راستش اينو ديگه اطلاع ندارم. تو اين حدود قيمت مورد ديگه اي به ذهنم نميرسه. اگه مورد قابل ذكري بود حتما اطلاع ميدم.
Printable View
با سلام خدمت و عرض ادب خدمت هنر دوستان و اساتید.
مدتیه بنده عاشق دوربین xf1 فوجی شدم.و هرچه توی سایتهای مختلف گشتم پیدا نشد.نکته تاسف بار اینکه دیروز دوربین مذکور رو در یک سایت حراجی مشاهده کردم که با قیمتی بسیار نازل توسط فردی که از عکاسی نامطلع بود گذاشته شده بود.و طبیعتا خیلی سریع بفروش رسیده بود.میخاستم بدونم اساتید محترم احتمالا راهی یا جایی رو سراغ دارن که بشه این نازنین و تهیه کرد.با تشکر.
سلام دوستان
یه دوربین خوب برای عکاسی میخوام تا 2 تومن
لطفا راهنمایی کنید
سلام میشه من راهنمایی کنید
میخام دوربین بخرم حدود 1 - 1/5 میلیون
و اینکه آماتور هستم
بهینه سازی سایت
از خودم میخام عکس بگیرم ولی حرفه ای یاد بگیرم :::love2:::
بهینه سازی سایت
سلام!
دوربینی که بهتون پیشنهاد شده قطعا بهترین دوربین میتونه باشه.
ولی اگه میخواهید از خودتون عکس بگیرید، علاوه بر کیف و کارت حافظه، سه پایه هم نیاز دارید که از هزینه ای که در نظر دارید حداقل دویست تا سیصد هزار تومان بیشتر باید هزینه کنید.
اگه هزینه نهایی شما همون مبلغه، کنون G16 هم گزینه خوبیه.
با آرزوی سلامتی!
سلام این که گفتید دیجی کالا نداره میشه حدود قیمتش بگید ؟
بهینه سازی سایت
این دیجی کالا زده 1/670/000
بهینه سازی سایت
سلام!
فکر نمی کنم قیمتش با گارانتی و بیمه به یک میلیون و دویست برسه. با یک کیف و رم و سه پایه مناسب، نهایتا یک میلیون و چهارصد میشه.
آخرین قیمتش در سایتی که نام بردید، زیر یک میلیون و صد بود.
البته، در صورت "اضافه کردن بودجه" g7 بهتره.
ولی بهتره دو دل نباشید. بعد از تهیه هزینه لازم، هرکدومش رو بخرید، برای کارهای معمولی راضیتون می کنه.
از دست دادن فرصتها بدترین ضرره.
با آرزوی سلامتی!
با سلام خدمت اساتید محترم
بهترین دوربین (کامپکت ساده یا سوپرزوم ) که بشه با قیمت 400 - 500 خریداری کرد به گونه ای که کیفیت عکسش حداقل میزان نویز رو داشته باشه و این که در نور کم هم عکس های ایده آل بگیره چه نوع دوربینی هست؟
هدف از عکاسی هم عکس های تبلیغاتی هستش... میدونم در این سطح دوربین کمی خنده دار هستش که چنین استفاده ای ازش انتظار بره ولی در حال حاضر بودجه از این بیشتر کشش نداره:::angry::: :-( و فقط در حد کار راه اندازی میخوام ولی با این وجود میخوام که در بین هم سطح های خودش بهترین باشه...
با تشکر
سلام
یه دوربین تو رنج 500 تا 600 که مد اتوماتیک خوبی داشته و کیفیت عکساش هم بالا باشه چی پیشنهاد میدین؟
برای یه دختر میخوام که حوصله سر و کله زدن با تنظیمات نداره!
تفاوت جي٧ ايكس با جي ١٦ خيليه؟g1xچطور
سلام
دنبال یه دوربین خیلی کامپکت هستم که هم فوکوس دستی داشته باشه هم مود دستی و هم لنز سریع(دیافراگم باز) و هم! نویز کم و هم تو جیب راحت جا بشه!
داریم همچین چیزی؟
سلام، یکی از دوستان که تابحال دست به دوربین نبوده، قصد خرید اولین دوربین خودش رو داره. بودجه هم بین پانصد الی نهایت ششصد تومن.
مد دستی نوردهی، av, tv ، چشمی و عملکرد نویز مناسب هم مد نظر هستش. اگه فوکوس دستی و فوکال بالا هم باشه که بهتر.
