ولی قیمت دلاریشو که گرفتم بین 850 تا 1100 دلار بود! به نظر شما کدوم لنز کنون قابل رقابت با این لنز هست؟
Printable View
ولی قیمت دلاریشو که گرفتم بین 850 تا 1100 دلار بود! به نظر شما کدوم لنز کنون قابل رقابت با این لنز هست؟
قیمت در ایران حدود 700 تا 800 است...یكمی در 200 فوكوس گیجی دارد، یكی از دوستان ( حسن) دارد.بنده فقط از اف 2.8 اون خوشم اومد.خیلی در 200 جذابه.....اما در 200 م م فوكوس بسیار گیج میزند و اعصاب ادم رو خراب میكنه....از نظر ابعاد و وزن هم خوبه....
در كنون Canon EF 70-200mm f/4.0 L USM به نظرم با این قیمت بهترین انتخاب باشد...هرچند نسخه ی لرزه گیر دارش پیشنهاد میشود.......
اما لنز خوبی است....کد:http://www.the-digital-picture.com/Reviews/Canon-EF-70-200mm-f-4.0-L-USM-Lens-Review.aspx
ولی کاوه جان توی این همه سمپلی که دیدم اصلا" از لحاظ کیفیت و شارپنس قابل مقایسه با این کنون نیست!! فتوزون هم خیلی درباره این لنز محبت به خرج داده ... !
کد:http://www.photozone.de/2Equipment/reviews/nikkor80200.htm
بنده عرض كردم از نظر قیمت....اصلا قصد مقایسه با اون لنز كنون را ندارم...شما این لنز رو معرفی فرمودید..قیمت حدود 800 است.این لنز كنون هم حدود 800 است.رنج هم یكی است.اما بنده هم اعتقاد دارم كیفیت متفاوت است...
سمپل هایی كه دیدید از كنون بهتر بود یا بدتر ؟
بعد مثل اینكه این لنز 2 نسخه دارد و یكی قدیمی تر و دیگری جدید تر است....( اطلاعی ندارم )
بله اون لنز كنون لنز بسیا رخوبی است و اگر كمی بیشتر خرج كنید و لرزه گیر دارش را تهیه كنید خوب تر هم میشود.
این لنز 70-200 كنون 4 نسخه دارد....دو تا با اف 4 و 2 تا با اف 2.8 كه از هر كدام هم بدن لرزه گیر و هم با لرزه گیر موجود است.....
اما هر 4 تا لنز های باارزشی هستند...
لنز های بسیار با ارزش....هرچی باشه سری ال كنون هستند...
نداشتن لرزه گیر یكمی سخت است ولی وجود اف 2.8 این نقص را تا حدودی جبران میكند...
این لنز لنز بسیار خوبی است ، ولی فوكوس كند و گیجی دارد.نمیدانم چرا؟بنده خیلی با این لنز ور رفتم اما نتیجه ی مطلوبی در فوكوس بدست نیاوردم....
اما رنج خوب به اضافه ی اف 2.8 بسیار جذاب است....
مشكل فوكوس رو هم بنده اطلاع دقیقی نمیتوانم بدهم.....اما این مشكل مشاهده شد....
از نظر تست ها هم انشالله در تاپیك مجزا میتوان بخوبی در موردش صحبت كرد....
اما لنز های كنون هم بسیار عالی هستند....
کاوه جان...نقل قول:
این لنز لنز بسیار خوبی است ، ولی فوكوس كند و گیجی دارد.نمیدانم چرا؟بنده خیلی با این لنز ور رفتم اما نتیجه ی مطلوبی در فوكوس بدست نیاوردم....
مشکل فوکوس با چه بدنه ای؟ در چه حالت فوکوسی؟ فوکوس روی چه چیزی؟
این لنز اصولا معروفتر از اونیه که بخواد مشکل فوکوس داشته باشه.... انتخاب خبرگزاری های بزرگ جهان بوده و عکاسان بسیاری با اون کار خبری میکردند...(چون این لنز جدید نیست)
و تجربه های جالبی هم با این لنز داشتم.... چنین مشکلی رو ندیدم.... اگر لنز تله ۲.۸ مشکل فوکوس داشته باشه تقریبا غیر قابل تحمل خواهد بود!
من درک درستی از مثالهای شما ندارم... بوکه چه ربطی به نگاتیو داره؟نقل قول:
بر منکرش لعنت! به نظرم کلا" لنزها و دوربینهای کنون بوکه های یکدست تری میسازن در صورتیکه جنس عکس و بوکه در نیکون تا حدودی شباهت به عکس های نگاتیوی داره .. یکی از این خوشش میاد یکی از اون ...
اگر منظور عمق میدان باشه عمق میدان فول فریم های کانن شبیه نگاتیو هست نه دوربینهای نیکون...
نظر خاصی در این مورد ندارم... خیلی روش فکر نکردم... در سایز بزرگ(منظور چاپهای بزرگ) هیچ کدوم از فایلهای دیجیتال شبیه به نگاتیو نخواهند بود..... (منظور بافت گرین)نقل قول:
ولی به نظرت جنس نویز در نیکون مثل نگاتیو نیست؟
مگر اینکه با نرمافزارهایی که وجود داره بافت نگاتیو رو شبیه سازی کنید.
اما چیزی که من میدونم.... دوربینهای فوجی تنها دوربینهایی هستند که شبیه ساز نگاتیو دارن....(نگاتیوهای فوجی)
اونهم به گمان من اتفاق خیلی خاصی نیست.. یعنی تنالیته رنگ و کنتراست و مشخصات این چنینی رو روی عکس اعمال میکنه...(نه بافت گرین)
شاید برای خیلی ها جذاب باشه... ولی زمانی به کار میاد که ما قرار باشه jpg عکاسی کنیم... اگر قرار باشه raw عکاسی کنیم داستان کاملا فرق میکنه...
به هرحال کنترلهای شخصی شما وجود داره و اگر علاقهمند به نوع خاصی نگاتیو باشید، شبیه ساز اونها هم وجود داره...
