سلام
دوستان نظرتون درباره دوربین canon g9x چیه ؟ تا 1.5 میخوام هزینه کنم - جهت فیلم برداری و عکس برداری با بالاترین کیفیت در این رنج قیمت .
دوستان نظرتون درباره دوربین canon g9x چیه ؟ تا 1.5 میخوام هزینه کنم - جهت فیلم برداری و عکس برداری با بالاترین کیفیت در این رنج قیمت .
گزینه ی خوبی است به عنوان یک دوربین که در جیب جا شود. به نظر من g7x ii هم در نظر داشته باشید. و همچنین یک گوشی موبایل با دوربین خوب.
https://www.dpreview.com/reviews/201...t-zoom-cameras
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
اون دیگه کامپکت نمیشه هم سایز g9 تو فوجی xq2 هست که بنده دارم و ازش راضیم هر چند که سنسورش کوچیکه ولی سرعتش تو فوکوس و مودهای اتوماتش عالیه
البته میدانم که این دوربین کامپکت نیست ، برای همین هم گفتم نظر شخصی .
XQ2 اگر عکاسی JPEG کنید ، خروجیاش بد نیست . ولی اگر بخواهید RAW عکاسیکنید، به دلیل سنسور کوچک خروجی خیلی مطلوبی ندارد ... و قابل مقایسه با کیفیت خروجی X-M1 نیست .
در این صورت کامپکتهای با سنسور یک اینچی کیفیت بهتری دارند ...
سلام به همه دوستان
من می خوام یه دوریین بخرم که توی جیب جا شه. بتونم همه جا با خودم ببرمش. تا حدود دو و نیم هم می تونم هزینه کنم. خودم یه دوربین نیکون D5100 دارم که برای عکاسی نیم حرفه ای کارم رو راه می اندازه اما مشکلش غیر قابل حمل بودنشه. خودم بین Canon M3 و Canon g7x mark ii شک دارم. M3 خوبیش اینه که می تونم لنزهای مختلف براش بخرم و خب اندازه سنسور و ایناست اما قابل حمل بودنش نهایت با یک کیف باید حلش کنم. اما با وجود نیکونی که دارم فکر نکنم خیلی به کارم بیاد.
روی برند خاصی هم تعصب ندارم. تنها کیفیت عکس برام مهمه. چی پیشنهاد می دید.
ممنون از کمکتون
درود دوستان
جهت فیلم برداری 50 دقیقه ای در هفته و حدود 50 شات عکس بین این دو دوربین کدام را پیشنهاد میدهید ؟
Lumix DMC-LX10 یا FZ1000 یا Sony Cybershot RX100 III
امکان تهیه هر دو را در خارج از کشور دارم اگر گزینه دیگری مد نظر دارید هم بفرمایید
کاربری برای تهیه فیلم های عادی و عکس مطلوب جهت آرشیو در مدرسه میباشد
تا 3.5 میلیون امکان هزینه میباشد