ببخشید فرهاد خان...
فراموش کردم!
اول اینکه میگویید دوربین برادرتان...
اگر منظور اینکه برادرتان کانن دارد این است که کانن رو دست گرفتید و چند فریم تست؟ دلیل موجهی برای خرید کانن نمیتواند باشد....
اگر قرار بود بتوانید روی لنزهای ایشان حساب کنید؟ الان یه مجموعه عکس از DSLR ایشون در فروم از شما داشتیم...(همانطور که از لنزهای ایشون میتونید استفاده کنید؟ از دوربینشان هم میتوانید...)
این مساله تقریبا برای همه هست.... در حد تست گرفتن میشه چیزی رو امانت گرفت... ولی نه اینکه بشه ازش استفاده کرد...(برادر من وسایل خودش رو داره.... دو دوست عزیز دارم که برادر هستند... یکی دی۲۰۰ داره و اون یکی ۳۰ دی... و لنزهای خودشون... در یک منزل هم زندگی میکنند.)
اما اینکه میگید فایل raw چجوریه و اینها؟
به گمان من بهترین استفادهای که میتوانید از وسایل برادرتان بکنید ... همینه که مقداری عکاسی و پروسس کنید.... در حد همین تستها دوربین رو داشته باشید... تا بتوانید در پروسس تا حدی مسلط شوید.... تا انتخاب بهتری داشته باشید.
اما در مورد دوربین:
مدتهاست که دارم میگم... دوربینهای دیجیتال (مخصوصا DSLR ها ) به بلوغ کامل رسیدن.... الان همشون خیلی خوب هستن!
کیفیت بسیار خوب... طراحی دقیق...
میمونه بحث سلیقه... و گاهی نیاز به نکتهای خاص....
مثلا عکاسی شب...
و یا استفاده از فلاش(مخصوصا امکانات وایرلس)
که برند خاصی.... در اون زمینه بهتر کار میکنه...
خلاصه کلام اینکه معتقدم... چیزی که الان عکاس رو از بقیه متمایز میکنه...(جدای خود عکاسی... )
پروسس تصویر...
و لنزهای مورد استفاده اون عکاس هست...(یعنی الان دوربین رو مرحله آخر میدونم!)
گمان میکنم... وقت بگذارید برای یاد گرفتن پروسس تصویر...
و دقت کنید برای انتخاب لنزهای مناسب... برای نوع عکاسی خودتون... لنزهای پرایم رو فراموش نکنید! مثلا دی۲۰۰ با ۱۸-۲۰۰ بسیار وسیله جذابیست... اما؟ برای شما چقدر تفاوت دارد با دوربین پاناسونیکتان؟
حالا تصور کنید مثلا دی ۵۰ با ۳۵ ، ۵۰ ، ۸۵ مم ۱.۸ !(کلی هم صرفه جویی کردید!)
کدام تصویر جذاب تری به شما میده؟ کدام به جنس عکاسی شما میخوره؟ به اون دقت کنید... که برای هر فریم چقدر میخواهید وقت بگذارید؟ آیا مثل من با دوربین میدوید و عکاسی میکنید؟ یا مثلا مثل بعضی دوستان حوصله و دقت دارید و سر فرصت عکاسی میکنید؟
دیگه پرچانگی نمیکنم... گمان میکنم کلیت منظور من رو متوجه شده باشید...
حالا هر دوربینی دوست دارید بخرید! :cool: