
3. آیا دوربین بهتری ÷یشنهاد میکنید تا عوضش کنند (slr lik هم باشه ایراد نداره) تا همین رنج 700_800 (slr نمیخام)
راستی گارانتیش 4 سالس .همون با گارانتی میگیرم خوبه؟
nex 5 k هست الان بم گفت یه لنز داره .nex 5 d سه تا لنز داره درسته؟
اصلا تو خریدش شک نکن . راجع اون گارانتی هم بهتره به نمایندگی سونی زنگ بزنی که بعید میدونم معتبر باشه و احتمالا یه جایی مثل دبی قابل استفاده هست .
در مورد لنزاشم اینا پک های مختلف داره که یکیش با لنز 16میلیمتر هست . یکی لنز 18-55 و یکی هم با دوتا لنز 18-55 و 55-؟؟؟ . یه سری از فروشگاههای اونور آب هم خودشون یه پکهایی به سلیقه خودشون میفروشن که لنزها تو کاتونهای جداگونه عرضه میشه که ممکنه تو پکشون حافظه و کیف و سه پایه و ... هم باشه .
ببخشین دوباره مزاحم شدم(وسواس رو خدا از همه دورکنه) گفتم که nex 5 sony alpha رو خریدن برام (کانادا) 680 تومن..........دوهفته ای وقت دارن عوضش کنن .تو این رنج دوربین دیگه ای رو پیشنهاد میدین؟ ( slr lik یا کمپکت)اگه تا 800 مورد خوب دیگه ای هست ممنون میشم معرفی کنین.
2. بهتر نیست با این 800 یه دوربین slr like و یه دوربین فیلم برداری بگیرم( با توجه به اینکه اونجا کمی ارزون تره یعنی شما یه تومن در نظر بگیرین).نمیخوام بیشتر هزینه کنم
3.از نظر تعادل قیمت به کیفیت کدوم دوربینا خوبن ( قیمت مناسبی دارند ولی امکانات خوبی دارند
سلام.
برای یکی از اشناها می خوام یک دوربین کامپکت یا SLR like بخرم و از دوستانی که با این سری دوربین ها کار کردن و اطلاعات اپدیت دارن کمک می خوام.
دوربینی می خوام حداکثر تا سقف 400،000 تومن (البته با کیف و مموری).
طرفی که دوربین رو براش می خوام بخرم یکمی سنش زیاده برای همین داشتن منوی فارسی براش مهمه و اینکه خروجی Jpeg خوبی داشته باشه (چون اهل کار با فتوشاپ و فایل خام و این حرفها نیست)
بهترین گزینه (ترجیحا کانن) با این سقف قیمت رو اگه معرفی کنین ممنون می شم.در ضمن گزینه ای باشه که کمیاب نباشه و بشه تو تبریز پیدا کرد.
من خودم نظرم رو SX20 بود ولی مثل اینکه کمی تو بازار کم شده و نمی دونم ایا زبان فارسی داره یا نه.
ممنون.
اقای مهران عزیز این مدل رو بررسی کنید :
Canon Powershot SX210 IS
یکی از دوستانم داره و چند تا عکس باهاش گرفتم.
فکر کنم با لوازمی که مد نظر دارید به بودجه شون بخوره.
تو این رنج قیمت اگه مد نظرتون کیفیته فقط canon S90 or S95
خودم چند روز پیش s95 رو از پاساژ پایتخت که قیمتهاشم نسبتا بالاس پرسیدم گفت 400 تومن .
