مرسی. زوم خیلی به کارم نمیاد. بعد از اینایی که گفتم توی کامپکتها کدوم بهتره؟ sx700 یا s110 یا s120؟
و واسه dslr همون d3100 خوبه؟ یا ارزش داره هزینه کنمو d3200 یا d330 بگیرم؟
Printable View
سلام
هر چقدر هزینه بیشتری نمایید امکانات و آپشنهای به روزتری به دست خواهید آورد ، البته 3300 و 3200 پیشرفتهایی نسبت به 3100 در زمینه مگاپیکسل بیشتر و سرعت بالاتر فیلمبرداری و ... دارند ، به نظر بنده اگر هرکدام از سه دوربین گفته شده را بگیرید جوابگوی نیازهای شما خواهند بود
sx700 یا s110 یا s120 در سطحی پایین تری هستند که چون به زوم بالا نیاز ندارید و قبلا هم 3100 داشته اید نمی توانند انتظارات شما را برآورده نمایند ، سعی کنید از بین 3300و3200و3100 بسته به هزینه مد نظرتان یکی را تهیه نمایید .
ممنون. از شانسم دیجی کالا پیشنهاد شگفت انگیز گذاشته d3200 رو. پولم به خریدش میرسه. اگه واقعا برتری توی کیفیت عکس نسبت به d3100 داره بهم بگید که فورا بخرم تا پیشنهاد شگفت انگیز تموم نشده. آخه این عکسو http://uupload.ir/files/ao6u_nnn.jpg توی دیجی کالا دیدمو شک کردم! به کیفیت عکس d3100 نمره بیشتری داده! آیا درسته؟؟
و اهرم drive mode چی هست که توی 3100 بوده و توی 3200 نیست؟
و این یکی عیبی که قید شده یعنی چی؟ این: عدم توانایی در عکاسی RAW با عمق 14bit
ممنونم منتظر جوابتونم
ویرایش:
یه نفرم این کامنتو گداشته بودو کلا گفته بود 3200 بده! درسته؟؟؟ اینه:
"با سلام خدمت دوستانی که حال بنده رو دارن (عاشق D3200 هستن)!
بنده عکاسی رو از یک دوربین کامپکت سوپر زوم کانن sx150 شروع کرده ام (عکاسی با گوشی نیز ضمیمه کاره! در ضمن گهگداری با 1100d کانن عکس هایی گرفتم که دوربین، مال خودم نبود)
بعد از حدود 1 سال عکاسی، عکس ها و تکنیک های نهایی دوربین مذکور دیگر به سر رسید! و قصد کردیم صاحب دوربینی حرفه ای تر شویم باشد که بیشتر با هنر عکاسی آشنا گردیم.
با توجه به اینکه تجربه اندکی نیز در کار با دوربین های بریج چون HS10 HS25 SX500 فوجی و کانن رو داشتم و از طرفی کار با DSLR رو نیز تجربه کرده بودم بیشتر تمایل داشتم قدم در وادی DSLRها بگذارم
تحقیقات شروع شد!
با سرمایه ای حدود 1.5 چکار می شود کرد؟
لازم به ذکر است که با قیمیتی پایین تر از قیمتی که گفتم می توانید بریجی بخرید که صاحب لنری میلیونی است! ولی در نهایت یک بریج است(بدلیل کوچک بودن حسگر و ... در شرایط نوری ضعیف عکس همراه است از نویز!)
تجربه ای که بدست آودرم: اگر بریج بخرید نهایتان با چند صد هزار تومن بودجه لوازم جانبی تکمیل می شود(کیف پایه فیلتر و ...) یعنی با 1 میلیون صاحب یک FUJIFILM HS25 وبسیاری لوازم که کامل کننده شرایط عکاسی است
ولی اگر دست به DSLR بزنید شاید قیمت نزدیک به دو برابر بادی دوربین، باید به لنز و ... هزینه کنید!
اولین دوربینی که بنده رو شکفت زده کرد D3200 نیکون بود با اعدادی و ارقامی جادویی در سخت افزار(11 نقطه فوکوس.24 مگاپیکسل. داینانیک رنج بالا.سنسور نسبتا بزرگ و ...) و این اعداد بقدری اعجاب برنگیز هستند که 600D که بماند 60D کانن را نیز زمین می زند!
