دوستان سلام!
برای فیلمبرداری کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید و چرا؟:
Nikon D750 یا Canon 80d
Printable View
دوستان سلام!
برای فیلمبرداری کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید و چرا؟:
Nikon D750 یا Canon 80d
سلام دوستان از بین 1300d و d3400 کدوم یک رو پیشنهاد میکنید؟ آیا مگاپیکسل کمتر کنون با توجه به سنسورهای تقریبا مشابه نویز کمتری رو تولید میکنه و میشه گفت بهتره؟ در شرایط نوری برابر کدام یک عکس های شارپ تری رو میده؟
با سپاس از اساتید
D3400 در مجموع دوربین بهتری است. شارپنس قبل از اینکه مربوط به دوربین باشد به لنز ارتباط دارد ولی D3400 با توجه به نبود High Pass Filter نسبت به 1300D در صورت وچود لنز یکسان شارپنس بیشتری خواهد داشت. از نظر نویز چه در ایزوهای پایین و چه در ایزوهای بالا D3400 نسبت به 1300D برتری دارد. سنسور D3400 یکی از بهترین سنسورهای APS-C موجود در بازار است.
ارادتمند
سپاس بي كران دوست من
كم كم داشتم نااميد مي شدم. پس از سال ها به سايت برگشتم و مطالب رو مطالعه مي كردم و تصور كردم با وجود پديده تلگرام، ديگه دوستاني كمتر به سايت عكاسي سر مي زنند و در مباحث شركت نمي كنند. به هر حال پاسخ شما در اين برهه زماني نيازمند تقديره.
بنده در شرف خريد هستم و نتيجه تحقيقاتم روي D3400 با لنز كيت خودش و يك لنز فيكس 50 ميلي متري با دياف 1.8 هستم. به نظرتون اين لنز مربوط به كنون EF به اين مدل دوربين نيكون مي خوره؟ چون 150 تومن اختلاف قيمت دارند.
و سوال ديگرم اينه كه به نظر شما اين دوربين رو با لنز كيت 18-140 بخرم و يا كيت 18-55 با لنزي كه عرض كردم؟
با سپاس مجدد
انتخاب شما بسته به کاربرد شماست . لنز 55-18 جدید afp لنز بسیار شارپ و خوبیست . ضمن اینکه لنز 140-18 هم همینطور . ولی نمونهی اولی شارپتراست . و برای فیلمبرداری احتمالی هم مناسبتر .
من معتقدم که 105-18 از 140-18 هم شارپتراست و هم ca ی کمتری دارد .
لنز کانن رو نمیتونید روی بدنهی نیکون سوار کنید ولی بالعکس با آداپتور شدنیست . ( البته نه سری G )
ولی خرید لنز پنجاه اف 1.8 برای بدنهای که گفتید توصیه میشود .
لنز (Nikon AF-S DX NIKKOR 18-140mm f/3.5-5.6G ED VR) از نظر شارپنس نسبت به ( Nikon AF-S DX Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6G VR) که به عنوان لنز کیت با D3400 فروخته میشود برتری قابل ملاحظهای دارد و علاوه بر آن با توجه به فاصله کانونی پوشش داده شده لنز بسیار کاربردی تری است و خرید آن به صورت همزمان با (Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.8G) نیازهای اولیه شما را تا حد زیادی پوشش میدهد:
http://uupload.ir/files/czvs_capture2.png
ارادتمند
یا لنزی که امتحان کردهاید معیوب بوده است یا شما اختلال ناشی از لرزش دست را با فقدان شارپنس اشتباه گرفتهاید. عکسهای ثبت شده با این لنز در اینترنت موجود است حتما نگاهی به آنها بیاندازید به عنوان نمونه :
https://500px.com/search?q=af-s%20dx...vr&type=photos
لنز نیکون 55-18 af-p محصول سال 2016 هنوز در DXO بررسی و لحاظ نشده است :
https://www.dpreview.com/products/ni...-55_3p5-5p6_vr
همانطور که عرضشد ، 105-18 بهمراتب شارپتر از 140-18 است :
فایل پیوست 79652
https://www.dxomark.com/Lenses/Nikon...kon-D500__1061
من از شرایطی که با لنز 18-140 عکس گرفتهاید خبر ندارم آیا لرزش گیر لنز فعال بوده است؟ آیا سرعت شاتر با فاصله کانونی متناسب بوده است؟ در هر حالت برای قضاوت صحیح در مورد شارپنس یک لنز باید روی سه پایه و با فوکوس دستی دقیق و استفاده از شاتر با تاخیر لنز را تست کنید اگر باز هم عکسها شارپ نبود حتما اشکال از نمونه تست شده است.
