مقایسه کردم دوست عزیز
کدوم dof بهتری میده؟
Printable View
سلام دوستان
من یه دوست دارم میخواد دوربین بخره
مقدار پولی که داره بین این حول و حوشه SX60 , EOS M , G1 X , G7 X
میدونم شاید فاصله زیادی با هم داشته باشند، میخواستم بدونم کدوم بهتره و اگه فاکتور سوپر زوم رو بزاریم کنار از اون سه تا کدوم ارزش خرید داره
البته دوست من کاربر حرفه ای نیست و میگه میخوام یه چیزی باشه که ضرر نکنم
درضمن از اون DSLR های آینه دار هم نمیخواد
ممنونم
سلام دوستان
عزیزی از من برای خرید کامپکت راهنمایی خواسته ، و متاسفانه مدتهاست از بازار کامپکت اطلاعی ندارم ، ممنون میشوم در صورت امکان راهنمایی ام بفرمایید،
مهم ترین چیز کم نویز بودن و تصویر مناسب در ایزوی ۱۶۰۰ است.
هرچه واید تر بهتر اصلا زوم نیاز نیست،
فیلمبرداری فول اچ دی هم نباشد مهم نیست.
فرمت راو نیاز نیست،
قیمت هم هرچه کمتر بهتر
با تشکر
سلام اقای برهانی
اگر فرد مورد نظر شما بتونه تا 600 تومن پول خرج کنه بنده sony dsc wx60 رو پیشنهاد میدم
بنده خودم این دوربین رو دارم
ایزو هم تا 12800داره ولی بیشتر از 800نویز داره البته در ایزو 1600 زیاد نویز نداره ولی بازم یکم داره
14 تا صحنه ی تصویر داره و 9 تا جلوه ی تصویر داره و....
کیفیتش هم نسبت به قیمتش خیلی خوبه
مشخصات کاملش رو هم میتونی در لینک زیر ببینین
کد PHP:
http://www.digikala.com/Product/DKP-15251/Sony-Cybershot-WX60/%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84-%D8%B3%D9%88%D9%86%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%A8%D8%B1%D8%B4%D8%A7%D8%AA-DSC-WX60
به عنوان کسی که سری S رو تجربه کرده ، من هم S110 رو که تلفیقی از قیمت مناسب همراه با سنسور بزرگتر از کامپکت های معمولی هست و لنز خوبی هم داره برای کار شما که نویز کمتری رو نیاز دارید پیشنهاد میدم .....
اگر بودجه بالا بره سری G کنون هم وسوسه کننده هست ......
با سلام!
من تجربه ای ندارم فردا میخوام برم یک دوربین بخرم بین 300-400 تومن! چی پیشنهاد میدین؟
چه مارکی؟ چه مدلی؟ کلا چی پیشنهاد میدید که با این قیمت بهترین انتخاب باشه! با تشکر :)
ا جالب بود اینو ندیده بودم! الان دیدم واقعا خوب بنظر میاد! با اون دوتایی که مقایسه کردم فقط این 16 مگاپیکسله اونا 21 و سنگین تره نسبت به اون دوتا!
ولی از بقیه جهات خیلی خیلی بهتره! و گویا فوکوس دستی هم داره که خیلی خوبه! فک کنم همینو بگیرم :redface:
ممنون دوستان
با تشکر از آقا علی همین Powershot SX160 IS رو گرفتم زیاد هنوز باهاش کار نکردم ولی نسبت به قیمتش خیلی امکاناتش عالیه!
ممنون از کمک :)
سلام
میخاستم یه دوربین بگیرم برای عکسای خانوادگی و این که تو اتاق کیفیت خوبی داشته باشه
با مطالعه صفحات قبل به s110 رسیدم بعد گفتم جدیدش رو بگیرمs120 بعد دیدم همه از gx ,g7تعریف میکنند و ...دیدم همین جوری پیش برم باید چند ملیون هزینه کنم که شاید بکارم هم نیاد
لطفا کمکم کنید که برای من چی مناسبه آیا لازمه هزینه خیلی زیادی کنم برای گرفتن عکس و فیلم مسافرت و تولد و ...
ممنون از کمکتون
ممنون از پاسختون
ارزش خرید کدوم بیشتره تو نظرات دیجی کالا بود که s120 مصرف باتری زیادی داره آیا همین طوره؟(از دیجی کالا خرید کنم خوبهو یا نه ...اگه به تاپیک مربوط نمیشه تو خصوصی لطف کنید جواب بدید)
سلام
دوربین canon G7X هم موجود شد,از سایت dxomark برای سنسورش نمره 71 گرفته که بالاتر از sony rx100III و Canon G1x markii قرار گرفته!!!