آرش با D50 من كه كلافه شده بودم.تا قبل از 200 م م مشكلی نداشت.ولی به 200 كه میرسید آدم رو كلافه میكرد و اصلا فوكوس نمیشد...
ما اول فكر كردیم اشكال از دوربین باشه و با لنز های دیگه تست كردیم.اما مشكلی نداشت....
توی 80 واقعا عالی فوكوس میكرد.اما در 200 م م من كلافه شده بودم....شاید ایراد از بنده بود كه زیاد به این لنز آشنا نبودم...چند بار دیاف رو باز و بسته كردم و تاثیری نداشت....
بر روی سوژه های نزدیك مشكلی نداشت.اما بر روی سوژه های دور و بی نهایت این مشكل مشاهده میشد.و چون یك لنز تله اغلب روی بی نهایت فوكوس میكنه برای من عجب بود...شاید ایراد از بدنه ی دی 50 باشه؟
نظرت چیه...اگر یك قرار بگذاریم لنز رو ببینی شاید بتونیم كاری بكنیم و با بدنه ی دی 200 این مشكل ایجاد نشه...
اما فوكوس كند بودن به نظر به بدنه مربوط بود.اما گیجی رو نمیدونم....
توضیح بدی ممنون میشم.....
در مورد اینكه بوکه چه ربطی به نگاتیو داره؟ بنده با ارش هم عقیده هستم....!
پی نوشت :
آرش جان ایا این لنز 2 نسخه دارد؟چون بعضی ها كه قدیمی تر هستند مربوط به سالهال 1997 شكل دیگری دارند...
فرشاد جان بد نیست در انتهای لیست عنوان تاپیك به Sd14 سيگما هم فكر كني
بحث D200 یا 30d بمونه برای سفرهای گروهی که لذت بیشتری از مصاحبت دوستان ببریم!!
فقط یک نکته: من اگر امروز قصد خرید دوربین داشتم و D200 یخورده ارزون تر بود مطمئنا اون رو انتخاب می کردم.
بابک Sd14 رو پیشنهاد کرده بود که گفتن یکی دو مورد بد نیست:
می شه گفت این دوربین تا حد زیادی برای مصارف تخصصی طراحی شده، مثه آتلیه.
سایز عکسها در فرمت "راو" حدود 5 مگ هست که با پروسس نرم افزار دوربین یا کامپیوتر و روی هم انداختن سه لایه به مجموع 14 مگاپیکسل می رسه. این قضیه باعث می شه که بتونید جزئیات بیشتری رو ثبت کنید و شارپنس خوبی داشته باشید اما طبق تستهایی که ما انجام دادیم می شه همین مقدار جزئیات رو با دوربینهای مشابه هم داشت.
بشخصه از نظر داینامیک رنج تفاوت چندانی با دوربینهای موجود ندیدم.
این هم بگم که دوربین کمی کند هست. یعنی شما برای دیدن عکسی که گرفتید باید یکی دو ثانیه صبر کنید! و باز هم به دلیل پروسس طولانی مصرف باطری شما هم بالاست و می شه گفت که با حدود صد شات باتری تخلیه می شه!
نکته آخر قیمت این دوربین هست. 1450000تومان. اینجاست که کمی انتخاب مشکل می شه. یعنی شما براحتی نمی تونید این دوربین رو بخرید مگر اینکه کاملا از نیازهاتون مطمئن باشید.
(اگر باز هم مشتاق دیدن و تجربه این دوربین هستید، پیام بگذارید)
اما اگر عکاس طبیعت هستید؟ شر نکنید! یکی از دوربینهای D40 یا 400d نیاز شما رو برطرف می کنه!
من با این لنز توی مسابقه رالی هم عکاسی کردم... مشکل خاصی ندیدم... (اصولا در ۲۰۰ استفاده شده)نقل قول:
بر روی سوژه های نزدیك مشكلی نداشت.اما بر روی سوژه های دور و بی نهایت این مشكل مشاهده میشد.و چون یك لنز تله اغلب روی بی نهایت فوكوس میكنه برای من عجب بود...شاید ایراد از بدنه ی دی 50 باشه؟
نظرت چیه...اگر یك قرار بگذاریم لنز رو ببینی شاید بتونیم كاری بكنیم و با بدنه ی دی 200 این مشكل ایجاد نشه...
اما فوكوس كند بودن به نظر به بدنه مربوط بود.اما گیجی رو نمیدونم....
توضیح بدی ممنون میشم.....
البته بدنه در فوکوس خیلی مهم هست. و نمیدانم مشکل شما چی بوده... به هرحال فرصتی باشه بتونیم چک کنیم برام جالب خواهد بود.
سلام کاوه جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط GITANE
ببخشین میپرم وسط بحث .فکر کنم یک اشتباهی شده .پست بالا رو حسن جان زده توی تایپک پرتره با تله های بلند .گمان میکنم این مشکلاتی که با فوکوس داشتی مال لنز 28-200 بوده ها .اخه این 80-200 فوکسش خوبه حتی من زمانی که میخواستم خرید کنم و مردد بئدم اونو توی تئاتر هم تست کردم که توی اون نور کم مشکل فوکوس نداشت واصولا" این لنز لنز محبوبیست بین حرفه ایها چه در کار خبر چه در کار تئاتر و نور کم...
ببخشید ...
سلام...
لنزي كه مشكل فوكوس رو 200 مم را دارد، هر دو لنز حسن است!...ولي منظور كاوه جان 200-80 است...
البته منم اين مشكله حسن جان را نديدم...ولي ظاهرا وقتي فوكوس نميكنه به بدن ضربه ميزنه...
سلام ...