بنده چندتا گزینه از فوجی پیدا کردم s4000 و s4500 اما نویز نسبتا بالایی داشتن. پیشنهاد شما چیه؟
با تشکر.
ممنونم از همه دوستانکه راهنمایی کردن
الان G16 تو بازار هست؟ خودم نظرم رو g16 هست.
فوکوس دستی G16 چطوریه؟ مثل لنزهای STM هست؟ کارایی داره؟ من قبلا یه slr-like فوجی داشتم که سیستم فوکوس دستیش واقعا مزخرف بود!
از نطر بودجه هم تا 1.5 در نظر دارم خرج کنم
در ضمن الان یه 1100D دارم با چند فروند لنز، اما همه جا نمیشه اینهمه وسایل رو برد.
دقيقا سوال من هم همين بود.
خيلي تعجب مي كنم برخي از كاربرها هميشه از مود manual دوربين و همچنين منوآل فوكوس استفاده مي كنند! و هميشه با آنها در اين مورد درگير هستم. چيزهاي مهمتر از اين موارد هم براي تنظيم وجود دارد. جلوي پيشرفت خود را با درگير كردن خودتان با اين موارد نگيريد! تمركز روي تركيب بندي، زمان بندي، برنامه ريزي براي عكاسي و .... بسيار مهم است. در اكثر موارد دوربينها كارهايي مثل نورسنجي و فوكوس را بهتر از ما انجام مي دهند.
اختراع دوباره ي چرخ درست نيست.
با نظر داريوش خان موافق هستم.
به نظر من در زمان فعلي خريد دوربين كامپكت با سايز سنسور زير 1 اينچ(مثلا g16) زياد جالب نيست. دوربين گوشي هاي هوشمند بازار دوربينهاي كامپكت را حسابي از رونق انداخته است. اكثر گوشي هاي پرچمدار از نظر كيفيت تصوير با دوربينهاي كامپكت در رقابت هستند.
سلام
دوستان نظرتون درباره دوربین canon g9x چیه ؟ تا 1.5 میخوام هزینه کنم - جهت فیلم برداری و عکس برداری با بالاترین کیفیت در این رنج قیمت .
به نظر من که در رنج قیمت 1تا2تومن هیچی Eos M نمیشه . . .
1.5اگر بنده میخواستم هزینه کنم قطعا میرفتم سمت EOS M کیت 18-55 و 22میل هم ک داره و با آداپتر میتوانید از لنزهای بیشتر دیگه هم استفاده کنید
دقیقا وراستش در رده کامپکتهای ارزان قیمت به وضوح وبااختلاف، کیفیت تصویر گوشی های حداقل۱میلیونی بهتراست.
دقیقا نام مدل خاطرم نیست ولی مدلی کامپکتی از نیکون بودکه یکی ازدوستان ازمکه خریداری کرده بودندواگه اشتباه نکنم از سری s بودوواقعا ناامیدکننده یود.بطوریکه حتی برای عیدنوروز هم از ان استفاده نکردوهمچنان درکیسه شان مانده وخواهدماندlolدوست دیگری هم ;sx230کنون دارند که بازقیاس میکنم کیفیت پرچمداران کنونی خیلی بهترهستش.راستش الان که دوباره دارم فک میکنم انقدر بدبود کیفیت عکسهای ان نیکون، که شک کردم نکنه دوربین مشکل داشته ! به هرحال به نظرم حداقل باتوجه به مشکل حمل یک گچت دیگر سوای موبایل، اگرکسی بخواهد دوربین بگیرد بایدحداقل ۲میلیون تومان هزینه کندتا هم ارزش حمل داشته باشد و هم درصورتی که بخواهید تعدادی ازعکسها را چاپ کنید مشکلی نباشد.
سلام
یک دوربین دیجیتال سبک و جمع و جور با قیمت پایین که بیشترین استفادم برای عکسبرداری از متن کتاب و متن هایی که با خودکار خودم در دفترم نوشتم هست مثلا روزی 100 صفحه رو بخوام ازشون عکس بگیرم و در تبلت یا لپ تاپ مطالعه کنم پیشنهادتون چیه؟
ده دوربین برتر کامپکت 2016 به انتخاب سایت Techradar :
10 best compact cameras 2016 | TechRadar
متاسفانه پاناسونیک لومیکس LX100 که یکی از بهترینهای این ردهست ، تا جاییکه من جستجو کردم درایران موجود نیست ، که اگر هم موردی باشد باید خیلی بیشتر از قیمت دلاری 658 دلاری خود قیمتخوردهباشد؛ وگرنه یکی از بهترینهای کامپکت اینردهاست .