اما!!!
با توجه به اینکه وظیفه هر دوربینی جدای از اعداد! گرفتن بهترین عکس هست (معیاری چون،کمترین لرزش، اشباع رنگ بالا، طبیعی بودن رنگ ها و ...)
با مراجعه به سایت DPEREVIEW و مقایسه خروجی 4 دوربین D3200 D3100 نیکون و 1100D 600D کانن، کلا نتایج عوض شد!
با دیدن این نتایج متوجه شدم که دوربینی با آنچنان دبدبه و کبکبه چگونه نتایج ضعیفی در مقابل حتی 1100D دارد!
بنده در طول تحقیقاتم متوجه چنین اختلاف فاحشی گشتم(البته نظرات افراد مختلف و سایت ها و فروم های متفاوت رو در منابع تحقیقاتم دارم)
حال تصمیم گیری با خودتان است اگز سرمایه ای نسبتا بالا دارید 600D بهمراه لوزام در حدود 3.5 برایتان آب خواهد خورد و در میانه ی راه شما را نامید نخواهد کرد اگر بودجه نسبتا پائینی دارید1100D توصیه می شود(البته بهمراه لنزهای مورد نیاز)
ولی اگر کل زورتان در 1 میلیون خلاصه می شود HS25 دوربینی بسیار قابل ستایش هس و هیچگاه شما را ناامید نخواهد کرد.
امید است در جهت انتخاب درست راهنمایی کرده باشم
شرمنده خیلی طولانی شد!
یا علی"
بی زحمت به همه سوالام جواب بدین که بتونم بهتر تصمیم بگیرم. یک دنیا ممنون.
من 3200 دارم به خاطر افزایش رزلوشن نصبت به 3100 تو محیط کم نور 3100 نویز کمتری تو عکسا داره
اون فروشگاهم تخصصی بررسی نمیکنه بیشتر مقایسه سخت افزاریه تا بررسی تخصصی که البت با توجه به ماهیت فروشگاهی نباید انتظار بیشتری هم داشت تا همین حد هم دستشون درد نکنه
مقایسه 600 دی با 3200 کمی که چه عرض کنم تا حد زیادی خنده داره اصلا مربوط به یک رده نمیشن ولی مقایسه با 1100 درسته البت باز چون همزمان با هردو کار کردم به نظر خودم 3200 قویتره حتی از 1200 بالاتره
بیشتر بسته به خودتونه که عکس رو خوب بگیرید یا نه از طراحی و جاگیری ادوات کدوم خوشتون بیاد در آینده قصد تهیه چه لنزیو داشته باشید اینا بیشتر برای خرید بدنه مهمه
من لنزهای نیکون رو دوست داشتم و بدنه رو از نیکون گرفتم
نمونه عکس ها رو ببینید مقایسه کنید خریدی انجام بدید که در نهایت ضرر نکنید من از دوربینم به شدت رضایت دارم با اینکه امکانات زیادی نداره یعنی فقط حداقل ها رو داره اما تو همین سایت هستن دوستانی که از این دوربین خوششون نمیاد یا حتی تجربه خوبی ازش ندارن
هرکسی بنا به تجربه و خواسته خودش نظر میده زیاد روی بدنه حساس نباشید این وقت و دقت رو برای لنز بزارید یه لنز خوب و با کیفیت
خیلی ممنون. اونی که نظر داده بود اشتباه کرده بود به نظرم. چون کلی هم کامنتهای خوب دیدم توی همون دیجی کالا.
یه سوال دیگه. 2تا مدل داشته یکی با لنز 18-55 vr یکی با لنز 18-55 vr II. فرقی دارن؟؟ آخه توی مشخصات واسه vr زده لرزشگر تصویر داره اما واسه vr II زده نداره. و الانم vr II رو واسه فروش داره. ممنون.
