ام ۵ به تازگی از طرف کانن معرفی شده. حدود یکی دو ماه دیگه هم به بازار جهانی عرضه میشه. تا به بازار ایران راه پیدا کنه دست کم شش ماه بعد.
(سنسورش همان سنسور ۸۰دی هست.)
Printable View
ام ۵ به تازگی از طرف کانن معرفی شده. حدود یکی دو ماه دیگه هم به بازار جهانی عرضه میشه. تا به بازار ایران راه پیدا کنه دست کم شش ماه بعد.
(سنسورش همان سنسور ۸۰دی هست.)
چرا همیشه در هنگام خرید تجهیزات منفعت مالی هنگام فروش مد نظر قرار می گیره؟
بله حق با شماست !
لنزهای خوب کراپ شاید فروش دست دومش خیلی مثل لنزهای دیگه راحت نباشه. اما لذتی که فرد ازش می بره بنظر شخصی بنده به استفاده از لنزهای متوسط و تعداد محدود در فول فریم می ارزه!
بنده شخصا ترجیح می دم یک لنز 50-17 سیگما یا تامرون بدون لرزشگیر، 35-18 سیگما و یا 20-11 توکینا با دیاف پایین روی بادی کراپ داشته باشم و از عکاسی با دیاف باز لذت ببرم تا یک لنز 105-24 کنون یا لنز کیت عمومی نیکون (دقیق اطلاع ندارم چه لنزی روی فول فریم بعنوان کیت عرضه می شه) بخرم با محدودیت دیافراگم.
شما حساب کنید بادی فول فریم کمتر از 4 میلیون نیست! لنز خوب هم که به قول شما معادل این لنزهایی که نوشتید باشه کمتر از 3.5 گیر نمیاد که روی هم می شه 7.5 (البته حداقل)
حالا یه بادی بگیری 3 و یک لنز 2 یا اصلا 3 کل هزینه می شه 5 تا 6!
فرد اختلاف 1.5 را برای لوازمی مثل سه پایه هزینه کنه بسیار منطقی تر از این هست که یک بدنه بخره با لنز فول فریم متوسط بعد برای عکاسی منظره روی دست عکس بگیره و یا یک سه پایه چینی بخره که با کمترین لرزشی و تکانی خواهد افتاد و بادی فول فریمش به فنا بره و یا پول خرید کیف نداشته باشی و یک کیف بی کیفیت بخره!!
همه چیز به هزینه وابسته است.
در پست قبلی عرض کردم
اگر فرد درامد تجاری داره از این راه و یا خدا رو شکر دستش به دهنش می رسه ارزش تهیه فول فریم بیشتره
ولی اگر قراره صرفا برای دل خودش عکاسی کنه و درامدی نداشته باشه از این راه اصلا منطقی نیست این کار.
شخصا هم اینجا عرض می کنم دوستان اگر بادی فول فریم برای بنده هدیه بیاورد نهایتا برای مدت محدودی تستش می کنم و بعد می فروشمش و لوازمم رو تکمیل می کنم چون توان تهیه لنزهای بسیار باکیفیت و البته گرانقیمت را برای این بادی ندارم :;) (گفتم در جریان باشید ناراحت نشید:::whistling:::)
ارادتمند
ببینید سیگما برای کراپ دار یه لنزی زده به اسم 50.100 که همه میدونید از هر نظر بهترین لنز کراپ دار برای پرتره هست ولی با قیمت 3500 . توی همین سایت خیلی از دوستان میان میگن لنز خیلی خوبیه ولی ایرادش اینه که فول فریم نیست و اینده نگری نداره . بنده که از اول دنبال پرتره بودم دلم نمیاد 3500 واسه این لنز هزینه کنم به همون دلیلی که خود شما هم هزینه نمیکنی براش. فول فریم نبودن . چه ما بخواهیم چه نخواهیم فول فریم نبودن حداقل برای ما ایراد محسوب میشه
بارها و بارها به دفعات بسیار زیاد و با ادبیات بسیار متفاوت گفته شده که "آینده نگری" تو خرید تجهیزات تاثیر مستقیم داره
برای کسی که قصد ارتقای سیستم به فول فریم رو داره طبیعیست که ریسک خرید لنز گرون قیمت رو نپذیره ( یا اگر پذیرفت فکر فروش سخت و ضرر مالی رو هم به جون بخره ) ولی برای کسی که قصد ارتقا نداره یا به هر دلیلی تمایلی برای فول فریم نداره چاره چیه ؟
یعنی میفرمایید سیگما و تمرون و این همه سازنده لنز و بدنه مجنون هستن که یه سری لنز رو فقط برای سنسور های کراپ عرضه میکنن ؟
"شما قصد ارتقا به فول فریم رو داری طبیعیه تو خریدت باید آینده نگری داشته باشی
شما قصد چاپ تو سایز بزرگ تر رو داری طبیعیه که بخوای هدفت رو فول فریم در نظر بگیری
شما قصد کسب درامد از طریق عکاسی داری طبیعیه که ذهنیتت فول فریم باشه
شما مشکلی بابت هزینه کردن نداری و کیفیت برات اولویت بیشتری داره بازم طبیعیه که نیم نگاهی به فول فریم داشته باشی"
ولی خیلی ها "امثال من" تو هیچکدوم از این طبقه بندی ها قرار نمیگیریم به نظر شما چه باید کرد ؟
این رو گفتم بیشتر به خاطر جمله آخرتون که فول فریم نبودن حداقل برای "ما" ایراد محسوب میشه
همه شما نیستن دوست عزیز این رو در نظر بگیرید
پس هر شخصی که احتیاج به دوربین داره نیاز نیست بهش بگیم حتما فول فریم بخر چون بر خلاف تصور شما فول فریم نبودن برای خیلی ها ایراد که محسوب نمیشه هیچ مزیت هم هست!
