سلام
بدون هیچ تجربه ای ، از دیدن مشخصات روی کاغذ به چند دوربین علاقمند شدم :
- Eos m
- d 3300
- G 16
البته شاید دوربینهای بهتری هم باشند که بنده بی اطلاع باشم ...
امیدوارم با کمک شما استاد عزیز به نتیجه صحیح برسم.
Printable View
سلام
- Eos m
- d 3300
- G 16
سلام
با اجازه جناب چگینی
دوست من شما باید نیاز و محدودیت خودتون رو مشخص کنید.
به فرض ممکنه بخواهید روزی دوربین را توی جیبتون بگذارید.یا دوربینو به همسرتون بدید.یا اینکه فیلم برداری زیاد میکنید؟اصلا به کنترلهای دستی نیاز دارید یا نه....
بهر حال من هم پیشنهادی نزدیک دارم براتون
1 Canon g7 x
2 Canon g1 x MII
سلام
استاد عزیز آقای چگینی
منتظر فرمایشات و راهنمایی شما هستم ...
سلام و عرض ارادت آقای چگینی
لطفا به این سوال بنده پاسخ می فرمایید :
- Eos m
- d 3300
- G 16
با سلام به همه
برای عکاسی در محیط خانه و گاهی در سفر آیا مدل sx700 را تایید میکنید؟در این رنج قیمت چه گزینه های دیگه ای وجود داره؟
اگه اختلاف کیفیت sx700 با مدل Gx1 و G16 زیاد هست میتونم افزایش بودجه بدم
دوربینهایی که عرض کردم made in japan هست یا چینیه؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.با تشکر فراوان
امکانات این سه دوربین رو که قطعا دیدید ( منظورم لنز ، دیافراگم ، سرعت شاتر ، سرعت عکاسی پیاپی و ....) اما از اینها بگذریم که البته خیلی هم مهم هستند.
دلیل اصلی علاقه عکاسان به G1X عملکرد بهتر در ایزو های بالا هست و باید خدمتتون عرض کنم که اختلاف این عملکرد نسبت به G16 و SX700 نزدیک به 2.5 استاپ بهتر در شرایط نوری ضعیف هست .
دوستان تا رنج قیمت ۳۵۰ الی ۴۰۰ تومان چه دوربین کامپکتی را پیشنهاد میدهید؟
دوستان عزيز با توجه به اينكه ديافراگم دوربين g16 بازتر از g1x هست ايا در عكاسي نور كم مثل عكاسي در منزل كيفيت عكس g16 بهتر است يا خير؟
به نظرتون با توجه به فيلمبرداري بهتر و امكانات بيشتر g16 و موردي كه عرض كردم دركل براي عكاسي هاي روزمره در منزل و مسافرت كداميك بهتر است؟
دوستان عزيز ميشه سريعتر (تا قبل ظهر) جواب بدين من اومدم تهران و ميخوام برم براي خريد و عجله دارم
به نظرتون g1x با سنسور 1.5 اينچي كيفيت عكساش در عكاسي در منزل كه نورش كمتره بهتره يا دوربين g16 كه ديافراگم بازتري داره و سايز سنسور كوچيكتر؟
و ايا اين تفاوت محسوس هست
بازم پيشاپيش از همه دستندر كاران سايت تشكر ميكنم
خواهش می کنم. من خودم با این دوربین کار کردم و برای داخل خانه و فضاهای سربسته کاملا جوابگوست و اینجاست که تفاوت این دوربین با سایر دوربینهای کامپکت مشخص میشه.
برای مسافرت هم دوربین بسیار خوبیه و اگه انتظار زیادی از زوم لنز نداشته باشید، کاملا جوابگوی نیازهاتون هست.
فقط دو تکته:
1. فوکوس این دوربین در محسطهای کم نور، در مواقعی ( نه همیشه ) کمی گیج هست.
2. این دوربین دارای اشکالاتی در ماکرو گرافی هست.
