صفحه 39 از 225 نخستنخست ... 29 35 36 37 38 39 40 41 42 43 49 89 139 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 381 تا 390 , از مجموع 2246
Like Tree1956تشکر

موضوع: راهنمايي براي خريد دوربين هاي SLR Like

كاربر جديد soheil522 آواتار ها
    تشکر کرده
    1

Question بین sx1, sx10, sp 570uz کدوم بهتره؟

من میخوام یه دوربین ُSLR like بخرم، بین این سه تا نمیتونم انتخاب کنم!

sx1 is و canon sx10 is که تازه تو سایت canon معرفی شدن olympus sp 570 هم که خیلی وقته اومده!

خودم بیشتر به دوربینهای canon علاقه دارم ولی تو مشخصات هیچ کدومه این powershot هاش قابلیت Bulb نبود ضمناً هیچکدومشون iso بالای 1600 ندارن!

اما sp 570 Uz هم قابلیت Bulb تا 8 دقیقه داره و هم iso تا 6400 داره!

لطفاً منو راهنمایی کنین!!
    ممنون!

كاربر جديد
    تشکر کرده
    1

Talking پاسخ: بین sx1, sx10, sp 570uz کدوم بهتره؟

همونطور که گفتی SX10 و SX1 هنوز بازار نیومدن و امتحان پس ندادن. ولی از لیست ویژگیهای دوربینها معلومه که دوربینهای کاملی اند (البته واسه ی یه آماتور). کانن SX1 سنسور CMOS داره که من اینو یه عیب بزرگ واسه اون می دونم. چونکه قاعدتاً نباید عکسهای شارپی رو ازش انتظار داشته باشیم. هردو باطری قلمی میخورن که اون هم به نظر من یه عیبه البته گاهی هم این رو یه نقطه ی قوت میشه دونست. ولی من خودم تمایلی به استفاده از دوربینهای با باطری قلمی ندارم چونکه زود خالی میشن و همیشه حین کار با دوربین دلشوره ی تموم شدن باطری رو بهت تحمیل می کنن. ولی باطری لیتیوم یون دیرتر خالی میشه. در مورد دوربین OLYMPUS SP570 باید بگم دوربین بسیار کارآمد و قابل اعتمادیه. عکسهای با کیفیتی میندازه. باطریش باز هم قلمیه که من نمی پسندم و مهمتر از همه زوم اپتیکال 20 برابر داره. این زوم یه زوم بسیار عالییه. فورمت RAW رو هم پشتیبانی میکنه. با همه ی این مزیتها، من سه دوربین دیگه رو هم بهت پیشنهاد می کنم. CANON G9 و NIKON Coolpix P80 و SONY H50 و از میون اینها من CANON G9 رو خیلی میپسندم. کیفیت عکسهای این دوربین یه چیز دیگه است. البته با اینکه زوم اپتیکالش 6 برابره ولی چون رزولیشنش 1/12 مگاپیکسله تا اندازه ای اون نقیصه جبران میشه. مهم کیفیت عکسه. کیفیت فیلمبرداری G9 هم عالیه. یعنی از SP 570 بالاتره. همینطور خیلی خوش ساخت و با دوومه. باطری هر سه برند پیشنهادی من لیتیوم یونه که مورد نظر منه. استفاده کن خیرشو ببینی...

كاربر ويژه Mashhadi Vahid آواتار ها
    تشکر کرده
    8302

پیش فرض پاسخ: بین sx1, sx10, sp 570uz کدوم بهتره؟

نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadi.kasra نمایش پست ها
    کانن SX1 سنسور CMOS داره که من اینو یه عیب بزرگ واسه اون می دونم. چونکه قاعدتاً نباید عکسهای شارپی رو ازش انتظار داشته باشیم.

براي اين حرف دليل و مدركي هم داريد؟

ولی من خودم تمایلی به استفاده از دوربینهای با باطری قلمی ندارم چونکه زود خالی میشن و همیشه حین کار با دوربین دلشوره ی تموم شدن باطری رو بهت تحمیل می کنن. ولی باطری لیتیوم یون دیرتر خالی میشه.
    باتريهاي قلمي استاندارد و معتبر كه مدت زيادي از توليدشان نگذشته باشد بسيار قابل اعتماد هستند.

نمونه اش باتريهاي كمليون دوربين خودم كه آخرين بار 3 ماه پيش شارژ كردم و هنوز ميزان شارژ باقي مانده 90% است!!
    دير خالي شدن يا زود خالي شدن باتري هم فكر نميكنم به ليتيوم يا قلمي بودن آن ربطي داشته باشد.