سلام
هر دو لنز خوب هستند اما لنز 18-55 vr II یک سری جدیدتر از 18-55 vr است که در هنگام جمع شدن لنز اندکی کوچکتر خواهد بود . تفاوت چشمگیری با هم ندارند .چون بدنه دوربینهای نیکون سری 3000 لرزشگیر ندارد لذا لرزشگیر در لنز قرار دارد ... تاخیر در انتخاب سبب می شود زمان طولانی تری از لذت عکاسی محروم شوید .
موفق باشید
هردو لرزشگیر دارند VRII جدیدتره سبکتر شده و حجم کمتری داره به نصبت VR یه دکمه قفل هم روش قرار داره که تو ورژن قبلی نبود باز چون از هر دو استفاده کردم به نظر خودم VR کیفیت ساخت بالاتری داره حس استحکام بیشتری میده ولی ازونجایی که 18-55 یه لنز برای شروع عکاسی و آشنایی با فواصل کانونی و دیاف و داشتن یه واید تا تله معمولی که کار راه بنداز ساخته شده آنچنان حساس نباشید
اگه میتونید لنز همه کاره تهیه کنید و از نظر بودجه محدودیت ندارید 18-105 یا 18-140 اما اگه هنوز لنزتون مشخص نیست و در آینده قصد خرید لنز مناسبی دارین همین 18-55 کافیست
البت اینو هم اضافه کنم تو فاصله کانونی 18-55 لرزشگیر داشتن یا نداشتن مشکلی ایجاد نمیکنه تو فواصل بالاتر لرزشگیر بیشتر به کار میاد من اکثر مواقع لرزشگیرو خاموش میکنم که مصرف باتری هم کمتر بشه ! ولی رو 55-200 بیشتر از لرزشگیر استفاده میکنم
اوه من حواسم نبود تو تاپیک مناسبی ننوشتم باید تو خرید دی اس ال آر اینارو مینوشتم
عزیزان پوزش
به نظر من اول اینکه هر انتخابی میکنین سعی کنید اس ال ار باشه .
2 اینکه کیفیت و ...خیلی چیزهاکه اس ال ارهاباهم فرق ذارن زیاد مهم نیستن و هرکدومو بگیری برنده ای / و بیشتر به بدنه فکر کنید مثلایکی ارگونومی کلید های نیکون رو دوس داره مثلا دگمه روشن خاموش کنارشاتره و تا اانگشتت به شاترمیاد میتونی بالمس متوجه شی انگارروشن نیس .ولی تو کنوون یجادیگس و یکی هم ارگونومی کنون رو دوس داره واسه مزایای مهم دیگش/
من همزمان 3200 و 600 دی داشتم و همکارم3100 داشت بنظر منکه اول 3100 باید حذف شه دوربین خ خوبیه اما واقعا با وجود3200 دلیلی واسه نگاه به گذشته نیست.میمنونه 600 که در اصل بدنش یک رده بالاتر از نیکونه .ولی خوب رقیب هم هستن و و تو مرزهای همدیگه جلومیرن.بنظر من باز 3200 بهتره .بخاطر دینامیک رنج بالاتر و رزولشن بالاترش و من فکر نمیکنم افزایش مگاپیکسل 24 شدن 3200باعث نویز بیشترش به 600 یا حتی650 شده باشه
به نظر من الان مثل 7-8 سال پیش نیست که بدنه های با اختلاف های مهمی با هم متفاوت باشن.الان اغلب سنسورها خوب رشد کردن و عملکرد مشابه هی دارن و رو این دوربینها که بحثشون هست و سنسور کراپن/خروجی در حد سنسور کراپه و دلیل انتخاب کراپ با قیمت بالاتر بیشتر دلایل فیزیکی هست مثل ارگونومی یا بدنه محکم تر یا دگمه های بیشتر و... فکر نکنم نیاز باشه ادم نگرانه اینباشه که نکنه اگه اونیکی رو میخریدم تصاویر متفاوتی ازش میددم و بیشترین تفاوتها تو ظاهر ها هست تا باطن.یعنی کسی اگه بتونه اونقد نکته سنج باشه که تشخثیص بده تفاوتهای ظاهری کدومش رو بیشتر دوسداره بعدش میتونه دنبال 5درصد نویز کم و20درصد عمر باطری کم و بیش شون رو بحث کنه
تو لنز های نیکون VR یعنی لرزشگیر
اگه به عکس های بدنه لنز نگاه کنید زیر دکمه تایین فوکوس دستی یا اتومات دکمه VR - on - off هست که برای خاموش یا روشن کردن لرزشگیره یحتمل اشتباه کرده من با این لنزو از نزدیک دیدم باهاش کار کردم هم رو 3100 هم رو 3200
مبارکتون باشه حتما دفترچه راهنما هم تهیه کنید یه سری از موارد اون تو توضیح داده شده که کمک زیادی میکنه هزینه ای هم نداره 10 تومن
با سلام خدمت دوستان عزیز و اساتید محترم :
به طور جدی نیاز به راهنمایی شما بزرگواران دارم . خواهشا بنده را راهنمایی بفرمایید .