سلام دوستان من بین این دو دوربین موندم کدومو انتخاب کنم
به نظر شما کدوم یکی بهتره ؟
ممنون می شم راهنمایی کنید لطفا
سلام
من یک دوربین کامپکت برای یکی از آشنایان می خوام تا ۲۵۰ هزار تومان
نظرتون در مورد Canon SX130 IS چیه ؟
در مقایسه با IXUS 300 HS و Panasonic FH3 و Panasonic FH20 چطوره ؟
کلا چه دوربینی رو در این حدود قیمت برای کارای خونگی پیشنهاد می دید ؟
در ضمن ... بهتره تنظیمات دستی هم تا حدودی داشته باشه :)
متشکرم
والله من چند روز پیش گه تو یه مغازه این دوربین و اس ایکس30 رو تست کردم دیدم اصلا این اس ایکس130 فوکوس درست وححسابی نداره.به طور فاحشی فوکوسش افتضاح بود.هر کار کردم درست نشد.نور محیط رو زیاد کردم فلاش رو بکار بردم بازم درست نشد.اما حالت ماکروش فوکوس خوبی داشت.نمیدونم فقط اون دوربین این مشکل رو تصادفا داشت یا همشوناین مشکل رو دارن.
این بود تجربه شخصی ام با اس ایکس130.
بازم خود دانی...
کنون تو سرعت و دقت فوکوس (البته بستگی به مدل دوربین ) نسبت به برندهای دیگه نمره خیلی خوبی نداره.
سلام عقیل جان
من تو همون مغازه تستی گرفته بودم از این دوربین و اس ایکس30 .درسته که اس ایکس30 امکانات و کیفیت امکاناتش بیشتره اما این دوربین حتی از سری ایکسوس ها هم فوکوس ضعیف تری داشت.
میگردم احتمالا عکسایی که اونجا گرفته بودم رو میزارم براتون.
والله منم نمیدونم فوکوس تو ماکروش خوب بود ولی در غیر ماکرو نه.احتمال داره خود دوربین اشکال فنی تو فوکوس داشته باشه؟اگه بله پس چرا تو حالت ماکرو این اشکال خودنمایی نتمیکرده؟
شاد باشید...
در مورد IXUS 300 IS کسی خبر داره ؟
نویزش با توجه به CMOS بودنش چطوره ؟
قیمتی ازش دارید ؟
متشکرم
سلام
براي مشاوره دادن به يكي از دوستان كه قصد خريد دوربين كامپت داره نياز به مشاوره دارم;)
دوستم براي عكس برداري از كارهاش (دكور داخلي و گچبري و ...) به يه دوربين با لنز وايد نياز داره
سقف هزينه 300 ت
برند مهم نيست
فيلمبرداري مهم نيست
نوع باطري مهم نيست
زوم بالا مهم نيست
مگاپيكسل بالا هم مورد نياز نيست.
ميشه گفت مي خوام در اين رده قيمت كامپكتي با وايد ترين لنز رو بهش پيشنهاد كنم.
واید IXUS210 از 24 شروع میشه که فکر مبکنم کمتر از این نداشته باشیم و همچنین PANASONIC ZR1 که از 25 شروع میشه که لنزشم لایکا هست . مدلهای سونی هم اکثرا واید هستند ولی رنگهای خیلی زل داره و شاید برای کاری که نیاز به رنگ طبیعی هست مناسب نباشه .
سلام
پاناسونیک ZR1 چطور دوربینی هست ؟
کیفیت عکس و ... ؟؟؟
در مقایسه با Canon SX130 IS چطوره ؟
متشکرم
من یه دوربین واسه استفاده ی خانگی می خوام و واسم کیفیت عکس از همه چی مهمتره
قیمت تا 250 یا حداکثر 300 تومن
لرزشگیر داشته باشه
عکس برداری در شب خوب باشه
باتری مربوط به خود دوربین باشه و شارژر هم داشته باشه
چند مدل سرچ زدم به اینا رسیدم نظرتون چیه:
Canon sx130IS
canon ixus 300
fuji xp 10
fuji z700
fuji f100 fd
sony w380
canon a2200
تا جایی که من اطلاعات گرفتم canon ixus 300 فک کنم از بقیه بهتره
بازم اگه مدل دیگه ای مدنظرتون هست لطفا بهم بگید ممنون
عزیزم پیامت گنگه ! کدوم دوربینو میگی ؟ سمپل و نمونه های هر دوربینی رو میتونی تو سایت www.dpreview.com پیدا کنی . البته باید حواست باشه که شما داری کامپکت میخری نه یه دوربین حرفه ای و از هر چیزی باید به اندازه ی خودش توقع داشته باشی . یه دوربین دیگه ای که میتونم پیشنهاد کنم ، casio ex-zr10 هست که واقعا دوربین خوبیه . باید یادآوری کنم که هر بودجه ای برای دوربین در نظر گرفتی باید حود 70 تومن هم واسه وسایل جانبی مثل کیف و مموری و کابل کنار بذاری .