سوال:
1- این نمره دهی سنسور برچه اساس هست؟چون G1x markii سنسوری با سایز 1.5 inch و G7X ,RX100iii با سایز 1inch هستن
2- اگه review مناسبی برای G7x اومده باشه,میشه نتیجه گیری بین این 3دوربین داشت؟
3-از کیفیت فیلمبرداری خیلی خوب sony RX100III خیلی خوندم,کسی از دوستان مقایسه ای با canon ها داشته؟
این lumix LX100 هم rate های خیلی خوبی داره ها! تو ایران موجوده؟
با سلام
تا 1/300/000 نه بیشتر میخوام هزینه کنم واسه خانم یه کامپکت بگیرم (الان sx210 داره ولی کیفیت خوبی نداره lol). کیفیت عکس خیلی خوب و ترجیحا داشتن wifi و نیز جمع و جور بودن ملاکمه!
ممنون از شما که تجربه تون رو در اختیار قرار میدید؟
سپاس :-)
ممنون اگه دلیلشم بگید!نقل قول:
سلام
پيشنهاد من G15 هست.
البته فكر ميكنم قيمت G16 كمي بيش از 1300 باشه. نميدونم شايد هم قيمت جنوب با بودجه شما همخواني داشته باشه. به هر حال در مقايسه G15 و G16 تفاوت هايي كه محسوس باشه (البته روي كاغذ) سرعت عكاسي پياپي بالاتر و برخورداري از wifi داخلي براي G16 بود كه بايد ديد اين موارد چقدر براي شما اهميت داره. ولي شخصا اگر امكان خريد دوربين جديدتر با امكانات بهتر (هرچند تفاوت ها اندك باشه) رو داشته باشم، دوربين جديدتر رو به مدل قديمي ترش ترجيح ميدم.
Side by Side Comparison: Digital Photography Review
ممنون بابت پاسخ ,همینطوره !نقل قول:
البته فكر ميكنم قيمت G16 كمي بيش از 1300 باشه. نميدونم شايد هم قيمت جنوب با بودجه شما همخواني داشته باشه
اینجا 1/320/000 G16 گیر میاد!
البته خودم نظرم G1X مارک I هست ولی با توجه به قیمت و اندازه و وزن اون برای حمل(کیف خانمها) و فکوس آهسته از خریدش منصرف شدم و خب لنز سریعتر G15 و G16 با توجه به دیاف 1.8 و 2.8 در دو انتهای واید و تله بیشتر منو راقب کرد.
سپاس
سلام دوستان
من یه دوربین میخوام برای جهانگردی، در کل برای همه چیز(طبیعت،مردم،مکانهای خاص و...) نمی دونم سوپرزوم بگیرم یا dslr ارزون قیمت یا کمپکت پیشرفته .موجودیم بین یک تا یک و سیصد هستش
p600 , sony hx300 . sx50 سوپرزوم
d3100 , d3200.
g16
اینارو بررسی کردم نمی دونم کدوم رو بگیرم
در کل سوال اصلیم اینه که:ایا برای جهنگردی زوم زیاد لازم هستش؟
سلام دوستان.دوربین تا ۸۰۰ ۸۵۰ چی پیشنهاد میکنید؟
خودم S110 و SX700 رو پیدا کردم برای یکی از آشنا ها میخوام.
لطفا بهترین گزینه رو معرفی کنین.