در ضمن قيمت Canon-SX1 IS حدود 900$ است!!!
    Priced at £520 which will translate to a lot less than the US equivalent $927 should this camera ever ship Stateside.
    کد:
    http://www.engadget.com/2008/09/17/canons-10-megapixel-sx1-is-shoots-full-hd-too/
    AleXilver و R.Asgari تشکر می‌کنند.
    وحيد قديري راد

www.flickr.com/photos/ghadiri

كاربر ويژه farhad44 آواتار ها
    تشکر کرده
    13937

.........

کانن SX1 سنسور CMOS داره که من اینو یه عیب بزرگ واسه اون می دونم. چونکه قاعدتاً نباید عکسهای شارپی رو ازش انتظار داشته باشیم. ...

تمام ملت دنيا دارن خودشونو مي كشن از ذوق اينكه براي اولين بار كمپاني كنن افتخار داده و در يك Slr Like از سنسور Cmos استفاده كرده :::big grin:::
    Super Oli و MMahyar تشکر می‌کنند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    1

وحید جان چه دلیلی از این بهتر که سنسور دوربین موبایلهاهمه CMOS هستن و خودتون می دونین که مهمترین علت اینکه تصاویر این دوربینها قابل مقایسه با عکسهای دوربینهای CCD دار نیست، همین CMOS بودن حسگر اونهاست. البته می دونم تا اندازه ای تکنولوژی ساخت CMOS بالا رفته و معایبش رو برطرف کرده ولی بیشتر این برطرف کردن معایب، نرم افزاریه. من که فعلاً تا امتحان پس نده نمی تونم رو حسگرهای CMOS حساب باز کنم. اگه اشتباه میگم لطفاً با دلیل منو راهنمایی کنین. لطفاً به لینک زیر هم یه سری بزنید.

http://www.eye4you.ir/forum/showthread.php?t=247

در مورد باطری قلمی هم ممکنه حق با وحید باشه. من که دیروز از همتون پرسیدم باطری قلمی خوبه یا باطری لیتیوم یون جواب قانع کننده ای نگرفتم. اگه در این مورد هم بیشتر بحث بشه خوشحال میشم.:)

كاربر جديد
    تشکر کرده
    1

Talking پاسخ: بین sx1, sx10, sp 570uz کدوم بهتره؟

از بچه ها کسی نبود بالاخره نظرش رو در مورد دوربینهای CANON G9، SONY H50، NIKON P80 و OLUMPUS SP 570 بگه؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!( برای چندمین باره می پرسم) :confused:

كاربر جديد soheil522 آواتار ها
    تشکر کرده
    1

sp 570 دوربین خیلی خوبیه ولی دو تا چیزش یه مقدار تو ذوق می زنه;
    یکی اینکه با اینکه قابلیت bulb تا 8 min داره، مینمم سرعت شاترش 0.5 ثانیه است یعنی حتی به 1 ثانیه هم نمیرسه!
    دومیش اینه که اگه اشتباه نکنم تو حالت فیبم صدا رو ضبط نمیکنه (من اینو تو فیلمایی که یکی از دوستام با این دوربین گرفته دیدم)!
    در مورد H50 همه مشخصاتش عالیه تنها مشکلش سرعت 1.6fps تو حالت continnuos ! که این مشکلش چیز خیلی آزار دهنده ای نیست! ولی من شخصاً ترجیح میدم دوربین sony نگیرم دوربین قبلی خودم یک cybershot بود که اصلاً ازش راضی نبودم. راستش وقتی دوربینای canon و nikon و olympus با قابلیتهای خیلی خوب تو بازار هست کمتر کسی میره سراغ سونی !
    P80 هم دوربین خوبیه ولی من که هنوز نتونستم بفهمم سرعت شاترش چقدره، فقط تو یه سایت دیدم زده بود مینیممش 8 ثانیه ست!
    g9 هم دوربین توپیه سنسور 12 مگاپیکسیلیش از 10 مگاپیکسل sx10 بهتره ولی از نظز قیافه و لنز کیفیت فیلم از SX10 خیلی ضعیفتره، ضمناً باتری G9 لیتیومه ولی sx10 چهارتا قلمی می خوره که گیر اوردنش راحتتره!
    من شخصاً sx10 رو به G9 ترجیح میدم!