مورد اول کم و بیش در بیشتر دوربینها وجود داره و مورد خاصی نیست، مورد دوم هم با توجه به ژانر عکاسی شما، برای شما مشکلی ایجاد نمی کنه.
موفق باشید.
سلام دوستان عزیز؛
پیش از این من یک فروند Fuji HS25 داشتم که خیلی ازش راضی بودم؛ تنها مشکلم وزن بالای اون و فیلم برداری ضعیف اون در تاریکی بود که با سقوط هفته پیشش، بطور کل نابود شد.
تصمیم گرفتم یه دوربین جدید اما اینابر جمع و جور تهیه کنم؛
با رنج هزینه یک میلیون و دویست + / - 2000 هزار تومان، چی پیشنهاد میکنید ؟
هدف عکاسی، عکاسی خانوادگی، تفریجی، مناظر و محیط ها و مکان های متنوع هست؛ یه عکاسی آماتوری که به سمت متوسط در حال حرکته.
خودم نظرم به سمت G16 کنون هست؛ شما چی پیشنهاد میکنید ؟
درود
سبکی و کم دردسر بودن دوربین اگر براتون اهمیت داره G16 خوبه و با کمی هزینه بیشار G1X بهتره!
این دو مدل بدنه فلزی دارند و باطری آنها هم لیتیوم هست که خیلی عمر خوبی دارند.
اما اگر حرفه ای تر می خواهید کار کنید و از درگیری با ابزار و ادوات عکاسی مثل لنز و فلاش لذت می برید می توانید به EOS M هم فکر کنید! البته از نظر ابعاد و وزن با توجه به وسایل جانبی از دوربین های قبلی سنگین تر و حجیم تر خواهد شد.
ارادتمند
سپاس از هر دو دوست عزیز.
در خصوص فیلم شب؛ آیا اطلاع دارید که وضعیت جی16 به چه صورت است ؟
روی فوجی چندان رضایت بخش نبود . . .
درود
کنون سنسورهای خاص خودش را تولید می کنه و از نظر رفتار نویزی در مقایسه با فوجی شرایط خوبی دارند!
در خصوص فیلم برداری شب هم بنظرم نباید وضعیت کیفیت تصویر (البته بجز بحثهایی مثل ابعاد و مگاپیکسل) دست کمی از فوجی داشته باشه و حتی عملکرد بهتری هم داره!
در خصوص عکس که عملا وضعیت کنون بهتره و در حوزه فیلم هم دوربینی مثل G1 X بیشتر با این دید تولید شده و با کیفیت Full HD ای که داره بعید بنظر می رسه مشکلی وجود داشته باشه
ولی اگر بیشتر نظرتون روی عکاسی هست، همان انتخاب خودتان بهتره !
ارادتمند
ممنونم، یه تیکه فیلم 12 دقیقه ای تو یوتیوب پیدا کردم دارم اون رو دانلود میکنم ببینم وضعیتش به چه شکلی هست.
باز هم متشکر از همه دوستان بابت نظرات و راهنمایی هاشون.
سلام دوستان عزیز
من خیلی تو حرفه عکاسی و دوربین و اینا زیاد وارد نیستم. تا رنج قیمت 300-350 تومن یه دوربین کامپکت میخوام که بتونم به کمربندم وصلش کنم هرجا خواستم عکس بگیرم. زیاد مسافرت و اینا میرم و بهرحال یه دوربین عکاسی خیلی بهتر از گوشی میتونه این خاطرات رو ثبت کنه.
کیفیت عکاسی دوربین خیلی برام مهمه البته میدونم بودجمم زیاد نیست.
پیشاپیش از راهنمایی دوستان متشکرم...
G16 واسه فیلم شب واقعا معرکه بود... ممنون از دوستان.