دوستان نیکونی قطع dx اگر شما بودجه ی کافی دارید و قصد کوچ به فول فریم را هم در اینده ندارید پولتون رو صرف لنز هایی مثل 18-140 . 18-200 . 18-105 . 18-55 و ............ نکنید برای نیکون 2 تا لنز فوق العاده وجود داره یکی 16-80 هست که با بدنه d500 به صورت کیت عرضه میشه و یکی لنز 17-55 نیکون . این دو گزینه شما رو بهترین کیفیت میرسونه البته به نظرم اولی گزینه معقول تری باشه چون هم جدید تره و هم فوکال بلند تر
من با هر دو کار کردم . لنز 105-18 بهمراتب شارپتر است و در ریویوهای بسیاری این مطلب هم قید شده . ضمن اینکه خطای ca ی بیشتری دارد 140-18 و هم در کنارهها هم نسبت به 105-18 وضعیت خوب نیست .
از دیرباز در مورد DXO حرفوحدیثهای بسیاری هست . مثلن طبق گفتهی اخیر یکی از دوستان ، بر طبق این سایت تصویر خروجی 85-16 نیکون از 105-18 به مراتب بدتر است . در حالیکه در واقعیت کاملن برعکس است . حالا نه اینکه همهی نتایج اشتباه هستند. ولی خالی از اشتباه هم نیستند .
به هر حال شما هم مجبور نیستید نظر من رو بپذیرید .
سلام
بنده با لنزهای ۱۰۵-۱۸ و ۱۴۰-۱۸ و ۸۵-۱۶ تجربه کار دارم.
اگر قیمت را در نظر نگیریم ۸۵-۱۶ لنز عالی با رنگ و کنتراست کاملا سرتر از آن دو لنز دیگر ، تنها چیزی که به دلم ننشست سرعت فوکوس نسبتا کند ۸۵-۱۶ بود.
از میان این سه ۱۴۰-۱۸ اصلا به دلم ننشست و ضعیف تر از آن دو لنز دیگر بود.
لنز ۱۰۵-۱۸ هنوز از نظر قیمت برنده اول و در خروجی رتبه بعد از ۸۵-۱۶ هست.
(این لنز ۸۰-۱۶ جدید نیکون و دیاف ۴-۲.۸ با قیمت ۳۸۰۰ تومان اگه نمونه عکسهای آزمایشگاهی دیجیتالپیچکرز درست باشند، ضعیفتر از ۸۵-۱۶ هست)
چند نکته:
1- مقایسه یک لنز زوم با لنز پرایم از بیخ و بن اشتباه هست ، شکی نیست پرایم های ارزان نیکون مثل 50mm F/1.8 کیفیت بهتری از لنز زوم 18-140 و 18-105 و ... دارند ، هر لنزی رو برای کاری ساختن معلومه لنز زوم که بازه ی زیادی رو پوشش میده کیفیت پایین تری داره
2- برای فیلم برداری آماتور با توجه به ساختار جدید AF-P 18-55 و صدای کمتر و فوکوس سریع تر توصیه میشود.
3- برای فیلم بردای حرفه ای با میکروفن لنز های ثابت با دیافراگم باز مثل 35 و 50 و .... بهتر هست.
4- هم 18-140 و هم 50 F/1.8 رو داشتم اما باید گفت 18-140 یک لنز همه کاره هست با قیمت بسیار پایین و امکانات مناسب مثل مانت فلزی،لرزشگیر 4 استاپ،رنج بلند
اما به هیچ عنوان جای دیافراگم باز رو نمیگیره
در یک کلام هر لنزی رو برای کاری ساختن
ممنونم
ديروز قيمت 18-140 رو گرفتم فرمودند با خريد بادي ميشه حدود 800 تومن! در حاليكه در سايت ها با 1 ميليون نيز قيمت داده شده است. يعني اين لنز با اين رقم، لنز جالبي درنيومده؟
اگر بخواهيم در مد كاربري كه بصورت خيلي حرفه اي عكاسي نمي كند ولي در عين حال مي خواهد عكس هاي بسيار شارپ و با جزئياتي داشته باشد كه در فتوشاپ اديت كند و خروجي هاي بسيار باكيفيتي داشته باشد، دوربين D3400 را با 700D از نظر جزئيات و شارپنس مقايسه اي داشته باشيم، شما كداميك را ارجح مي دانيد؟ و يا دوربين هاي ديگري در همين رنج قيمت 2 ميليون تومان. آيا نقاط 9 نقطه اي كراس 700D مي توانند برگ برنده كيفيت نهايي عكس توليدي باشند؟ و يا فقط برنده اتوفوكس بهتر و سريعتر هستند؟ براي كاربراني كه
متشكرم
اول اینکه لنز بد، لنز خوب نداریم. هر لنزی رو برای کاری ساخته اند !