در مورد d80 .. با توجه به اینکه نمیخوام با دوربین کشتی بگیرم و مقدار نویز در این مدل کم شده بهتر نیست به جای d200 همین رو بگیرم؟(البته اگر خواستیم نیکون دار بشیم) .. لطفا" لینک زیر رو هم مورد مرحمت قرار بدین(تست نویز d80 و d200) :
گفته شده در عکسهای گرفته شده توسط d200 به علت نوع رنگهای رندر شده که تیره تر میباشد , نویز یا همون grain که همیشه وفادار به دوربینهای نیکون بوده و هست! خودش رو بیشتر نشون داده ولی در d80 به دلیل روشن تر بودن رنگها که به نظرم نزدیکتر به دوربینهای کنون و over expose هست کاهش پیدا کرده ...کد:http://kammagamma.com/articles/nikon-d80-vs-nikon-d200-studio-scene-high-iso.php
ولی با این همه خودم نوع رنگ در عکسهای d200 رو خیلی میپسندم و فکر میکنم از این لحاظ خیلی شبیه به d70 باشه ...
درضمن الان تفاوت قیمت کیت d200 و d80 چقدره؟
ممنون
والله ایرادی كه بنده مشاهده كردم و تست گرفتم لنز نیكون 80-200 با اف 2.8 بر روی بدنه ی دی 50 بود.در فاصله ی كانونی 200 م م بسختی ( در نور روز و زیر آفتاب ) فوكوس میكرد....
به نظر من هم خیلی عجیب بود.چرا كه این لنز یك لنز خوب است.و زیاد از این لنز شنیده بودم...
اما یك موضوع دیگه اینكه كلا فوكوس كندی داره كه به نظرم به بدنه مربوط میشه...
كاوه جان انگار یه اشتباهی شده در مورد لنز 80-200.من مشكلی تو فوكوس ندارم مطمن هستم شما با لنز 28-200 اشتباهی گرفتی اون روزی كه داشتیم بعداز دیپورت شدن از كویر مرنجاب و وایستادیم عكس بگیریم من هنوز لنز 80-200 رو از كیفم در نیاوردم بیرون من الان با لنز28-200 مشكل دارم بعداز اون سفر یه خورده مشكلم حل شده ولی در مورد لنز 80-200 من یه مشكلی داشتم اینه كه موقع فوكوس كردن انگار لنز داره لگد میزنه اونم بخاطر اینه كه جایی كه نمیتونه فوكوس كنه هی جابجا میشه وانگار داره به دوربین لگد میزنه ولی من الان دیگه باهاش كنار اومدم....
فوكوس خیلی خوبی داره فقط همینی كه گفتمه (لگد زدن)
ممنون حسن جان....ولی اگر یادت باشد در جاده ی ابیانه با این لنز ( 80-200) من دچار مشكل شدم...چند بار هم تست كردم، روس سقف ماشین فوكوس میكرد ولی روی اون قلعه ی تاریخی فوكوس نمیكرد؟یادت هست؟
اون 28-200 كه خیلی اذیتمون كرد.از اون شاكی هستم بد....ولی جریان 80-200 یك چیز دیگه بود....حالا میگی رفع شده ایشالله كه دیگه مشكل نداشته باشی....
این مشكل لگد زدن موقع فوكوس عادی نیست و نشانه خراب بودن لنز هست
لنز قبلی من (85-17 ) كه شاید سریع ترین فوكوس رو داشت حتی از این 105-24 هم سریع تر بدون هیچ دلیلی این
ایراد رو پیدا كرد البته فقط روی تله و روی سوژه های دور ( بیشتر مواقع یا فكوس نمیكرد یا اشتباه فكوس میكرد یا
فقط لگد میزد !:redface: ) كه مجبور شدم عوضش كنم
كاوه جان من الان زیاد بااین 28-200 دیگه مشكل زیادی ندارم نمیدونم اون روز چش شده بود خدا میدونه از اون دفعه هی تست میكنم زیاد مثل اون موقع اذیت نمیكنه .نقل قول:
اون 28-200 كه خیلی اذیتمون كرد.از اون شاكی هستم بد
نادر جان منم منظورم اینه كه این لنز با اون وزنش كه 1/400 وزن داره وهی فوكوس نمیكنه ولنزو عقب جلو میكنه این لگد ومیزنه من گمون نكنم لنز ایراد داره روزی كه خریدم وتست هم كردم این مشكلو من داشتم ولی الان باهاش كنار اومدم .نقل قول:
این مشكل لگد زدن موقع فوكوس عادی نیست و نشانه خراب بودن لنز هست
(كاوه جان روز 19 قرار شد بریم پارك من لنزو میارم اگه اقای ارش هم امدن اونجا یه تست میكنیم ببینیم ایراد از كجاست انگار این لنز خیلی برات سوال شده:::big grin:::)
حسن جان
لنز من موقعی كه سالم بود در برخی شرایط مثل نور خیلی كم سخت فكوس میكرد كه طبیعی بود ولی المانهای ان
خیلی نرم عقب و جلو میرفت و سعی میكرد فكوس كنه اما وقتی خراب شد قشنگ ضربه میزد
حالا امیدوارم لنز شما سالم باشه ولی باید دید 200-80 های دیگه هم همین گونه هستند یا نه
بعد از این همه چرخیدن تقریبا" نظرم روی نیکون قطعی شده .. فقط میخواستم دوستان راهنمایی کنند که بین d80 و d200 از لحاظ پارامترهای کیفیت تصویر مثل داینامیک رنج , نویز, نورسنجی , نوع سنسور و ... این دو با هم چقدر تفاوت دارند یا اصلا" تفاوت قابل بحثی وجود داره ... ؟ راستی کدوم دوربین خوشدست تری هست؟ تفاوت قیمت بدنه خالی چقدره؟
ممنون
فقط اینكه از الان بگن بر خلاف استنباط اشتباه بسیاری از دوستان سنسور های دی 200 و دی 80 متفاوت است....
خوشدستی هم یك مقوله ی كاملا شخصی است و این به شما ارتباط دارد و نه به نظر بنده و یا دوستان و یا هر كارشناس دیگری.............
از نظر رزلوشن برابر است....
از نظر نویز هم به پردازنده دو دوربین مربوط است و به نظرم تقریبا و بسیار به هم شبیه هستند...تا كسانی كه این دوربین ها رو دارند نظر میدهند....
