سلام
نوشته اصلی توسط
ahmadi.kasra
وحید جان چه دلیلی از این بهتر که سنسور دوربین موبایلهاهمه CMOS هستن و خودتون می دونین که مهمترین علت اینکه تصاویر این دوربینها قابل مقایسه با عکسهای دوربینهای CCD دار نیست، همین CMOS بودن حسگر اونهاست. البته می دونم تا اندازه ای تکنولوژی ساخت CMOS بالا رفته و معایبش رو برطرف کرده ولی بیشتر این برطرف کردن معایب، نرم افزاریه. من که فعلاً تا امتحان پس نده نمی تونم رو حسگرهای CMOS حساب باز کنم. اگه اشتباه میگم لطفاً با دلیل منو راهنمایی کنین. لطفاً به لینک زیر هم یه سری بزنید.
http://www.eye4you.ir/forum/showthread.php?t=247
در مورد باطری قلمی هم ممکنه حق با وحید باشه. من که دیروز از همتون پرسیدم باطری قلمی خوبه یا باطری لیتیوم یون جواب قانع کننده ای نگرفتم. اگه در این مورد هم بیشتر بحث بشه خوشحال میشم.:)
اتفاقا" اين به نظر من اصلا" دليل خوبي نميتواند باشد!! اولا" كه اين سنسورها كجا و آن سنسور به اندازه نوك خودكار كجا ؟؟!!
و ثانيا" در يك دوربين حداقل ده پارامتر از لنز و سنسور و پردازشگر.....تا بافر و.. در تهيه يك عكس دخيل اند .
براي بحث در مورد باتريها هم بهتر است در صورت تمايل در اين تاپيك ادامه دهيم:
سليقه ي شما چيست ؟ باتري ليتيوم يون يا قلمي ؟
نوشته اصلی توسط
soheil522
sp 570 دوربین خیلی خوبیه ولی دو تا چیزش یه مقدار تو ذوق می زنه;
یکی اینکه با اینکه قابلیت bulb تا 8 min داره، مینمم سرعت شاترش 0.5 ثانیه است یعنی حتی به 1 ثانیه هم نمیرسه!
دومیش اینه که اگه اشتباه نکنم تو حالت فیبم صدا رو ضبط نمیکنه (من اینو تو فیلمایی که یکی از دوستام با این دوربین گرفته دیدم)!
در مورد H50 همه مشخصاتش عالیه تنها مشکلش سرعت 1.6fps تو حالت continnuos ! که این مشکلش چیز خیلی آزار دهنده ای نیست! ولی من شخصاً ترجیح میدم دوربین sony نگیرم دوربین قبلی خودم یک cybershot بود که اصلاً ازش راضی نبودم. راستش وقتی دوربینای canon و nikon و olympus با قابلیتهای خیلی خوب تو بازار هست کمتر کسی میره سراغ سونی !
سرعت 0.5 ثانيه در مد P است و در صورت نياز به سرعت كمتر، ميتوانيد در مد M يا S آن را استفاده كنيد.
فيلمبرداري آن هم با صدا است:
Movie Recording System
Recording format AVI Motion JPEG®
Sound recording Yes , format: WAV
Movie quality 640 x 480 / 30 fps Recording time: 10 s
320 x 240 / 15 fps Recording time: 29 min
کد:
http://www.olympus.co.uk/consumer/29_digital_camera_sp-570uz_prod_specifications_18515.htm
در مورد دوربينهاي غير SLR سوني هم؛ به دليل ديد مثبتي كه در اكثر مردم ايران از اسم سوني وجود دارد، به نظر من استقبال خوبي از آنها ميشود.