سلام دوستان
بنده قصد دارم یه دوربین کامپکت تا 1200 بخرم. بین canon g16 و canon s120 شما کدومو پیشنهاد میدید. کیفیت عکسبرداری و فیلمبرداری برام مهمه. ممنون میشم نظرتونو بفرمایید.
سلام
تو خرید دوربین بدجور موندم که چی انتخاب کنم. تو عکاسی مبتدی هستم و برای مصارف خانگی و مسافرت می خوام و تا 1200 ، 300 میتونم هزینه کنم.
اولویت اولم کیفیت عکس هست ولی نمی خوام کیفیت فیلمبرداری کمتر از Full HD با 30 فریم باشه، از دوربین های سوپر زوم بدم نمیاد ولی نمیدونم این دوربین ها ارزش خرید دارن یا نه ، اصلا زوم بالا تو انتخاب دوربین ارزش داره یا نه ؟ ، اندازه لنزش بزرگ باشه، وجود فرمت RAW زیاد برام مهم نیست ، WIFI برای استفاده با موبایل داشته باشه، اندازش زیاد بزرگ نباشه ، لرزشگیر اپتیکال داشته باشه ، مشکل باتری هم نداشته باشه.
خودم مدل های زیر رو پیدا کردم اگه غیر از اینها مدل دیگه ای هم سراغ دارید بگید، اگه میشه راهنمایی کنید تا تو این رنج قیمت بتونم کاملترین دوربین و بگیرم.
Canon Powershot G16
Nikon D3200 Kit 18-55 VR II
Canon Powershot SX60 HS
Canon PowerShot SX700 HS
Canon Powershot S120
Canon Powershot S110
چند سوال درباره G16 :
1. کیفیت فیلمبرداری و عکس در شب چطوره ؟
2. از موبایل میشه با وای فای ، دوربین و کنترل کرد ؟
3. با هر بار شارژ چند تا عکس میندازه ؟
و اینکه با حداکثر اضافه کردن 100 تومن انتخاب دیگه ای هم سراغ دارید که بهتر باشه ؟
از این لینک میتونید یه سری نمونه شات ببینید از جی 16
کلیک کنید
قابل کنترله
اگه از چشمی استفاده کنید حدود 600 اگه از نمایشگر استفاده کنید حدود 400 عکس
با همین مبلغ هم میشه دوربین هایی مثل ای او اس ام یا نیکون 3200 و ... گرفت اما این فکر رو نکنید چون یه دوربین از یه دوربین دیگه ارزونتر یا گرونتره عکس های بهتر و یا ضعیفتری میگیره
یه شخصی با جی 16 عکسی میگیره که یه نفر دیگه با 700 دی هم نمیتونه !
با توجه به مواردی که شما نوشتین و دو نمونه ای که جناب چگینی پیشنهاد دادن انتخاب مدل های دیگه چندان خوب نیست چون بدنه های سنگین تر میشن و حمل و نقل سخت تر میشه و برای کار خانوادگی هم چندان آسون نیست
پس به نظر شماتو این رنج قیمت من G16 بگیرم ؟
از کجا میتونم قیمت مناسب و مطمئن پیدا کنم ،با گارانتی یا بدون گارانتی بگیرم، گارانتی اصلیش چیه و کجاست ؟
موقع خرید به چه چیزای باید دقت کنم و تو بسته بندیش چیا هست ؟
ممنون.
درودنقل قول:
Canon Powershot G16
Nikon D3200 Kit 18-55 VR II
Canon Powershot SX60 HS
Canon PowerShot SX700 HS
Canon Powershot S120
Canon Powershot S110
دوست عزیز، شما مدل هائی در رنج های مختلف نام بردین، حالا اگر فرض را بر آن بگیریم که یک کامپکت مد نظرتان باشد، باز هم 2 سری انتخاب خواهید داشت، کامپکت های معمولی(کوچک) و کامپکت های پیشرفته.