با سلام
قصد خريد يك دوربين كامپكت سوپر زوم با امكانات تنظيم دستي را دارم
در اين رابطه تحقيقات كردم و متوجه شدم كه Canon در ارائه اين گونه دوربين ها معروفتر و پر فروش تر هست ( شايد اشتباه كنم، شما بهتر ميدانيد)
و به همين دليل به Canon SX 700 HS رسيدم كه گزينه مناسبي هست ( تنها ايرادش نداشتن فكوس دستي هست) ايا شما اين دوربين رو تاييد ميكنيد؟
حال نميدانم گزينه خوبي را انتخاب كردم يا اينكه مدلهاي بهتري هم هست؟
البته مدلهاي شبه slr هم هستند اما قيمتشان برابر slrها هست كه با اون قيمت ميشه يه slr تهيه كرد، بنابراين و تنها گزينه مناسب در حال حاضر همان كامپكت هست
ايا دوربين هاي كامپكت تنظيمات دستي هم براي نكات مختلف از جمله ديافراگم و سرعت شاتر و .... را دارند يا فقط به صورت اتوماتيك عمل ميكنند؟
در ضمن دوربين هاي كامپكت سوپر زوم در حالت ماكروي هم خوب عمل ميكنند؟
با تشكر
سلام
بودجه اي كه براي خريد دوربين در نظر گرفته ايد چقدر است؟ پيشنهاد من به ترتيب از ارزان به گران به شرح زير است:
Canon S110 حدود 800
Canon S120 حدود 1050
Canon G16 حدود 1350
Canon G1x حدود 1400
Canon G1x MK II حدود 2200
دوربين هاي فوق امكان تنظيم دستي ايزو، سرعت شاتر، اپرچر (ديافراگم) و ... را دارند
اگر به زوم بسيار بالا (تله خيلي بلند) احتياج نداريد (مثلاً عكاسي از پرندگان گزينه اصلي شما نيست) خريد سوپرزوم ها را توصيه نمي كنم. كيفيت تصوير دوربين هاي بالا به مراتب بهتر از سوپرزوم هاست (به دليل سنسور بزرگتر)
عكاسي ماكرو با دوربين هاي سوپرزوم و با استفاده از فيلترهاي ماكرو (كه بايد جداگانه بخريد) امكان پذير است.
ممنون از راهنمائيتون
از بين مدلهاي مذكور canon S 120 گزينه بسيار خوبي هست، اما حيف كه زوم بالا (حد اقل x10 ) رو نداره، و من هم چون به عكاسي به طبيعت علاقه مندم زوم بالا رو احتياج دارم
يه سوال :
كيفيت عكس يه دوربين با دقت حسگر 20 مگاپيكسل و ابعاد 1/2.3 بهتر است، يا:
كيفيت عكس يه دوربين با دقت حسگر 12 مگاپيكسل و ابعاد 1/1.7 بهتر است :
با تشكر
پاسخ دوربين با رزولوشن 12 مگاپپكسل و ابعاد 1/1.7 است:
يكي از پارامترهاي مهم تعين كننده كيفيت تصوير، چگالي پيكسل هاي سنسور يا به عبارت ديگر اندازه هر يك از پيكسل هاست. اندازه سنسور با ابعاد 1/1.7 بزرگتر از 1/2.3 است و از طرفي تعداد پيكسل هاي آن هم كمتر است پس اندازه ير يك از پيسكل ها (فتوديودها) ي سنسور آن بزرگتر است پس مقدار نوري كه هر فتوديود دريافت مي كند بيشتر مي شود. اين امر باعث مي شود: اولاً چون هر فتوديود نور (سيگنال) بيشتري دريافت مي كند پس نسبت سيگنال به نويز (SNR) آن بيشتر است و نتيجتاً تصاوير خروجي آن نويز كمتري دارند. ثانياً چون تراكم فتوديودهاي آن كمتر است (تعداد فتوديودها به واحد سطح) پس تمركز حرارت نيز در سنسور كمتر خواهد بود و نويز حرارتي آن هم كمتر است
مگاپيكسل بيشتر عمدتاً در چاپ با ابعاد بزرگ استفاده مي شود.
زوم بالا (تله بلند و خيلي بلند) هم عمدتاً در عكاسي حيات وحش و عكاسي ورزشي كاربرد دارد. در عكاسي منظره كه وايد و اولترا وايد نياز است و عكاسي ماكرو و كلوزآپ هم به تله خيلي بلند نياز ندارد.
ممنون از پاسختان
خدممتان عرض كنم من با دونوع عكاسي حيات وحش و ورزشي كه در بالا ذكر كرديد كاري ندارم، بنابراين گمان ميبرم در اين مورد اشتباه ميكردم
البته اين را هم به عرض برسانم كه در عكاسي از طبيعت بعصي وقتها احساس ميكنم كه سوژه بايد نزديك تر باشد ، يا مثلا كادر خوبي از يك منظره در اختيار دارم اما در سطح پائين كادر يه سري موانع مزاحم وجود دارند كه فكر ميكنم بوسيله زوم بتوانم اونها رو پشت سر بذارم و كادر مناسبي از منظره مورد نظر ببندم. اين فكر درست است ؟
در دوربينهاي كامپكت حالتهاي فوق الذكر وجود دارند ( بصورت نسبي)
سلام
بله درست مي فرمائيد. در عكاسي منظره بعضي مواقع به دلايلي از فواصل كانوني تله استفاده مي شود ولي به نظرم در بيشتر مواقع دامنه تله لنز دوربيني مثل G16 براي اينكار كافي است (140 م م ).
