سلام
راستش 400d کمبودی نسبت به 30d نداره هیچ بلکه زیاد بود هم داره :::big grin::: جدای از شوخی برای من امکاناتیک سوالی داشتم . شما که چند ماهی بیش نیست 400d خریده بودید، چرا عوض کردید و 30d گرفتید؟ موقعیتش پیش اومد این کارو کردید یا تو ذهنتون بود؟ چه کمبودهایی باعث شد که این کارو بکنید؟
هردو این دوربین ها فراتر از حد کارم بود . ولی از بدنه 30d بیشتر خوشم اومد ضمن اینکه موقعیتش هم پیش اومد.
وگرنه همونطور که قبلاً یه جای دیگه هم که یادم نیست گفتم واقعاً امکانات این دوربین ها خیلی فراتر از حد کاربرد من به
عنوان یه کاربر آماتوره حتی شما می تونید ازحرفه ای ها هم بپرسید خیلی هاشون شاید از 50 درصد امکانات دوربینشون
استفاده نکنند.
در مورد لنز باید یه نکته رو در نظر بگیرید که درسته که داشتن هر لنزی خوبه و هرچی بیشتر هم بهتر ولی ماها بودجه هامون محدوده. باید اول ببینید که به چه نوع عکاسی علاقه دارید ؟ اگر از کادر باز خوشتون میاد 20-10 ایده آله ، اگر به کادر بسته علاقه دارید باید حتماًیه تله بگیرید .ولی اگه رنج بالاتر از 70 یا 80 رو نداشته باشم با این پروانه ها چکار کنم؟!
من شخصاً به کادر بسته خیلی علاقه ندارم ، اگر هم لنز تله بگیرم بیشتر بابت پرتره است.
ضمن اینکه اگر بخواهید پرتره بگیرید می تونید به جای یه لنز تله یه 85f1.8 بگیرید که شنیدم خیلی عالیه و بوکه و کیفیت بی نظیری داره.
کلاً من از دو سه نفر از دوستان حرفه ای شنیدم که 90 درصد عکسهاشون رو تا رنج 100 میگیرن و خیلی کم پیش میاد که از تله استفاده کنند ( الیته لنز اونها 105-24 L بود که یه میلیون قیمتشه ) ولی واقعاً لنز تله خیلی هم واجب نیست .
راستی به لنز 105-24 هم فکر کن خیلی وسوسه انگیزه