قصد خرید یک دوربین کامپکت پیشرفته دارم و میتونم تا 1800 هم هزینه کنم (یک ملیون و هشتصد هزار تومن)
بنده بین انتخاب دو مدل زیر مردد هستم :
1- دوربین canon powershot g1x (با اندازه سنسور 1.5 اینچ و دقت 15 مگاپیکسل Digic 5 )
2-دوربین canon powershot g7x (با اندازه سنسور 1 اینچ و دقت 21 مگاپیکسل Digic 6 )
بیشترین کاربرد هم برای بنده چون عکاس حرفه ای نیستم ولی به عکاسی و مخصوصا گرفتن عکس های با کیفیت علاقه زیادی دارم ، عکاسی خانوادگی و دور همی ها و بیرون رفتن ها با دوستان و هم عکاسی در منزل و نور کم و گاهی عکاسی طبیعت البته به صورت اماتور .
g1xدوربین قدیمی تری هست و اندازه سنسورش بزرگتره و امتحان خودشو پس داده ولی از طرفی دارای پردازشگر تصویر قدیمی تر یعنی Digic 5
g7x دوربین جدیدیه با اندازه سنسور کوچکتر و ابعاد و وزن کمتر و دقت پیکسل بالاتر و پردازشگر تصویر Digic 6
بنده واقعا کیفیت عکس برام مهم هستش . درسته که جابه جایی g7x راحت تره و یا مثلا دارای wifi هست در صورتی که g1x فاقد wifi هست اما نمیخوام کیفیت رو فدای امکانات جانبی کنم .
دوستان ایا واقعا g1x کیفیت خیلی بیشتری داره نسبت به g7x ???? مثلا چند درصد بیشتر ؟؟
و یه سوال دیگه اینکه آیا میشه با g1x با توجه به اندازه ی بزرگتر و وزن بیشترش عکس سلفی به راحتی گرفت ؟؟
من نهایتا تا فردا باید خریدم رو قطعی کنم . خواهشااااااا منو راهنمایی کنید . ممنون .
دوستان خواهشا فقط بین همین مدل منو راهنمایی کنید . ممنون
سلام
دوربین g7x گزینه مناسب تری است و در تست های مختلف نمرات قابل قبولی گرفته است. آن مقدار عملکرد بهتر g1x در زمینه سنسور و نویز هم با دیاف باز تر g7x نسبتا جبران می شود.
ضمنا مزیت اندازه را هرگز دست کم نگیرید. حتی ممکن است در مکان هایی که با g1x از لحاظ حساسیت ها به مشکل بر بخورید با g7x به راحتی عکاسی کنید.
سلام. چند دقیقه پیش دوربین به دستم رسید. ممنون از راهنمایی های همتون. هم body هم لنز هردوشون از d3100 کوچیکترنو کلا سبک تره. الان که اینو دیدم فهمیدم اهرم درایو مود که میگن چیه! حیف توی این نیست، خیلی خوب بود آخه.
دوستان باطریش شارژ اولیه میخواد؟ اگه آره چند ساعت؟
سلام
مبارک باشد امیدوارم لحظات زیبایی را با آن ثبت کنید .
باطری را برای بار اول که به شارژر متصل می کنید صبر کنید تا حتما به طور کامل شارژ شود که زمان آن بسته به دوربین فرق می کند و احتمالا در دفترچه راهنما قید شده است .
سلام
معمولا باطری هنگام خرید شارژ اندکی دارد یا حداقل شارژ کامل نیست (تا حالا چند دوربین خریدم هیچکدام شارژ کامل نبود ) ، با این اوصاف زمانیکه شارژ باطری به پایان نزدیک شد آن را کاملا شارژ کنید .
سلام
من دوربین دیجیتال با کیفیت می خوام بگیرم برای فیلمبرداری و همچنین عکس با کیفیت تا یک میلیون و پانصد هزار تومان هم می تونم هزینه کنم دوستان اگر مورد خاصی به ذهنشون میرسه راهنمایی کنن
بهترین مورد 1.5 میلیونی کنون eos m هست که با دو لنز 22 میلیمتر و 18 55 میلیمتر ارائه میشه .
سلام خدمت هنرمندان و اساتید عزیز...
بنده دنبال یه دوربینی میگردم که فوکوس خوب و کیفیت مطلوبی داشته باشه...(فقط برای تهیه ی عکس های کاور آهنگ و عکس های مدلینگ (نه درحد حرفه ای) لازم دارم)
ماکسیموم هزینه ای هم که میتونم کنم 600 تومنه...
خودم Nikon L830 رو درنظر دارم...
نظرتون چیه؟
(همونطور گفتم بنده فقط از دوربین انتظار فوکوسی مطلوب دارم)
باتشکر...
سلام
با اجازه از محضر آقای چگینی ؛
اگر دوستان خرید دوربینی را پیشنهاد می کنند این پیشنهاد از روی تجربه جهت تسهیل کار شماست . s110 یک سری جدیدتر از s100 است و به نسبت قیمت پرداختی خروجی قابل قبولی دارد.
سلام
دوربین مناسب تری از sx270 کانن در رده 500 یا 600 تومن هست؟
سلام دوستان
میشه یه راهنمایی کامل بفرمایید
بین این دو دوربین کدوم بهتره
canon sx60 vs nikon p900
ممنونم
سلام
به لینک زیر نگاه کنید مقایسه بین آنها را خواهید دید :
مقایسه کالا
با این ابعاد سنسور زومی که p900 ارائه می ده اونم در محدوده انتهایی زوم نمی تونه چندان جالب توجه باشه. تا الان هم من بین بریج های کنون و نیکون، کنون رو برتر دیدم. به عنوان مثال همین فرمت raw در دوربین کنون یه مزیته. همچنین لنز وایدتر کنون به نظر من برای یه دوربین از خانواده کامپکت ها مناسب تر هست. کلا من برتری رو با کنون می دونم جز یک مورد. کمینه f مناسب تر نیکون. با کمینه f 3.4 دوربین کنونی شما در نور اتاق یا نورهای ضعیف قدری اذیت می شید.
در نهایت تصمیم با شماست.
دوربین کامپکت میخوام فقط برای فیلمبرداری خانگی. جیبی باشه و قیمت هم تا 1.500 تومن.
خودم Panasonic TZ60 مد نظرم هست که اصلا پیدا نمیشه ، نمایندگی هم رفتم ولی نداشتند.
سلام
اگر کاربری شما فقط فیلمبرداری است به فکر دوربینهای فیلمبرداری باشید مناسب تر است زیرا دوربینهای کامپکت در اصل برای عکاسی هستند و در عکس کیفیت خروجی بهتری دارند اما در فیلمبرداری همپای دوربینهای فیلمبرداری نیستند و محدودیتهایی دارند ، با کمی جستجو موارد خوبی پیدا خواهید کرد .
در ضمن نمایندگی پاناسونیک در ایران زیاد فعال نیستند و نه تنها محصولات روز بلکه محصولاتی که در کشورهای دیگر قدیمی شدند را هم ندارند .
موفق باشید
سلام دوستان
من تازه عضو شده ام خیلی سر در نمیارم که تو کدوم بخش سوالاتمو مطرح کنم در این بابت متاسفم ...
من میخواستم یه دوربین از همه نظر عالی و مخصوصا موندگار با کیفیت بالا و برای مصرف خانگی میخواستم
دوربین فیلمبرداری هم داشته باشه ...
و بودجه هم در حد 600-700
حالا بالا یا پایین تر مشکلی نداره
بهترین مارک موجود در بازار چیه ؟؟؟
اگه میشه لینک دیجی کالا یا ... را بزارید
با تشکر فراوان
برای عکاسی خانگی همین کنون که در پست قبل معرفی کردم و مدل های مشابهش خوبه.
در کنون : از اینها بهتر میشه سری S که فیمتی در رنج یک میلیون دارند.
و از اونها بالاتر میشه سری G و ... .
بهترین مارک وجود نداره و سلیقه و انتخاب شما اون رو تعیین میکنه.
اما از نظر سهم در بازار سالهاست که کنون بی رقیبه.
دوستان راستش من یه کامپکت ارزون می خوام
منظور از ارزون هم اینه که از حداقل امکانات و کیفیت برخوردار باشه
یه تحقیق دم دستی کردم به نظرم رسید که برای حداقل امکانات 500,600 باید هزینه کرد
من خودم الان دوگزینه دیدم sx270 و sx600
چند جا تو همین تایپک دیدم که این دو تا رو همرده هم قرار داده ولی به چند تا فروشنده مراجعه کردم اونا از sx270 خیلی بد گفتن
حالا چند تا سوال دارم
۱..کمتر از 500 ,600 هم میشه دوربین با کیفیت حداقلی گرفت؟اگر آره چی ؟
۲.حدود ۵۰۰ ،۶۰۰ چی پیشنهاد می کنید؟
۳.نظرتون راجع به این دو مدل چیه؟شما هم با اون فروشنده ها موافقین؟
با این توضیح که این دوربین قراره بره دست استاد کارای دیوار ن وی س که از کارشون(دیوارهای ۵۰ متر در ۳ متر)از فاصله ۳۰ ،۴۰ متری در نور روز عکس می گیرند
......
با توجه به تجربه من دوستان عموما به خریدهای قیمت پایین مشاوره های کمتری می دن
امیدوارم مورد من استثنا باشه
دوستان لطفا یه کامکت ارزون و سبک با واید مناسب معرفی کنید
ارزون ترین دوربین با سنسور cmos چی هست الان؟
سلام دوستان گرامی
مدتی هست به عکاسی علاقه زیادی پیدا کردم و دارم مطالب عکاسی رو دنبال میکنم
یک دوربین کامپکت کنون قدیمی هم دارم که خیلی ازش استفاده نمیکنم بدلیل این که نمیتونه از سوژه های نزدیک عکس بگیره به همین خاطر فعلا با گوشی عکس میندازم
راستش من علاقه زیادی به طبیعت دارم و خیلی دوست دارم از پرندگان عکس بندازم همچنین عکس های ماکرو و چون بودجه محدودی دارم به سوپرزوم ها روی آوردم
در همین انجمن عکس های sx50 که دوستان گذاشته بودن رو دیدم و کاملا راضی بودم
بودجه ای که در نظر گرفتم نزدیک به 700 هزار تومان
و به این دو مدل دوربین رسیدم
با زوم 42 برابر sx520
sx700 با زوم 30 برابر
خوب دوستان تازه واردم دیگه نیازهامو گفتم بودجه هم مشخصه حالا چند سوال برام پیش اومده اگه جواب بدین برای خرید کمک بزرگی کردین
1. با توجه به این که زوم اپتیکال بیشتر مورد نیازه برای عکاسی از پرندگان قدرت زوم این دو دوربین در عمل خیلی با هم تفاوت داره؟ (جواب این سوال خیلی مهمه خداکنه منظورم رو رسونده باشم)
2. من عکس های sx50 کنون رو دیدم و از کیفیتشون راضی بودم اما قیمتش نزدیک به ۲ برابر بودجه منه آیا کیفیت خروجی خیلی فرق داره؟ ارزش داره صبر کنم بودجه رو افزایش بدم برای sx50 ?