----
برای عکاسی از آسمان شب به چیزی بهتر از "بهترین تجهیزات" نیاز داریم
1.منطقه مناسب برای عکاسی شبانه
2.تسلط به ادیت
اگه شما معمولی ترین تجهیزات رو داشته باشید ( لنز 18-55 و یه بدنه مثل نیکون 3000 قیمت اینا روی هم 1 تومن هم نمیشن ) ولی موارد بالا رو داشته داشته باشین بهتون قول میدم عکسی که میگیرید از نیکون 650 و هر لنزی که فکرشو بکنید بهتر در میاد ( با فرض اینکه کاربری که پشت فول فریم شات میزنه نه آگاهی ادیت رو داره و نه کلا تمایلی به ادیت داره به اون صورت )
نکته اینجاست که خیلی از ما عاشق عکس ها و سمپل ها میشیم ( مخصوصا موقعی که تصمیم به خرید میگیریم ) در حالی که دنیای واقعی چیزی بیشتر ازنمونه عکسه
همونطور که شما تو عکاسی پرتره فقط یک چهره زیبا میبینید و سریع این پرسش براتون پیش میاد که "چه دوربین و چه لنزی" این عکس رو گرفته در حالی که هیچ اگزیفی بهتون نمیگه که این عکس چطور نورپردازی شده و تو ادیتش چه اتفاقاتی افتاده
ما بیخیال پشت صحنه عکاسی هستیم درحالی که حداقل تو عکاسی دیجیتال پشت صحنه اهمیتش بیشتر از سایز سنسور نباشه کمتر هم نیست
---
نکته کوچیک در صورت خرید میرورلس برای عکاسی شبانه چند نکته رو در نظر بگیرید
1.نبود ویو فایندر ( بسته به مدل )
2.ظرفیت کم باتری
3.سریعتر داغ شدن
دوست عزیز بنده هم دقیقا حرف شما را تصدیق کردم!
شما بودجه و توانش رو دارید یا درامد دارید از این راه درسته! منطق حکم می کنه فول فریم بخرید و لنزهای بارزشش رو که هیچ کسی منکرش نیست! حالا اگر کنارش در ژانرهای دیگه هم دوربین بگیرید دستتون مشکلی نیست.
اما در عکاسی ژانر شب و نجوم که اکثرا درامدی برای فرد حاصل نمی شه به چه قیمتی این هزینه انجام بشه؟ صرفا چون بهتره که نمی شه آخه!
من بادی 6D بخرم با لنز 40-17 که تازه لنز متوسط به بالایی هم هست نهایتا بتونم رد ستاره بزنم که این رو با یک بادی کراپ و لنز 55-18 هم می شه انجام داد.
ارزش بادی فول فریم در عکاسی نجومی زمانی نمود داره که مثلا لنزی مثل 35-16 F/2.8 یا 24-12 F/2.8 خریداری بشه. چون هدف قبت ستاره ها بصورت فریز شده است که در عکاسی با لنز F/4 کار سخته و نیاز به هزینه مجزا خواهد بود.
علاوه بر این مسئله عکاسی نجومی جزو ژانرها نسبتا پر هزینه هست! لنز مناسب، سه پایه، ریموت، باطری اضافه و .... چیزهایی نیست که برای هر کسی به راحتی قابل تامین باشه مگر اینکه درامدی داشته باشه.
در خصوص لنز سیگما هم که فرمودید چرا فکر می کنید این شرکت اشتباه کرده؟
جامعه هدف شرکت را باید چک کنید! کسی که عکاسی پرتره با فول فریم می کنه معمولا لنزهای خود شرکت سازنده بادی رو استفاده می کنه.
بنده شخصا معتقدم شاید هدف اصلی این شرکت هدف گذاری بازار کراپ و بدون آینه باشه تا فول فریم!