دوم اینکه 18-140 در مقابل قیمت، فوکال و کاربریش لنز بسیار مناسبی هست.
سوم اینکه به قول مهدی قیاس مع الفارغ نکنید. والک اروند دیاف بسته زوم کجا، پرایم دیافراگم باز کجا ؟!
چهارم اینکه به عکس حمیدرضای عزیز در تاپیک منظره و تجهیزاتی که برای ثبتش استفاده شده دقت کنید.
چهارم اینکه به عنوان تاپیک ها هم نگاهی بندازید.
البته امتیازشون برابره ولی به نظر من هم توی سمپل ها 18-105 برتری داره.
http://uupload.ir/files/vggm_105vs140.jpg
دوستان من به یک دوراهی عجیبی خوردم
یکی از دوستان من به تازگی یک عدد دوربین 700d بدون گارانتی خریداری کرده و چون اولین دوربین کننش بود به کل راضی نیست و میخواد بفروشه
نظرش اینه که خیلی جاگیری کلید هاش نسبت به نیکون داغونه و میخواد دوباره برگرده به نیکون هرچی هم بهش میگم یک ماه کارکن عادت میکنی تو گوشش نمیره
حالا قضیه اینجاست که این دوست عزیزمون حاضره که دوربینش رو با D3300 من سر به سر عوض کنه دوربینش 200 تا شات هم نزده اما دوربین من 8 هزار تا زده
و من میخواستم که یک لنز 50mm بگیرم که نیکونش 800 تومنه و کاننش 400 تومن
یعنی در صورت ترک نیکون و رفتن به کنون حدود 400 تومن برام صرفه جویی میشه، بعضیا 700d رو از 3300d سرتر میدونن که ازون لحاظ هم ارتقایی هست
حالا پیشنهاد متخصصین این فروم چیه
خرید 700d و لنز 50 کنون و 400 هزار تومان صرفه جویی، در اضای اینکه دوباره با یک سیستم جدید روبرو میشم و طول میکشه بهش عادت کنم
یا نگه داشتن d3300 و خرید لنز 50 نیکون و 400 هزار تومان هزینه ی بیشتر
من شخصا خیلی d3300 رو دوست دارم، یعنی جایگیری کلید هاشو حتی از d5300 و d7100 هم بیشتر دوست دارم و خیلی راحتم باهاش
دوستان دیدم این بحث اینجا هم هست گفتم چیزی که تجربه کردمو در اختیار دوستان قرار بدم
نمیدونم توی چین چه خبره و تولید کنندگان لنز های نیکون دارن چیکار میکنن، اما هفته ی گذشته در یک محفل عکاسی دونفر که هردو به تازگی دو لنز 18-140 نیکون خریده بودن لنز هاشون رو روی یک بادی مقایسه کردیم و یکی از دیگری بسیار شارپ تر بود و عکس های بسیار قابل قبول تری میگرفت تا روی D3300 بنده هم سوار کردن که مطمئن بشن که اینجوریه و دیدن بله
چند روز بعدش همین بحث بین دوتا لنز 50mm راه افتاد، که از نرم تر بودن رینگ فوکس یکی نسبت به دیگری متوجه شدیم که نکنه این دوتا هم باهم متفاوت باشن! هرچند که نتایج عکس هایی که این دو لنز 50 ثبت کردن یکسان بود، اما رینگ فوکس یکی از دیگری بسیار نرم تر و کم صدا تر بود
حالا این تفاوت ها بین لنز های به ظاهر مشابه از کجا میاد، و علتش و راه حل چیه رو باتجربه های اینجا باید بهتر بدونن...
پس در نظر بگیرید اون 18-140 که دست جناب Kato افتاده خوب ساخته نشده بوده و حالا ایشون داره این طرز فکرشو به تمام 18-140 ها نسبت میده
اختلاف در اپنیک لنزها شایع هست ولی در حدی هست که برای پیدا کردن آنها باید کلی وقت گذاشت و عکسها را بالا و پایین کرد. این اختلاف در لنزهای قدیمی تر بیشتر بوده است و همچنین در برندهای نه چندان معروف بیشتر دیده می شود.
