با سلام
اگر با D40 همراه لنز 55-18 بدون سه پايه عكس بگيريم عكسها بلوري و تار مي شود ؟ آيا الزلماً بايستي لنز Vr خريد؟ يا خير
نظر شما چيست؟
با سلام
اگر با D40 همراه لنز 55-18 بدون سه پايه عكس بگيريم عكسها بلوري و تار مي شود ؟ آيا الزلماً بايستي لنز Vr خريد؟ يا خير
نظر شما چيست؟
اگر با نور داخل اتاق بخواهيم عكاسي كنيم قاعدتاً سرعت همان 10/1 تا 150/1 خواهد بود . حالا با اين سرعتها بنظر شما عكس ها چطور مي شود .
يكي از دوستان من قصد خريد دوربين كرده (البته بخاطر بدنيا آمدن فرزندش) و خيلي دلش مي خواد كه با Slr شروع كنه و هزينه اضافي براي لنزهم نمي خواد كه بپردازه . با توجه به بحثهاي مطرح شده D40 بايد بهترين انتخابش باشه البته تا 400دي كنون هم مي تونه هزينه كنه ولي اگه D40 همون كارو براش بكنه خوب ترجيح ميده كمتر هزينه كنه.
از طرفي اگه D40 با 55-18 بگيره و عكسهاش بلوري و تار بشه حتماً پشيمون ميشه .
پيشنهاد شما چيه ؟
اینكه عكس ها تو این سرعت شاتر بلوری بشه ربطی به برند نداره
Vr يا Is مي تونه كمكش كنه و تقريبا مشكلش رو حل كنه
تو انتخاب Dslr قيمت يكي و فقط يكي از پارامترهاي تصميم گيريست و گاهي اهميتش كمتر از بقيه پارامترها مي شه
با اين توصيفات من يه Slr-like كه لرزش گيرهم داشته باشه توصيه ميكنم اما اگر هدف قطعي خريد Slr است
توصيه ميكنم اول ببينيد تو ايزو هاي بالا مثلا 400 يا 800 هم همين مشكل رو داريد اگر خير از خريد لنز Vr صرفه نظر كنيد در غير اينصورت تنها راه خريد يه لنز Vr دار ميباشد.
با سرعت پایین با هر دوربینی ممكنه عكس به قول شما بلور یا تار بشه.از طرفي اگه D40 با 55-18 بگيره و عكسهاش بلوري و تار بشه حتماً پشيمون ميشه .
اما D40 با همون لنز كیت نیازهای دوستتون رو به بهترین نحو برآورده می كنه.
برای عكسهای خانگی با فلاش خود دوربین یا بالابردن iso مشكلی ندارید. نمی دونم قبلا slr داشتید یا خیر. میشه با كمی دقت و تمركز و درست در دست گرفتن دوربین از لرزشش های خفیف هم جلوگیری كنید.
اگر هم بخواهید كمی بیشتر خرج كنید یك فلاش SB400 یا SB600 بخرید.
پی نوشت: ببخشید بابك جان پست شما رو ندیدم
با تشكر از شما
حالا فقط يك سوال دارم.
شما بين D40x و canon 400d با لنز 55-18 كدام يك را براي خريد توصيه مي كنيد .