با سلام
لطفا نظرتان را در مورد دوربين MINOLTA A1 بفرماپيد .
من مي خواهم يك دوربين حرفه اي بخرم آيا با MINOLTA A1 موافقيد يا NIKON 8700 .
فقط اگر مي شود سريعتر پاسخ دهيد چون مي خواهم از مالزي بياورم .
با تشكر
با سلام
لطفا نظرتان را در مورد دوربين MINOLTA A1 بفرماپيد .
من مي خواهم يك دوربين حرفه اي بخرم آيا با MINOLTA A1 موافقيد يا NIKON 8700 .
فقط اگر مي شود سريعتر پاسخ دهيد چون مي خواهم از مالزي بياورم .
با تشكر
دوست عزيز رقيب اون مدل از نيكون كه شما نوشتهايد مينولتاي A2 است اگر فقط ميخواهيد كار ماكرو انجام دهيد آن مدل از نيكون رابگيريد و اگر هر كار ديگري ميخواهيد بكنيد مينولتايA2 مناسب تر است
ميشه توضيح بدي چرا؟نوشته اصلی توسط Amir A
دوست عزيز همانطور كه يه جاي ديگه توي اين سايت نوشتم ٬ هيچ چيز قطعي نيست و بين اين چهارتا دوربين 828 و 8700 , A2 , Pro 1, 8080 هركدومو انتخاب كنيد خيلي فرق نداره چون اصولا سيسيدي همه شون ظاهرا ساخت سونيه منتهي اجازه ندارن كه بگن (مثل DiMAGE 7i, 717, 5700 كه سيسيدي همه شون سوني بود) اما تفاووتهايي در لنز و امكانات جانبي دارند كه اونا رو متمايز ميكنه. Pro 1 السيدي خيلي عالياي داره وكيفيت ساخت خوبي داره ولي عيب عمده و بازدارندهاش نداشتن هيستوگرام همزمانه كه واقعا غير قابل تحمله .ولي اگه دنبال كيفيت ساخت صرف هستيد دنبال 8080 و 828 باشيد 8700 امكاناتش مشابه 5700 است و تغيير چنداني نكرده اما همچنان براي كار ماكرو حرف اول رو ميزنه خلاصه اش اينكه چيز فوقالعاده اي نداره. 8080 زومش كمه و محدود از لحاظ ارگونوميك هم ضعفايي داره. اما دوربيني كه امكاناتش كامله و به نظر من حرف اولو تو اينا ميزنه Konica minolta A2 است كه به خاطر سيستم لرزش گير و منظره ياب مگاپيكسلي اش (حدود چهاربرابر بقيه رزولوشن داره!) به نظر از همه بهتر ميادُ٬ اما نه با اين قيمتي كه تو ايران ميفروشنش. اما ايهاناس اگه ميخوايد اينقدر پول بديد از فقط از 300D, D70 صحبت كنيد. تا يادم نرفته 828 يه نايت فريمينگ داره كه براي عكاسي توي استوديو كه عموما و عمدا تاريكه خيلي مناسب به نظر مياد. نعمت ديگه اين دوربين هم همراه بودن شارژر و آداپتور برقه ( در اصل هر دو يكي هستند) قيمتش هم خيلي منطقيه
اينجا رو هم يه نيگا بيندازيد
http://www.luminous-landscape.com/re...oosing-8.shtml
سلام دوستان
اگه ممکنه در مورد خریددوربین و لنز برای اتلیه خانگی راهنمایی کنید. حدود 2 تومان
و هرچیزی که لازمه البته فعلا دارم تمرین میکنم.
ممنون
درود
زمانی که خودتان می فرمایید دوربین و لنز یعنی به فکر خرید یک دوربین DSLR هستید!
بنابراین می توانید این مطلب را در بخش مربوطه مطرح کنید!
راهنمایی برای خرید دوربین DSLR
فقط نکات مهمی هست که باید بهش توجه داشته باشید!
1- حتما مبلغی را برای خرید لنز (حدود یک میلیون تومان) در نظر بگیرید! البته اگر صرفا کارتون آتلیه هست!
2- آتلیه خانگی ابزاری برای نورپردازی نیاز داره که هزینه ای هم باید برای آنها در نظر بگیرید!
3- تجهیزات جانبی و لازم مورد نیاز دوربین فراموش نشود!
ارادتمند
سلام
لطفاً اگر ممکن است در اولین فرصت راهنماییم کنید چون احتمالاً تا فردا یا پس فردا قصد خرید دارم. بودجه ام حدود سه تا سه و نیم میلیون است. می خواستم بدونم یک بادی 600 دی کنون بگیرم با لنز 15-85 بهتر است یا 60 دی با لنزی پایین تر مانند 18-55 یا نهایت 18-135. لطفاً دلیلتان را عنوان کنید ( یعنی می خواهم بدانم فرق این دو بدنه در خروجی عکس و کیفیتشان در چاپ چقدر است، برایم کیفیت چاپ بسیار مهم است). برای من فوکوس، نویز کم و نیز چاپ عکس با کیفیت مهم است. با توجه به این موارد پیشنهاد شما چیست؟
باتشکر