موفق باشی .
تا 400 هزار تومان چه دوربین کوچکی بهتره ؟
من بین IXUS 1000 و Sony HX5 مونده بودم که به دلیل باتری ضعیف IXUS 1000 ازش صرف نظر کردم... ولی امروز دیدم IXUS 220 هم به بازار اومده ... برای همین شک کردم !
1.از IXUS 220 کسی ریویوو پیدا کرده ؟ چطور دوربینی هست ؟ در مقایسه با دوربین های هم رده که FULL HD فیلم برداری می کنند
2.کیفیت HX5 چطوره ؟ واقعا فیلمبرداری fps 50 ایندوربین از IXUS 1000 و 220 بهتره ؟ حجم فیلم ها هم بیشتره یا نه ؟
3.کلا چه پیشنهاد دیگه ای دارید ؟ تنظیمات دستی لازم نیست و کاربری خانگی هست ...
متشکرم
سلام به استادان گرامی
مدتی هست چند سوال برام پیش اومده گفتم به احتمال زیاد اینجا میتونم به پاسخش برسم.
۱-برای تهیه دوربینی که بتونه عکس های در سرعت بالا بگیره (ورزشی) باید حتما از این مدل های نیمه حرفه ای (منظورم ابعاد بزرگتر از compact بگیریم؟)مثلا hs10 fuji؟
۲-یا میتونم compact با این ویژگی هم گیر بیارم؟(البته به جز کاسیو fh100که الکی اینجا 650000ت هست.!)
۳-آیا دوربین کامبکتی در حد 400 هزار تومان هست که بتونه Slowmotion فیلم بگیره ؟(حداقل 120 فریم؟)
۴-دوربینها معمولا برای چه ویژگی شون هست که از سایز کامپکت درمیان و مثلا میرند توی نیمه حرفه ای(fz100 panasonicیا ...)؟چون لان کامپکتها ویژگی های اونها رو از قبیل زوم بالا و فیلم فول اچ دی فراهم کرده اند.
۵-اگر این قضیه slow رو کنار بگذارم بین smasung wb650 و fuji finepix f300 و sony hs5
کدوم رو پیشنهاد میدید( هم عکس خوب و هم فیلم خوب؟)
در ضمن بودجم حدود 500ت میباشد
باتشکر از وقتتون
سلام
من میخوامیک دوربین بگیرم و این نکات برام مهم هست :
1 - کیفیت بالا عکاسی در روز و شب
2 - زوم اپتیکال بالای 10
3 - سایز مناسب ( کوچک )
4 - قابلیت عکاسی در سرعت بالا
5 - کیفیت فیلمبرداری HD
منظورم از عکاسی در سرعت بالا این هست که مثلاً در سرعت 100 کیلومتر وقتی از چیزی کنار جاده عکس میگیری به هیچ عنوان کوچکترین مشکلی در عکس پیش نیاد و این مورد خیلی برام مهم هست . البته فکر نکنم چیز خاصی باشه چون پاناسونیک 170 تومنی دوستم خریده داشت این مورد رو
الان یک بررسی کردم خودم کانن مدل 210 و 230 is پیدا کردم . اگر مورد دیگه ای سراغ دارید بگید .
بودجه هم 300 تا 400
نیکون s8100 رو هم شدیدا مد نظر داشته باشید. سایز جیبی با 10X zoom
بد نیست این مقایسه رو هم ببینید.
http://www.dpreview.com/reviews/Q210...oom/page24.asp
چند روز پیش دوستی از سامسونگ و کاسیو گفته بود (اما کمی با اغراق ) فکر کنم از این مقایسه این نتیجه رو گرفته بود...
سلام.
حالا که استادان گرامی پاسخی نداند بنده تا جایی که خبر دارم چند مورد رو اشاره میکنم.
1. بستگی به توقع شما دارد و پیشنهاد بنده حداقل 5fps با بافر مناسب است مثلا 15 عکس.
2. بله لازم نیست slr like باشد ، ممکن است تو الترا کامپکت ها هم موردی پیدا کنید که 10fps هم بگیره ( nikon s8100 رو نگاه کنید )
3. فوجی s10 فیلم با سرعت 1000fps هم میگیره (قیمت 400 تومان) یکی دو مدل کاسیو هم این قابلیت رو دارند که کمیاب تر و احیانا گران ترند.
4. کلمه نیمه حرفه ای صرفا تبلیغاتی اس و مبنایی ندارد. fz100 سوپر زوم و slr like است اساس slr like شدن هم داشتن کنترل دستی هرچه بیشتر روی پارامترهای عکاسیست از قبیل سرعت شاتر، دیافراگم، فوکوس دستی، نورسنجی، تنظیمات فلاش و فلاش اکسترنال، عکاسی پیوسته، وایت بالانس، هیستوگرام، فرمت خام ، دینامیک رنج ، ایزو و براکتینگ.
5. از سمپلهای یکی دوسایت مطمئن برداشت من این بود که fuji finepix f300 دارای کنترل نویز مناسبی نسبت به همرده ها ندارد در مورد دوتای دیگر نظری ندارم.
نکته ای کلی رو خدمت برخی دوستان عرض کنم که درگیر اصطلاحات نادرست تجاری بازار نشوید.
الفاظ حرفه ای، نیمه حرفه ای و ...اگر بی رویه استفاده شوند، بدون اصالت و گمراه کننده اند . این تقسیم بندی جدید سایت DPREVIEW ست شاید بهتر باشد ما هم همین رو بپذیریم.
فایل پیوست 13189
اما لفظ حرفه ای ابعاد مختلفی را دارد که در هر مورد خاص قابل بحث است. اما در حالت رایج و تا حدودی مستدل آن به نظر من در حال حاضر برازنده Canon EOS-1D Mark IV (با کراپ 1.3 - اصلاح شد با یادآوری آقای اقبالی - ) و در فول فریمها D3sو D3 نیکون است ( تعداد نقاط فوکوس بیش از 40 و برست مود 10fps ) و در کراپ دارها D300s و 7D البته گاهی اوقات تعبیر حرفه ای بودن به سمت رزولوشن بالا و کنترل نویز سوق پیدا میکند و طبیعتا در آن مورد فول فریمهای +21 مگاپیکسلی برجسته ترند. ممکن است اصلا بحث بر سر هیچ کدام نباشد و امکانات و کنترل تجهیزات نورپردازی اولویت اول باشد یا بدنه مقاوم و ...کد:http://www.dpreview.com/products/search/cameras
دوستان و استادان بزرگوار اگر قسمتهایی سلیقه ای شد بنده رو ببخشید و اشتباهات احتمالی را روشن بفرمایید.
دستتون درد نکنه آقای اقبالی کهولت سن همین مشکلات رو هم داره.:::blushing:::
بسیار ممنونم از دوست عزیزم که پاسخ بنده رو دادند. البته آقای persian.boy توی چند پ.خ برام تمامی مطالب و موارد رو شفاف کردند که بازم ازایشون و از شما تشکر میکنم.
راجع به اون پست تحلیلی هم قبول دارم خودم که بعد خوندم دیدم لحنش تند هست. البته من با استناد به تست های dpreview و چند سایت دیگه رو حرفام مطمئن شده بودم به هر حال فکر میکنم Canon در رده compact از رقابت دراومده و تمرکز قبل رو روش نداره.
سمپل ها رو هم دیدم و با ویژیگی هایی که میخوام Casio ZR10 رو مناسب دیدم .ویژگی هایی داره که ندرتا توی Compact پیدا میشوند. قیمت هم 530-550
Full HD
40 Fps/secend عکس
سنسورCMOS
Slow motion Record 1000frame
Raw Shooting
...
