خيلي جالب شد، اگر كمي صبر كنيد، شايد به زودي 350 هم برسد. مشكل فقط اينترفيس و منوهاي فوجي است كه به شدت كسالت بار و كاربرآزار هستند.
خيلي جالب شد، اگر كمي صبر كنيد، شايد به زودي 350 هم برسد. مشكل فقط اينترفيس و منوهاي فوجي است كه به شدت كسالت بار و كاربرآزار هستند.
همون موقع نورنگار تلفنی 400000 تومان میگفت و آهونگار هم اصلا هیچ مدل دوربین فوجی نداشت. در حال حاضر باید مجدد تماس گرفت ولی به نظر من کلا قیمتهای نورنگار خیلی پرت و بالاست می تونید قیمتهاشو در www.shop.ir ببینید. تقریبا تمام دوربینهاشو از همه گرونتر میده. در خیابان جمهوری هم از 375000 تا 430000 قیمت گرفتم. از همه گرونتر فروشگاه نامی میداد و ادعا می کرد که نورنگار هم از اونها دوربیناشو می خره! و می خواست فاکتوراشو نشون بده. نمایندگی فوجی یعنی تهران فوکا هم که گفت هیچ گارانتی مورد تایید ما نیست و تا قبل عید هم هیچ دوربینی وارد نمی کنیم.(تازه اگه وارد هم بکنند حداقل 100000 تومان گرونتر از بقیه میدهند!)
با سلام - به نظر شما دوستان خريد كانن S3 Is الان عاقلانه است با توجه به اينكه حدود 2 ماه بعد S5 IS به بازار خواهد امد ؟ يا اينكه بايد صبر كرد بعد از عرضه شدن S5 IS قيمت و كيفيت را سنجيد ؟ و اينكه تا كي طول ميكشد كه قيمت اين دوربين بعد از عرضه شدن اوليه به بازار به قيمت متعادل برسد ؟
البته بعضي دوستان جواب داده بودند ولي مي خواستم بيشتر بحث شود ! !!!!
Nikon D90 + Nikkor 18-105 + Sigma 10-20 + Sigma 70 Macro
Canon PowerShot S5 IS
بنده فکر نمی کنم خیلی به صرفه باشه.به این دلایل :
1.خیلی تفاوت خاصی نکرده.
2.هنوز خیلی جدیده و باید منتظر ریویو های بیشتر ماند
3.فکر کنم قیمتش در ایران تا حدود 3 ماه دیگه به علت جدید بودن بسیار بالا باشه
4.در S3 با هک کردن پردازنده آن می توان raw داشت.ولی چون پردازنده اس پنج DIGIC III هست فعلا نمی شه کاریش کرد.
آرمان صمیمی
FujiFilm FinePix S6500fd | Yashica RangeFinder | national PE201a Flash | Slik Goodman Handy
راستی شما که توی امضاتون نوشته S5is !!!!
نکنه ...
آرمان صمیمی
FujiFilm FinePix S6500fd | Yashica RangeFinder | national PE201a Flash | Slik Goodman Handy
نه من بخاطر اينكه در اينده تصميم داشتم اين دوربين رو بخرم تو امضام قرار دادم
Canon PowerShot S5 IS
:confused: :biggrin:
آرمان صمیمی
s3is بگیر به نظر من
سام مقدم
از راهنمايي شما ممنونم
حالا من يكسري مزيتهاي S5 را نسبت به s3 عرض مي كنم
استفاده از Digit III به جاي Digit II
بهره بردن از سيستم Face detection
نامحدود شدن حجم فيلمبرداري تا 4gb ( در مقابل 1gb در S3 )
بالا رفتن ايزو تا 1600
كاهش نويز در عكسها
استفاده از LCD 2.5 با 207000 بيكسل ( در مقابل LCD 2.0 با 115000 بيكسل در S3 )
رزولوشن عكس بالاتر در S5 ( يعني 8mp در مقابل 6mp )
قابليت اضافه كردن فلاش جانبي در S5
امكان از بين بردن Red Eye در حالت playback در S5
ظاهري نسبتا شكيل تر نسبت به S3
فعلا فقط همينا يادم بود حالا ايا خريد s5 با توجه به افزايش اين امكانات ارزشش را دارد ؟
Canon PowerShot S5 IS
سلام
من که هنوز مزیتی برای این سیستم احساس نمیکنم!!بهره بردن از سيستم Face detection
اگر فرمت ضبط فیلم تغییر میکرد( مثلا" به Mpeg-4 یا DiVX ) یه چیزی, ولی حالا باید 75000 تومن برای یک کارت 4گیگ بدی که بتونی 30 دقیقه فیلم بگیری!! حالا منتقل کردن و نگهداری روی کامپیوتر هم بماند.نامحدود شدن حجم فيلمبرداري تا 4gb ( در مقابل 1gb در S3 )
ایزوی 1600ش هم قطعا" غیر قابل استفاده است, ولی احتمالا" ایزوی 800ش کمتر از S3 IS نویز خواهد داشت.بالا رفتن ايزو تا 1600
باید منتظر بود و در عمل دید...كاهش نويز در عكسها
این یکی رو کاملا" قبول دارم.استفاده از LCD 2.5 با 207000 بيكسل ( در مقابل LCD 2.0 با 115000 بيكسل در S3 )
برای من یکی که پشیزی اهمیت نداره!!رزولوشن عكس بالاتر در S5 ( يعني 8mp در مقابل 6mp )
کمترینش 120000 تومنه!!! البته من هم هیچوقت احساس نیاز به یک فلاش قویتر نکردم.قابليت اضافه كردن فلاش جانبي در S5
این کار رو هم کامپیوتر خیلی بهتر, سریعتر و دقیقتر انجام میده ( تازه اگر از هر 100 عکس, یکیش نیاز به اصلاح قرمزی چشم داشته باشه)امكان از بين بردن Red Eye در حالت playback در S5
زیاد فرقی نکردهظاهري نسبتا شكيل تر نسبت به S3
اگر حداکثر 50000 تومان اختلاف باشه, بله!! ولی بیشتر, نه, میری یک SLR یا SLR-Like بهتر میگیری....فعلا فقط همينا يادم بود حالا ايا خريد s5 با توجه به افزايش اين امكانات ارزشش را دارد؟