مقالهای از DP در معرفی بهترین دوربینهای کامپکت سوپرزوم در سال ۲۰۱۷ :
https://www.dpreview.com/reviews/201...-zoom-compacts
با سلام ...
از دوستان کسی هست که بتونه بنده را راهنمایی کنه ...
از بین کامپکت های پیشرفته سری G کنون کدام مدل هست که بهترین توازن را از نظر کیفیت خروجی عکس و بدنه مستحکم و عالی و همچنین امکانات خوب را ارائه بده ؟؟؟؟
در واقع کدوم مدل کیفیت عکس و رفتار نویزی بهتری داره ؟؟؟؟
سلام
راستش تا جایی که من میدونم از لحاظ کیفیت بدنه همه دوربینهای سری G مشابه هم هستند و بدنه فلزی و بسیار با کیفیتی دارند.
اما از نظر کیفیت عکس و رفتار نویزی فکر میکنم مدل قدیمیتر Canon G1x II بخاطر سنسور بزرگتری که داره از همه بهتر عمل کنه.
سنسور این دوربین در هر دو ورژن 18*14 میلیمتره اما توی مدلهای G3 , G5 , G7 , G9 سایز سنسورشون 13*8 میلیمتره
من خودم ورژن اول همین دوربین رو دارم و واقعا ازش راضی هستم.
فکر میکنم تفاوت ورژن اول و دوم فقط توی واید بیشتر و دیافراگم بازتر و حداقل فاصله فوکوس کمتر (برای ورژن دوم) و ویزور اپتیکال تصویر مستقیم (برای ورژن اول) بود.
چشمی ورژن یک خیلی کاربردی نیست چون چیزی که توی چشمی میبینید صرفا تصویریه که از مجموعه عدسیهای چشمی عبور میکنه و هیچ ارتباطی با سنسور و نوری که به اون میتابه نداره.
قبلا که فقط با G1x عکاسی میکردم اصلا از چشمیش استفاده نمیکردم و هیچ مشکلی هم توی عکاسی نداشتم اما حالا که با D5300 عکس میگیرم دیگه استفاده از Lcd موقع عکاسی برام سخته و فقط از چشمی استفاده میکنم.
این طبیعته انسانه که به شرایط موجود عادت میکنه.
کیفیت تصویرش در هر دو ورژن واقعا در حد Dslr هست ، بخصوص که با این سایز سنسور رزولوشن 16 مگاپیکسل داره و خود این رفتار نویزی رو بازهم بهتر میکنه.
اگر بین این دو مدل مردد بودید توصیه من ورژن دومه که لنز خیلی بهتری داره.
اتفاقا به نظر من کامپکتهای پیشرفته واسه علاقمند تازه کار مناسب نیست.
واسه کسانی که نیاز به عکاسی با کیفیت خانوادگی داشته باشند یا به عنوان دوربین دوم سبک و کم حجم ، واسه مواقع خاص ، برای عکاس حرفه ای بیشتر کاربرد داره (البته کامپکتهای با سنسور بزرگ).
فکر میکنم کسی که علاقمند به عکاسی باشه یا بخواد شروع به فراگیری اون بکنه بهتره با Dslr شروع کنه.
یه ترس بی دلیلی از Dslr بین ما جا افتاده که فکر میکنیم قبل از دست زدن به اون حتما باید دوره آمادگی جسمانی مخصوص بگذرونیم.
از بین دوستان که با کامپکتهای سری G کنون آشنایی دارن ، بین دو مدل G5 و G1X Mark II ، کدام مدل انتخاب بهتری هست برای کسی که دنبال یه دوربین با کیفیت چه از لحاظ عکس و جنس بدنه و سایر امکانات هست
سلام بر دوستان عزیز
راستش دنبال یک دوربین میگردم برا کار خونگی، واقعیتش خیلی نمیخام هزینه کنم(یک تا یک و نیم میلیون) چون خیلی از عکاسی و استفاده از دوربین پیشرفته سر در نمیارم خودمونی بگم اماتورم:D بنظر شما اساتید محترم کامپکت گرون قیمت رو پینشهاد میکنین یا دی اس ال ار ارزون قیمت؟ اگه هر کدومو پیشنهاد میکنین لطفا اسمشو با قیمتش بگین.ممنون دوستان