سلام
امیر جان من هم به شخصه معتقدم كه ظلم و جوری كه در این فوروم در حق D80 شده در حق هیچ دوربینی نشده و دوربینی رو كه اروپایی ها بهش لقب ارتش یك نفره داده اند در این فوروم براش تره هم خرد نمی كنند. حالا چرا ولله اعلم !:confused:
سلام.
به شخصه با حرف شما موافق نیستم ، البته با قسمت دوم گفته هاتون . اینکه گفتید برای دی 80 تره هم خورد نمیکنند به نظرم بی انصافیست . ( البته کمی :::big grin2::: ) فکر میکنم به اندازه ی لازم روی این دوربین در این فروم توجه و تعصب وجود دارد . خیلی تاپیک ها توصیه شده ، و خیلی جاها هم دعواهایی سر این دوربین صورت گرفته .
به شخصه باید بیشتر توضیح بدم . :::big grin:::
به شخصه خوشدستی دی 70 رو میپسندم . به نظرم بسیار بیشتر از دی 80 و دی 50 می باشد .
دی 70 یکی از شارپ ترین دوربینهاییست که دیده ام .
دی 80 به نظرم ، و به شخصه دوربینی است نویزی . در ایزو های بالای 800 و شاید کمتر ، بافت عکس خراب میشود و در ایزوی بالای 1600 نویز به راحتی در LCD قابل رویت است .
لنز 135 -18 كیت آن به هیچ وجه راضی راضی كننده نیست .
و البته اینها دلیلی بر بد بودن این دوربین نیست ، دلایلیست که باعث میشود من از دی 70 بیشتر خوشم بیاید .
و البته باز هم به شخصه از رنگهای دی 70 بیشتر خوشم میاید .
ممنون.
والله به نظرم آره......
داره در حق این دوربنی ظلم میشه.....
اما وقتی بسیاری در موقع انتخاب این دوربین رو با D200 مقایسه میكنند ، خوب معلوم است در حق این بدنه ظلم میشود...
مثل وقتی كه Canon 30D رو با Canon 400D مقایسه كنیم....برنده بی شك Canon 30D خواهد بود....
این از كمی نا آگاهی خریدار است....
ولی در مورد Nikon D70s & Nikon D80 به نظرم دیگه باید Nikon D70s رو فراموش كرد ( نه اینكه دوربین بدی است ! نه ، منظور اینكه هم در بازار نایاب شده و هم اینكه قیمت آن آنقدر رقابتی نیست كه قید Nikon D80 رو بزنیم )
بی شك انتخاب Nikon D80 خواهد بود......!
اما وقتی پای Nikon D200 وسط بیاد دیگه یكمی باید از Nikon D80 چشم پوشی كرد....
به نظرم همه ی اعضا بر این عقیده هستند كه Nikon D200 تقریبا یك سر بالاتر است ( حالا گردن نه ) .......
اما یك موضوع بسیار مهم را فراموش نكنیم......
پول...!
اگر این موضوع به وسط بیاد دیگه آدم نمیتونه از Nikon D80 چشم پوشی كنه....مخصوصا با اون لنز كیت.......
زیاد غصه نخوریم...دوستانی بودند كه بین Nikon D40x و Nikon D200 مردد بوده اند....:::big grin:::ژژ
توی این فروم در حق اكثر دوربین ها داره ظلم میشه....
دوستان وقتی میایند و Canon 350D رو از Nikon D200 بهتر و بالاتر معرفی میكنند این چیزها عادی و طبیعی است...!
اما دوست گرامی.....
اگر فاكتور قیمت مهم است Nikon D80
اگر قیمت مهم نیست Nikon D200
در ضمن هر دو تمام نیاز های شما را رفع میكنند ، باور كنید.......
سلام.
نه ، من همچین فکری نکردم .
این تعجب هم منطقیه ، دقیقا دلیلش به خاطر علاقه ی زیاد من به دی 70 و عدم علاقه ی من به دی 80 هست . مطمئنا با در نظر گرفتن خیلی فاکتورها مثل قیمت ، خرید دی 70 در زمانی که دی 80 هست کاملا غیر منطقی ست .
ممنون.
کاوه جان .نقل قول:
به شخصه با شما كاملا مخالفم امیر جان.............در تمامی موارد......
با دی 80 کار کردی ؟ :mad:
بنده بعد از رهنمود يكي از دوستان نويزي مبني بر صبر كردن براي خشك شدن جاي پا در فروم و بعد حرف زدن، تصميم گرفتم اصلاً در مسائل برندي و ... حرفي نزنم و فعلاً فوت كنم تا جاي پا خشك شود ولي ...
عرض شود جناب سوكي عزيز،
يكي از نقاط قوت D80 نسبت به مدل هاي ديگر نيكون همين نويز كمتر آن است (كه بعضي علت آن را پراسس روشن تر تصاوير آن و بعضي زير سر عملكرد NR مي دانند. نمي دانم دليلش چيست.) و اتفاقاً گاو پيشاني سفيد نويز در اين فروم D70 است.
تا جايي كه من مي دانم شارپ بودن تصوير ربط مستقيمي به دوربين ندارد. مهمترين علت شارپنس لنز و سپس پراسس دوربين است (كه در RAW توسط كاربر كنترل مي شود).
لنز 135 -18 كیت آن به هیچ وجه راضی كننده نیست يعني چه؟ به نظر مي رسد شما به شارپنس تصوير علاقه داريد. اگر اين طور است، عرض شود لنز 135-18 يكي از شارپترين لنزهاي نيكون در اين محدوده قيمت است. اگر احتمالاً با 70-18 مقايسه مي كنيد تفاوتها آنچنان نيست كه به هيچ وجه راضي نباشيد. ضعف آن داشتن f5.6 در 70mm و كمي ديستورشن بيشتر در 18mm است. در عوض دامنه بيشتر، شارپنس بيشتر و بوكه زيباتري دارد. (البته تشخيص زيبايي بوكه كه شخصي است.)
راجع به زيبايي رنگ هاي D70 هم كه نظري شخصي است و حرفي در آن نيست.
ببخشيد كه ميان حرف دوستان با تجربه پريدم.
خوش باشيد.