دقت کنید اخیرا هم تو این رده لنزهای با ارزشی تولید کرده.
ارادتمند
این موارد خیلی خیلی مهمن.
با تشکر از نیما عزیز.
جهت روشن تر شدن بحث، این عکس ( مشابه عکسی که مصطفی عزیز بهش اشاره کرد) رو ببینین :
فایل پیوست 79302
اگزیف هم موجوده:::: NIKON D3200 + 18.55
تسلط به ادیت در عکاسی شب بسیار مهمه و در صورت عدم نیاز به چاپ بزرگ، عدم کسب در آمد از عکاسی و عدم نقدینگی لازم، هیچ ضرورتی به تهیه فول فریم نیست.
:-) شاید!
تجربه من از عکاسی با فول فریم تجربه متفاوتی از بدنه کراپ بود. یک سطح کاملا متفاوتی از کیفیت را تجربه کردم. شاید دلیلش ارتقا از بدنه کراپ با لنز کیت به فول فریم با لنزهای پرایم و ال باشد!
اما اگر از سطح کیفیت پیکسلی بالاتر بیایم و قیمت را هم در معادلات منظور کنیم شاید ترجیح خرید بدنه کراپ باشد.
اما، در هر صورت هنوز خرید بدنه کراپ گران قیمت و لنزهای خوب در صورتی که هم قیمت بدنه فول فریم با لنزهای متوسط فول فریم شود برایم توجیهی ندارد! مگر در شرایط خاص مثل عکاسی تله (از هر نوعش) ماکرو یا ...
در قالب موارد هیچی نمیشد!!!
تعجب میکنم که هنوز برخی دوستان حتی قدیمی فروم هستند که باوردارند که این دوربینه که عکس میگیره!
چه بسا بسیاری که دوربین فولفریم یا حتی کراپ گرفتهاند اینک در کمد خانهشان خاک میخوره. چون فکر میکردن با خرید یک هایاند دیگه کار تمومه . پسوند حرفهای روی دوربین یعنی عکاس هم حرفهایه! چه بسیاری که دوربین را میخرن و بعد فقط خاکمیخوره چون ناامید میشن از انتظار اشتباهی که داشتن. و دو تا عکس ازشون نمیبینی هرگز.
ضمن اینکه باز هیچی نمیشد چون اگر فولفریم را با لنزکیت میخواستن استفادهکنن ، خیلی چیزی نمیشد.
پ.ن: پست آقای دانشپایه هم دچار همان مسالهشد. گویا براوزر گوشی من مشکلی پیدا کرده که به جای دکمهی پاسخ با نقلقول دکمهی ویرایش زده میشه.
به هر حال از پست ایشان هم چیزی کم و زیاد نشده و مشکل را برطرفکردم.
در تکمیل فرمایش آقا کورش عزیز،
روزی روزگاری وقتی تصاویر اعماق آسمان را از افراد تماشا می کردم با خودم می گفتم: «اگر من هم این ابزار را داشتم بهتر از این کار می کردم»
الان به لطف پروردگار تجهیزاتم در حد متوسط به بالای تجهیزات برعی عکاسان اعماق آسمانه! ولی نتیجه اصلا اون چیزی که عکاسان انجام داده بودند نشد!
دلیلش برای خودم مشخصه اونها چیزی داشتند که بنده نداشتم! پشتکار و ممارست!
همین مسئله برای بنده در مورد عکاسی در نور کم در داخل یک غار اتفاق افتاد!
این بار هم حوصله وجود داشت و هم علاقه مند بودم خروجی خوبی بگیرم، نتیجه با بادی داغون 30D تصویری در ISO 3200 گرفتم که هر اهل دوربینی دید گفت فول فریمه!
این حرف آقا کورش از اون حرفای طلائیه!
یادمه دلار که تازه قیمتش تغییر کرد تعداد بسیار زیادی فروشنده بادی فول فریم و کراپ در انواع و اقسام به صف شدند و بادی فروختند و یک بادی کامپکت جایگزین کردند و بعد هم کلی خوشحالی که سود هم کردند!نقل قول:
چه بسا بسیاری که دوربین فولفریم یا حتی کراپ گرفتهاند اینک در کمد خانهشان خاک میخوره. چون فکر میکردن با خرید یک هایاند دیگه کار تمومه . پسوند حرفهای روی دوربین یعنی عکاس هم حرفهایه! چه بسیاری که دوربین را میخرن و بعد فقط خاکمیخوره چون ناامید میشن از انتظار اشتباهی که داشتن. و دو تا عکس ازشون نمیبینی هرگز.
البته تقصیری نداشتند چون به قول آقا کورش این دوربین نیست که عکس می گیره! و انتخابشون اشتباه بوده!