تفاوت خروجی دو دوربین معمولا به تفاوت فوکوس دقیق برمی گردد. برای حذف این مشکل باید از سیستم فوکوس کنتراستی استفاده کرد یعنی همان سیستم فوکوسی که در حالت لایو ویو کار می کند. سیستم فوکوس phase detect می تواند خیلی ساده خطا داشته باشد و باید آن را با کمک گرفتن از قابلیت دوربین ها برای تنظیم دقیق اتوفوکوس(micro adjustment) کالیبره کرد.
هم تویوتا مشتری خودش را دارد هم لکسوس. و هم پراید و ب ام و.
شما نیازتان چیست و چقدر بودجه دارید؟
منظور شما این هست که آن لنز خراب بوده است؟ اگر لنز خراب بوده است چرا می فرمایید 18-105 لنز بدی هست.
فرض کنید یک نفر بوده است که لکسوسش تصادفی بوده است و تمام اتاق آن سر و صدا می دهد حالا من بیایم بگویم لکسوس ماشین خوبی نیست؟ آیا این استدلال درست است؟
یک بحث دیگر این هست که خوب بودن یک صفت نسبی است. نه چیز بد داریم نه چیز خوب. باید بگوییم نسبت به فلان چیز بدتر است یا نسبت به فلان چیز بهتر است.
بروید در مورد لنز 16-80 mm f/2.8-4E ED VR هم کمی ریویو بخوانید که اتوفوکوس زیاد جالبی ندارد و 1066 دلار برای آن بسیار زیاد هست.
http://www.lenstip.com/458.10-Lens_r...Autofocus.html
به هیچ وجح این لنز خراب نبوده فقط ما در مورد کیفیت این لنز صحبت کردیم و لپ کلام این بود که این لنز لنز شارپی نیست .همین .تمام 18-140 ها رو عرض میکنم نه فقط لنز من . صحبت این بود که 18-105 و 18-55 شارپ تر از این لنز هستند همین. بنده الان 2 تا لنز دارم 50 و 85 و تو فکر خرید 24-70 تامرون هستم
سلام دوستان یکی از دوستان من با هزینه ی 10 میلیونی میخواد دوربین و لنز بخره با هم به 2 تا نتیجه رسیدیم میخواستم نظر شما رو بدونم ممنون میشم
7200 + 24-70 f2.8 vr
810 + 24.120
هدف عکاسی منظره و پرتره بوده با بهترین خروجی
درود
بدلیل اینکه بنده هردو دوربین را به ترتیبی که شما ذکر کرده اید داشته ام و از هردو نیز بهره های لازم را برده ام،شاید ذکر این نکات کوچک ولی مفید یاری کننده باشد: اگر ایشان نمی خواهند که قطع بزرگ پرینت برای پوسترهای چاپ بزرگ بگیرند،فعلا عکاسی را حرفه خود پیشه نخواهند کرد،تاکنون اصلا تجربه دوربین کراپ دار و یا فول فریم بهیچ وجه نداشته اند، بوکه و عمق میدان کمی بهتر و شفاف تر با جزئیات بیشتر در تصویر برایشان ضرورتی ندارد،دوربین D7200 توصیه می شود..
یادم هست وقتی سالیان پیش در پاساژ پایتخت تهران،بدنبال خرید بدنه دوربین بودم،و در انتخاب DX و FF هم مردد بودم،فروشنده محترم چنین بنده را راهنمایی(!) کردند:
1)مایه چی داری؟ اگه خوبشو داری،فول فریم،اگه نداری که کراپ دار!
2)می خوای بترکونی با عکسات یا می خوای کم خرج اعیان نشین (ب)شی و پُزشو بدی که دوربین دستته؟
3)می خوای واسه کلکسیون لنزات مایه بذاری یا به همین تک لنز کیت،قانعی؟
بهت بگم لنز کیت ها زاغارتن ها! گفته باشم که نگی تَلَکه ام کردن!
بدرود تا درودی دیگربار
24-70 بهدرد 7200 نمیخورد . واید آن روی 7200 میشود 36 و عملن واید را از دست میدهد . گزینههای بهتری برای این دوربین موجوداست با قیمتمناسبتر .
این لنز برای فولفریم رنج و کیفیت مناسبی دارد ولی برای کراپ ، رنج مناسبی نیست .
