درود
بعد از سال ها ( حداقل 19-18 سال) راهنمايي كردن ( درست يا غلط) دوست و آشنا و همكار و فاميل و غريبه براي خريد دوربين حالا خياط تو كوزه افتاده.
واقعيتش اينه كه اين كرم خانمانسوز سالها بود از تن من بيرون رفته بود و همه ي تجهيزات رو به غير از يك دوربين و يك لنز معمولي ( براي گرفتن گاهگاه عكس هاي خانوادگي) فروخته بودم و با اين كه چند سالي بود كه از وجود اين فوروم دورادور آگاه شده بودم خودمو به كوچه ي قلي چپ مي زدم و طرفش نميومدم تا اينكه نفهميدم چي شد كه در يك شب سرد زمستاني اغفال شدم و آمدم اينجا عضو شدم و اون كرم لعنتي ( شايد بد تر از قبل) دوباره به جانم افتاد!
خلاصه من ديگه تحملم تموم شده و مي خوام دوباره دوربين بخرم. شبها خواب Nikon D300 مي بينم ولي ديگه تحمل چند ماه صبر كردن براي ورود و چند ماه صبر كردن براي پايين آمدن قيمت رو ندارم و خلاصه بين چند آلترناتيو گير كردم و هر روز يكي از اين تصميماتو مي گيرم دوباره همون شب رايم عوض مي شه :
1- قيد D300 رو بزنم و برم يه D200 با يه لنز 200-18 بخرم ( كه اونم قيمتش بيخود و بي جهت بالا رفته ) و اگه ديدم برام كافيه كه هيچ و اگه بازم وسوسه داشتم بعد از يكسال كه قيمتا منطقي شد بدنه رو عوضش كنم.
2- برم فعلن يه Nikon D40 با لنز كیت ( و شايدم با يه 200-18 ) بخرم و يكسالي داشته باشم بعد كه D300 از تب و تابش افتاد اينو بدم به خانم و برم اونو بخرم. البته اينم مي دونم احتمالن دكوراژه مي شم چون D40 تو دستام گم مي شه و كمبوداي خودشو داره و فلاش SB 800 باهاش كامل كار نمي كنه و ...
3- وسوسه و خيانت رو فراموش كنم و برم مثل بچه ي آدم يه Canon 40D يا حتا 30D با يه لنز 85-17 بخرم ( و امكان استفاده از لنزای برادرم رو هم فراهم كنم ) و دست از رويا پردازي بردارم.
4- اصلن بي خيال ديجيتال بشم و از اين فوروم هم خداحافظي كنم شايد كرمه دوباره بيرون رفت و سر عقل اومدم
هل من ناصر ينصرني !!!!!!!!!