اگه شما جای من بودین با توجه به نیازهام بین sx700 و sx520 کدوم رو انتخاب میکردین؟
ببخشید دیگه اگه سوال هام زیاد بودن پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم
هر چند SX520 ظاهر حرفه ای تری داری ولی
من به خاطر پردازنده قوی تر digic6 نسبت به digic4+ دوربین
و سرعت عکاسی پیاپی 8.5 در مقابل 1.6
و سرعت شاتر 1/3200 در مقابل 1/2000
و باتری 250 در مقابل 210
و وای فای داخلی
و مانیتور با کیفیت تر
و فیلم برداری قوی تر
و از همه مهمتر سبک تر بودن و کوچک تر بودن
SX700 رو ترجیح میدم هر چند که لنز بلند تری داشته باشه ....
سلام دوستان من تازه به جمع خوبتون اضافه شدم
یه هفتس دارم تو اینترنت سرچ میکنم و دنبال یه دوربین اتومات خوبم که هم عکسای خوب بگیرم هم فیلم خوب و هم بتون در اینده که کمی بیشتر بلد شدم خودم کنترل یه سری قسمتاها رو دست بگیرم و خاطرات خوبمو ضبط کنم و یه نیم نگاهیم به عکاسی اصولی داشته باشم
دوربینی که میخوام بخرم دست دومه ، پولی که بابت نو میخوام بدم و بدم به یه دوربین دست دوم که بالا تر باشه
یه دوربین sony hs100v به قیمت 550000 تومن پیدا کردم 27-810 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 30 برابر لرزشگیر تصویر زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری سرعت شاتر از 1/4000 ثانیه تا 30 ثانیه حسگر CMOS 16.8 مگاپیکسل - اندازه 1/2.3 اینچ - 4.55 × 6.17 میلیمتر موقعیت یاب GPS قطب نما تکنولوژی تشخیص چهره - تکنولوژی تشخیص لبخند عکاسی سه بعدی F2.8 تاF5.6 با توجه به قیمتش ایا این دوربین جوابگو نیازهام هست تا بعد یه مدت بتونم یه عکاس نیمه حرفه ای بشم؟
با توجه به قیمت 550000 تومان برای دست دوم پیشنهادهای اساتید اهل فن چیه؟
سلام
قصد خريد s120 رو داشتم كه الان چند وقتيه تو بازار نيست يا من پيدا نكردم از اون طرفم قيمت g16 در حدود 120 s شده و تقريبا يه قيمت
از اونجايي كه قصدم كوچك بودن دوربين بود حالا به نظرتون g16 برتري نسبتا بالايي داره كه از كوچك بودن چشم پوشي كنم و g16 رو بگيرم
استفاده هم براي مسافرت و عكس خانوادگي ميخام
ممنون ميشم از راهنمايتون
G16 نسبت به S120 خیلی بهتر است شما در ازای مقدار کمی وزن و حجم بیشتر موارد زیر رو بدست میارید:
1- باتری 1.5 برابر
2- دیافراگم بسیار بهتر
3- ماکرو قوی تر
4- داشتن ویزور
5- سرعت عکاسی 1/4000
6- قابلیت نصب فلاش خارجی
7- قابلیت برکتینگ
8- قابلیت نصب ریموت کنترل
9- خوش دست تر بودن
10- تله بیشتر
البته واید 24 دوربین هم به 28 تبدیل میشه ، و صفحه لمسی هم ندارید ، که من ترجیح میدم موارد بالا رو داشته باشم.