ارادتمند
دوستان بنده قصد خرید بدنه کنون دارم
مد نظرم بدنه های:
7D Mark II
80D
6D
هست
عکاسی پرتره و منظره بیشتر انجام میدم
لطفا راهنمایی کنید
دوربین های قبلیم هم 70D و 60D بودن
ممنون
الان بدنه چنده قیمتش
دوستان و اساتید لطفا راهنمایی بفرمایید من صبح باید برم خرید
نقاط فکوس کراس خیلی برام اهمیت داره 6D فقط 11 تا نقطه فکوس داره در عوض 80D نقاط فکوس کراسش 27 تاس
Sent from my E6633 using Tapatalk
سلام دوستان فلاش sb 700 برای 7200 و لنز های 50 و 85 مناسب هست به نظرتون؟ مرسی از پاسخگویی شما
با عرض سلام خدمت شما دوستان
سوالی در مورد D5300 دارم
آیا این دوربین استامپ تاریخ در عکس را دارد یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام . دوستان پیشنهاد شما از بین 1100d و d3100 کدوم هست؟ تفاوت خاصی بین این دو مدل وجود داره ؟ من چون یه لنز f1.8 میخوام بگیرم شنیدم که لنز مربوط به نیکون فوکوس اتوماتیکش رو این دوربین کار نمیکنه و باید دستی استفاده کنم . چون اولین تجربه شخصی دی اس ال ار هست گفتم شاید سخت باشه دستی. دوستان قصد خرید مدل دست دوم یکی از اون دو تا رو دارم که زیر یک میلیون میشه حدودا. اگر گزینه معقول دیگه ای هم به نظرتون رسید پیشنهاد بدید لطفا...
سلام دوستان واساتيد محترم
ببخشيد نميدونستم كجا سوالمو بپرسم
توي تهران جايي ميشناسيد كه استوديو واسه چند ساعت اجاره بدن!؟ بدون دوربين و فقط تجهيزات نورپردازي
ممنون ميشم اگر جايي ميناسيد مسيج كنيد واسم
بسيار بسيار شرمنده به خاطر آف تاپيك
لنز 50mm برای نیکون در دو نوع G و D هست AF-D فاقد فوکوس اتوماتیک هست چون تمام دوربین های فول فریم مدل های 2 و 3 رقمی و دوربین های سری D7XXX فوکوس داخل بدنه دارند و نیازی به فوکوس لنز نیست اما لنز AF-S یا همان 50mm f1.8 G هم جدیدتر و هم فوکوس اتوماتیک دارد که در تمامی بدنه های نیکون میتونید استفاده کنید اما در بدنه های غیر فول فریم با ضریب کراپ تقریبا 80mm رو خواهید داشت .
سلام دوستان
من عکاس نیستم ولی کلا به عکاسی علاقه دارم
الان فرصتی پیش اومده برام که میتونم یه دوربین تهیه کنم . دوست دارم دوربینی باشه که بعدا هم بتونم برم کلاس های عکاسی و یکمی آکادمیک با این حرفه آشنا شم و بتونم عکسای قشنگ تری بندازم
میشه راهنماییم کنین در حال حاضر دوربین چه مدل و چه برندی بخرم ؟ حدود قیمت هم از 1500 تا 3 تومن بهم بگید لطفاً
ممنون میشم
من خودم بیشتر نظرم روی کانن هست بخاطر لنز با فوکوس اتوماتیک فقط بین 1100 و 550 موندم . فکر میکنم 550 قدیمی تر باشه درسته؟ با توجه به این که قیمت هر دو تقریبا یکی هست تو رده دست دوم چرا 550 گزینه بهتریه ممنون میشم توضیح بدید
+ این که لطفا اگر تو این بازه قیمتی دوربینی با همین کیفیت قابل قبول و ال سی دی چرخان میشناسید معرفی کنید.
سلام دوستان..نظرتون در مورد دوربین X-E1 فوجی چی هست؟ لنزهاش پیدا میشه؟ در مقایسه با نیکون 5300 چطوره؟ممنون..
سلام دوستان و اساتید گرامی
میخواستم بپرسم جایی رو میشناسید ک بشه با چک کارمندی یه d810 یا a7rii خرید؟
اگه میدونید،بنظرتون چقدر پیش پرداخت و چه مبلقی قسط ماهیانه حدودا باید بدم
ممنون میشم راهنمایی کنید
با سلام
قصد خرید دوربین از دبی را دارم ( طی سفر به این کشور ) دوستانی که اطلاع در این مورد دارند آیا این خرید به لحاظ اقتصادی به صرفه است؟
فروشگاهی رو مدنظر دارید که بشه با اعتماد و با قیمت مناسب از اونجا خرید داشت؟
تاپیک خرید از کشورهای دیگر رو پیدا نکردم با عرض پوزش
با تشکر...
