مهران خواجوی 15 ساله از اصفهان!
وبلاگ شخصی من فلیکر من
سایت من
FujiFilm Finepix S9600 --Canon PowerShot A450
سلام
خواستم سورپرایزت کنم, بهترین SLR-Like (با لنز تله ) ای رو که میشناسم بهت معرفی کنم, گفتم بذار اول از نمایندگی تهران قیمتش رو بگیرم که دیدم ..........:(
LEICA-V LUX 1 که مشابه Panasonic-FZ50 است ولی "تحت استانداردهای سخت گیرانه لایکا" که همون اسمش کلی می ارزه و هر کی که غیر از سونی و کانن اسم دوربین دیگه ای در دنیای عکاسی به گوشش خورده باشه, میدونه لایکا یعنی چی !!!! و اگر هم بخوای چند سال بعد بفروشیش, قطعا" خیلی بهتر و گرونتر از FZ50 و 9600 و ... به فروش میره!!!
زمانی که FZ50 قیمتش 600 بود, این لایکا 660بود؛ ولی الآن FZ50 قیمتش 570 تومانه, واون شده 720 تومان!!! (کیف هم نداره, ولی یک مموری 512 اصل لایکا همراهشه!!)
لینک بروشورشو برات میذارم, دیدنش نه تنها خالی از لطف نیست, که خیلی هم جالبه!!!:
کد:http://www.leica-camera.us/assets/file/download.php?filename=file_1213.pdf
ویرایش توسط infinity : Friday 29 June 2007 در ساعت 10:52 دلیل: قرار دادن لینک در تگ کد بر اساس قوانین جدید فروم
خیلی خیلی ممنون ولی قیمتش زیادی گرون هست
من خیلی برای بدنه بتونم هزینه کنم 550 تومن هست! و بقیه رو برای کیف و ... باید خرج کنم. چه برسه 720 تومن:confused:
ولی به هر حال ممنونم(از کمکت) مشخصاتی که ازش خوندم واقعا عالیه.
راستی این قیمتش تعجب آور نیست؟؟
توی خارج
850 دلار ولی توی ایران 720 تومن؟؟
مهران خواجوی 15 ساله از اصفهان!
وبلاگ شخصی من فلیکر من
سایت من
FujiFilm Finepix S9600 --Canon PowerShot A450
سلام
راستش من از قیمتهای خارج و اینکه آیا نو هستند یا ... هیچ اطلاعی ندارم, ولی با این حال همون قیمت 850$ تایید کننده اینه که این دوربین با FZ50 فرق داره (شاید هم تنها فرقش همون لوگوی جلوش باشه)
من هم موقع خرید دوربینم, خیلی هوسشو کرده بودم, ولی به همون دلیل همیشگی منصرف شدم (زندگی که همش دوربین نیست, خودتو عشقه !!! :biggrin: )
راستی لینک PDF رو یادم رفت بذارم که الآن تو پست قبلی , ادیتش میکنم و میذارم. :)
مشهدی مگه قرار نبود لینک توی تگ کد باشه ؟
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
دشمنت شرمنده عزیز.....
طبق قوانین جدید فروم ( امضای جناب هژیر آذر رو ببین ) بایستی کلیه ی لینک ها در تگ کد قرار بگیره ، در غیر این صورت یا پست حذف میشه ، یا اصلاح میشه....
بیشتر برای عدم دسترسی روبوت های جستجو گر در فروم و مسائل امنیتی و قضیه ی ف ی ل ت ر ی ن گ و حقوق کپی رایت و امثال این موضوعات
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام احسان جان
من از شما فقط يك سال بزگترم و بهت تبريك ميگم
خوب ميدوني منم دقيقا گير تورو كردم ولي با تحقيقات فراوان ، اگر اشتباه نكنم فكر كنم ما فوجي9600 رو بيشتر بپسنديم .
بازم ميل خودت
شرمنده
من تو خرید h9 sony و s9600 fuji گیر کردم می خوام من رو تو مسایل فنی اون ها راهنمایی کنید و این که نویز کدوم کمتره و برتری هر کدوم نسبت به دیگری رو هم بگید . با تشکر
می خوام بدونم نویز تصویر کدوم کمتر ه و کیفت عکس کدوم دوربین بهتره و خلاصه تمام نکات فنی این 3 دوربین رو برام بگید. با تشکر