منم میخواستم بپرسم واقعا" چرا؟! در نگاه اول فقط 4 مگاپیکسل جزئیات بیشتر داریم!
بلی عزیز دل.......كار كرده ایم....فقط سونی را ندیده ایم كه....:::big grin:::
و اما بابك جان مطالبی فرمودند......
اما سوال.....الان دی 80 چنده ؟
1 میلیون تومان.....
دی 70 چنده ؟
حدود 750 تا 800 ( بسته به انصاف فروشنده )
خوب لنز كیت قیمت دارید؟
ازش كم كنید....
می شود 150 تومان.....
چرا 350 دی نخریدی امیر جان ؟:::happy:::
سلام.
اگر منظورتون از دوستان نویزی به صورت غیر مستقیم من هستم ، که دارید به من تیکه میندازید ! اگر منظور دوست دیگریست ، که باز هم دارید تیکه میندازید ! قصدم از جمله ی بعدی هم کاملا شوخیه : کمی فوت کنید ! :::big grin:::نقل قول:
بنده بعد از رهنمود يكي از دوستان نويزي مبني بر صبر كردن براي خشك شدن جاي پا در فروم و بعد حرف زدن، تصميم گرفتم اصلاً در مسائل برندي و ... حرفي نزنم و فعلاً فوت كنم تا جاي پا خشك شود ولي ...
من در جملاتم جایی گفتم که دی 70 نویزش کمتر از دی 80 است ؟ فقط گفتم که دی 80 نویزی است .نقل قول:
اتفاقاً گاو پيشاني سفيد نويز در اين فروم D70 است
من هنوز هم معتقدم که بافت تصویر در ایزوهای بالا در دی 80 به هم میریزد .
خیلی نمیتونم به حرف خودم استناد کنم ! ( حال کن ! چقدر من بی تعصبم ) راستش من تصاویر دی 70 رو با 70-18 دیدم و دی 80 رو با 135-18 . اما شارپنس به دوربین هم بستگی دارد .نقل قول:
تا جايي كه من مي دانم شارپ بودن تصوير ربط مستقيمي به دوربين ندارد. مهمترين علت شارپنس لنز و سپس پراسس دوربين است (كه در RAW توسط كاربر كنترل مي شود).
مگر شما به شارپنس علاقه ندارید ؟ هرچند کمی لحن شما رو دوست ندارم ، اما تمام حرفهایتان درباره ی لنز 135-18 رو تایید میکنم ، اما این لنز به شدت مشکل فکوس دارد . یا اگر نخوام نسخه بپیچم ، لنزی که من باهاش کار کردم این مشکل رو دارد . فکوس کند اما قابل قبول برای یک کاربر معمولی. و گاهی اوقات گیج . در نور ظهر هم فکوس لنز گیج میزد .نقل قول:
لنز 135 -18 كیت آن به هیچ وجه راضی كننده نیست يعني چه؟ به نظر مي رسد شما به شارپنس تصوير علاقه داريد.
من باز هم مجبورم تاکید کنم که علاقه ی زیادی به این دوربین ندارم و علاقه ی وافری به دی 70 .
اما سعی میکنم علمی هم وارد قضیه بشم .
به این دلیل کاوه جان :نقل قول:
دی 70 چنده ؟
حدود 750 تا 800 ( بسته به انصاف فروشنده )
خوب لنز كیت قیمت دارید؟
ازش كم كنید....
می شود 150 تومان.....
چرا 350 دی نخریدی امیر جان ؟
بی ربط :نقل قول:
دقیقا دلیلش به خاطر علاقه ی زیاد من به دی 70 و عدم علاقه ی من به دی 80 هست . مطمئنا با در نظر گرفتن خیلی فاکتورها مثل قیمت ، خرید دی 70 در زمانی که دی 80 هست کاملا غیر منطقی ست
کامیار پیشنهاد داده بود بریم کوه در ساعت 4 صبح امروز . من با کله پاچه موافقم . بریم ؟ کاوه میای ؟
بقیه ی جغد ها میان ؟ !! :::big grin:::
راجع به نويز كه حرف مي شود، به قول مسعود خان قديري، بهتر است فني و از روي منابع وب سايت هاي معتبر (مثل DPreview!) بحث كنيم.
اين هم قسمت فني بحث قبلي:
Luminance Noise Graph
http://a.img-dpreview.com/reviews/Ni...lumi_graph.gif
Chroma Noise Graph
http://a.img-dpreview.com/reviews/Ni...roma_graph.gif
NR Differences
http://a.img-dpreview.com/reviews/Ni...O/nr_graph.gif
18-135 Sharpness Chart
18-70 Sharpness Chartکد:http://www.slrgear.com/reviews/zproducts/nikon18-135f35-56/tloader.htm
هر چند مي دانم جناب سوكي و ديگران استاد اين ريويوها هستند ولي شايد مورد استفاده تازه واردان قرار گيرد.کد:http://www.slrgear.com/reviews/zproducts/nikon18-70f35-45/tloader.htm
خوش باشيد.
دوست عزیز من در اون پست هم گفتم كه تیكه نندازید اما به جای عذر خواهی باز هم تیكه میندازید ! دوست نویزی یعنی چه ؟ البته كاملا مشخصه ! اما كاش شما هم نویزی بودید و اینقدر خرده شیشه نداشتید
باز در همان پست هم گفتم بهتره لحن صحبتتون رو درست كنید اما ظاهرا باز هم ادامه میدید
امیر جان من هم موافقم ایشون باید بیشتر فوت كنند
اقا قرار هنوز پابرجاستنقل قول:
کامیار پیشنهاد داده بود بریم کوه در ساعت 4 صبح امروز . من با کله پاچه موافقم . بریم ؟ کاوه میای ؟
بقیه ی جغد ها میان ؟
ببخشيد آقاي سوكي،
پست اخير بنده با پست شما همزمان شد به همين علت پاسخ شما را در چند جمله كوتاه در اين پست مي دهم.
