صفحه 42 از 225 نخستنخست ... 32 38 39 40 41 42 43 44 45 46 52 92 142 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 411 تا 420 , از مجموع 2246
Like Tree1956تشکر

موضوع: راهنمايي براي خريد دوربين هاي SLR Like

كاربر فعال
    تشکر کرده
    2447

پیش فرض پاسخ: كدوم يكي رو بخرم؟!

سلام جناب قشقایی
    فرمایش شما کاملا درسته.بنده با توجه به اینکه دوستمون فقط گفتند از نظر کیفیت در روز و شب و قیمت گفتند ، تنها در مورد D40 نظر دادم که خوب قیمت مناسبی داشت و برای آماتوری مثل بنده حتی نیاز به خرید لنز و فلاش و ...هم ندارم.و خب طبیعتا کیفیت بسیار بهتری در اختیارم قرار میگیره.من تنها هدفم بیان همین تجربه خاص بود.
    R.Asgari تشکر می‌کند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    2

با تشكر از دوستان، لطف كنيد از هفت مورد زير فقط يكي رو پيشنهاد بدهند!
    چون من حرفه‌اي نيستم و نميخواهم دوربين SLR بخرم.
    حداكثر ُSLR Like
    ممنون

كاربر همراه
    تشکر کرده
    451

Arrow پاسخ: كدوم يكي رو بخرم؟!

نقل قول نوشته اصلی توسط VIRGOOL نمایش پست ها
    با تشكر از دوستان، لطف كنيد از هفت مورد زير فقط يكي رو پيشنهاد بدهند!
    چون من حرفه‌اي نيستم و نميخواهم دوربين SLR بخرم.
    حداكثر ُSLR Like
    ممنون
    با سلام
    اگه حرفه اي نيستيد پس چرا همون اول معيارتون رو كيفيت عكس قرار داديد خوب اين تناقض آشكار ميتونه باشه.
    اگه ميخواهيد رنج لنز بالا داشته باشيد انتخابتون درسته و دوربين هاي پيشنهادي با اندكي اختلاف شباهت هاي بسياري به هم دارند و كيفيت هاي نزديك به هم. ولي اگه كيفيت باز هم بيشتري مي خواهيد اين نشانه شروع نياز به SLR است و نمي تونيد از اون فرار كنيد (و به قول دوستمون چند ماه بعد بايد بفروشيد ).
    ولي اگه رنج لنز براتون كمتر اهميت داره و 18-55 براتون كافيه بازم دي 40 پيشنهاد ميشه
    به هر حال با توجه به پيشرفت لايك ها در مورد كيفيت عكس رنج لنز به نظر مياد داره تبديل به معيار اصلي تري ميشه!
    با تشكر
    VIRGOOL و R.Asgari تشکر می‌کنند.
    آذري

كاربر همراه K_NMT آواتار ها
    تشکر کرده
    4984

دوست من
    چند روز پيش، يكي از دوستان قصد خريد يك شبه SLR داشت و من با بررسي مدلهاي موجود در بازار، به اين نتيجه رسيدم كه Nikon P80 در مقايسه با قيمتش (حدود 400 هزار تومان)، با داشتن وايد 28 و ايزو تا 3200 و در شرايطي كه كيفيت تصويري معادل با Canon G9 داره و زوم 18X ، انتخاب خوبيه.
    بهتره در اين ليست S5 رو فراموش كنيد...قديمي شده و انتخابهاي بهتري هست...مثل سري جديد S ، همون sx10...ولي تا جايي كه من قيمت دارم، قيمتش حدود 500 تومان هست و به نظر من كمي زياده براي اين دوربين و قطعا افت خواهد كرد.
    در مورد SLR هم، من با نظر جناب قشقايي موافقم.
    موفق باشيد.
    فعلا...
    rezafh، VIRGOOL و R.Asgari تشکر می‌کنند.
    كيوان نعمت اللهي
    تجهيزات من

كاربر آشنا hossein_1 آواتار ها
    تشکر کرده
    55

پیش فرض کدام SLR- LIKE بهتر است؟ S100fs / Sx10 IS / Sp-570 / H50

Fujifilm FinePix S100fs یا Canon SX10 IS یا Olympus Sp-570Uz یا Sony H50 ؟؟؟؟؟

سلام دوستان
    میدونم راجع به تک تک اینها به غیر از Canon Sx10 IS بحث شده ولی من هنوز نمیتونم انتخاب کنم!!:confused:

ببینید من چیزای که از دوربینم میخوام اینه: زوم بالای خیلی خوب، عملکرد قابل قبول در زوم بالا (راستش من به عکاسی از پرنده ها و ما و سوژه های دور از دسترس خیلی علاقه مندم) و ماکروی قوی و اینکه بشه با دوربین عکسای حرفه ای انداخت و در شرایط بد کم نیاره(مثلا ضد نور و ...)
    من بیشتر تو نور خوب عکاسی میکنم و فکر نمیکنم با مشکل نویز بالا مواجه بشم!

من خودم بیشتر نظرم روی فوجی S100fs بود ولی با پیگیری بحث در تاپیک مربوطه معلوم شد که مشکل CA خیلی بالایی داره!!!:( نمیدونم این چقدر میتونه برای من دردسر ساز باشه؟:confused:
    کنون هم با زوم بسیار خوبش منو وسوسه میکنه (20 x ) !!!:)

در ضمن برای من وجود داشتن کانورتور ها (بخصوص تله) و فیلتر، مهمه ! آیا برای همه این برند ها کانورتور مناسب وجود داره؟؟؟(تا اونجایی که من فهمیدم برای الیمپوس چیزی نیست!!!! )

دوستان واقعا ممنون
    R.Asgari تشکر می‌کند.

تشکر کرده
    55

پیش فرض پاسخ: کدام SLR- LIKE بهتر است؟

چرا کسی جواب نمیده ؟:(

دوستان میشه بیاین و به من در انتخاب کمک کنید

از اساتید و بزرگان هم خواهش میکنم یه نیم نگاهی به ما بکنن

ببخشید توروخدا میدونم موضوعیه که خیلی راجع بهش بحث شده!!! ولی باور کنید من همرو خوندم ولی باز به نتیجه نرسیدم:confused:
    R.Asgari تشکر می‌کند.

تشکر کرده
    55

پیش فرض پاسخ: کدام SLR- LIKE بهتر است؟ S100fs / Sx10 IS / Sp-570 / H50

دوستانی که در نظر سنجی شرکت کردند ای کاش لطف میکردند و یه توضیحی هم میدادن!!

بابا اینجا چرا اینطوریه؟؟ چرا جواب نمیدید؟؟

من فکر کردم اینجا خیلی فعاله:(

كاربر همراه xman_a آواتار ها
    تشکر کرده
    1417

Thumbs up پاسخ: کدام SLR- LIKE بهتر است؟ S100fs / Sx10 IS / Sp-570 / H50

چشم حسین آقا
    اینجا قدیمی ها فقط به هم جواب می دن
    نگران نباش عادت می کنی :(
    بنظر من فوجی من هم کنون دارم هم نیکون اما لایک فقط فوجی دارم به نصبت از فوجی برای کارهای در حد خودش راضی تر هستم
    اما با مطالع تاپیک ها می تونی به نتیجیه خوبی برسی
    hossein_1 تشکر می‌کند.

Moderator nmroshan آواتار ها
    تشکر کرده
    11580

جناب xman_a
    پسندیده نیست که زحمات و تلاشهای اعضاء فروم را به همین راحتی زیر سوال ببرید. گاهی علت تاخیر در پاسخ‌دهی به سوالات این است که دوستان تجربه کافی در مورد دوربینهای جدید ندارند و در این موارد خود فرد بهتر می‌تواند با مراجعه به مطالب موجود در اینترنت به جواب برسد. مثلا همین قضیه مشکل CA در دوربین فوجی. اطلاعات در حد شنیده‌ها است و تجربه عملی وجود ندارد که دوستان بیایند و مانند شما به راحتی برای دیگران نسخه بپیچند. آیا شما با این دوربین خاص فوجی کار کرده اید؟ آیا از تفاوت SX10IS کنن و SP570الیمپوس اطلاعی دارید؟
    رسم این فروم بر دقت و صحت حداکثری مطالب پست شده است؛ حتی به قیمت کاهش تعداد پستها و حتی به قیمت کاهش تعداد اعضا. و بهمین دلیل نیز انتظار فروم از کاربران خود این است که تا حد امکان این رسم را رعایت کنند.
    reza_Bahman، Mashhadi Vahid، Tooraj و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    نعما م. روشن
    مقالات سایت عکاسی |وبلاگ (از عکاسی) | اینستاگرام : Nemaroshan

تشکر کرده
    55

نقل قول نوشته اصلی توسط nmroshan نمایش پست ها
    جناب xman_a
    پسندیده نیست که زحمات و تلاشهای اعضاء فروم را به همین راحتی زیر سوال ببرید. گاهی علت تاخیر در پاسخ‌دهی به سوالات این است که دوستان تجربه کافی در مورد دوربینهای جدید ندارند و در این موارد خود فرد بهتر می‌تواند با مراجعه به مطالب موجود در اینترنت به جواب برسد. مثلا همین قضیه مشکل CA در دوربین فوجی. اطلاعات در حد شنیده‌ها است و تجربه عملی وجود ندارد که دوستان بیایند و مانند شما به راحتی برای دیگران نسخه بپیچند. آیا شما با این دوربین خاص فوجی کار کرده اید؟ آیا از تفاوت SX10IS کنن و SP570الیمپوس اطلاعی دارید؟
    رسم این فروم بر دقت و صحت حداکثری مطالب پست شده است؛ حتی به قیمت کاهش تعداد پستها و حتی به قیمت کاهش تعداد اعضا. و بهمین دلیل نیز انتظار فروم از کاربران خود این است که تا حد امکان این رسم را رعایت کنند.
    ممنون که سری به اینجا زدید
    اینجا دوستانی هستند که S100fs دارند ولی نمیدونم چرا نمیان و در مورد CA نظر نمیدن!!!!

من تمام بحث های مربوطه رو در فروم تا آخر پیگیری کردم ولی اکثر بحث ها ناتمام مانده...
    شبیه همین تاپیکی که من زدم 2-3 تا دیگه هم بود ولی تمام اونها ناقص موندن و ادامه پیدا نکردن...!! خودتون هم میتونید برید و ببینید، ببینید آیا واقعا کسی که دنبال اطلاعات باشه اون تاپیک ها میتونن کمکش کنن!!! به نظر من که نه:(

من از کسایی که این دوربینارو دارن و یا آشنایی دارن خواهش میکنم بیان اینجا و با اطلاعات مفیدشون من و خیلی های دیگه که بین انتخاب این دوربین ها موندن رو یاری کنن

ممنون
    R.Asgari تشکر می‌کند.

صفحه 42 از 225 نخستنخست ... 32 38 39 40 41 42 43 44 45 46 52 92 142 ... آخرینآخرین