سلام
دوستان به نظر شما از 50D+15-85 خروجی بهتری میتونم بگیرم یا D7000+18-140؟
خوب اگه واقعا ۱۰ تومن فراهم هست و مشکلی (بعضی ها ابتدا یه سرمایهای برای بدنه و لنز خرید میکنند ولی با کوچکترین مشکل و فشار مالی اقدام به فروش لوزام میکنند یعنی اون ۱۰ تومن دار و ندارشون هست مثال بارزش خودم هستم!)
پیشنهاد میکنم بدنه فول فریمی مثل D610 یا D750 بردارند بجای D810
میشه بجای 70-24 نیکون ، همین لنز البته تارون اش را خرید کرد
اگه پافشاری بر لنز نیکون دارند حتما بخرند، روی دوربین شما تست کنید اگه واقعا ببینند با این رنج روی کراپ میتونند کنار بیان ، یدونه ۷۲۰۰ بخرند
اگه دیدند نمیتونند ، اونوقت کمی افزایش بودجه بدن و D610 بخرند.
(هیچ اصراری به خرید تامرون نیست ، اما قبل از حذفش از گزینههای خرید رویوها را بخوانند امثال فتوزون photozone.de )
پ.ن: فکر کنم با ۱۰ تومن میشه d610 با 70-24 VR نیکون خرید؟ نمیشه؟
برادر امثال شما هستند که به شرکت های مختلف این جرات رو دادند با شعور خریدار ها بازی کنند! مثال بزنم! شما جزو اون دسته ی "داداش اگر فرقی نداره پس چرا گرونتره" هستید که مثلا میره دوربین سونی رو لیبل هسلبلد میخره! یا پانسونیک رو با لیبل لایکا! 2برابرم پول میده برای برچسب! اگر قرار باشه شعور و عقل و ریویو و منطق رو کنار بزارید و بگید من کاری به ریویو و دلیل و تست ندارم فقط همینکه خودم میگم هستش و شما هم منو تایید کنید یه آرامشی برای انجام عمل اشتباه خودم داشته باشم! تایید تا زمانیه که منطق هم توش باشه! شما الان برو ببین پنتکس 15-30 چرا گرونتر از تمرون 15-30 ائه! چون پنتکس لطف کرده لرزشگیر رو برداشته و ارم پنتکس رو زده رو لنز تمرون و چون ادمایی با تفکر شما هم پیدا میشن دارن 300-400 دلار بالاتر میفروشه! حتی تو یه برند شما این تست رو ببینید:
Nikon 24mm Sharpness Comparison
چرا وقتی 24-85 حدود 70--800 تومن میتونه در حد 24-70 باشه تو این فوکال من باید برم 10برابر هزینه کنم؟
نکته دوم بطرز عجیبی اصرار دارید بگید ایشون قصد دارند یکبار هزینه کنند و خلاص! من فکر میکنم کار عکاسی رو با چیز دیگه اشتباه گرفتید! چطور عکاس میتونه بگه من همیشه بهترین انتخابم یه بدنه و یه لنزه! اصلا چه اصراری هست این همه دوربین تولید بشه؟ بیان یه 24-70 بزارن روی دی810 و خلاص! اونی که داره با 24-70 و دی810 عکس میندازه تو کیفش یا سرکارش یا خونش برای کار پرتره 85/1.8 هم داره! برای واید 14-24 هم داره! 70-200 هم داره! 3پایه و هد و فیلتر و غیره هم که بماند! شما خودتون تو سیر سینوسی بسیار خوب و بسیار بد گفتن از یه سری محصولات قرار دارید و با منطقی 180درجه بر خلاف حرف خودتون که میگید لنز کیت همه کاره انتظار عکاس رو براورده نمیکنه بیاید و با یه لنز همه کاره انتظار یه نفر تو همه نیاز ها براورده کنید! مشکل 18-140 و 24-70 و غیره نیست! اگر بود هیچ عکاسی روی کره زمین نمیرفت لنز پرایم بخره! کیف یه عکاس با تجربه تو همین زمینه ها که شما گفتید رو باز کنید توش دی610 و 85/1.8 و 50/1.8 و یه لنز واک اراند ارزون و یه لنز واید مناسب و 3پایه مناسب و کیف مناسب و فیلترهای مناسب! همون 10 تومن رو هم هزینه کرده!
پس این تفکرات رو واقعا بزارید کنار! هیچ چیزی رو فدای چیز دیگه نکنید!