كاربر ويژه Mashhadi Vahid آواتار ها
    تشکر کرده
    8302

سلام

وحید جان چه دلیلی از این بهتر که سنسور دوربین موبایلهاهمه CMOS هستن و خودتون می دونین که مهمترین علت اینکه تصاویر این دوربینها قابل مقایسه با عکسهای دوربینهای CCD دار نیست، همین CMOS بودن حسگر اونهاست. البته می دونم تا اندازه ای تکنولوژی ساخت CMOS بالا رفته و معایبش رو برطرف کرده ولی بیشتر این برطرف کردن معایب، نرم افزاریه. من که فعلاً تا امتحان پس نده نمی تونم رو حسگرهای CMOS حساب باز کنم. اگه اشتباه میگم لطفاً با دلیل منو راهنمایی کنین. لطفاً به لینک زیر هم یه سری بزنید.

http://www.eye4you.ir/forum/showthread.php?t=247

در مورد باطری قلمی هم ممکنه حق با وحید باشه. من که دیروز از همتون پرسیدم باطری قلمی خوبه یا باطری لیتیوم یون جواب قانع کننده ای نگرفتم. اگه در این مورد هم بیشتر بحث بشه خوشحال میشم.:)
    اتفاقا" اين به نظر من اصلا" دليل خوبي نميتواند باشد!! اولا" كه اين سنسورها كجا و آن سنسور به اندازه نوك خودكار كجا ؟؟!!
    و ثانيا" در يك دوربين حداقل ده پارامتر از لنز و سنسور و پردازشگر.....تا بافر و.. در تهيه يك عكس دخيل اند .

براي بحث در مورد باتريها هم بهتر است در صورت تمايل در اين تاپيك ادامه دهيم:
    سليقه ي شما چيست ؟ باتري ليتيوم يون يا قلمي ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط soheil522 نمایش پست ها
    sp 570 دوربین خیلی خوبیه ولی دو تا چیزش یه مقدار تو ذوق می زنه;
    یکی اینکه با اینکه قابلیت bulb تا 8 min داره، مینمم سرعت شاترش 0.5 ثانیه است یعنی حتی به 1 ثانیه هم نمیرسه!
    دومیش اینه که اگه اشتباه نکنم تو حالت فیبم صدا رو ضبط نمیکنه (من اینو تو فیلمایی که یکی از دوستام با این دوربین گرفته دیدم)!
    در مورد H50 همه مشخصاتش عالیه تنها مشکلش سرعت 1.6fps تو حالت continnuos ! که این مشکلش چیز خیلی آزار دهنده ای نیست! ولی من شخصاً ترجیح میدم دوربین sony نگیرم دوربین قبلی خودم یک cybershot بود که اصلاً ازش راضی نبودم. راستش وقتی دوربینای canon و nikon و olympus با قابلیتهای خیلی خوب تو بازار هست کمتر کسی میره سراغ سونی !
    سرعت 0.5 ثانيه در مد P است و در صورت نياز به سرعت كمتر، ميتوانيد در مد M يا S آن را استفاده كنيد.

فيلمبرداري آن هم با صدا است:
    Movie Recording System
    Recording format AVI Motion JPEG®
    Sound recording Yes , format: WAV
    Movie quality 640 x 480 / 30 fps Recording time: 10 s
    320 x 240 / 15 fps Recording time: 29 min
    کد:
    http://www.olympus.co.uk/consumer/29_digital_camera_sp-570uz_prod_specifications_18515.htm
    در مورد دوربينهاي غير SLR سوني هم؛ به دليل ديد مثبتي كه در اكثر مردم ايران از اسم سوني وجود دارد، به نظر من استقبال خوبي از آنها ميشود.
    Amir Tavakoli و R.Asgari تشکر می‌کنند.
    وحيد قديري راد

www.flickr.com/photos/ghadiri

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    3

پیش فرض بین h50,fz28,sx10 is كدام رو پیشنهاد میدین

دوستان میخوام از خارج برام دوربین بیارن شما از این 3 تا کدام رو پیشنهاد میدین تا بیارن
    h50,fz28,sx10 is
    زاستی برای من مهمتر شارپی تصویر هست کدان دوربین از این 3 تا تصویر شارپتری داره
    من خودم h50 فامیلمون رو تست کردم به نظرم تصاویر سافتی میداد
    1 سوال دیگه کدام دوربین لنز واید تری داره تو این 3 تا میشه به ترتیب بگین

كاربر فعال
    تشکر کرده
    2447

پیش فرض پاسخ: بین h50,fz28,sx10 is كدام رو پیشنهاد میدین

سلام

FZ 28 در این سه مدل از نظر من تمام خواسته هاتونو براورده میکنه.

FZ 28 واید 27 داره SX10 واید 28 و H50 واید 31
    Mashhadi Vahid و R.Asgari تشکر می‌کنند.

صفحه 39 از 225 نخستنخست ... 29 35 36 37 38 39 40 41 42 43 49 89 139 ... آخرینآخرین