مدل های سری S که نام بردین جزو دسته اول، و دوربین هائی مانند سری G کانن و یا سری RX100 سونی(یا فوجی) جزو پیشرفته ترین کامپکت های جیبی(اصطلاحا) هستند که بزرگترین مزیت آنها سنسور بزرگتر، و بالاترین عیب آنها هم وزن و ابعاد بزرگتر آنهاست. که البته از بودجه شما بیشتر و در حدود 1.700 به بالا قیمت دارند.
با بودجه 1.300 بنظرم همان G16 محبوب، مناسب باشد و چنانچه توان افزایش بودجه را دارید، گزینه های بهتری هم هستند.
در مورد گارانتی هم، دنبال گارانتی ایده آل باشید، البته با بقیه اختلاف قیمتی ندارد ولی در خدمات چرا. فکر کنم روی جعبه، متعلقات را نوشته باشد.
موفق باشید
تو عکاسی آماتورم و اولویتم تو خرید، کیفیت عکسه و بیشتر دنبال یه کامپکت پیشرفته هستم ، حالا اگه بودجه رو به 1.500 افزایش بدم مورد بهتری که موارد بالا رو هم داشته باشه پیدا میشه ؟
ببینید در لوازم عکاسی اصطلاح "هر چی پول بدی آش میخوری" کاربرد زیادی دارد.. و البته همه اینها پیشرفته هستند.
اگر ارزش قیمت به کالا را در نظر بگیریم شاید همان G16 بهترین گزینه باشد(چون محدودیت داریم) ولی فارغ از آن، شخصا G7X با حدود 1.800 را ترجیح میدهم.
در مورد کیفیت عکس هم مطمئنا برای کاربرد های خانگی همگی خوب هستند و لذت خواهید برد.
در آینده هم اگر مایل به ادامه عکاسی بودین یک دوربین با قابلیت تعویض لنز خواهید خرید انشاءالله.
با سلام خدمت دوستان.
دوربینی که دارای لرزشگیر و از نظر مصرف باطری همقابل قبول باشه چی پیشنهاد میکنید؟
قیمت زیر 700 تومان
خرید دوربین کمپاکت معمولی رو پیشنهاد میکنید یا یک دوربین سوپرزوم؟
بهترین دوربینی ک تا رنج 800 میشه گرفت چیه ؟؟
عکسهای خوب و باکیفتی بده
sx700 canon چطوره ؟؟
یا coolpix l820 nikon
ممنون میشم راهنماییم کنید
درود بر دوستان
نیاز به دوربین کامپکتی دارم ( شایدم میرورلس ) که اندازه و وزن کمی داشته باشه٬ سنسور بزرگ٬ لنزی با حداکثر گشودگی دیافراگم ۲ یا همین حدود.در حال حاضر D610 دارم ولی خیلی از مکان ها محدودیت عکاسی با SLR وجود داره و یا وزن و اندازش اجازه اسفاده نمیده.
قیمت هم حدود ۲.۵ تا ۳ میلیون.
خوشحال میشم دوستانی که تجربه استفاده از دوربین سبک تر در کنار SLR دارن راهنمایی کنن.
متشکرم
سلام
به نظر من بهترین گزینه در کامپکت ها lx100 پاناسونیک و در بدون آینه ها gm5 همین شرکت است. مخصوصا گزینه دوم به همراه لنز 14mm f/2.5 یک انتخاب عالی است.
اما مشکلاتی وجود دارد که مهمترین آن تحریم بودن ایران و نیامدن محصولات پاناسونیک به ایران است (که امیدوارم رفع شود). البته دوربین کامپکت معرفی شده به خاطر سنسور بزرگ مقداری بزرگ تر از رقبا است و مدل بدون آینه به همراه لنزی که گفتم مقداری بیشتر از بودجه شما.
در کل اگر توانایی تهیه از خارج ایران را دارید به نظر من این دو مورد بهترین گزینه ها هستند. اما اگر چنین امکانی ندارید همین دوربین های موجود در بازار مثل eos m و gx7 توصیه های دیگران خواهد بود.