-اگر لحن بنده را دوست نداريد خيلي خيلي معذرت مي خواهم. اصلاً قصد جسارت نداشتم. احتمالاً سوء تفاهم است از جمله بندي بد اينجانب. احياناً اگر بد حرف زدم ببخشيد.
-عبارت دوستان نويزي هم تيكه ندانيد. يك شوخي دوستانه از يك كوچكتر (البته فقط از نظر سني احتمالاً بزرگتر) بدانيد.
-اتفاقاً بنده بسيار بسيار به شارپنس عكس علاقه دارم و علاقه شما را هم تحسين مي كنم. خوش سليقه هستيد. :biggrin:
-راجع به گيجي لنز بنده آن را در 135 زياد تجربه كرده ام ولي در دامنه هاي ديگر با 70-18 تفاوتي ندارد. (بنده با 70-18 هم 1 ماه كار كرده ام)
-علاقه شما هم به D70 ارج مي گزارم.
باز هم لحن بنده را به بزرگي خود ببخشيد.
پ.ن: بعد از خواندن پست كاميار عزيز: ببخشيد، شوخي بود.
بنده در همان پست هم به جاي كش دادن مطلب از شما تشكر كردم (پاي پست خود را ببينيد) و در يك PM از جناب قديري عذر خواهي كردم (هر جند توهيني نكرده بودم) كه البته پاسخي ندادند كه پذيرفتند يا نه.
ديگر چه عرض كنم؟
اینکه علاقه ی من به دی 70 زیادتر است ، اینقدر عجیب بود که حالا باید راجع به این نمودارها حرف بزنم !نقل قول:
بهتر است فني و از روي منابع وب سايت هاي معتبر (مثل DPreview!) بحث كنيم.
ولی خب اگه قرار باشه بزنم میزنم به شرطی که بابک خان شما بفرمایید که نمودارهای بالا مورد تایید شما هستند یا خیر . آخه دیدم در جلوی اسم سایت Dpreview علامت تعجب گذاشتید !
در مورد شارپنس لنز هم من در پست قبلی جواب شما را دادم . دیگر نیاز به این چارت ها نبود . مشکلی با شارپ ندارم ، مشکل من فکوس لنز بود .
من هم پست شما رو الان دیدم . :::big grin2:::
امیر به جان كاوه اصلا حال كوه رو ندارم....در ضمن الان ساعت 3:30 است....من از كرج راه بیافتم 5 میرسیم توچال...شرمنده به خدا...( اما یك قرار دارم ست میكنم پارك ملت همین جمعه بیاین خوب میشه ) ( كامیار هم مخلصیم بذار حال امیر و رو بگیرم بعد میام ارادت خودم رو به شما عرض میكنم )
خوب امیر جریان سلیقه است دیگه ، تو سیلقه ات دی 70 كسی دیگه دی 80.....
اما علمی بخوایم نگاه كنیم خوب دی 80 همه جوره بهتره كه رفیق....
بعد اینكه این مشكل فوكوس و شارپنس رو نمیشه هیچ جور بحث كرد....
الان من با لنز های 80-200 سر كار دارم كه هردو مشكل فوكوس دارند...اما دوستان با تجربه ( مثل آرش ) میگن نه احتمالا مشكل جای دیگه ای است ، نمیشه بگم چون اون لنز این اشكال رو داره همه ی لنز ها اینطور هستند....
درمورد نویز هم به نظرم داری نویز رو توی نوردهی بلند مدت می بینی....نه توی یك شات نهایتا مثلا 1/13 ثانیه...
بعد اینكه همه چیز نویز نیست كه....
فاكتور قیمت هم قبول داری كه اصلا عاقلانه نیست با 100 و یا 150 تومان اختلاف دوربین با تكنولوژی چند سال پیش خرید...( قیمت جدید نداشتم شده 900 مرسی توفیق جان )
نه اینكه دی 70 ایرادی داره و یا نیاز ما ( من بشخصه ) رو رفع نمی كنه ! نه ! منظور انتخاب بهتر با حداقل بودجه و بهترین انكانات و به روز بودنه......و الا دی 70 10 سال دیگه نیاز من یكی رو رفع میكنه......
در كل بین دی 70 و دی 80 اصلا شك نكنید كه دی 80 بهترین گزینه است...
اما همین موضوع بین دی 80 و دی 200 برعكس میشه....( البته باز هم اگر قیمت دخیل باشه دی 80 حرف اول رو میزنه حتی با سطح پایین تر )
بعد جون كاوه این عكس های پست بابك رو ببن ! گریه ات میگیره...نگاه كن اون خط آبی سونی بیچاره ی ما است هاااا ، ای بمیرم و نبینم اونجوری نویزت چشم همه رو در آورده......
..............
امیر این تست ها رو ببین .....
از بس بی سلیقه ایlol....همون جاكلیدی خوبه واست ( بنده مخلص جاكلیدی بقیه هستم هاااا ، اما جاكلیدی امیر آخه میخواد بشه Canon 5D اشكال نداره ) جاش تو تاپیك شایعات و یا واقعیات بود.....:::big grin:::کد:http://www.dcviews.com/reviews/Canon-Rebel-XTi-Nikon-D80/Canon-Rebel-XTi-Nikon-D80-samples.htm
نمیدونم من چی بگم این لنز بگمونم مشكل فوكوس نداره چرا كشش میدید خدا داند كاوه جان جمعه میارمش اونجا با بزرگان تستش میكنیم ولی من مشكل خاصی تو فوكوس نمیبینم..نقل قول:
الان من با لنز های 80-200 سر كار دارم كه هردو مشكل فوكوس دارند...اما دوستان با تجربه ( مثل آرش ) میگن نه احتمالا مشكل جای دیگه ای است ، نمیشه بگم چون اون لنز این اشكال رو داره همه ی لنز ها اینطور هستند....