البته من فعلا به کسانی که احیانا میخواهند zr10 casio بگیرند توصیه میکنم حداقل 2 هفته ای صبر کنند احتمال بسیار زیاد قیمت آن خیلی کمتر میشود . (خبر از دایا سیستم نمایندگی کاسیو در ایران)
با سلام به تمامی دوستان
لطفاً یک دوربین کامپک تا 250 پیشنهاد بدین. خودم SX130 کانن یا f200 exr فوجی را در نظر گرفتم.
نیکون L110 حدود 270 تومان ( قیمت سایتها )
سلام به اساتید و دوستان محترم
من دنبال دوربینی با این مشخصات می گردم. اگه ممکنه راهنماییم کنید:
1- بهترین کیفیت عکس رو از لحاظ وضوح رنگها داشته باشه (عکس زنده، شارپ و طبیعی باشه) با کمترین تنظیمات ممکن.
2- خیلی بزرگ نباشه (الان Canon S3 IS دارم و نمی خوام از اون بزرگتر باشه) اما Compact هم نباشه اصلا مهم نیست.
3- بشه در حین حرکت یا از سوژه های متحرک عکس های شارپ گرفت.
4- تو نور کم (منظورم محیط های کم نوره نه شب) عکسهای خوبی بندازه (با نویز کم).
5- به زوم بالا در عکاسی نیاز ندارم.
6- کیفیت ضبط ویدئوش ترجیحا اچ دی به بالا باشه (فول اچ دی بهتره).
7-در حین فیلمبرداری بشه زوم کرد.
8- مصرف باتریش پایین باشه (مدت بیشتری بشه بدون نیاز به شارژ عکس گرفت).
9- قیمت برام خیلی مهم نیست.
کلا از برند Canon خوشم می یاد اما تعصب ندارم. خودم تا این لحظه به این دو مدل رسیدم: Canon G12 و Canon SX220 اما هنوز انتخابی نکردم.
پیشاپیش از لطفتون تشکر می کنم.
نقل قول:
ولی اصلا کیفیت Canon G12 با Canon SX220 قابل مقایسه نیست . Canon G12 هم کوچک است و هم از نظر کیفیت بسیار قوی است . همانطور هم که خودتان اشاره کردید زوم بالایی ندارد ولی فکر کنم بقیهُ نیاز های شما را برآورده کند.
ممنون از شما. تنها چیزی که با نیاز من همخوانی نداره نداشتن حالت زوم در فیلمبرداری G12 هستش.در ضمن نمی دونم در محیط های کم نور عکس ها وضوح بالا و نویز پایین دارند یا نه؟ البته می دونم که کلی تنظیمات دستی توی این دوربین وجود داره اما همونطورکه گفتم اکثرا به سرعت عکس برداری می کنم و فرصتی برای تنظیمات دستی ندارم. در 99 درصد موارد از حالت اتوماتیک استفاده می کنم.نقل قول:
سلام.با تحقیقاتی که بنده از چند لابراتوار عکاسی (نه دوربین فروش )داشتم G12 بهترین گزینه با توجه به نیاز شما میباشد. کیفیت عکس G12 در مقایسه با دوربینهای رده حرفه ای که لنز مناسب نداشته باشه هم قابل توجهه.
یه نکته دیگه: در رابطه با سوژه های متحرک کسی تجربه ای با این دوربین داره؟ از این لحاظ چطوره؟ آیا این دوربین لرزشگیر هم داره؟ از چه نوعی؟ کارا هست؟
ببخشید سوالاتم زیاد شد. خیلی لطف می کنین.
G12 تا 4x بیشتر زوم نمی دهد در حالی که SX220 چیزی در حدود 14x زوم به شما می دهد . در رابط با سرعت عکس برداری اطلاعات خاصی ندارم ولی پیشنهاد می کنم اگر از نظر ISO و کیفیت نویز تصاویر می خواهید تست کنید قبلش در این لینک
دو دوربین رو کامل بررسی کنید .در رابط با زوم در فیلم برداری من احتمال میدم در نسخه های بعدی Frame ware دوربین این امکان هم اضافه بشه .
