کاوه جان....نه دختر بود و نه پسر......بلکه یک مرد بود...یک مرد.
کاوه جان....نه دختر بود و نه پسر......بلکه یک مرد بود...یک مرد.
مسعود قدیری
مسعودجان... قرون وسطا مرد بودن ویژگی مهمی بود... گذشته اون دوران برادر!کاوه جان....نه دختر بود و نه پسر......بلکه یک مرد بود...یک مرد.
همه دنیای مدرن دنبال برابری جنسیتی رفتن! حیفه تو قدیما گیر کنی!
فرهاد خان مبارکه....
تیر و تخته هم که جور شده!
لذتش رو ببری... تمام و کمال...
آقا فرهاد خیلی مبارکه. التماس دعا داریم
WWW.GOGNUS.COM ► علی شادی
Gear List: Nikon D90 + 18-105vR + 50 1.4D + Sigma 10-20 + Manfrotto 190XPROB + 322RC2 & Panasonic FZ5
آقا فرهاد عزيز،
امروز كه بعد از يك ماه به فروم آمدم از ديدن اين تاپيك خيلي خوشحال شدم. فقط حيف كه اول پست هاي آخر را خواندم و مزش از بين رفت و نشد در هيجان خريد شما شريك شوم.
دوربين بسيار خوبي خريد كرده ايد. علاوه بر همه امكانات و نكات مثبتي كه راجع به اين دوربين گفته شده، اين را هم اضافه كنيد كه چون مدل جديد (به قول فرنگي ها Brand New) خريده ايد، حداقل تا 1.5 سال آينده وسوسه خريد جديد نخواهيد داشت و خيالتان راحت خواهد بود.
اميدوارم از آن لذت ببريد و ما را هم در لذت بردن از عكس هاي زيبايتان شريك كنيد. منتظر هستيم.
بابك قبادي
Nikon D80 | Nikon 18-200 f/3.5-5.6 VR | Tokina 12-24 f/4 | Speedlight SB-800 | Remote ML-L3
Lowepro Toploader 70 AW | NG Medium Backpack | Manfrotto 190XPROB + 804RC2
فرهاد جان مبارک باشه امیدوارم عکسهای شما را هر چه زودتر ببینیم.
اقا مثل این که نشد ما در این نبرد بزرگ ملی میهنی ناموسی و غبره برنده بشیم.
ویرایش توسط Persian : Friday 28 September 2007 در ساعت 13:45
من هم عین آقای غفاری به شما تبریك می گویم...:(.... آما تبریكها....اقا مثل این که نشد ما در این نبرد بزرگ ملی میهنی ناموسی و غبره برنده بشیم
عليرضا بهمن آباديNikon D50Nikkor 18-55 f/3.5-5.6G ED + Nikkor 18-200 f/3.5-5.6G IF-ED VR + Sigma 70-300 f/4-5.6 Apo DG
Speedlight SB800 Case Logic SLRC3
سلام
فرهاد جان, من هم تبریك میگم , امیدوارم حالا حالاها وسوسه دوربین دیگه ای به دلت نیفته, از این كه نخواستی اسم من هم عوض بشه, ممنونم. (هر چند یك مقدار شك كرده بودم كه شاید 30D خریدی!!!)
فقط موندم چطوری همچین چیزی رو تونستی برای یكی دو روز مخفی كنی!!!!
آقا فرهاد بنده هم خدمتتان تبریك عرض می كنم
سید موید نبیعیCanon EOS 30D - Canon EF 100-400mm f/4.5 5.6 L IS USM - Sigma 18-50mm f/2.8 EX DC SLD - Flash 580EX II
فرهاد جان خیلی خیلی مبارکتان باشد و سالیان سال برایت چیلیک چیلیک کند عزیز.
منتظر عکسهایتان هستیم..
محمد علی توفیق
بسیار تصمیم خوبی گرفتید. انشاالله همیشه سلامت باشید و از خوشیهای دنیا، خشنود.