عزیز جان طرف میلیاردره اصلا براش مهم نیست عکاسی هم بلد نیست فقط گفته واسه شروع کار 10 تومن هزینه میکنم اگر خوشم اومد علاقه پیدا کردم و وقتشو داشتم به متعلقات دیگه میپردازم اگرم نه که هیچ دوربین میره گوشه ی اتاق و چون دوست بسیار صمیمی بنده هست ممکنه همه اینا رو به قیمت یک پنجم بده به خود من
با سلام و درود گرم به همه دوستان
دوستان دوربین پیشین من Canon Sx20Is بوده که خیلی وقته دارمش. الان میخوام دوربین جدیدی را تهیه کنم . بودجه ام 2 میلیون تومان هست و نمیخوام دیگه بیشتر از این بشه.
تو ذهن خودم Nikon D5300 بود، ولی حس خوبی به 55-18 که روش هست ندارم . نظرم این بود که بدنه خالی رو بگیرم، اما روی لنز نظر شما برام مهم هست چرا که حرفه ای فعالیت خاصی مثل پرتره و یا عکاسی طبیعت نمیکنم و فقط میخوام لنز یه رنج داینامیکی خوبی رو ارائه بده که برای استفاده تقریبا عمومی تو همه موارد اذیت نکنه .
- حالا سوالم اینه با توجه به بودجه ام ، دوباره به فکر پول باشم تا یه 105-18 بخرم یا نه پیشنهاد دیگه ای هست ؟
- درباره برند بادی هم اگر موردی بهتر با شرایط بهتر در نظر دارید، لزومی نداره حتما نیکون بخرم ، دوست دارم پیشنهاداتتان را بشنوم .
متشکرم
میدونم ولی به نظر خودت این عذر بدتر از گناه نیست؟ شما نباید به طرف القا کنی هر کی دوربین و لنز گرون بخره عکس بهتری هم میندازه! فرضا که اصلا داد به شما و خریدین خودتون نمیخواید اخرش استفاده کنید؟ بحث لنز هم بکنار 10 میلیون بودجه به نظر من 2میلیون تومان باید خرج وسایل جانبی بشه!
به نظر من کانن 700D بگیر با لنز 18_135 stm . لنزش که به نظر من تقریبا تمام نیازهای یه عکاس آماتور رو جواب میده. البته نباید در بند برند دوربین بود
اگه میلیاردر هم باشه ,وقتی انتخاب اشتباه کنه ویه دوربین کت وکلفت بندازه گردن وگردنش بعده نیم ساعت تو خیابون بشکنه!,تا قیومت دنبال عکاسی نمیره دیگه و بهترین دوربینش میشه موبایلش.از 610تا810 خیلی فرق هست . وقتی بیش ازیه ربع دستش گرفت متوجه میشه خیلی فرق هست. گاهی بزرگترشدنه بدنه به تنهایی نیاز میشه ولزوما دلیلی برای بهتربودن عکسهای810 نیست. مثال اینکه حتی کارگردانهایی هستند که اندازه دوربین براشون مهمه,چه برای القای مهم بودن کار به بازیگر وچه برعکس برای ارامش بازیگر مثلا در یک کار مستند!
سلام دوست من، d5300 با دو نوع کیت 18-55 در بازار موجوده یکی AF-P و یکی AF-S
مدل AF-P رو بنده از نظر شارپنس و عملکرد در این موضوع مقایسه کردم و میبینید که این لنز فوق العاده است.
حالا ازین هم گذشته، اگه شما d5300 رو با لنز کیت خریداری کنید براتون فقط 200 تومن درمیاد! به نظر شما لنزی هم 18mm هم 24mm هم 35mm و هم 55mm رو در اختیار شما میذاره 200 هزار تومن ارزش خرید نداره!؟ این میزان هزینه کمتر از قیمت یک فیلتر هست!
نمونه عکس منظره که بنده با این لنز گرفتم روی فوکال 18
https://scontent.cdninstagram.com/t5...MDA1OA%3D%3D.2
نمونه عکس روی فوکال 35mm
http://forum.akkasee.com/attachments..._dsc_00289.jpg
نمونه عکس روی فوکال 55mm
http://up.vbiran.ir/uploads/38715147...6_DSC_0009.JPG
پیشنهاد من اینه که D5300 رو به همراه کیت لنز 18-55 AF-P و تا مدت زیادی براتون کفایت میکنه تا به یک سبک عکاسی خاص علاقه مند شده و لنز تخصصی اون سبک رو خریداری بکنید.