سلام
Canon PowerShot SX520 HS
نظرتون درباره این دوربین چیه؟.
درود
این روش راهنمایی گرفتن شاید خیلی خوب نباشه!
بهتر نیست سقف هزینه، نوع استفاده یا کاربری خودتون را بفرمایید تا دوستان بهتر بتوانند راهنمایی کنند؟
در خصوص این دوربین در رنج قیمت خودش دوربین خوب و ارزشمندی هست ولی باید ببینید با شرایط و کاربرد شما همخوانی داره یا نه؟
ارادتمند
حق با شماست. توضیحات کاملی نوشته بودم اما بعد این مدل رو پیدا کردم و پستمو ادیت کردم
خب من خیلی فوری باید دوربین بخرم و درحال حاضر بیشتراز 700تومن نمیتونم هزینه کنم. دوربین رو هم صرفا واسه عکاسی معماری(داخلی و خارجی) میخوام. و واسه کلاس عکاسی باید دوربینم امکان تنظیم شاتر و دیاف و .. رو داشته باشه.خیلی سرچ کردم و این بهترین گزینه ای بود ک پیدا کردم
حالا باتوجه ب نیازمن اگه پیشنهاد بهتری دارید واقعااااااا ممنون میشم ک بگید. باید تا 3شنبه تصمیمو بگیرم..
درود
با توجه به بودجه، کاری که با دوربین قرار انجام دهید همین گزینه خوبه!
اگر امکان افزایش قیمت داشته باشید می توانید به سری G کنون یا سری M یا بدون آینه ها هم فکر کنید. ولی با این بودجه همین انتخاب بنظرم خوبه
البته نیکون هم یک مدل در این رنج داره (من خودم مدل شما را بیشتر می پسندم) که قابلیت چرخواندن LCD داره که شاید به کارتون بیاد ولی در عوض در مشخصات دیگر دارای محدودت هایی نسبت به 520 هست
مقایسه SX520 , L830
سلام دوستان عزیز
یکی از آشنایان قصد خرید دوربین داره بمن گفت که براش یه دوربین خوب انتخاب کنم
از نظر مالی تقریبا محدودیتی ندارن
من خودم این سه مدل مد نظرمه
G16
G1x
g7x
بنظر شما کدوم گزینه برای کسی که صرفا میخواد عکس خانوادگی و... بگیره مناسبه؟
تو شب برام خیلی مهمه که نویز نداشته باشه
دوربین خودمd3200هست و ایزوی بالای800واقعا اذیت میکنه
تو این مدل ها چیزی هست که نویز کمتری داشته باشه نسبت به d3200؟
و اینکه دوربینslrچطوره برای این دوستمون؟بنظرتون slrها گزینه مناسبی هستند یا همون چند مدل بالا بهترن؟
ممنون
سلام
دوربین های سوپر زوم از نظر کیفیت عکس خیلی با dslr ها فرق دارند؟
از نظر فیلمبرداری چطور؟
ممنون
ممنون از پاسخ سریعتون
میشه در مورد فیلمبرداریهاشون هم راهنمایی کنید؟
چون شنیدم dslr ها برای فیلمبرداری مناسب نیستند و زمان فیلمبرداریشون خیلی کمه
و یه سوال دیگه: لرزشگیر چقدر اهمیت داره؟
چون سرچ که میکردم میدیدم دوربینی مثل sx700 لرزشگیر داره ولی یک دوربین مثل 600d نداره که خیلی ها هم از این دوربین راضی هستند.