مورد لایکا که رتبهی نخست را دارد هم با قیمت حدود 7600 دلاریاش ، که دیگر هیچ !
با سلام
یه سوال تکراری و ابتدایی از دوستان عزیز دارم
من یک تازه کارم و با 600 تومن یه دوربین میخوام برای مصارف معمولی و عکاسی از لحظات
ممنون میشم یه مدل پیشنهاد کنید
با سپاس
درود اساتید گرامی
مدتیه از عکاسی دور بودیم (به صورت عادی نه حرفه ای) حال با دوربین این گوشی ال جی جی3 امکان تهیه عکس های درستی نیست.
بیشنهاد بفرمایید که گوشی هوشمندی چون s7 برند سامسونگ یا s6 برند اپل یا p9 برند هواوی اختلاف کیفیت زیادی با کامپکت هایی چون G12 که شخصا در نظر دارم دارند?
دوربین قبلی دی5200 بود که راضی کننده بود.
آیا تلفن همراه رو ارتقا بدم یا کامپکتی در رنج 500-600 بخرم?
پیشاپیش متشکرم
دوستان گل، من 3 روزی میشه که دارم در مورد دوربین های کامپکت با کیفیت تحقیق میکنم و دیگه واقعا مخم داره سوت میکشه. کاربرد من برای عکاسی پرتره هستش و اصلا برام مهم نیست دوربین از منظره یا اشیاء چجوری عکس برداری میکنه. کاربردی که از دوربین انتظار دارم اینه که فقط در عکاسی پرتره یا همون چهره خودم و اطرافیانم در محیط بسته با نور مصنوعی عالی عمل کنه ولی قیمت هم مهمه. بین 4 دوربین SONY RX100 III و Samsung NX5000 و CANON G1X II و CANON G7X II موندم و میخوام وقتی از خودم یا بقیه عکس میگیرم، رنگ پوست ها کاملا طبیعی و با جزئیات عالی ثبت بشه ( بدون نویز ). همه چیزم در مورد اندازه سنسورها و رابطه مستقیمشون با کیفیت عکس و اینکه هر کدوم از اینایی که فرستادم چه سنسوری با چه اندازه ای هم دارن رو کامل میدونم ولی لطفا کسایی که با این 4تا دوربین یا حتی یکی از این 4تا دوربین کار کردن، من رو راهنمایی بفرمایند. خیلی خیلی ممنون میشم. نظر خودم رو CANON G7X II هستش چون هم 2016 تولید شده و هم جدیدترین پردازنده کنون روش سوار شده. منتظر شنیدن راهنمایی های مفیدتون هستم. مرسی
سلام!
در مورد سامسونگ هیچ اطلاعاتی ندارم. اگر تنها از تنظیمات اتوماتیک دوربین استفاده می کنید و دوست ندارید یا وقت ندارید یا اطلاعات لازم برای ادیت عکس ها رو ندارید میتونید سونی بخرید. البته بعید میدونم مدلی که اسم بردید در بازار موجود باشه و اگر هم باشه قیمت غیر منطقی داره. کنون جی 7 ایکس مارک 2 هم خیلی خوبه. عمده تفاوت و شاید برتری سونی به اینه که برنامه ریزیش طوریه که به روتوش اتوماتیک چهره اولویت خاصی میده. در کل اگه نمونه عکسهای پرتره انواع سونی رو با کنون مقایسه کنید، طبق تحقیقات میدانی که شخصا داشتم، افراد بیشتری رو راضی می کنه.
اما اگه برای ادیت حوصله دارید، تهیه کنون با توجه به قیمت و خدمات پس از فروش بهتره.چون به راحتی میتونید بعضی رنگ های نه چندان دلچسب پوستی رو در نورهای مزاحم اصلاح کنید.
حتما نمونه عکسهای پرتره این دو دوربین رو مقایسه کنید. چون سلایق مختلفی وجود داره و شاید شما همون تون رنگهای کنون رو بیشتر بپسندید.من هم جای شما باشم، کنون رو میگیرم. بدون دغدغه.
کلا عکس های خودم رو همیشه با فتوشاپ رتوش کردم و خوشم نمیاد نرم افزار دوربین جزئیات صورت رو خراب کنه با رتوش اتوماتیک پس با این اوصاف همین G7X II گزینه بهتریه. در تمام سایت های تخصصی از جمله DPReview و DXOMark و سایت های متفرقه دیگه تحقیق کردم ولی مقایسه عکس پرتره که از یه زاویه و یه نور خاص گرفته شده باشه رو پیدا نکردم. تو یوتیوبم زیاد گشتم و فقط مقایسه فیلم برداریشون بود که برعکس گفته سایت ها، فیلم برداری کنون بسیار بهتر بود ( مخصوصا در نور کم )
در مورد قیمت ها هم متاسفانه سونی 2 سال پیش یعنی RX100 III از کنون مورد نظر من که امسال تولید و توزیع شده گرون تره و کیفیتشم پایین تره ( کنون مورد نظر بنده در ایران 1850000 قیمتشه ) حتی سونی RX100 IV که برای سال 2015 هستش و قیمت گزاف 4 میلیونی در بازار ایران و 3 میلیونی ( در حالت تبدیل درهم به تومان در یک سایت اماراتی ) داره، اصلا نمیصرفه. در قسمت مقایسه سایت DPReview هم کنون G7X II از سونی RX100IV بهتر عمل کرد مخصوصا در تاریکی و تشخیص صحیح رنگ ها ( منبع مقایسه رو دوربین گران قیمت Nikon D5 ) قرار دادم. اینم لینکش:
لیــــــنک مقایسه ( کلیک کنید )
چون عکاس حرفه ای نیستم و از اندازه و وزن DSLRها و عدم راحتی حمل و نقلشون و قیمت های گزافشون ( در مدل های حرفه ای و فول فریم )، کلا این رده از دوربین رو از سبد خریدم حذف کردم
سلام!
چون ظاهرا انتخابتون قطعی شده و منطقی هم بود دلایل این انتخاب، دیگه نیازی به توضیحات اضافی نیست.
اما مقایسه هایی که در سایتها موجوده به دلایلی زیاد نباید وحی منزل تلقی بشه. لینکی که گذاشتید توانایی مقایسه تصاویر در ایزو های برابر رو داره اما فاصله کانونی لنز ها و دیافراگم هم مهمه. اگر هر دو در ایزو و فاصله کانونی و دیافراگم برابر باشند اونوقت بهتر میشه قضاوت کرد.ضمن اینکه در فواصل کانونی مختلف هم کیفیت لنزها متفاوته و با داشتن عکس در یک شرایط خاص نمیشه کل سیستم رو مقایسه کرد.
به نظر شما بین فوجی x10 و sx700 و s110 کانن کدوم گزینه بهتریه؟ شخصا از کیفیت عکس فوجی و ظاهر کلاسیکش و از زوم sx700 نمیتونم بگذرم . s110 هم متوجه نشدم چرا انقدر توصیه میشه برای این رنج قیمت چون تقریبا مشابه x10 بود طبق جستجوی من ! مطمئنا برای همسر آینده انقدر فکر نخواهم کرد که برای انتخاب یه کامپکت زیر یک تومن فکر کردم تا حالا ... :::angry:::
تا حالا دوربین حرفه ای یا نیمه حرفه ای نداشتم و دوربین فعلیم کانن a2400 is هست که به قولی ماقبل مبتدیه و برای قدم بعدی میخوام باز کامپکت بگیرم منتهی با کیفیت خیلی خیلی بهتر. دنبال بریج و dslr هم نمیرم چون ترجیح میدم دوربین تو جیبم باشه همیشه و جای کمی بگیره. چون از عکاسی از خودروها خوشم میاد و این عکسهام باید تقریبا نامحسوس گرفته بشه! جدای همه اینها توی عکاسی از افراد از فاصله 3-4 متری اگه بشه بکگراند بلور و بوکه گرفت با یکی از این دوربینا که دیگه عالیه!
سلام!
نه فوجی مذکور و نه دوربینهای با زوم بالا در جیب های معمول شلوار و تعدادی از کت ها جا نمشوند. همه ویژگیهایی که دوست دارید با هم در هیچ دوربینی یافت نمیشه مگه اینکه خواسته هاتون رو اولویت بندی کنید و بر اساس اون تصمیم بگیرید.
برای خواسته شما با حذف زوم بالا، یک موبایل پرچمدار یا همون کنون110 مناسبتر به نظر میرسه. و اگر زوم بالا اولویت داره به ناچار باید قید قرارگیری در جیب و کیفیت خوب رو بزنید.
وقتی همه مشخصات رو با هم بخواهیم هم انتخاب دوربین سخته و هم انتخاب همسر!
اگر بتونم با خودم کنار بیام و ویژگی زوم رو حذف کنم انتخاب بین 3 دوربین زیر هست که یکم برام سخته تشخیص بهترین گزینه:
canon s110
fuji x10
fuji xf1
ابعاد حسگر کانن از دوتای دیگه کوچیک تره و سرعت شاتر 15 که دو تا فوجی ها 30 هستند. محدوده دیافراگم xf1 بهتره و ...
مقایسه
یه مساله دیگه ای هم که هست اینه که توی سایت pixelpeeper من نمونه عکسای گرفته شده با x10 رو دیدم و واقعا راضی کننده بود ولی هرچی گشتم برای s110 و xf1 نبود. واسه همین الان تو ذهنم فکر میکنم کیفیتشون هرچی باشه به عکسای x10 تو سایت نمیرسه ...
لینک تصاویر توی سایت
تصاویر توی این سایت ادیت شده هستند که انقدر خوب به نظر میرسن؟
شما میتونید روی XQ2 هم فکر کنید
مساله فقط این نیست. سرعت فوکوس همه دوربین هایی که گفتید آزارتان خواهد داد.
اینی که فرمودین تا 2100 هم بود ولی میگن فوکوس و داینامیک رنج پایینی داره گرچه سنسورش بزرگه اما دیگه از کامپکت های جیبی مثل Canon G7X II و از این قبیل، خارج میشه ولی کیفیت عکس هاش با توجه به سنسور بزرگش خیلی خوب بود کنون با قیمت 1880000 و موجودی فروشگاه مورد نظر که از گوگل پیداش کردم براتون تو PV فرستادم
من هیچ تعصبی رو انتخاب و برندها در زمینه دوربین ندارم و با توجه به حساسیت بالام، هنوزم انتخابم قطعی نشده و خوشحال میشم شما با توجه به تجربه ای که دارین پیشنهادتونو بگین
همه دوربین هایی که گفتید سرعت فوکوس پایینی دارند و سنسورهای آنها از نسل قبلی ست. وقتی برای هر سوژه مدتی طول بکشد دوربین فوکوس کند آزارنده خواهد شد. یا سوژه را از دست می دهید. به نظر من با مقداری افزایش بودجه دوربینی را تهیه کنید که تا مدتی همراه تان باشد و دلسردتان نکند. دوربینی که گفتم به نسبت قیمت کیفیت خروجی مناسبی دارد. ضمن اینکه سرعت روشن شدن دوربین و سرعت فوکوس خوبی.
سلام
دوستان نظرتون درباره دوربین canon g9x چیه ؟ تا 1.5 میخوام هزینه کنم - جهت فیلم برداری و عکس برداری با بالاترین کیفیت در این رنج قیمت .
گزینه ی خوبی است به عنوان یک دوربین که در جیب جا شود. به نظر من g7x ii هم در نظر داشته باشید. و همچنین یک گوشی موبایل با دوربین خوب.
https://www.dpreview.com/reviews/201...t-zoom-cameras
اون دیگه کامپکت نمیشه هم سایز g9 تو فوجی xq2 هست که بنده دارم و ازش راضیم هر چند که سنسورش کوچیکه ولی سرعتش تو فوکوس و مودهای اتوماتش عالیه
البته میدانم که این دوربین کامپکت نیست ، برای همین هم گفتم نظر شخصی .
XQ2 اگر عکاسی JPEG کنید ، خروجیاش بد نیست . ولی اگر بخواهید RAW عکاسیکنید، به دلیل سنسور کوچک خروجی خیلی مطلوبی ندارد ... و قابل مقایسه با کیفیت خروجی X-M1 نیست .
در این صورت کامپکتهای با سنسور یک اینچی کیفیت بهتری دارند ...
سلام به همه دوستان
من می خوام یه دوریین بخرم که توی جیب جا شه. بتونم همه جا با خودم ببرمش. تا حدود دو و نیم هم می تونم هزینه کنم. خودم یه دوربین نیکون D5100 دارم که برای عکاسی نیم حرفه ای کارم رو راه می اندازه اما مشکلش غیر قابل حمل بودنشه. خودم بین Canon M3 و Canon g7x mark ii شک دارم. M3 خوبیش اینه که می تونم لنزهای مختلف براش بخرم و خب اندازه سنسور و ایناست اما قابل حمل بودنش نهایت با یک کیف باید حلش کنم. اما با وجود نیکونی که دارم فکر نکنم خیلی به کارم بیاد.