اگه شما لنزی بخواهید که به شما شارپنس و شفافیتی بیشتر از کیت afp ارائه بده باید دست کم 1.5 میلیون تومان فقط برای لنز هزینه کنید.
دوستان یه راهنمایی میکنید که بین 1300d نو و 600d کارکرده کدوم انتخاب مناسب تریه؟ تفاوت هاشون خیلی زیاده؟ من با 600 کار کردم و میخوام بدونم کیفیت عکس های 1300 روی هم رفته در حد 600d هست یا نه؟ ال سی دی چرخانش هم برام مهم نیست. در اخر هم تا قیمت 1 و 300 تومن اگه گزینه بهتری میشناسید لطفا پیشنهاد بدید. (حتما کانن باشه چون چند تا از لنز هاش رو دارم )
سلام دوست من
توی بحث عکاسی همه چیز خروجی پایانی دوربین نیست، اتفاقا تمامی DSLR های امروزی دیگه خروجی هاشون تا درصد بالایی بهم شباهت داره، یعنی کیفیت عکس ثبت شده توسط دوربین یک میلیونی خیلی شبیه به عکسی که دوربین ده میلیونی ثبت میکنه (با لنز و تنظیمات مساوی)
بعد از مدتی که با دوربین کار میکنید مباحثی از جمله کیفیت ساخت دوربین و سیستم فوکس برای شما فوق العاده ارزش پیدا میکنن که مهم ترین تفاوت هم بین کلاس دوربین ها سیستم فوکس بهتر هست که کلاس های بالاتر تعداد فوکس پوینت وکراس تایپ بالاتری دارن، ششصد دی 9 عدد کراستایپ داره و بسیار در زمینه فوکس نسبت به 1300d دقیق تره، حالا هرچه هم کیفیت عکس 1300d بیشتر باشه وقتی اشتباه فوکس کنه و عکسش تار باشه به چه دردی میخوره؟!
درمورد مگاپیکسل حساس نشید، شما اگه قرار باشه توی اینترنت کار کنید که به هیچ وجه بالای 2 مگاپیکسل کارنخواهید کرد برای امور چاپی هم 600d شمارو با مشکلی مواجه نمیکنه که 1300d باهاش مواجه نشه!
با کمی سرچ به این نتیجه رسیدم که 600d هم سیستم فوکس پیشرفته تری داره، و هم توی فیلمبرداری موفق تره(به علت تشخیص چهره ی بهتر) و هم شات پشت سرهم سریع تری داره و هم کیفیت ساخت بالاتری.
سلام. با توجه به پولی که دستم اومده الان میتونم رو گزینه های 700d و 100d هم فکر کنم. به نظرتون دوربین 700d گزینه بهتریه نسبت به برادر کوچیکترش؟ از طرفی با خرید 100d میشه با پولی که میمونه یه لنز تله ارزون قیمت هم گرفت. در کل نظرتون چیه بین این دو دوستان؟
بعد از اومدن مارک D3400 در DXO در تعجب بودم الان که D5500 هم تست گرفته شد تعجبم بیشتر شد
این دو دوربین از نظر ISO از دوربین های قبل که هیچ نسل قبل از قبلشون هم ضعیف تر عمل کردن(D5300)
مشکل از دقت تست های DXO هست یا نیکون با ضعیف تر کردن ISO هاش برنامه هایی در سرداره؟
ضمن سلام و احترام خدمت اساتید و همراهان عکاسی:
بنده قصذ خرید دوربینی با رنج قیمت 3 میلیون کرده ام.
با توجه به تحقیقاتی که در این زمینه و پرس و جو از تنی چند از دوستان عکاسم داشته ام باز بین انتخاب این دو دوربین مانده ام.
دوستان و اساتید بزر خواهشمندم دربازه توضحات فنی و نقد هریک بر دیگری با توجه به تجربه ای که در کار با این دروبین ها داشته اند بگویند و اینجانب را راهنمایی فرماند.
بنده با توجه به جستجویی که در اینترنت داشته ام و مشخصات D5200 را دیده هم نظرم کمی متمایل به این دوربین هست ولی گویا در واقعیت و تجربه استفاده برخی از دوستان مرا در این امر مردد کرد...!!!
منتظر پاسخ شما دوستا و اساتید عزیز هستم.