راستش وقتی پیشنهاد فول فریم رو میبینم یاد تبلیغ مدرسان شریف می افتم
پرتره ؟؟ - فول فریم !!
منظره؟؟ - فول فریم !!
حیات وحش ؟؟ - فول فریم !!
خیابانی ؟؟ - فول فریم !!
کی؟؟ - فول فریم !!
چی؟؟ - فول فریم !!
کجا؟؟ - فول فریم !!
یه پستی داشتم در مورد خرید تجهیزات نمیدونم کجا رفته ولی یه جمله اش یادمه:
" لذتی که با بادی کراپ 7100 و لنزهای خیلی خوبم کسب کردم، با دی800 و دی750 بهمراه بودجه محدود برای خرید لنز کسب نکردم ! "
سلام خدمت دوستان؛ یکی از دوستان بنده برای آموزش آکادمیک و با بودجه 3.500 برای تجهیزات به بنده رجوع کردن و بنده هم با توجه به بودجه و مهارت ایشون به عنوان یک مبتدی تجهیزات زیر رو پیشنهاد کردم:
700D + 18-135 STM + Hoya PL Filter
50mm f/1.8 STM + UV Filter
Vanguard Espod 203AP Tripod
میخواستم نظر شما رو هم بدونم که کاستی ها و زوائد این لیست رو ذکر بفرمایید.
سلام
برای شروع عکاسی میخام یه بدنه نیکون بخرم یه لنز 18-140 هم دارم
به نظرتون D7000 بخرم یا D5300?
نهایت تا 2 تومن میتونم هزینه کنم
ممنون
D7000
5300 امکانات وای فای و ال سی چرخان و...داره و برای کاربرانی که کم عکاسی میکنن اغلب جذاب تره
امما اگر زیاد با ذوربینتون کار خواهید کرد و دوس دارین دوربینتونو دوس داشته باشین!!احتمالا مزایای 7000 براتون شیرینتر و کاربردی تر خواهد بود.بدنه محکمتر. داشتن دگمه و دایال بیشتر برای عکاسی جدی تر و سریعتر دسترس بودن به اپشن ها.وجود ویزور بزرگتر که بعد از عادت واقعا وجودش امتیازه خوبی هست ...
دوستان با فروش بدنه 60D و افزایش 1500 بودجه برای بدنه جز 70D چه پیشنهادی دارید
Sent from my SM-J320F using Tapatalk
هرکدام جایگاه خود را دارد اگر یکی برتری کامل داشت دیگری از بازار خارج میشد
مزایای ۵۳۰۰ که بنده خودم با آن کار میکنم ال سی دی چرخان وزن سبکتر نداشتن فیلتر AA و در نتیجه جزییات بیشتر در عکس
مزایای۷۰۰۰ داشتن موتور فوکوس داخل بدنه و بدنه مقاوم در برابر گرد و خاک و داشتن دکمه های کنترلی بیشتر و توانایی مستر بودن فلاش
حال نیاز خود را بسنجید
سلام بر اساتید فن ....
دیگه خسته شدم از بس سرچ کردم....
من یه دوربین سبک و کارامد میخوام و کلا ادمی نیستم که تعویض کنم چیزی رو(یه چیزی میگیرم که کلا خوب باشه نخوام تعویض کنم)....
تا 5 تومن میخوام خرید کنم و بیشتر مد نظرم خروجی خوب و سبک بودن هستش(عکاسی خیابانی و پرتره و سفر)....
کسی پیشنهادی واسم داره!
خودم فعلا به نیکون D5500 رسیدم...
خواهشا کمک>>>>>>>
اگه اهل تعویض بدنه نیستید ، به نظرم از سری 7000 بخرید . پیشنهاد من D7100 خواهدبود ...
و اگر کمی بیشتر میتونید هزینهکنید D7200 .
به نظرم برای سبکبودن کیفیت بدنه رو فدا نکنید ...
مگر اینکه برید سراغ بدونآینهها .
که در این صورت از کانن میتونید سری M مثلن m3 را تهیهکنید یا این دوربینی که بهتازگی معرفیشده ولی هنوز به بازار نیامده : M5
یا سری X فوجی ...
که این آخری با اینکه کمی به نسبت گرانهستند ولی بسیار بدنههای با کیفیت و خروجی عالیای دارند .
بدون آیینههایی که گفتم برای عکاسی خیابانی بسیار کارآمد هستند .
با اینحال اگر از D5500 خوشتان آمده ، نه اینکه دوربین بدی باشد .
من در قیاس با چندپارامتر این موارد را عرضکردم ...
