در این باره زیاد متوجه نشدم ، یعنی Slr Like داریم که به صورت منشوری ( مثل DSLR ) باشد.
منشوري كه نه ولي بعضي دوربين ها (حتا كامپكت ها) مثل Canon سري G يا canon s80 و ... هستند كه ويوفايندر اپتيكال دارند.
دوست عزیز با اینکه بنده (( با تصدیق همه )) مقداری روی سونی حساسیت دارم ، اما هیچ گاه وارد بحث برتری کدام برند بر برند دیگر نیمشوم.چرا که فوجی با آن همه سابقه ی عظیم و تکنولوژی هایی که ابداع فوجی بوده هیچ گاه نباید با شرکتی که در دوربین سازی سابقه ی 2 سال هم ندارد مقایسه بشود.اصلا مقایسه ی شرکت ها و برند ها با هم زیاد درست نیست و شاید شرکتی در زمینه ای حرف اول و آخر را بزند اما این ها زیاد مهم نیست.خروجی است که میگوید فلان برند بر دیگران برتری دارد.پس بهتر است این بحث برتری این به آن را زیاد جدی نیگیرید
ظاهرن نتونستم منظورمو درست بيان كنم. منظور من برتري برند از لحاظ كيفيت و ... نبود. اتفاقن من از اون آدمايي هستم كه هميشه به كسايي كه از من براي خريد دوربين سوال مي كنند مي گويم به فكر برند نباشيد و به فكر كيفيت و امكانات در قبال قيمت باشيد.
منظور من از نظر تجاري و سهم بازار و ... بود. مشكل اينجاست كه همه عكاس حرفه اي نيستند يا مثل من آماتوري نيستند كه 25 سال عكس آنالوگ گرفته باشند و دوربين رو از روي اطلاع بخرند و بدانند كه كدام برند اولين بوده و كدام آخرين و براي هر خريد كوچك كل اينترنت را شخم بزنند . دنيا دنياي ديجيتال شده و هر كسي بدون هيچ گونه اطلاعات عكاسي در سرتاسر دنيا الان دوربين ديجيتال تهيه مي كند و به اين دليل برند هايي كه مثل سوني كه خوشنام هستند فارغ از اينكه دوربين هايشان ارزنده هستند يا نه ( منظورم از ارزنده امكانات و كيفيت در برابر قيمت است) در اين بازار و در بين آن دسته از مشتريان كه عرض كردم موفق ترند.