روی برند خاصی هم تعصب ندارم. تنها کیفیت عکس برام مهمه. چی پیشنهاد می دید.
ممنون از کمکتون
قطعا g7 راحت تو جیب نمیره ولی دوربین کوچک و خوش دستیست
سونی rx100 مارک پنچ حدود چهار ملیون است قیمت دقیق ندارم
فوجی xq2 سنسور بزرگی ندارد و قطعا قابل مقایسه با دوربینهای slr نیست ولی سرعت فوکوس بسیار بالایی دارد و عکسهای jpeg بسیار خوشرنگی دارد هر چند که عکس raw هم دارد
درود دوستان
جهت فیلم برداری 50 دقیقه ای در هفته و حدود 50 شات عکس بین این دو دوربین کدام را پیشنهاد میدهید ؟
Lumix DMC-LX10 یا FZ1000 یا Sony Cybershot RX100 III
امکان تهیه هر دو را در خارج از کشور دارم اگر گزینه دیگری مد نظر دارید هم بفرمایید
کاربری برای تهیه فیلم های عادی و عکس مطلوب جهت آرشیو در مدرسه میباشد
تا 3.5 میلیون امکان هزینه میباشد
درود دوستان
جهت فیلم برداری 50 دقیقه ای در هفته و حدود 50 شات عکس بین این دو دوربین کدام را پیشنهاد میدهید ؟
Lumix DMC-LX10 یا FZ1000 یا Sony Cybershot RX100 III
امکان تهیه هر دو را در خارج از کشور دارم اگر گزینه دیگری مد نظر دارید هم بفرمایید
کاربری برای تهیه فیلم های عادی و عکس مطلوب جهت آرشیو در مدرسه میباشد
تا 3.5 میلیون امکان هزینه میباشد
??
سلام
من سوالمو نوشتم نمیدونم چرا حذف شد!!!
یه دوربین میخام برای عکاسی از انگشتر و جواهرالات
تقریبا یک ونیم تا دو تومن میتونم هزینه کنم و دوست دارم کیفیت عکس ها نزدیک به دو تا عکسی که لینکشو گذاشتم باشه.
ممنون میشم راهنمایی کنین.
http://www.upsara.com/images/bmte_ن_(2)_(1).jpg
http://www.upsara.com/images/uktn_ن_(1).jpg
سلام
من بین این دو مدل نمیدونم کدوم انتخاب کنم
فرقشون هم متوجه نشدم قیمتشون هم تو یک رنج هست تقریبا لطفا راهنمایی کنید .
Canon PowerShot G7 X Mark II
Canon Powershot G5 X
درود بر شما
G5 اندک برتری هایی داره.مثل جشمی الکترونیکی و امکان اتصال فلاش اکسترنال و ...
در عوض عمر باطری G7 اندکی بیشتره و تعداد فریم در ثانیه و ایزو هم کمی بیشتره...
جدای از اینها ( اگر این موارد براتون اهمیت نداره ) ببینید از قیافه کدوم بیشتر خوشتون میاد.چون اختلاف چندانی در خروجی ندارند.
موفق باشید
http://cameradecision.com/compare/Ca...t-G7-X-Mark-II
درود بر شما
مقایسه و نظر دادن با قطعیت در مورد این سه دوربین سخته و بستگی به کار و شرایط شما داره.FZ1000 برتری هایی داره که شاید برای کار شما مناسب باشه مثل قایلیت اتصال میکروفون و فلاش و همچنین زوم اپتیکال بیشتر و عمر باطری بالاتر نسبت به دو مدل دیگه.
از طرفی میزان گشودگی دیافراگم دو مدل دیگه کمی بهتره و در شرایط نوری نامساعد اندکی برتری داره.
اگر بخوام جمع بندی بکنم من FZ1000 رو ترجیح میدم.
موفق باشید
Deleted
بنده دی7100 دارم حال بین این کامپکت ها موندم کدوم انتخاب کنم کار زیاد حرفه ای نمیخوام باهاش بکنم ولی بین مدل های 1.5 میلونی تا 2.3 میلیونی مانند سونی و نیکون و کنون موندم که کدام رو انتخاب کنم ... هدف هم عکاسی و فیلم برداری با حداکثر کیفت با توجه به کامپکت بودن .
متشکرم