با سپاس
سلام من برای اولین بار هست که میخوام دوربین بخرم و میخوام عکاسی رو برای سرگرمی و در حد آماتور شروع کنم
اول از همه میخواستم بدونم توی قسمت full auto mod نیکون بهتر عمل می کنه یا کانن یا اینکه فرق چندانی ندارن؟
دوم میخواستم از لحاظ interface و usability کدوم بهتر هستن؟ (بین نیکون و کانن)
و اینکه من شدیدا بین دو مدل D5500 از نیکون و 750D از کانن موندم. بالای 10 تا Review دیدم که اکثرشون D5500 رو پیشنهاد میدن.
اما من تجربه کار با کانن را داشتم و خیلی خوب بوده. توی مقایسه عکس ها(مخصوصا پرتره) هم انگار D5500 خیلی تصاویر رو براق نشون میده ولی در عین حال بدم نیست(نمیتونم تصمیم بگیرم!!!)
استفاده کلی من عکاسی هست (فیلم برداری نزدیک به صفر) و بیشتر برای تصاویر پرتره (شخصی) و منظره خواهد بود.
مورد آخر اینکه جای در تهران هست که بشه قبل از خرید دوربین هارو تست کرد؟ حداقل بتونم دستم بگیرم ببینم با کدومشون راحت ترم.
ممنون
هر دو دوربینی که گفتید، برای شرایط اتویی که اشاره کردید، شرایط یکسانی دارند. ولی این رو بدونید که خرید دوربین SLR و بعد استفاده از حالت اتو، اصلن شرایط مناسبینیست.
اگر قبلن با کانن کار کردهاید و میگید با اون راحتترید، کانن بگیرید. چون منوها و دکمههای این دو دوربین، بسیار متفاوتاند.
ولی اگر قبلن تجربهی کار مداوم نداشتهباشید، نیکون رو هم میتونید مد نظر داشتهباشید.
هر دو دوربین با اندک تفاوتهایی در یک ردههستند.
سلام دوستان
نیاز به راهنمایی داشتم- من قصد خرید دوربینی رو دارم تا رنج ۶.۵ میلیون نهایتا و ترجیها فول فرم باشه.
عکاسی مورد علاقه من طبیعت - پرتره و عکاسی اجتماعی هست.
قبلا دوربین کنون 70d داشتم و لنز ۱۸-۱۳۵ و لنز ۵۰ که همه رو فروختم. و الان قصد خرید نیکون d610 , 24-120 رو دارم.
نارضایتی ام از کنون بابت شارپ نبودن عکسها و داینامیک رنج کم و جزییات کم بود که تصمیم گرفتم به نیکون مهاجرت کنم.
شما با این شرایط چه پیشنهاد دیگه ای دارید ؟
چون نمیخوام مجددا انتخاب اشتباه داشه باشم.
ممنونم
سلام
ممکنه ژانر عکاسیتون رو بگید ؟
به نظرم کوچ به فول فریم با لنز کیت چیز زیادی از بابت شارپنس و جرئیات به شما نخواهد داد .البته با در نظر گرفتن شاخص افزایش کیفیت تقسیم بر ریال !
اول اینکه بهترین خروجی رو از ترکیب لنز و بادیتو میگیرید؟ مخصوصا از نظر فوکس بودن عکسها ...
و اینکه آیا بهترین خروجی رو از فایل های RAW دوربینتون میگیرید؟
اگر جواب این دو سوال مثبته و باز هم خروجی راضیتون نمیکنه خرید فول فریم با لنز کیت نسبت به مقدار هزینه اضافی بابت کیفیت بیشتر، منطقی نیست .
اردتمند
پ.ن : ژانر رو نوشته بودید ... متوجه نشدم .
سلام خدمت اساتید محترم ممنون میشم یه راهنمایی کنید در مورد خرید یک دوربین DSLR حدود دو میلیون و علاقه مند به عکاسی اسمان شب و طبیعت هستم و حدود یک میلیون هم هزینه جهت خرید لنز
بهترین گزینهها برای شما از سری 7000 نیکون ، و یا سری دو رقمی کانن ( هرکدام که به بودجهی شما نزدیکتراست) و فعلا با لنز کیت خواهدبود.
یک رده پایینتر از سری 5000 نیکون و سهرقمیهای کانن خواهدبود.
هزینههای جانبی خرید سهپایه ( برای آسمان شب ضروریست) و رم و ... را هم در نظر بگیرید.
دستکم رم نیز در بدو خرید ضروریست.
صفحات پیشین این تاپیک را هم مطالعهکنید.