من قصد خرید slr دارم ولی همونطور که همگی بهتر از من میدونید این کار جزء سخت ترین کارهاست!
من شاید تمامی پستها در مورد گزینه های مورد نظرم را خونده ام، با مشخصات فنی همگی هم آشنایی دارم. همونطور که از اسم تاپیک مشخصه میخوام نظرتون رو بابت این انتخاب بدونم. از تمامی بزرگان خواهشمندم که نظرشون رو بدن و منو شرمنده کنن. واقعاّ نظر همگی برام مهمه. دوست ندارم دونه دونه اسم ببرم یا بهتون پیام بدم بنابراین منو از نظراتتون بی بهره نگذارید:
من واقعا از رنگهای نیکون لذت میبرم. در ضمن چون فلاشهاش کمی ارزونترن، برای من که کلاّ قصد هی خرید کردن ندارم، بسیار مناسبتر است. ولی بدلیل استفاده احتمالی از لانگ اکسپوز ، گزینۀ انتخابی کنون خواهد بود. از طرفی مدلهای جدید نیکون که بزودی خواهند آمد به بودجۀ من نخواهند خورد و تا بخواد مدلی مثلاّ d90 بیاد خیلی طول خواهد کشید. چون در توان من نیست که هی دوربین عوض کنم بنابراین سعی میکنم مناسبترین رو انتخاب کنم پس ......کنون.
بودجه من حداکثر 2،000،000 خواهد بود ولی راستیتش هرچه کمتر خرج کنم واقعاّ خوشحالتر خواهم شد! این بودجه هم بدون در نظر گرفتن سه پایه، کیف، فلاش، فیلتر و ....... میباشد. زمان خرید هم خیلی نزدیک نیست شاید تا 1 ماه دیگه شاید هم یکم دیرتر.
گزینه های مطرح که کاملاّ مشخصند: 350d, 400d, 30d & 40d
من از بین این 4 گزینه 2تا رو حذف کردم:
30d: اگه قرار باشه اینقدر خرج کنم فکر کنم با 200،000 بیشتر 40d میرزه! البته به عنوان یک گزینه بین 400d و 40d قابل بررسیه! به هر حال 200،000 هم پولیه!
350d: اگرچه که کمی کم نویزتر و هم شارپتر از 400d هستش ولی lcd بزرگتر و "غبارگیر" و چند گزینه دیگر به نظر من قابل بررسیه. البته تفاوت قیمت رو اگه با قیمتهای نورنگار حساب کنیم (170،000) شاید اصلاّ به صرفه نباشه. من از آقای قدیری خبر ندارم ولی حالا فرض کنیم که تفاوت قیمت این 2 دوربین 100،000 باشه.
خلاصه اینکه 400d و 40d موندش.
در بین لنزها هم احتمالاّ 18-200 سیگما. چون اونقدر پول ندارم و به این زودیها نخواهم داشت که برم سراغ 70-200 پس برای داشتن این فاصله کانونی فکر کنم این مناسبتره. ولی به هر حال انتخابهایی مثل 17-70 و 18-50 هم هنوز روی میز هستش.
حالا بعد از این همه روده درازی میخوام نظرتون رو بابت این 3 انتخاب بدونم:
canon 400D + grip + sigma 18-200 + sigma 10-20
canon 40D + sigma 18-200
canon 400D + grip + sigma 17-70 + canon 70-200
البته من بیشتر به کادر های باز علاقه دارم تا بسته و در ضمن ترجیح میدم که اگه قرار باشه 70-200 بخرم (f/4) مدل is دارشو بخرم که به بودجه من نمیخوره ولی باز هم گزینه 3 رو گذاشتم.
خواهشمندم نظرتون رو از من دریغ نکنید مخصوصاّ بزرگان که با این تجهیزات کار کرده اند. در ضمن هرگونه ترکیب دیگه از دوربین و لنز هم که به نظرتون میرسه بگید.
متشکرم