چاره کار canon eos m 3 است
سلام دوستان
میخواستم ببینم بین سیستم AF دوربین d5300 و 750d کدوم بهتر عمل میکنه (توی روز یا شب) و آیا فرق زیادی بینشون هست ؟
d5300 فوکوس 39 نقطه ای با 9 نقطه کراس تایپ داره در مقابل 750d با فوکوس 19 نقطه ای اما همگی کراس تایپ.
با تشکر
بر اساس ریویوی زیر برای سوژه های متحرک سیستم فوکوس کنون بهتر است (سیستم فوکوس D5300 با D5500 یکی است). قابلیت فوکوس در نور کم کنون هم بهتر از نیکون است.
https://youtu.be/kMLApH63AgQ
سلام
این سوال، از پایه سوال درستی نیست.
هر کدوم از این دو برند ویژگیهای خاص خودشون را دارند و در هیچ نقطهای برتری خاصی بر یکدیگر ندارند،
شما ابتدا مشخص کنید که کاربردهایی (خانوادگی یا عکاسی آماتور و یا کسب درآمد) و چه زمینه عکاسی (منظره حیاتوحش پرتره مستند....) مدنظرتان است، و همینطور بودجه تان برا ی بدنه و لنز و لوازم جانبی را اعلام کنید.
مطئمن باشید دوستان کمکتان میکنند.
این حرفهای کلی که مثلا فلان برند از برند دیگر بهتر است فقط بدرد مغازه دارها برای فروش اجناسشون میخورد
درود..
پاسخ این سوال در طی چند سالی که در این انجمن خوانده ام و دیده ام،همواره به رخ کشیدن قابلیت ها و امکانات داشته و نداشته این بر آن می بود،یا کوتاهی دامنه لنزهای این یکی نسبت به آن یکی،یا کیفیت ساخت و مونتاژ متفاوت بدنه و لنزهای موجود و...
در کافرستان،اما موضوع از دید دیگری دیده می شود که معمولا از نظر پنهان می ماند..موضوع اختلاف کونیکون(نیکون و کنون) اما اکنون به دامنه فروش و امکانات فنی بسنده نمی گردد،بلکه به کیفیت خدمات فروش و پس از فروش آن باز می گردد که خود موضوع مهمی است..
به این نمودار در لینک زیرین دقت کنید تا ببینید در قاره نو،آمار چه چیزی را نشان میدهد:
Customers perceive Canon as having Faster Service Times and Higher Tech Support Satisfaction Over Major Competitor, survey suggests - CanonWatch
همانطور که ملاحظه می شود،میزان رضایت از خدمات پس از فروش کنون و طول مدت ارائه سرویس خدماتی بالاست..در چند سال گذشته در پست های قبلی نیز به این نکته اشاره کرده بودم که نیکون در امریکای شمالی ضعیف تر عمل می کند..چه در فروش و چه در خدمات پس از فروش..
شش ماه پیش،شاتر دوربین کنون 7D MK II بنده از کار افتاد..دوربین بنده از گارانتی طبیعی محصول و گارانتی تمدید شده اضافی نیز خارج شده بود..مبلغ درخواست شده برای اجرت تعمیر و تعویض قطعه نهصد دلار در نمایندگی شهر محل اقامت تعیین شد..با سرویس مرکزی خدمات پس از فروش تماس گرفتم و چون فارغ التحصیل کالج عکاسی بودم،مبلغ فوق به سیصد دلار تنزل یافت و از لحظه ارسال تا لحظه دریافت در مجموع یک هفته کاری(بدون احتساب تعطیل اخر هفته)طول کشید..جالب تر آنکه هزینه ارسال هم به عهده خدمات پس از فروش کنون بود..
به تاریخ یک سال و نیم گذشته ،شاتر دوربین نیکون D810 بنده از کار افتاد.به نمایندگی محلی نیکون در شهر محل اقامت رفتم..گفته شد که باید این دوربین به نمایندگی مرکزی استانی فرستاده شود..دوربین به فرموده(!) با هزینه شخصی اینجانب به همراهی بیمه پستی(برای گم نشدن در حین ارسال) ارسال گردید..پس از گذشت سی و پنج روز کاری،چون خبری نشد،تماس گرفتم..فرموده شد که سرویس فوق از گارانتی خارج می باشد(!) و مبلغ پانصد دلار مطالبه شد.. فراغت از تحصیل کالج عکاسی هم به درد عمه نمایندگی محترم نیکون می خورد..بعد از مباحثات فراوان،مبلغ دویست و اندی دلار واریز شد و پس از یک هفته دوربین به دست بنده رسید..متوجه شدم شماره بدنه دوربین بنده متفاوت با دوربین تعمیری ارسال شده است و همچنین حاوی زدگی فراوان بر بدنه دوربین بود..مجدد تماس گرفتم..دوربین مجدد ارسال شد..دو هفته بعد،یک دوربین D700 دریافت داشتم!مجدد تماس گرفتم..مجدد دوربین ارسال شد..در بار سوم،دوربین نیکون بنده با زدگی فراوان در بدنه(پنداری دوربین برای صافی بدنه ارسال شده بوده)بدستم رسید..این بار متوجه خش در سنسور شدم که در بار اول ارسال موجود نبود! مجدد تماس گرفتم،دوربین مجدد ارسال شد..درنهایت پس از مجادلات فراوان به 70 درصد مبلغ اولیه دوربین در زمان خرید،گیفت کارت از نیکون دریافت داشتم.. و بدین گونه نیکون را سه طلاقه کردم و تمامی لنزهای موجود را هم به اضافه گیفت کارت دریافتی فروختم..