در خصوص دامنه وايد و اولترا وايد، دوربين هاي كامپكت معمولاً دامنه وايد را پوشش مي دهند و دامنه اولترا وايد را خير.
در خصوص قابليت ماكرو ، دوربين هاي كامپكت كم و بيش قابليت ماكرو دارند ولي چون حداقل فاصله فوكوس آنها ثابت نبيست و در دامنه تله، حداقل فاصله فوكوس افزايش مي يابد معمولاً نمي توان به بزرگنمائي مطلوب دست يافت.
ارادت
سلام دوستان میخواستم راهنماییم کنید بین دوربین g16 , g1x کدوم رو بگیرم.میدونم سنسور g1x چند برابره g16 هستش.ولی g16 محدوده دیافراگم کمتر و حالت ماکروی بهتری داره.
حالا من موندم کدوم رو بگیرم
سلام دوست عزیز،
در حالت کلی کیفیت تصویر G1X به دلیل سنسور بزرگتر بهتر از G16 هست اما دو اشکال عمده ای که به G1X گرفته میشه اینه که :
1. حالت ماکروی جالبی نداره.
2. در محیطهای کم نور دچار گیجی فوکوس میشه.
بنابراین با توجه به انتظارات شما که یکیش عکاسی ماکرو هست دوربین G16 بهتر جواب خواهد داد تا G1X خصوصا اینکه هم مشکل ماکروی G1X رو نداره و هم به دلیل دیافراگم باز می تونید پس زمینه رو محو تر و سوژه رو بهتر از پس زمینه جدا کنید.
سلام دوستان، پدرم قصد سفر کاری داره و می خواد یه دوربین کامپکت بگیره که ترجیحاً ضخامتش کمتر از 3 سانتی متر باشه
با توجه به اینکه خودش قبل با SLR کار کرده یه کم انتظاراتش بالاست، کیفیت مناسب میخواد در حد کامپکت.
بودجه هم تا یک میلیون
به هرحال S120 مدل جديدتر و ارتقاء يافته است كه در پارامترهايي مثل ماگزيمم دهانه ديافراگم، سرعت عكاسي پياپي، نمايشگر LCD و ... بهبودهايي داشته است.
Side by Side Comparison: Digital Photography Review
سري پاورشات كانن در بين كامپكت ها از جايگاه خوبي برخورداره و در طول زمان امتحان خودشو پس داده. با كامپكت هاي ساير برندها چندان آشنا نيستم، اما اگه مدلي رو مد نظر داريد بفرماييد تا بهتر بشه مقايسه كرد.
سلام
اگر دوستانی دوربین کاننsx270 دارند لطفا از تجربه کار با این دوربین ، نکات مثبت و منفی آن و خلاصه هرچه در مورد آن دیدید برای ما هم بنویسید .
با تشکر
!!!! منظورتون از معادلهای S110 این اسباب بازیها بودن ؟!! معادلش تو کنون میشه S330 اونم در حد اون نیست تو پاناسونیک میشه lx5 تو سونی و سامسونگ که اصلا نداره تو فوجی هم میشه XF1 تو الیمپوسم میشه XZ1 . با این مقایسه شما S110 رو در واقع نابود کردین مثل این که بیاین پژو 405 رو با بنز c180 مقایسه کنین به خاطر اینکه حجم موتور هر دو 1800 هست .
سلام
من مدل 280 دارم که فقط gps نسبت به 270 اضافه داره
دوربین خیلی خوبیه.کیفیت تصاویر بالاست.ثبت رنگها خوبه. لرزشگیر خوبی داره بطوریکه در بالاترین زوم اپتیکال روی دست از هواپیما عکس گرفتم و مشکل لرزش نداشت
فوکوس حالت ماکرو خیلی خوبه
وجود مودهای دستی یک مزیت بزرگ برای دوربین های در این سطح هست که این دوربین از آن بهره میبره
کیفیت بدنه عالیه.از جنس فلزه ولی اگر مراقب نباشید، با ضربه و خراش رنگش میره
کارکرد باتری در عکاسی خوبه ولی به محض اینکه روی مود فیلمبرداری برید باتری قرمز میشه.لذا انتظار نداشته باشید بتونید مدت زیادی فیلمبرداری کنید.ولی کیفیت فیلمش عالیه.فیلمبرداری با سرعت آهسته 120فریم و 240فریم هم داره که البته زمان هر کلیپ محدوده و کیفیتش 640فکر میکنم و صدا هم نداره.ولی تجربه بسیار دلچسبی از فیلمبرداری از سوژه های سریع بدست خواهید آورد.مثل روشن شدن کبریت و امثال آن
کیفیت lcd کاملاً رضایت بخش است.
gps کند است و بعضاً چند دقیقه طول میکشه وصل بشه که البته در مدل 270 gps وجود نداره
قدرت فلاش بدک نیست.برای عکاسی از فاصله نزدیک و fill light در روز برای دوربین کامپکت قابل قبوله
پورت HDMI داره البته مینی، که با تهیه یک تبدیل میتونید تصاویر و فیلمها رو روی tv ببینید
این دوربین برای عکاسی روزمره و خانوادگی و برای سفر کاملاً مناسبه و من که مشکلی باهاش نداشتم بجز مشکل فیلمبرداری.در عین سبکی و کوچکی، استحکام و کیفیت فیلم و عکس خیلی خوبی داره.اما اگر بخواهید عکاسی حرفه ای شروع کنید باید بگم که سراغ مدلهای دیگه ای برید. کوچکترین دلیل این حرفم اینه که این دوربین فرمت raw نمیگیره
درود بر اساتید
من یه کامپکت فوق العاده ارزون می خوام .مورد مصرف هم قراره بره دست استاد کارهای تابلوسازی تا بعد از نصب تابلو از کارهاشون عکس معمولی گرفته بشه
اولویت هام هم اول قیمت پایین . بعد چون قراره در محیطی کارگری استفاده بشه دوام و استحکام مناسب . خودم Canon Ixus 150 رو دیدم . نمی دونم بهتره و ارزون تر هم میشه گیر آورد یا نه
سلام دوستان
بین دو دوربین Canon PowerShot G16 و Canon PowerShot G7X برای عکاسی روزمره به نظر دوستان کدوم یکی رو انتخاب کنم؟
و آیا توی این رنج قیمت و کیفیت از برند های دیگه چیزی پیشنهاد میکنید؟
با تشکر
با سلام به اساتید گرامی
به نظر دوستان بین دو دوربین Canon PowerShot G7X و Canon PowerShot G16 برای عکاسی روزمره کدامیک بهتر است؟
و آیا توی این رنج قیمت و کیفیت از برند های دیگه چیزی پیشنهاد میکنید؟
با تشکر
با سلام به همه عزیزان
من تقریبا اکثر صفحات این موضوع رو خومدم. چندتا انتخاب محدود دارم. درخواست راهنمایی دارم. دوربین برای عکاسی از کودک ، منظره و مصارف خانگی !! کیفیت عکس و فیلم واسم مهمه.
از بین این مدل ها: sony wx60-hx20v , canon sx600-sx270
البته خودم به canon s110 رسیده بودم که گویا کمیاب شده و گران. محدودیت من به خاطر خرید قسطی هست که حتما باید حضوری از مغازه بخرم. فروش آنلاین قسطی ندیدم هیچ جا.
ممنون میشم راهنمایی کنید
بین مدل هایی که گفتید من SX270 رو ترجیح میدم ولی متاسفانه در بحث فیلم برداری ظاهرا با مشکل باتری مواجه میشید و بعدی از حدود 10 الی 20 دقیقه شارژ خالی میکنه که البته آپدیت نرم افزاری اومده که برای همه عملی نیست....
SX600 و WX60 هم دوربین های خوبی هستن اما در مود اتوماتیک و قابلیت تنظیم دستی آپرچر و سرعت شاتر و فوکوس رو ندارید پس نخرید ....
اما اگر با رنج کوتاه S110 مشکل نداشته باشید و بتونید پیداش کنید دوربین خوبی هست ...
در کل هم اگر تونستید بوجه رو افزایش بدید SX700 هم برای کاربر خانگی دوربین خوبی هست.
موفق باشید
سلام
تا 400 چی بگیرم برا خونواده؟
آقا دو روز گذشتا کسی نیست ی راهنمایی به ما بده
اینم حذف بشه
سلام
دوربین مناسب برای ثبت خاطرات خانواده که کیفیت خروجی قابل قبولی داشته باشد چه پیشنهاداتی دارید ؟
سلام آقای چگینی
تا اندازه ای که برای کاربری مانند بنده معقول و منطقی باشد ، هزینه خواهم کرد .