بين دو دوربين كامپكت پيشرفته G1X II و G5X كداميك خروجي بهتر و امكانات بالاتري دارد ???
سلام وقت بخير امكان داره دوربين كامپكت تو رنج قيمت ٤٠٠ بهم معرفي كنيد ؟
با عرض سلام خدمت همه دوستان و اساتید 'گرامی
من می خواستم یه دوربین بخرم که کیفیت کاملا قابل قبولی هم در نور روز و هم در تاریکی و نور اتاق داشته باشه و از طرفی هر جا میرم بتونم با خودم حملش کنم یعنی مثلا بتونم تو جیب کُتم و یا کیف کوچکم جاش بدم. در واقع می خوام کیفیت dslr را داشته باشه و کوچکی کامپکت ها را.
خودم به سری G کنون از جمله G7، G16, G10 رسیدم. از طرفی میترسم که این دوربین ها کیفیت مناسب را به من ارائه ندن به همین دلیل D3300 نیکون را هم وارد لیست کردم.
1-نظر شما اساتید محترم چی هست؟ آیا این دوربین ها خوب هستند؟
2-آیا کامپکت بهتری از این ها وجود داره؟ (در همین رنج قیمت)
3-با توجه به توضیحاتی که دادم، آیا نیکون D3300 را بخرم بهتره؟
لازم به ذکره که من تا الان هیچ کدوم از این دوربین ها را از نزدیک ندیدم و صرفا بر اساس تحقیقاتی که در اینترنت داشتم به این نتایج رسیدم.
با تشکر از همه دوستان و اساتید گرامی
سلام
تا اساتید پاسخ کاملی ارائه بدن من نظر شخصی خودمو میگم خدمتتون
توی سری G کانن اگر کیفیتی مشابه Dslr بخواید داشته باشید فقط باید سری G1x رو بگیرید ، بخاطر سایز سنسورش.
اگه بحث تو جیب جا بشه براتون جدیه که هیچ اما اگه میتونید دوربین رو توی کیف حمل کنید و دوس دارین عکاسی واقعی رو تجربه کنید حتما Dslr بگیرید چون با گرفتن کامپکت بعد از مدتی تصمیم به تعویض و خرید Dslr میگیرید.
حتی ارزونترین Dslr رو هم نمیتونید با گرونترین کامپکت سنسور کوچیک مقایسه کنید ، چه به لحاظ کیفیت عکس در شرایط مشابه و چه به لحاظ بحث تعویض لنز که برای کامپکت ها امکانش نیست.
موفق باشید.
سلام...
دوربین بدون آینه رو هم در لیست تون قرار بدین..
الان کیت EOS m رو میشه دست دوم در بازار پیدا کرد.. هم کیفیت خوبی داره هم قیمتش به کوبندگی دوربین های جدید نیست.....
اگر هم بحث بودجه ای ندارید EOS m50 گزینه خیلی خوبی میتونه باشه ...
canon_2680c021_eos_m50_mirrorless_digital_1393462.jpg
سلام. اگر جای شما باشم کنون جی7 مارک 2 رو میگیرم. کمی وقت و مطالعه برای استفاده بهینه از دوربین و تکنیک های عکاسی. گرچه قطعا به پای دوربین های سنسور بزرگ نمیرسه، اما دیافراگم بازش در نور کم میتونه خیلی از خواسته های یک استفاده کننده برای ثبت خاطرات خانوادگی رو در محیطهای مختلف براورده کنه. اینکه دوربین در جیب لباس جا بشه باور کنید در بسیاری از موارد اونقدر براتون میتونه اهمیت داشته باشه و مانع از دست دادن لحظه ها بشه که بنده علیرغم اینکه نیکون5300 دارم و به شدت از انتخابم راضیم، اما در خیلی موارد میبینم با یک دوربین کوچک الان آرشیو بسیار کاملتر و جذابتری میتونستم داشته باشم.
خوبی دوربینهای کامپکت پیشرفته اینه که نه فقط برای عکسهای خانوادگی کاملا خوبه، بلکه با همراه بودن در همه جا، میشه عکسهای اجتماعی و مستند زیادی گرفت.
و همینطور عکسهای ماکرو.
برای شما که با توجه به انتظاراتی که نوشتید مشخصه قرار نیست تخصصی کار کنید، اگه حدسم درست باشه، همین کامپکتهای پیشرفته میتونه لذت بیشتری براتون به ارمغان بیاره.
با تشکر از همه دوستان عزیزی که پاسخ دادن. من درخواستم را در چند سایت مطرح کردم اما هیچ جایی جواب ندادند. لازم دیدم که در یک پیام، کمال تشکر را از دوستان داشته باشم.
و در مورد موضوع انتخاب دوربین، احتمالا g7 mark II را انتخاب کنم ولی هنوز تو کیفیتش شک دارم که آیا تو نور اتاق و یا شب هم میتونه عکس های خوبی بگیره؟ و اینکه تفاوتش با d3300 با لنز کیت 18-55 چقدر است؟ دوربین بدون آینه هم هنوز موردی ندیدم که هم توان بالا داشته باشه و هم قیمتش مناسب باشه.
ممنون میشم دوستان و اساتید عزیز پاسخ بدید
با تشکر فراوان