بنابراین اگر از بنده بپرسید که نیکون بهتر است یا کنون،خواهم گفت کنون!!
منم چند روز پيش تو يکی از فروم ها خوندم که طرف دوربين کنون رو برای تعمير فرستاده بود (تا جايی که يادمه سوپر زوم بود) چون از طرف کارخونه از رده خارج شده بود و امکان تعميرش نبوده يک دوربين ريفربيش مدل روز براش فرستاده بودند .(ريفربيش های کنون معمولاً زير 1000 شات و با نو تفاوت ظاهری نداره) طرف باورش نميشد که حتی اختلاف قيمته دوربين ها رو هم ازش نگرفته بودند
امسال دی 750 به 1250 دلار هم رسيد اما با اومدن سنسور جديد کنون ديگه قيد نيکون و مشکلات احتماليش رو زدم
خب ما که اینجا ازین تجربه های نظام استکباری نداریم یعنی اصلا برامون معنی نداره !
ولی دوستان که تجربه خوبی از خدمات کنون داشتن منم یه تجربه جالب بگم چند سال قبل دوستی از اونور دنیا ( اورنج کانتی ) چند روزی اومد اینجا و مهمون من بود همراهش یه کنون REBEL T3i که تازه خریده بود همراه دو لنز 18-55 و 75-300 آورده بود
من اون موقع یه سوپر زوم نیکون داشتم مدل l110 و یه فوجی HS20EXR خلاصه من با کلی شوق که دوربین حرفه ای آورده ازش خواستم دوربینو راه بندازه تا من یه شاتی بزنم که گفت دوربین خرابه! یعنی سالمه ها عکس میگیره خوبه ولی نمیشه از تو ویزور چیزی دید
من تعجب کردم گفتم این که خیلی تازه است چجوری خرابه گفت نمیدونم خریدم دیدم تصویرخوب نشون نمیده از تو ویزور ( ولی عکس که میگرفتیم سالم بود ) بردم نمایندگی "یه هفته دستشون بود" نتونستن درست کنن آخرش با خودم آوردم که تو سفر عکسامو بگیرم برگشتم دوباره ببرم "اگه درست نشد برام تعویض میکنن"
خلاصه منم که کلی اهل تلویزیون باز کردن و اتو درست کردن بودم دوربینو گرفتم اون پیچ تنظیم کنار ویزور رو چرخوندم همه چیز درست شد! یعنی هرچی فحش تو دنیا بود اون لحظه نثار نمایندگی محترم کرد
من فقط مونده بودم اون نمایندگی به چی فکر میکرد تو اون یه هفته ! خلاصه به فکرم زده بود برم اون ور دنیا این همه استعدادو حروم نکنم که وسط راه برگشتم!
خدمات پس از فروش یکی از عوامل مهم در انتخاب برنده!
اینکه ما تو ایران به این راحتی که دوستان گفتند نمی تونیم یک دوربین را تعویض کنیم دلیلش نبودن نمایندگی رسمی فروش و خدماته!
اگر یه نمایندگی رسمی باشه که تحت نظارت شرکت اصلی کار کنه شرایط با بقیه جاها خیلی فرقی نداره!
بنده شخصا از این سبک تعویضات در کالاهای دیگه زیاد داشتم!
امیدوارم یک روزی پای غول های تولید دوربین و لوازم عکاسی بصورت رسمی در بازار باز بشه تا بتونیم از خدمات آنها استفاده کنیم.
ارادتمند
درود..
کاملا حرف متین و منطقی فرمودید..بنده که همواره برای فول فریم، انتخابی از نیکون و برای کراپدار نیز انتخابی از کنون دارم،هنوز نتوانسته ام جایگزین فول فریم را انتخاب کنم..در انتظار جانشین D810 که باید در چند ماه آینده به بازار معرفی شود،خواهم ماند..در صورت اختلاف اندک بدنه فوق با رده قبلی و یا ادامه روند خدمات پس از فروش نیکون در بازارهای امریکای شمالی،بایستی به فول فریم کنون مهاجرت کنم..یعنی این نحو سرویس خدمات پس از فروش بهیچ وجه از ارزش و اعتبار دوربین های نیکون نمی کاهد،ولی به شهرت برند نیکون لطمه وارد می کند..
