خرید دوربینی با امکاناتی خاص
سلام دوستان
مدتی هست قصد خرید دوربین عکاسی داشتم تا اینکه SX230 پسندیدم و خریدم ولی حالا به دلایلی میخام بدمش به یکی از آشناها و میخاستم ببینم با رنج 300 هزار تومان دوربینی هست که امکانات خاصی مثل این مدل داشته باشه
1. عکاسی با شاتر طولانی و کیفیت رنگبندی خوب
درسته که اکثر دوربین ها این قابلیت دارن اما هر دوربینی نمیتونه تصاویر بالا کیفیت و رنگبندی عالی ثبت کنه
مثلا این عکسهارو ببینید (شاتر روی 8 ثانیه بوده و نور دهی با یک چراغ قوه کوچیک)
http://ups.night-skin.com/images/mpw...vym5_thumb.jpg
http://img.hotoverclock.com/images/1...7995_thumb.jpg
هرچی تلاش کردیم حتی با دوربین هایی مثل sx1 canonو SLR 350d canon هم نتونستیم با همین کیفیت بگیریم و نور خیلی بد ثبت می کرد
راستی دلیلش به خاطر چیه ؟یعنی چه چیزه این دوربین با دوربین هایی که اسم بردم فرق داره
2. امکان جدید فیلمبرداری صحنه آهسته (حداقل 240 فریم در ثانیه) واقعا خیلی لذت بخشه و میتونه به یک خاطره عالی تبدیل بشه
از دوربین های کانن خبر دارم دوربینی مثل ixus 115 همون Elph 100 با قیمت 255 تومن تمام این امکانات داره فقط متاسفانه شاتر طولانی یا شاتر سریع و حتی تنظیم دیافراگم در حالت مد دستی وجود داره که این دوربین فاقد حالت تنظیمات دستی (Manual) هست
تمام سری های Elph از امکانات فوق برخوردار هستن ولی متاسفنه همشون مد دستی ندارن :::angry:::
کلا عکس های جالبی میتونه SX230 ثبت کنه
http://ups.night-skin.com/images/pk7...arsk_thumb.jpg
برندهای دیگه که امکانات فوق داشته باشن دوستان چی سراغ دارن مثل نیکون یا فوجی
پیشاپیش ممنون از راهنمایی هاتون:::love2:::
راهنمایی برای خرید یک دوربین عکاسی دیجیتال آماتور
با سلام خدمت دوستان عزیز
من می خوام یک دوربین عکاسی دیجیتال مناسب با سیلقم بخرم،
ولی متاسفانه هیچی در مورد دوربین ها نمی دونم.
تو دوربین مثلا عکسی که دوربین عکاسی H9 می گرفت منو ارضا میکرد،
ولی پارسال که خواستم یک دوربین ارزان قیمت خریداری کنم یدونه سونی w150 خریدم که واقعا خورد تو ذوقم، اصلا عکسایی که می گرفت رو دوس نداشتم و دوباره الان که می خوام دوربین عکاسی دیجییتال بخرم نمی خوام دوباره خریدی بکنم که باز تو ذوقم بخوره
ازتون راهنمایی می خوام.
برا من یه سری پارامتر ها مهم هست که گفتم بگم تا منو راهنمایی کنید
- چون می خوام همه جا با خودم بچرخونمش دوس دارم که یه دوربین اسلیم یا کامپکت باشه و زیاد بزرگ نباشه
- ترجیحا یا سونی یا کنون و یا نیکون باشه
- قابلیت های عکاسی اولیه رو داشته باشه چون دوس دارم یه مقداری عکاسی یاد بگیرم و بتونم با پارامتر ها یه کمی بازی کنم تا یادگیری هم داشته باشه برام
- عکس هایی که می گیره تا حدودی در حد سونی H9 باشه منو راضی می کنه، چون چیزی در مورد مشخصات و پارامتر ها نمی دونم واسه همون دوربین مثال زدم
- هزینه ای هم که می خوام بکنم 250 الی حداکثر 300 هزار تومن هست.
لطفا منو راهنمایی کنید و از این سردرگمی نجاتم بدین :::yess:::
راهنمایی برای خرید دوربین کامپکت
سلام
اولا که تسلیت رو بهم بگین چون 5شنبه هفته پیش دوربین sx210 رو ازم دزدیدن !
خیلی مراقب باشین بچه ها،مردم گشنه تر از قبل شدن،امکان نداره اگه مراقبتتون کافی نباشه دوربینتون باقی بمونه !!!
قبل از این که دزدیده بشه برنامم این بود که اون رو بفروشم حدود 350 بزارم روش و یه G12 یا Nikon D3100 بگیرم،اما لعنت بهشون که آرزوش رو گذاشتن رو دلم !:(
بگذریم !
من از SX210 راضی بودم کاملا،فقط توی Indoor باهاش مشکل داشتم
یکم نویزی بود،حالا شما سقف بودجم رو همون 400 در نظر بگیرین،چون باید 40 تومن هم بدم مموری! اونم تو دوربین بود و رفت :(
نظر خودم رو SX230 هستش
یکم به خاطر f 3.1 اش نگرانم میخوام توی عکاسی شب نویزش کمتر از قبلی باشه،بعید میدونم این خیلی با اون تفاوت کنه
یدونه Ixus300 واسه دوستم خریدم ماهه قبل،اون F 2 بود،واقعا عکسای شبش بهتر از مال خودم بود،مخصوصا موقعی که زوم میکردم مشخص میشد،منتها چون تنظیمات دستی نداشت + اینکه زومش هم خیلی کم بود بیخیالش شدم واسه خودم....
کاربریم هم عکاسی از طبیعت،چهره و عکس های خانوادگی هستش
خیلی دوست دارم پیشنهاداتتون رو بشنوم،فقط هرکس هرمدلی معرفی میکنه دلیلش رو هم گه