فکر می کنم بیشتر دوربین ها امروزه مود Sport رو دارند . شما تو این حالت به راحتی می توانید عکس های سریع با حداکثر کیفیت و تنظیمات اتوماتیک داشته باشید.نقل قول:
یه نکته دیگه: در رابطه با سوژه های متحرک کسی تجربه ای با این دوربین داره؟ از این لحاظ چطوره؟ آیا این دوربین لرزشگیر هم داره؟ از چه نوعی؟ کارا هست؟
اگر بیشتر در حالت اتوماتیک عکس برداری می کنید SX220 گزینه مناسب تری برای شماست چون G12 طوری طراحی شده که بیشتر بتوان از امکانات آن به صورت دستی استفاده کرد .
ممنون از پاسختون. بیشتر توضیح می دم:نقل قول:
تا ایزو 800 نویزش قابل قبوله!!!
چی در مورد سوژه های متحرک میخواین بدونین با این دوربین؟؟(سوالتون خیلی کلی هستش، بیشتر توضیح بدین)
بله لرزشگیر هم داره
تا کارا بودن لرزشگیر از نظر شما چی باشه!!
مثلا توی یه ماشین با سرعت کم (مثلا 40-50 کیلومتر) داریم حرکت می کنیم، حالا اگه یه عکس از یه ساختمون بگیریم با یه دوربین معمولی (یا مثلا همین S3 که الان دارم) حتی توی مد Sport تار می شه (به اصطلاح Blur می شه) یا مثلا وقتی از آدمایی که در حال حرکت هستند.
راستی به نظر شما سری Nex سونی برام مناسب نیست؟ مثلا Nex-3 یا Nex-5؟ البته ببخشید می دونم که کمپکت نیست.
ممنون
با سلام
ببینید دوست عزیز شما میخواین رو مد اتومات دوربینتون هوشمند عمل کنه ، موقع حرکت سوژه رو فریز کنه، موقع شب پرنور بندازه،و......
چنین چیزی ممکن نیست(شایدم (با پیشرفت علم) هست من نمیدونم)، تنها کاری میتونین بکنین در این حالت(ماشین در حال حرکت) استفاده از مد اولویت شاتر و دوربین رو روی سوژه بگیرین(مثله عکسای پانینگ)
موفق باشید....
سلام .
اگر از تقدم شاتر استفاده میکنید حتما باید ایزو اتومات موجود باشد مگرنه در مواجهه با لوکیشنهای مختلف خواه ناخواه اور یا آندر اکسپوز خواهید داشت.نقل قول:
مثلا توی یه ماشین با سرعت کم (مثلا 40-50 کیلومتر) داریم حرکت می کنیم، حالا اگه یه عکس از یه ساختمون بگیریم با یه دوربین معمولی (یا مثلا همین S3 که الان دارم) حتی توی مد Sport تار می شه (به اصطلاح Blur می شه) یا مثلا وقتی از آدمایی که در حال حرکت هستند.
راهی وجود نداره که همیشه با مد اتوماتیک نتیجه دلخواه بدست بیاد. دوربین سعی میکنه نور مناسب رو تضمین کنه احتمالش هست که سرعت شاتر پیشنهادی دوربین (با توجه به حد مجاز ایزو در مدهای خودکار ) برای فریز کردن سوژه از داخل ماشینِ در حال حرکت کافی نباشه .
مشکل دوم فوکوس سریع است که یکی از چالشهای کار شماست . اگر به دنبال حداقل خطا هستید پیشنهاد بنده یک بدنه slr با امکان تنظیم حداکثر ایزو در مد تقدم شاتر است بعلاوه یک لنز زوم نرمال با دیافراگم ثابت باز مانند F/2.8
مواردی که فرمودید با تنظیمات دستی G12 قابل انجام هست یا خیر؟ اگه خیر چه SLR Like رو پیشنهاد می کنید که بیشتر مشخصات گفته شده در پست 1181 رو داشته باشه؟