دوستان سلام
یه دوربین کامپکت برای کارهای روزمره میخوام
توی نور اتاق و همچنین مکان کم نور خوب عکس بگیره
سرعت عکاسی بالا باشه. یعنی سوژه رو از دست ندم
مد raw اصلا مهم نیست
زوم اپتیکال خوبی داشته باشه
فیلمبرداری فول اچ دی باشه
قیمت هم تا 600 تومن
ممنون
گزینه های خودم
canon sx700
Fujifilm FinePix F800EXR
با سلام خدمت شما و اساتید و همکاران محترم و عرض خسته نباشید و خدا قوت بابت سایت عالی شما عکاسی و فروم های عالیتون
من یک ماهه برای خرید یک دوربین دارم هم از طریق سایت شما و دیگر سایتهای مربوطه تحقیق میکنم
1- کاربری من فعلا در حد مبتدی برای ثبت خاطرات سفرها و لحظات و خانوادگی ولی علاقمند به یادگیری عکاسی هستم
2- استفاده از قابلیت فیلمبرداری با کیفیت
3- خروجی عکس با کیفیت و ایده ال
4- داشتن همزمان مود اتومات خوب برای حال که مبتدی هستم و داشتن امکانات حرفه ای تا با یادگیری عکاسی بتوانم استفاده کنم
5- در اینده هم قصد خرید اس ال ار را نخواهم داشت
6-فاکتور قیمت
نکته: دوربین دست دوم میخوام بگیرم
پس از تحقیقات از انواع سوپر زوم ها و کامپکت ها و اینه دار ها به این دو تا گزینه رسیدم که کاملا سردر گم شدم(توجه به قیمت و اقلام کنار این دوربینهای دست دوم)
1- کنن جی 16+چاپگر کنن سلفی سی پی 810 + سه پایه+رم16 اصلی+ کیف با قیمت 870 هزار تومن
2- سامسونگ بدون اینه مدل ان ایکس200+لنز55*18 + فلش+ کیف+ رم8 با قیمت 700 هزار تومن
فعلا بعد خرید دوربین قصد هزینه کردن وندارم یعنی توانش و ندارم
ایا با توجه به گفتهام انتخابام درسته؟
حالا با توجه به فاکتور قیمت و مواردی بالا به نظرتون چکار کنم؟ کدومش با ارزشتره؟ نسبت قدرت کدوم با پولی که هزینه میکنم بهتره یا در صورت داشتن پیشنهاد دوربین دیگر مطرح کنین
بازم ممنون از وقتی که میذارین
با سلام به دوستان
من میخام یه دوربین برای عکاسی خانوادگی و طبیعت بگیرم . محدوده قیمت تا 800 نظر خودم روی canon powershot sx710 hs است لطفا مرا راهنمای کنید
یه سوال دیگه digic 4 , digic 6 روی کیفیت عکس چقدر تاثیر دارد
ممنون
سلام خدمت اساتید عزیز
من میخوام یه دوربین تا 550 بگیرم گزینه های زیر مد نظرم هستند :
1-samsung wb200f که امکانات ارتباطی خوبی داره و هوشمند هستش وتنظیمات نوردهی دستی داره اماچون چون حسگرش ccd وکیفیت فیلمبرداریش اچ دیه در مورد کیفیت عکاس و فیلمبردارش مطمین نیستم
2-فوجی s4500 که بریج هستش و تنظیمات دستی خوبی داره اما اکثر کاربراش میگن که موقع فیلمبرداری صدای زوم توی فیلم ها میوفته آیا واقعا اینجوریه و بدرد فیلمبرداری نمیخوره
3- wx80سونی
خواهشا بند رو راهنمایی کنید که کدوم یکی از این دوربین ها بهترند .برای من کیفیت عکس ها و فیلم ها مهمه در کنار اون اگه تنظیمات دستی هم داشته باشه که دیگه خیلی عالی میشه
با سلام وتشکر
اگر دوربین دیگه ای مد نظرتون هست بهم معرفی کنید
سلام و عرض ادب به دوستان
بنده قصد خرید دوربین برای عکاسی از نوزاد و عکسهای خانوادگی دارم
بودجه هم حدود 600 هزار تومن هست.حالا 50 تومن اینور اونور مهم نیست
ممنون میشم راهنمایی کنید تا بتونم بهترین دوربین رو بخرم
پايينتر از اينها ميرسه به SX610 كه در محدوده قيمتي شما هم هست.
البته برندها و سري هاي ديگه رو پيشنهاد نميدم چون سري SX كانن رو از سري هايي ميدونم كه امتحان خودش رو پس داده. شايد گزينه هاي بهتري هم در اين محدوده قيمت موجود باشه، لذا از ساير دوستان هم حتما نظر بگيريد.