در مقاله زیرین نیز جناب تام هوگان به این اختلاف خدمات پس از فروش مابین نیکون و کنون مورد بخوبی اشاره کرده اند:
Whoop There it Is | DSLRBodies | Thom Hogan
گرفتاری اینجاست که موضوع فوق تنها به نیکون محدود نمی شود..شرکت سونی با ارائه بدنه های فوق العاده نیز به این درد مبتلاست و وضعیت فعلی بخش خدمات و سرویس پس از فروش آن در امریکای شمالی، واقعا جای اما و اگر دارد...
بدرود تا درودی دیگربار
تا جایی که من مطلعم خدمات هم دوربین های کنون و هم نیکون توسط تعمیرگاه مرکزی ارائه می شوند. زهی سعادت که از هر دوبرند استفاده می کنید جناب اسفندیار ، و این توفیقی است که علی رغم میل باطنی نصیب بنده نشده
درود
جناب توسلی عزیز
ایشان طبق اطلاعات پروفایل ساکن خارج کشور هستند!
همچنین مشکلات پیش آمده برای ایشان هم مربوط به منطقه آمریکای شمالی هست که اشاره کردند.
در خصوص خدمات تعمیرگاه مرکزی هم از نظر فنی کاملا حق با شماست (نه تنها نیکون و کنون، بلکه لایکا، پنتاکس و ... هم هست) ولی در حوزه نمایندگی ثبت شده خدمات، هنوز جناب قاسمی با این شرکت ها درگیر هستند.
به همین دلیل هم هست که در حال حاضر هموطنان عزیز زمان خرید دوربین بجای اینکه از خدمات تعویض شرکت ها بهره ببرند مجبور به استفاده از خدمات بیمه هستند.
ارادتمند
سلام دوستان
من قصد خرید D7000 داشتم ولی فک کردم یکم هزینه کنم و 7100 بخرم بخاطر سنسور جدیدتر بهتره!
داشتم ریویو ها رو چک میکردم ب عملکرد 7100 و 7200 در ایزوهای مختلف ک از سنسور یکسان استفاده میکنن رسیدم
واقعا این دو تا دوربین ایقد اختلاف دارن ؟یا ریویو مشکل داره؟
http://upload7.ir/plugins/imageviewe...34Nz&/7100.jpg
http://upload7.ir/plugins/imageviewe...4NA&/72000.jpg
۷۱۰۰ و ۷۲۰۰ سنسور یکسان ندارند. عددشان یکساناست اما تکنولوژی ساخت متفاوتیدارند.
درود بر شما
بله متوجه شدم ، صحبت از تاثیر خدمات پس از فروش بر روی انتخاب برند بود که نظر خودم را در رابطه با بازار داخل ایران اعلام کردم که این مسائل در ایران تا حد زیادی مصداق پیدا نمی کنند . جای تاسف فراوان است که ما هزینه های مرتبط با خدمات و تحقیق و توسعه را هنگام خرید دوربین و تجهیزات باید پرداخت کنیم اما مطلقا از خدمات مطمئن رسمی شرکتی محروم باشیم صد البته که دوستان مرتبط تلاش زیادی می کنند تا سطح کیفی خدمات و پاسخگویی را بهبود بدهند ولی بدون کمک و حمایت شرکت های مبدا چنین راهی مشکل و طولانی است .
اگرامکان خرید 7200 برای شما فراهم هست به نظرم اقدام خوب و مفیدی است چراکه دوربین بسیار کاملی هست.
با این نوسان قیمت ها، واقعا آدم نمی دونه کی بخره؟؟؟
دوستان عزیز ، یه لنز canon 70-200 F/2.8 is II خدا برام رسوندهlol .دوربینم 70D , و لنز 18-135 و 85mm f1.8 و 50mm f1.8stm هستش.برخی دوستان میگن لنز 70-200 رو بدنه 70دی که پلاستیکه(بخاطر وزن لنز) و سنسور APSc داره (بخاطر خروجی ضعیفتر و کراپ1.6)زیاد جالب نیست. حالا به نظر شما دوربین و لنز 18-135 رو بفروشم6D بگیرم یا صبر کنم 6D markII بیاد؟یا پیشنهاد دیگه ای دارین؟
با سلام. ارزان ترین دوربین dslr که دارای ۵ شات در ثانیه باشد، چیست؟
با سلام
لطفا راهنمايي بفرمائيد
از بين مدل هاي D3300 , 700D كدام يك؟
نيكون D3300 پنج فريم بر ثانيه ميگيره كه فكر مي كنم همين يك مورد سرتر از 700D باشه.در ساير موارد ظاهرا مثل هم هستند. من بيشتر عكاسي از طبيعت رو مد نظر دارم.