دوست عزیز از کجا شنیدید دوربین اس ال آر برای فیلم برداری مناسب نیست وقتی با همین دوربینها فیلم بلند می سازن؟زمان فیلم برداری تابعی از ظرفیت کارت حافظه شماست.ضمنا لرزشگیر رو در بدنه قرار نمی دن بلکه درلنز تعبیه میکنن.میتونید در صورت نیاز لنزهای با سیستم لرزشگیر تهیه کنید و این خللی در قابلیتهای دی اس ال آر نیست بلکه یک امکان برای انتخابهای مهم و متنوعه.در بعضی لنزها(عمدتا لنزهای تله و لنزهای ماکرو)لرزشگیر بسیار کارامد و در لنزهای پرایم با دیاف باز نه اینکه ناکارامده بلکه ضرورتی نداره.
سلام تا رنج 1 یا نهایت 1و 100 چه دوربینی پیشنهاد میکنید؟
مصرفم خانگی هست و عکاسی توی سفر و از مناظر و اشخاص. اما کلا به عکاسی علاقه دارم.
نیکون d3100 داشتم راضی بودم خیلی، که مجبور شدم بفروشم.
الان تو این رنج اگه بهتر از این مدل هست که بهم بگید اگه نه که باز همونو بگیرم. dslr یا کامپکت یا سوپر زوم بودنش اصلا واسم مهم نیست. فقط کیفیت عکسش عالی باشه. یه چیزی تو مایه های همون d3100 یا بهتر از اون باشه کیفیتش. ممنون.
خودم جز d3100 از این مدلها بدم نیومد:
canon sx700
canon sx510
canon sx520
canon s120
درود
شما اگر خروجی تصویر برایتان مهم است یک dslr. قابل مقایسه با یک کامپیوتر حتی سطح پیشرفته نیست و البته شما باید پروسس بعد از عکاسی با Dslr رو نیز در نظر داشته باشید
اصل انتخاب یک کامپکت در واقع قابلیت حمل بالا و راحتی کاربری می باشد که عموما شما تنظیمات خاصی روی دوربین انجام نمی دهید اما در یک slr شما در ازای خروجی خوب مشکلات اندازه و جابه جایی و همچنین پیچیدگی کاربری را به جان می خرید هرچند این کاربری برای dslr سطح مبتدی کمتر است باز به نسبت یک کامپکت پیچیده محسوب می شود
در هر حال شما اگر از d3100 راضی بودید خب همان را بگیرید و در آینده یک لنز بهتر تهیه بفرمایید در غیر این صورت کمی از انتظار کیفیت خود بکاهید و به سراغ کامپکت های سطح پیشرفته بروید
X10و xf1 فوجی گزینه های خوبی در این سطح هستند
البته شما میتونید به میرورلس ها نیز فکر کنید که علاوه بر قابلیت حمل و کاربری آسان کیفیت مطلوب نیز در اختیارتان می گذارد
با بودجه شما eos m گزینه خوبیست و همچنین اگر بتوانید دست دوم سری نکس سونی را نیز پیدا کنید ارزش خرید دارد
کلا اگر دنبال کیفیت عکس هستید در رده سوپر زوم ها خیلی دنبال کیفیت dslr ها نباشید. بعلاوه اینکه دوربین های سوپر زوم در برخی موارد واقعا اذیت می کنن(از جمله نور کم و موارد ریز دیگه ای) . البته من با دوربین سوپر زومو تجربه کمی ندارم و همین زوم بالا هم مزیتی هست ولی اگر رای به کیفیت هست دنبال dslr باشید.
درود
اگر می خواهید کیفیت dslr رو در بدنه کوچک داشته باشید دوربین های میرورلس پاسخگوی نیاز شما.هستند مانند eos m کنون
دوربین های x10 xf1 دوربین های ارزشمندی هستند که برای استفاده خانوادگی و سفر کاملا راضی کننده هستند من با هر دو دوربین کار کردم و ارزش خرید رو داره و الان قیمتشان نیز مناسب است البته s110 یا 120 کنون نیز دوربین های ارزشمندی هستند
اگر دوربین dslr می خواهید سعی کنید بدنه ای بگیرید که پول کافی برای خرید لنز مناسب نیز داشته باشید