(تو اون سفر نمیدونم این دوربین چش شده بود كه اینجوری گیج زده بود حتما به اب وهوا خودشو وفق نداده بود):::big grin:::
حسن جان فهمیدم به جان كاوه....:::big grin:::
آخه یكی دیگه هم داریم همین مشكل رو داره....آرش جواب نداد....پرسیدم این لنز دو نسخه داره ، آخه این یكی قیافه اش با لنز شما فرق داره....اما این یكی رو 200 اینقدر سر و صدا میكنه تا فوكوس كنه دیونه ام كرده...دنبال یك بدنه ی دی 200 هستم یك تستی روش بگیرم...نیست بدنه ی دی 200 گیرم نمیاد.....این هم دی 50 است.....
اما بنده تایید میكنم لنز حسن سالم سالم....گاهی هوا زده میشه:::big grin:::
فعلا تا مدیران خوابند یکم آف تاپیک بزنیم ، فردا که بیدار شدند تک تک ! میبرندشون توی تاپیک مخوف !نقل قول:
بعد جون كاوه این عكس های پست بابك رو ببن ! گریه ات میگیره...نگاه كن اون خط آبی سونی بیچاره ی ما است هاااا ، ای بمیرم و نبینم اونجوری نویزت چشم همه رو در آورده......
اما یه چیزی تو همین عکسهای بابک جان ! ( یک جناب قبادی ما داشتیم از نوع کاوه ، الان یکی دیگه هم داریم از نوع بابک ، خدا به خیر کنه :::big grin::: )
این دی 80 خودمون تو ایزوی 100 نویزش از همه بیشتره ، حتی ! ( دقت کنید ، حتی ! ) از سونی . :::big grin:::
در ضمن ! کاوه جان !
من باید حال یه چند نفر از اهالی دهن لق رو بگیرم !
تست هاي DPreview كه مورد قبول بنده است. يعني اصلاً دليلي ندارم كه آنها را قبول نكنم. آن علامت ! كذايي هم نفهميدم از كجا آمد (حالا اين هم تو اين گير و دار پريده وسط كه نامه اعمال ما رو حسابي رنگين كنه!!!) آخه الان دارم با يك كيبورد آلماني كار مي كنم كه برچسب فارسي هم ندارد و بعضي حرف ها (به خصوص علامت هاي روي اعداد) را هم جابجا مي زند.
بگذريم. البته اين را عرض كنم كه هميشه معتقد بودم كه انتخاب دوربين از روي اين نمودارها خيلي منطقي نيست. يعني هميشه عدد و رقم و نمودار و چند شات انتزاعي نيست كه خصوصيات دوربين در آن جلوه گر مي شود.
جناب كاميار خان، اگر از من مي پذيريد كه شوخي بوده ديگر چرا پست ها اديت كنم؟
مدیران همیشه بیدارند! فراموش نکنید!
کاوه جان
۲۰۰-۸۰ دو نسخه داشت... (یعنی الان یه نسخه داره و یکیش خیلی قدیمیه....)
من هم فقط یکی از این دو مدل رو دیدم! و اگر دوتاشو داری یکیش رو بده به ما!
یعنی حداقل بده ما ببینیم!
در مدل جدیدتر من مشکل فوکوس ندیدم... بحث لگد زدنی هم وجود نداره... هرکی ندونه فکر میکنه شما احتمالا ۳۵ کیلو وزن داری! نمیدونه احتمالا ۱۳۵ کیلو وزن داری(زیاده روی کردم؟) لگد مگد چیه پسرجان:::big grin:::
اما در مورد ۲۸-۲۰۰....
این لنز در ۲۰۰ مم دقیقا مشکل فوکوس داره... باید حتما روی نقاط پرکنتراست فوکوس کنه.... مثلا هنگام عکاسی پرتره اصلا چنین مشکلی ندارید... ولی مثلا در عکاسی طبیعت احتمالا به مشکل برخواهید خورد....
سوال:
میدونید که در d200 و d80 و فکر میکنم بقیه نیکون ها فایلهای jpg خروجی از دوربین سافت هستند برعکس کنون ... این مسئله در مورد raw هم صدق میکنه؟(حتی خیلی ناچیز)؟ و احتیاج به افزایش شارپنس در پست پروسس هست؟
چون در steves-digicams یه چیزایی بین d200 و 400d دیدم .. البته نه به طور محسوس .. لنزها هم متفاوت بود ...
من ؟ من عمرا دوربین و لنز نیكون داشته باشم ، آقا ما صراط المسقیم هستیم........( فقط سونی )
این لنز های یكیش مال همین حسن جان است....
یكی هم متعلق به دوست دیگری است...آوردیم یكم باهاش بازی كنیم....
اما این كه الان دستمه اصلا جنس بدنه و اینها ش كاملا با این جدیده فرق داره ، خیلی سنگین تره...و شاید زمخت تر...
بعد این جریان لگد زنی اعصاب آدم رو خراب میكنه...( مخصوصا 28-200 ) هی شاتر رو فشار میدی هی یه تكون میخوره.....و اگر نه من با 121 كیلو وزن مشكلی ندارم كه....:::big grin:::
اما امان از 28-200 هرچی 18-200 معقوله این چموشه......
بعد آرش جان بدنه های حرفه ای تر توی سرعت فوكوس نقشی دارند ؟آیا سریع تر میشه ؟
سلام
ماشا الله :::wow:::
این امیر خان سوكی ساعت یك پس از نیمه شب یه آتیشی روشن فرمودند و بنده ساعت 2 كمی زیر هیزم هایش را فوت كردم و رفتم خوابیدم.
صبح ساعت 10.5 بیدار شدم اومدم دیدم 4 صفحه n نفر از دوستان شب زنده دار برخی با باد بزن آتیش رو روشن نگه داشته و برخی سعی در آب و خاكستر ریختن روی آن را دارند :::big grin:::
كاوه جان راجع بع این لگد زنی می شه بیشتر توضیح بدی ؟ ما تا حالا فكر می كردیم فقط ژ-3 لگد می زند و راجع به لگد زدن لنز اولین بار بود كه چیزی می خواندم :eek:
من خیلی شرمندم ولی چون تا مدتی دیگه من هم قصد خرید خواهم داشت می پرسم.
400d انقدر ضایع هست که اصلا دربارش حرف نمی زنید؟!؟!؟! امضای دوستان که پره از 350d و 400d! چرا اونو با d80 مقایسه نمیکنید و درباره 30d حرف میزنید؟! البته فکر کنم تمامی داستان نویز و ..... در مقایسه باز هم.....
نظرتون درباره کسی که تقریبا تازه کاره چیه؟ یک 400d با 55-17 یا 85-17 ؟ یا سیگما 70-17 ؟
البته برای خودم میپرسم.... کدوم یک از این لنزها رو برای کار روزمره ترجیح میدید؟
راستی 55-17 لنز کیت 400d خیلی ضایعست؟!؟!
بله بله!نقل قول:
بعد آرش جان بدنه های حرفه ای تر توی سرعت فوكوس نقشی دارند ؟آیا سریع تر میشه ؟
در لنزهای AFS که تاثیر داره... ولی نکته اینه که در لنزهای AF نیکون که موتور ندارن و از موتور فوکوس بدنه استفاده میکنن... موتورهای مختلفی وجود داره... و احتمالا با ظرافتی که من در دستان شما میبینم! اگر d2h و یا d2x با ۸۰-۲۰۰ در دستتان بگیرید احتمالا با پارگی رباط مواجه خواهید شد :redface:
مثلا ۸۰-۴۰۰ نیکون لنز بسیار بسیار خوبیست... اما اشکال بزرگی دارد و همانا نداشتن موتور فوکوس است...(برای من! که دی ۲۰۰ دارم...) برای همین سراغش نمیرم(چون قرار هم نیست d2x بخرم....) ولی دوستانی که سری دی ایکس ایکس نیکون رو دارن اصلا مشکلی از لحاظ فوکوس و یا سرعت فوکوس با این لنز ندارن.(حتی هنگام عکاسی از اجسام و یا موجودات پرنده)
دوست عزیز... یقینا ۴۰۰ دی دوربین خوبیست که در امضای بسیاری از دوستان میبینید... الان اصولا اصلا دوربین بد نداریم! بحثها همه در مورد سلیقه و انتخاب کمترین هزینه و بیشترین استفاده است.نقل قول:
400d انقدر ضایع هست که اصلا دربارش حرف نمی زنید؟!؟!؟! امضای دوستان که پره از 350d و 400d! چرا اونو با d80 مقایسه نمیکنید و درباره 30d حرف میزنید؟! البته فکر کنم تمامی داستان نویز و ..... در مقایسه باز هم.....
در مورد ۴۰۰ دی هم در این فروم بسیار بحث و گفتگو شده است....
تنها نکته ای که در مورد ۴۰۰ دی وجود داره اینه که اختلاف ۴۰۰ دی با ۳۵۰ دی آنچنان نبوده....(مثلا در برابر اختلاف دی ۸۰ تا دی ۷۰) .... هرچند مثلا امیرخان سوکی میگه دی ۷۰ رو بیشتر دوست داره... بعضی هم هنوز f1 کانن رو بیشتر دوست دارن، که بحثی جداست.
اما
دوست عزیزنقل قول:
نظرتون درباره کسی که تقریبا تازه کاره چیه؟ یک 400d با 55-17 یا 85-17 ؟ یا سیگما 70-17 ؟
البته برای خودم میپرسم.... کدوم یک از این لنزها رو برای کار روزمره ترجیح میدید؟
راستی 55-17 لنز کیت 400d خیلی ضایعست؟!؟!
۵۵-۱۷ یکی از شاهکارهای کانن هست و احتمالا بیش از یک میلیون قیمت داره! دقیقا شاهکاریست... از لحاظ کیفیت، دیافراگم باز، لرزهگیر و بوکه زیبا.
لنزی که مورد نظر شماست اصولا ۵۵-۱۸ کانن هست... که بصورت کیت روی این دوربین قرار داره. این لنز اصلا کیفیت بالایی نداره... ولی به هیچ وحه جلوی تجربیات شما رو نخواهد گرفت! و بسیارند عکاسهای آماتوری که عکسهای اعجاب انگیزی با این لنز ثبت کردند و میکنند. میتوانید سری به سایتهای اشتراک و امتیاز دهی به عکسها بزنید... مثل photosig
18-85 & 17-70 هردو لنزهای خوبی هستند با مشخصات کاملا متفاوت...
دوستان این فروم عموما ۷۰-۱۷ سیگما رو انتخاب کردند...
سلام...
ببخشيد، استفاده از لنز بدون موتور! به بدنه آسيب ميزند؟
والله نه اینقدر كه مثل ژ 3 تا یك هفته گردن و كمر آدم كوفته باشه....:confused:
منظور عقب و جلو شدن هرز و بی خود است......نه اونقدر كه به قول آرش عزیز رباط دستمون پاره بشه....یكمی آذیت میشه ادم....چرا؟
چون لرزه گیر كه نداره .... روی 200 هم آدم باید یكم تمركز كنه....حالا هی عقب جلو بشه یكمی آراد دهنده است.
اینطور نیست؟
جایی جناب محبی فرومده بودند....كه استفاده ی خیلی زیاد از لنز بدون موتور ( مثلا در آتلیه ) كمی مشكل ایجاد میكند...نقل قول:
ببخشيد، استفاده از لنز بدون موتور! به بدنه آسيب ميزند؟
آرش جان هم كه بقیه موارد را فرمودند
توی ریویوهای این دو دوربین زیاد دیدم که از over exposure بودن d80 شکایت میکنن و نورسنجی و رندرینگ رنگ d200 رو خیلی دقیق ذکر کردن ...
یه سوال هم از آرش عزیز .. آرش جان نظرت در مورد 55-17 nikon چیه؟
متشکرم آرش جان، احتمالا سراق 85-17 میرم.
البته الان که نه فعلا با همینی که دارم درحال تجربه کردن هستم.....
این یه قلم جنس رو اصلا باهاش کار نکردم!نقل قول:
یه سوال هم از آرش عزیز .. آرش جان نظرت در مورد 55-17 nikon چیه؟
خیلی تعریف خوندم و دیدم اما کار نکردم! خودتان هم که بهتر از من میبینید و میخوانید :cool: